- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
Yok canım baska hic bir sorun yok. Yok canim bilgisayar kullanmaz offfff
Elimden geldigince bebeğime zarar vermemek için en az hasarla atlatmaya çalışıyorumÇok saydırasım geldi eşinize de neyse.. hamilesiniz zaten canınız sıkkın. Eğer varsa öğrenirseniz de hem
kendiniz hem de bebeğiniz için sakin olmaya ve kendinizi yıpratmamaya çalışın.
Şüphem bebekden önce yoktu. 15 gün belki biraz daha fazladır var. Öyle bir suphem olsa zaten yapmazdım. Tabikide bosucam beni aldatan adamla yasamaya devam mı edicem
Telefonuna bakıyorum arama gecmisini silmis mesajları silmiş internet geçmişini silmiş hiç bişey bulamıyorum
Ya canım saçmalama.gerçekten numaranın sahibi erkektir.ama o an müsait değildir eşi açar telefonu.ne diyceksin.ben eşimden şüpelendimde ondanmı aradım diyceksin.o kişinin karısı şüpelencek bu sefer.Aynen canım dur onuda denim arım herkesii
Hiç çaktirma baskin yap önemli biseyini evde unut mesela.....Arkadaşlar Merhaba..
Ben 11 aylık evliyim. Bugünler de sürekli aldatıldığımı düşünüyorum bilmiyorum belki kendi kendime kuruntu yapıyorum
Ama bugün annemle otururken annem bana eşimle aramın nasıl olduğunu sordu bende şüphelerimden bahsettim oda aynı şekilde kendisininde suphelendigini söyledi. Ya annemin suphelenme sebebi sürekli beni annemlerde bırakıp evde tek kalmak istemesi. Seni annenlere bırakım orada kal deyip beni annemlere bırakıyor 10 gün gel beni al demesem ne zaman geleceksin bile demez. Başta annemin yanında mutlu olayım diye düşünmüştüm ama iş çığırından çıkmaya başladı. Elinden gelse eve koymayacak beni. Benim suplenme sebebim yok ama içime öyle doguyor ne zaman bisey hissetsem başıma gelir. Telefonuna bakıyorum arama gecmisini silmis mesajları silmiş internet geçmişini silmiş hiç bişey bulamıyorum ama içim içimi yiyor bana eskisi gibi samimide davranmıyor of kızlar bilmiyorum kafam karma karışık
Arkadaşlar Merhaba..
Ben 11 aylık evliyim. Bugünler de sürekli aldatıldığımı düşünüyorum bilmiyorum belki kendi kendime kuruntu yapıyorum
Ama bugün annemle otururken annem bana eşimle aramın nasıl olduğunu sordu bende şüphelerimden bahsettim oda aynı şekilde kendisininde suphelendigini söyledi. Ya annemin suphelenme sebebi sürekli beni annemlerde bırakıp evde tek kalmak istemesi. Seni annenlere bırakım orada kal deyip beni annemlere bırakıyor 10 gün gel beni al demesem ne zaman geleceksin bile demez. Başta annemin yanında mutlu olayım diye düşünmüştüm ama iş çığırından çıkmaya başladı. Elinden gelse eve koymayacak beni. Benim suplenme sebebim yok ama içime öyle doguyor ne zaman bisey hissetsem başıma gelir. Telefonuna bakıyorum arama gecmisini silmis mesajları silmiş internet geçmişini silmiş hiç bişey bulamıyorum ama içim içimi yiyor bana eskisi gibi samimide davranmıyor of kızlar bilmiyorum kafam karma karışık
Ses kaydı falan vallahi biz kadınlar dedektife taş çıkarırız :)Aynı hafta yinede:)
Neyse, konu bu değil sulandırmayım.
Vodafon dökümü internetten bakılıyo.
O duştayken vodafone self servise girin, şifre gelecek onun teline onu girip bakcaksınız gün gün döküm hepsi var orda.
Arama mesaj kimle hangi tarihte.
Ya da ses kayıt cihazı koyun arabası varsa oraya.
Burda bi arkadaş öyle ortaya çıkarmıştı. Eşinin arabadaki konuşmalarından.
Inşallah yanılıyosundur.
Allah masum yavrun hürmetine size huzur versin...
Benim eşim de aynı böyledir. PC, telefon tablet hepsini temizler. Başlarda çok süphe ettim aylarca takip ettim hiç birşey çıkmadı. Aşırı titiz ve düzenlidir. Zaman zaman telefonumla işi olsun benimkini de siler alışkanlık . Çöp gibi geliyor ona.Ses kaydı falan vallahi biz kadınlar dedektife taş çıkarırız :)
Valla içinizi rahatlatır mı bilmem ama benim nişanlımda öyle sürekli mesajları siler aramaları siler net geçmişini siler başta bende şüphe duyuyordum bunlardan ama Bi baktım benimkileri de siliyor böyle aşırı titiz telefonu bile derli toplu olcak gereksiz hiç bişi durmayacak :)) hastalık olmuş onda artık hatta önemli bir şifrem telefonuma gelmişti onu bile silmiş böyle Bi titizlik temizlik hastalığı var mı acaba herşey derli toplu duracak gereksiz hiç bişi olmayacak gibi
Aaaa varmış nişanlım gibi :))) insanın içine gereksiz yere kurt düşürürcesineBenim eşim de aynı böyledir. PC, telefon tablet hepsini temizler. Başlarda çok süphe ettim aylarca takip ettim hiç birşey çıkmadı. Aşırı titiz ve düzenlidir. Zaman zaman telefonumla işi olsun benimkini de siler alışkanlık . Çöp gibi geliyor ona.
Ama konu sahibi senin durumun biraz tuhaf. Bence ses kaydı yada gizli kamera ayarla, ve ben anneme gidicem de git. Bakalım ne yapıyor.
Arkadaşlar Merhaba..
Ben olsam blöf yaparım kesin.Büyük konuşmum ama öyle birşey varsa hemen yakalamak istiyorum ki bi an önce boşum onu. Ben asla affetmem ne beni nede çocuğunu asla göremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?