• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyorum Avukat var mi

Esim beni aldatiyor bunu birsekilde ogrendim Bosanmak istiyorum fakat elimde delil yok. Mahkeme ses kaydi yada video kaydi hangisini kabul ediyor. Telefon ses kayit telefon gorusmeleri kabul oluyor mu?Cocugun velayetini almak istiyorum.isimi sansa birakmak istemiyorum. Ses kayit cihazi aldim fakat oda ise yaramaz cikti ne kayit almis ne birsey ,yardim edin lutfen
aynı şeyleri yasadim. Bende nerdeyse 2 yılı askin.bir süre aldatıyormuşum. Ben.ses kayıt cihazı ile ogrendim. Ama.mahkeme1 bunu.kabul etmiyormuş. Ancak.dedektif tutup ayni.evden çıktıklarına dair ya da yatakta falan yakalarsanız belgelerseniz o.şekilde kabul ediliyormus. Geçmiş olsun . Allahım yardımcinz olsun. Hamilesiniz de kendinize dikkat edin

O kadar kizginim ki butun gun agladim hirsimdan. Dun gece hic uyumadim .Bilmemezlikten gelmek icime atmak mafediyor beni.
Canim sakin ol bak. Ben de öğrendim ama hala beklemedeyim. Yanlış bir hamle yapma lütfen . Takipte kal. Gerekirse eve kamera yerleştir. Priz şeklinde falan kera var. Ama bence en garantisi durumun varsa dedektif tut

Back
X