aldatılıyorum 😢

Kocan değil nişanlın değil neden hemen küçük Emrah moduna girdin be canım.. Dünyada bekar erkek dolu bi erkek o mu var? Rabbim Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Haklisiniz, onceki tecrubeler de kotu olunca karamsarlastim. Bir de onceden hayatimdaki kisi bir sekilde hayatima olumsuzluk da katiyordu ilk kez tamamen iyi gelen biriydi, gerci belki de baskalariyla da aldattigi icin vicdan yapip beni bu kadar alttan alip ilgileniyordu

Ben senin yerinde olsam hiç açıklama bile yapmam.. Sessizce uzaklaşır giderim Sorarsada sadece soğudum dersin..

Cnm geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benzer bi durum yaşadım ve şuan aynı duygulardayim
Çok uzulunce istah falan kalmaz bende. Bugun yine oyleyim
Cunku gerçekte düşündüğüm kadar değer vermedigini anladim
Belki aldattida bilmiyorum.. birbirimize dua edelim. Bende gelecek ile ilgili aynı umutsuzluktayim. Allah tan umut kesilmezde iste

Bencede cunku bu ona daha cok koyar. Seninde için azda olsa soğur
Ederim tabi sana da gecmis olsun, sen de bana dua et oyle yapicam hic konusmak da gelmiyor icimden ayrilik icin bile olsa. Biraz daha soguk yapip mesafeler diyecegim

Ederim tabi sana da gecmis olsun, sen de bana dua et oyle yapicam hic konusmak da gelmiyor icimden ayrilik icin bile olsa. Biraz daha soguk yapip mesafeler diyecegim
Bencede oyle yap. Hakkında hayırlısı olsun

Fake oldugunu dusunup sevgilin varmi sorusuna yok diye cevap vermez bi insan madem fake evet var der gecersin neyi irdelemis yok kagida yaz yok goruntulu arayim hayir demekki fake olmasa goruntulu arasa rahat rahat konuscak besbelli. İsini saglama aliyo aklinca ha fake degil yururum moduna gircek.

Sakin siz oldugunu soylemeyin sorarsa dahi inkar edin cunku zeytinyagi gibi uste cikip bu kez sizi suclayacak ben ayriliyorum senden diyip gidecek.. O yuzden kestirip atin gercek yuzunu gormus oldunuz en azindan

Seni seninlemi aldatmış oldu

aynen oyle bunlar boyle. bu sefer beni denemissin sen delisin takintilisin diyecek butun yuku sana yukleyip gidecek sen bi de ona uzuleceksin. soyluyosan da "kisa" bi mesajda anlat sonra blokla bence. peynir gibi sunerse seni suclar kandirabilir seni

cnm bosver seni hak etseydi gerçekten sevseydi o fake hesaba cvp vermezdi bence sen direk hesapta yaz kim oldgunu engele yazma artio ona bitir gitsin dünyada o tek yok ilaki seni halledecek iyi biri çıkacak

Kedi degil o.

herkesin karşı cins e ilgisi var normal duygular ama ülkemizde kadınlar çoğunluk ileriyi düşünüp ilişki kurarken erkekle ise bu çoğunluk biraz az olabiliyor ülkemizde erkek olmakta maddi anlamda zor sorumluluk daha fazla onlarda gönül eylendirip farklı çiçeklerden bal alıyor özellikle tip varsa ağzı laf yapıyorsa tabi hepsi için geçerli değil ama yani durum bu bence evlilik niyeti dışında görüşmek yanlış direk evlilik niyeti ile konuşulursa sıkıntı olmaz dyie düşüüyorum gerçek yüzünü gösterir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…