Aldatılıyorsam nasıl yakalarım?

Artık öyle yapıyorum zaten gitmiyorum yok eve gelicem diyorum kabul etmiyorum
Inşallah düşündüğün gibi değildir aldatmıyordur eşin. Bencede gitme sonra seni suçlu çıkartır. Beni çok ilgisiz bıraktı, sürekli annesine gitti der üste çıkmaya çalışır.

Ne yaparsanız yapın, şüphenizi belli etmeden hareket edin.
Yoksa önlem alır, öğrenemezsiniz.
Bence eve ses kayıt cihazı koymak ya da watsap web en mantıklısı.

Ne yaparsanız yapın, şüphenizi belli etmeden hareket edin.
Yoksa önlem alır, öğrenemezsiniz.
Bence eve ses kayıt cihazı koymak ya da watsap web en mantıklısı.
Whatsaap web benimde aklıma geldi ama whatsappa gunlerce girmediği oluyor..

Ansızın gelme fikri güzel veya ses kaydı, kamera vs.

Yalnız geçmişi temizleyen, sizi evden uzak tutan adam %90 aldatıyordur zaten.

Eskiden inanmazdım ama gerçekten de kadınlar hissediyor bunu, sizde de varmış bu his. Allah yardımcınız olsun.

Aynen verdiginiz fikirlerin bir çoğunu deniycem.. umarım aldatiliyorsam bir an önce yakalarım..

Whatsaap web benimde aklıma geldi ama whatsappa gunlerce girmediği oluyor..

Vodafone dökümü temiz diyosun, watsap da temizmiş...ozaman telden konuşma msjlaşma durumu yok. ee bu adam ya faceden yazışıyo, ya da başka hattı var.
Ya da en güzel ihtimal kafa dinlemek istiyo.
Muhtemel doğum tarihimiz aynı senle:) ve benim gibi bi 3 ay atlattıysanız eşiniz bunalmış olabilir, çünkü zor bi dönemden geçtik ve ikimizde yıprandık.
Ben de şuan annemin yanındayım, ikimiz için de iyi olur düşüncesiyle geldim.
O da kafa dinlicek bende :)

Vodofone gecmisini çözemedim baktım ama anlamadım.

Doktorum 2 Şubat dedi ama

Doktorum 2 Şubat dedi ama

Aynı hafta yinede:)
Neyse, konu bu değil sulandırmayım.
Vodafon dökümü internetten bakılıyo.
O duştayken vodafone self servise girin, şifre gelecek onun teline onu girip bakcaksınız gün gün döküm hepsi var orda.
Arama mesaj kimle hangi tarihte.
Ya da ses kayıt cihazı koyun arabası varsa oraya.
Burda bi arkadaş öyle ortaya çıkarmıştı. Eşinin arabadaki konuşmalarından.
Inşallah yanılıyosundur.
Allah masum yavrun hürmetine size huzur versin...

Olur canım o sifreyi alir her günkontrol ederim.. amin canim insallah yanılıyorumdur da sanmiyorum

11 aylik evlilikte sizi aslinda hic yaninizdan ayirmamasi gerekirsen nerdeyse 10 gun boyunca eve cagirmak istememesi hic normal degil.
Arama gecmislerinin falan da surekli silinmis olmasi normal degil umarim bir an once birsey varya eger ortaya cikar.

whatsapp web çok mantıklı geldi şuanda ya. vallahi bi yaşıma daha girdim.

senin konuna gelirsek. baskın yapmak en iyi çözüm. eşinizin telindeki bilmedğiniz erkek isimlerini başka bi numaradan arayın bakalım kadın sesi çıkacak mı. tüm geçmişiini silen adam aldatıyosa ismide erkek ismi olarak kaydedebilir

Aynen canım dur onuda denim arım herkesii

Telefon dışında evde bilgisayar filan var mı? Ondan da bir bakın face'e filan ama adam telefonundan bile
herşeyi silip temizliyormuş geçmişi büyük ihtimal bişey bulamazsınız.

Umarım yoktur öyle bişey dicem ama aranızda başka bir problem yoksa böyle yapmasının başka da bir manası yok.

Yok canım baska hic bir sorun yok. Yok canim bilgisayar kullanmaz offfff

Ya şüpelenmek için bi sebebin olmalı sadece annene bırakması değil.bi kadın bişe hissediyosa altından bişey çıkar.inşallah yoktur bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…