aldatılıyorum 😢

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
herkese merhaba,
daha önce arkadaş olduğum son 6 aydır sevgili olduğum biri var, daha öncesinde 2 sene arkadaştık. 6 aydır buluşamadık korona ve bazı imkansızlıklar yüzünden. ayrı şehirdeyiz. arkadaşken aynı şehirdeydik. gelecek ay buluşacaktık ama geleceğimiz de biraz belirsiz sürekli uzun mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalabiliriz birkaç aya herşey belli olacaktı. %70 uzak mesafe gibi görünüyordu. en yakın kız arkadaşım fake bir kız hesabından sevgilisine yazmıştı ve aldatılmıştı.
şeytan dürttü. bende inandırıcı bir şekilde yazdım. konuşma biraz ilerleyince ‘hayatında biri var mı’ dedim ‘yok’ dedi. bi sonraki günde yazdım, ‘başından beri fake olduğunu düşünüyorum bir kağıda adını soyadını yazıp atar mısın’ dedi. ‘atarsan birbirimizi tanıyabiliriz’ dedi.
bu konuşmalar 3 gün önce oldu ve ben hala ona bir şey belli etmedim, çok kötüyüm. arkadaşken de çok iyi arkadaştık, hayatımda ilk kez birinin beni anladığını ve gerçekten sevdiğini sanmıştım. bu akşam onun ben olduğumu söyleyeceğim ya da bir şey demeden ayrılacağım. artık sonsuza kadar yalnız ve mutsuz kalacağımı düşünmeye başladım, beni en çok dinleyen anlayan ilgi gösteren insan bile ihanet etti, ilk kez biriyle bu kadar uyumluydum

Biz kadınların en büyük hatasını yapmışsın. Kedinin aklına karpuz kabuğunu sokmussun. Sen ona fakeden yazarak onu test etmek istedin ama o kendini önemli kızlar tarafından ilgi çekici olarak algilayacaktir ki algilamista olabilir. Ona direk kendini ifşa etsen hemen ben biliyordum sen olduğunu diyecektir. Hiçbir şey demeden de ayrilman doğru olmaz. Ben olsam herhalde birkaç gün bir şey yazmazdim o yazmadan ve izlerdim ben yazmadigim zaman fake hesaba yazıyor mu diye? Eğer yazıyorsa ayrıl gitsin. Dünya da sağlam erkekler kadar çürüklerde vardır. Belki önüne sağlamı çıkar bundan sonra

Güzelim benim ya, boş ver bir ağlarsın iki ağlarsın.. Sevgilim yok dediyse seni gerçekten sevmemiş veya cepte görmüştür. Boş ver takma kafana, Allah daha iyisini karşına çıkarır inşallah. Şimdi duygusalsın, şoktasın o yüzden bu kadar karamsar bakıyorsun hayata. Takma kafana, iyi ki kurtulmuşum diye şükret

Ayrıl kocan değil nasıl olsa.yikilacak bı durum yok

Kağıda yazınca ne olacak tam olarak ?
Grafoloji'ye gerek var mı?
Zaten kime yazdiginizi biliyorsunuz..
Ben anliyamadim galiba..

Bu durum da ayrılmanız en doğrusu, söyleseniz bile yalan söyleyecek bırakın gitsin üzülmenize değmez.

Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olmuş işte. Verilmiş sadakam varmış diyip birşey söylemeden sessizce çık hayatından. Söylersen söyleyeceği cümle şu. Ben sen olduğunu biliyordum seni işletim

Ama eğer böyle bir şey yapmasam, ilerde ona bir kadın asılsa ona da gidecekmiş demek ki.
Haklısınız teşekkür ederim
Ayrıl kocan değil nasıl olsa.yikilacak bı durum yok
Akşama ayrılacağım
Ben anliyamadim galiba..
Ters anlamışsınız, o fake hesabıma dedi ki fakeye benziyorsun fake olmadıgını kanıtlamak için kağıda yaz ya da görüntülü arıyayım
Eğer o fake hesabın size ait olduğunu söylerseniz, zaten anlamıştım ben de seni kandırdım diyecek. Hiçbir şey söylemeyin, sessizce çıkın hayatından

Hayır söyleme sakın
Hemen düşüyorlar böyle işte
Güvenilmez olduğunu anladın

Bu durum da ayrılmanız en doğrusu, söyleseniz bile yalan söyleyecek bırakın gitsin üzülmenize değmez.
evet malesef
6 aydır yüzyüze görüşmeden ne sevgililiği kuzum?
arkadasken bulusmustuk görüntülüde konusmustuk sevgili olarak buluşmadan böyleysem bulussam ne olurdu...
Evet öyle der kesin
Sizin onu denediginizi anlamis olabilir o bendim demek icin aylarca yazışıp baya flortlesmis olmak lazim.bence
Keske anlamıs olsa... bunu nasıl anlayabilirimki

Ben anliyamadim galiba..

Sanirim elinde adi yazili kagitla fotografini atmasini istemis. Dusununce şimdi oyle anladim.
Allahtan kimlik istememis.

Son düzenleme:
Sanirim elinde adi yazili kagitla fotografini atmasini istemis. Dusununce aimsi oyle anladim.
Allahtan kimlik istememis.
Ben çok yaşlandım böyle çetrefilli işler için..Dediğiniz gibi iyi ki vukuatlı nüfus kayıt ornegi istememis :)

Bencede, anlasa zaten direkt hayatımda biri var derdi , ayrılmak için ne diyeceğim onu da bilmiyorum hastayım dedim konusmuyoruz pek
Bence hiç ihanetle ilgili bir şey demeyin, bu sefer beni nasıl denersinden başlayacak kendini haklı çıkarmak için bir sürü şey söyleyip sıralayacak. Siz gerçek yüzünü gördünüz sonuçta güvenilmezmiş. Mesafeyle ilgili bir şeyler söyleyebilirsiniz. Ama yok illa içimden bunu atıp rahatlamam lazım derseniz onu bilemicem

Evet kesin öyle der sonra da biliyordum zaten der. Mesafe derim ya da bi kac gundur sogugum zaten iyice soguk yapip mesafeden dolayi sogudum derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…