• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum Avukat var mi

Gizli yapılan ses kaydı yada video mahkemede delil olarak kabul etmezler özel hayatın gizliliği diye eşde olsa özel hayatın gizliliği oluyor.

Mahkemeden telefon dökümlerini ve sms içeriklerini talep edersiniz,whatsapp değil ama onu bulamazlar normal sms içeriğini.
Aldatma nedeniyle boşanma davalarında SMS kayıtları, e-postalar, Whatsapp yazışmaları gibi argümanlar aldatma delili olarak öne sürülebilmektedir. Ayrıca internet üzerindeki sosyal ağlarda yapılan yazışmalar, Facebook mesajları ve Twitter mesajları da boşanma davalarında aldatma delili olarak kullanılabilmektedir.

• Beğen
Reactions: Den
O mesajlar delil olmuyor muymuş? Whatsapp mesajlarının delil sayilmadigini söylemişti galiba bir avukat üye, özel hayatın gizliliğinin ihlali oluyormuş suçlu durma bile düşulebilir demişti ama sorunda zaten karı koca ilişkisi dışındaki özel hayat, garip geliyor bana bu.

Eşinizin telefonunu karıştırma şansınız oluyor mu yani şifre falan var mı?
Aldatmaya bağlı boşanma davalarında SMS, WhatsApp, mail gibi yazışmalar aldatma delili olarak öne sürülebilmektedir.

• Beğen
Reactions: Den
Kadın tanıdıgınız mı ve evli oldugunu biliyor muymuş ona da dava açın bence
İlişkinin boyutuna göre cinsellik varsa mesela yüksek bi tazminatla
Eşinize de açabiliyor musunuz bilniyorum ama ona da

Kadin aile dostu guya evime gelen kalan dost gorunumlu dusman pislik
.Kadini arayip baya hesap sordum ama ar damari catlamis Hala piskin piskin cevap veriyor

Kocama telefonda gel sana masaj yapicam diyor,sen neden boyle diyorsun dedigimde saka yaptim dedi :)
Yuh ya terbiyesiz inanamıyorum
Evliyse kocasına söyleseydiniz
Hala görüşüyorlar mı
Konuşmalarında aşkım canım cicim var mıydı

Iste o yok cicimli konusmalar,evine cagiriyor gel masaj yapicam diyor felan

Kocama telefonda gel sana masaj yapicam diyor,sen neden boyle diyorsun dedigimde saka yaptim dedi :)

Iste o yok cicimli konusmalar,evine cagiriyor gel masaj yapicam diyor felan
Eşiniz ne demiş gitmiş mi
Cinsellik yoksa konuşma böyleyse eşiniz de terslediyse aldatma sayılmaz ki kadının pislikliği

Zina sebebiyle boşanma davası açmak için delile ilk aşamada ihtiyacın yok.. sms telefon dökümlerini istiyorum vs diyebilirsin dilekçede.. ama bana kalırsa sessizce delil bulmaya çalış dava açmadan, davadan sonra daha da dikkatli oluyorlar çünkü.. kadıdın adını öğren, faceine filan bak belki fotoğraf filan bulursun.. eve geldiğinden eminsen güvenlik kamerasındaki görüntüleri sunabilirsin delil olarak.. kadını konuşturabilirsin sms atarak hakaret etmeden "aranızdaki ilişki ne zaman başladı" vs gibi.. ama kadınla muhatap olmak son aşama olsun..

Back
X