Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

Aldattığı kadına dava açmak gibi bir düşüncedense ayrılmak senin için çok daha onurlu olur...asıl en büyük davayı o zaman kazanırsın.
Hayatta bazı şeyler için savaşılır ama bu karaktersiz ş...z bir adam için yapılan, hemde ikinci kadına karşı yapılan savaş çok aşağılayıcı. Zafer senin olsa ne olacak?
Onlar bir araya gelemesin diye sen böyle ömür çürütmeyi kendine layık görüyormusun?

Kadına neden dava açacan ki
hakim demezmi kadın kocana musallat oluyorken kocanın eli armutmu topluyordu
yada kocanı zorlamı şey ediodu diye yani çok abes olur anlıcağın...
Boşanmak istemiyorsun bile bile çocukta yapmışın yani en az o kadın kadar sende hatalısın
tepki bile göstermemişsin olanlar olacakların teminatı
Yani bu kadından kurtuldun diyelim sen sanıyormusun ki
gene aldatmıcak Eşini birkere aldatan gene aldatır
Hangi biriyle uğraşcan.
Senin yapman gereken olması gerektiği gibi tepki göstermek yoksa daha çokk üzülürsün.

yıldırmak mı ...ya ben çok salağım ya siz çok akıllısınız...şuan o adama ödül veriyorsunuz ..ikiniz de

ben anlıyorum aslında
onaylamıyorum ama anlıyorum
hırsa ve nefse yenildiklerini düşünüyorum.
"ben kazanmalıyım" nefsi bütün sorun...
oysa hırs kadar insanın kendine zarar veren başka bi his yok...

peki kazanmış mı oluyorlar

bence aşağılanmış kendini yamamış yapışık bi insan görüntüsü veriyorlar

sizi sevmeyen sizi aldatan bir adamla nasıl aynı evde yaşayabiliyorsunuz..
birde cocuk yapıyorsunuz
kanıtlarınız var donuna kadar alırsız defolsun metresiyle yaşasın

arkadaşlar,
kuzenim eşinin sevglisine tazminat davası açtı.
dava 15 gün önce sonuçlandı.kuzenim davayı kazandı.mahkeme kadını tazminat ödemeye mahkum etti
kuzenim,mahkemeye kocasının kadınla birlikte samimi resimlerini sundu.şahidi vardı ve eşinin telefon dökümünü araştırdı mahkeme.kadınla görüşme kayıtları vardı.
sonuç olarak;kadına dava açabilirsin.buna emsal gösterilecek,kazanılmış bir çok dava var
hee uğraşmaya değer mi orası senin bileceğin iş ama bana sorarsan ayşesi biter haticesi başlar
kocanın ahlakı buysa yapacak bir şey yok aslında

Son düzenleme:
adamı boşamıyacaksın kadına tazminat davası açacaksın... ne saçma bişey bu... hadi açtın, hadi bi de kazandın ve kadının gözünü korkutup vazgeçirdin kocandan eee sonra ne olacak??? zafermi kazanmış olacaksın.. kocanı alıp kafesemi kapatacaksın???

e Bırak layığıyla yaşasın.. herkes kendi dengiyle Birlikte olsun, "evli Barklı adamla metres hayatı yaşamayı kendine layık gören Basit Bir kadın" , Bence kendi gibi "Basit" Bir adamla ilişki yaşar.. e al kocanı vur kadına.. ikisi de aynı cins.. allah çoook Büyük.. sen de al çocuğunu kendin Büyüt.. kendine "onurlu" Bi hayat kur.. ille de yuva diyosan kendin gibi de "onurlu" Bi koca Bul.. onurunla yaşa.. daha fazla seyircisi olma Bu "rezalet"in.. çocuk olduktan sonra iyice zıvanadan çıkarlar demedi deme.. sen evde çocuk pışpışlarken adam gönül eğlendirir.. reva mı Bu ? ananın sana verdiği emeklere yazık.. Bu derdi çek diye mi doğurdu seni.. Ben yaşasam, yeminim olsun anamın karnındaki 9 ayıma acır çekmezdim Bu derdi.. hele de kurtulmak elimdeyse.. kadınım Ben ya.. Allahın lütfuyum.. kocam dediğim adam Beni üzsün kırsın diye mi ol dedi allah Bana ??

Konuyu ve yorumlarını okuduktan sonraki şaşkınlığım hala geçmedi..
bebeğin için boşanmıyorsun.. ona haksızlık edeceğini düşünüyorsun... varsay ki doğdu... bu ilk yapışı değil yine yine yine aldattı! peki o sübyanın ne günahı var annesini sürekli aldatan bir baba portresi görmeye? buna boyun eğen bir annesi olmasına? çocuklar geçmişte aile yapısına göre şekillenir.. erkek olursa babam aldattı der normal karşılar, kız olursa annem sustu der oturur susar misallerini unutmamanı hatırlatarak soruyorum............. böylesi haksızlık olmaz mı?!! bebeğini öne sürme bence.. senin yaptığın bencillik...

kocan seni sevseydi aldatmazdı.. 1. yapılan hataysa 2. ye ne derler bilirsin?!! bence aklını başına topla.. öbür kadına dava açsan ne olur... kocan o kadını seviyo... sevdiği için de ona karşı senin dava açmandan ötürü mahçupluk hissedip seni boşamasına vesile olacaksın.. yani aranızdaki evliliğin bitmesine katkı sağlar aynen yap öneririm!

o kadar yorum yapıldı. ben hala arkadaşın düşüncesinde kararlı olduğunu düşünüyorum. en son düşüneceğim demiş. düşünecek ne varsa! inşallah bir yanlışa düşmez.

Sizin psikolojiniz çok kötü belli.Birde hamilesiniz.Allah yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aldatan insanlardan nefret ediyorum.Ama birde evli olduğunu bile bile böyle bir adiliğe ortak olan insanlardanda 2 kat nefret ediyorum.

[B]Bu 3. gebeliğinizmiş, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Sizi aldatan bir adama 1. kez bebek vermek istemişsiniz, kaybetmişsiniz. 2. kez hamile kalıp yine kaybetmişsiniz ve 3. kez hamilesiniz... Neden, neden, neden????? Neden çocuğunuz yokken bu olayı çözmediniz? Darılmayın ama siz daha ilk andan itibaren durumu zaten kabullenmişsiniz. Ve zaten insan kendini bilir, boşamayacaksanız neden olayı bildiğinizi ortaya çıkardınız ki? Eşinizin ekmeğine yağ sürdünüz. Bildiğinizi belli etmeseydiniz en azından rahat davranamazlardı ve belki de bir süre sonra bu sıkıntıyı çekmek istemeyip ayrılırlardı. Bazı arkadaşların dediği gibi bence eşinizi ikna etmeye çalışın, kızın ailesine ulaşabiliyorsanız mutlaka onları durumdan haberdar edin. Hatta yapabiliyorsanız işyerinde de olayın duyulmasını sağlayın, rezil rüsva olsunlar. Ama sizin duyurduğunuz belli olmasın. Gerçekten çok zor bir durum, tek kelimeyle Allah yardımcınız olsun... Evli adamlara musallat olan kadınlar da ölene kadar iflah olmasınlar inşallah, gün yüzü görmesinler [/B]

Şimdi bende sizi aldatan adamdan neden 3 kez hamile kaldınız diyeceğim, acımasız ilan edileceğim. Belki kendinizce nedenleriniz olduğunu düşünüp o kısmı geçeyim bari.
Konu başlığına bakınca boşanmak istemiyorsunuz sanırım bu duruma nasıl son veririm bunun derdindesiniz. Daha önce bu duruma son vermişsiniz eşiniz yine başlamış hemde aynı kişiyle, hemde doğacak çocuğuna rağmen, siz şimdi eşinizin ailesine ya da kendi ailenize söyleseniz, hatta kadını tehdit etseniz ne değişecek ki bir müddet bitecek sonra tekrar başlayacak, ya ayrılacaksınız ya da bu durumu kabulleneceksiniz başka çare göremedim.

Meydanı o kadına bırakmam mücadele edeceğim gibi sözler falan bunlar züğürt tesellisi, ortada sizi 2 keredir aldatan bir eş var suçu 3. kişilerde aramanın ne manası var, erkeği ortada kalmış iki tarafında kadınlar tarafından paylaşılamayan bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirip şımartmaktan başka bir şey değil bu uğurda mücadele edeceğim demek.

Son düzenleme:
eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.

duygusal bişey olmadığı sürece yatıp kalkması sana ayıracağı zamandan çalıp ona vakit ayırması sorun olmuyosa diyeceğim bişey yok, ancak sadece kadına dava açabiliyomusun bilmiyorum velev ki açabiliyosun, ne diyerek açacaksın kadın eşimi rahat bırakmıyo falan mı diceksin anlamadım? o kadın mağduru oynarsa napcaksın

ağzına sağlık acımasız denmez mantıklı makul denir sana

bana göre yapılacak tek şey eşinize rest çekmek ama madem siz boşanmam diyorsunuz, bari olayın mantığına bakalım..
derdiniz kocanızı elinizde tutmaksa, sakın kadınla uğraşmayın.. eğer kadını mağdur ederseniz, kocanız onun yanında olur..

eşimin o kadına karşı duygusal bişey hissettiğini sanmıyorum.eger ona karşı bişey hissetseydi benden önce onunla evlenirdi diye düşünüyorum.

belki o zamanlar kızın hayatında bir başkası vardı?

ya da evlenince eşiniz sizi elde etmiş oldu ve artık cazibenizi yitirdiniz, dolayısıyla yeni heyecanlara yöneldi..

düşük, erkekten çok kadın için travmatik bir durumdur.. bu durumda sağlıklı ruh haline sahip bir erkek, karısını aldatmaz..

önünüzde doğum, lohusalık gibi depresif bir dönem daha var.. 3 ay kadar.. bu süreçte eşinizin o kızla birlikte olmalısını da mazur görürsünüz sanıyorum..

ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm

düşündüğünüz tek şey bebeğiniz mi? ilk mesajınızda ısrarla kocanızı sevdiğinizi söylüyorsunuz?

Aldatıldığını öğrendin, boşanmayacağım dedin ee biz ne gibi bir akıl verebiliriz ki sana ? en fazla boşan diyeceğiz ee bunada yanaşmıyorsun o zaman sineye çekeceksin..Başka yolu yok..Ha eğer ki gebelikten öncede aldattığını bile bile de çocuk yaptıysanız bu kadarına da yuhh derim, Niye derim ona da geleyim..Çocugunu düşünen bir anne daha kendisine saygı duymayan bir adamdan sırf hamile diye saygı duyacağını düşünüp'' belki bebeğimiz olursa düzelir'' fikrindeyse bu bebeğini düşünmek değil bile bile lades demektir..Sakın bebeğimi düşünüyorum demesin. İnanamam !

Ayrıca eşinize dava açmadan kıza dava açma isteğinizide komik buldum..Eşimi boşamam ama bari kız yansın der gibi Senki tek suçlu kız !

Son düzenleme:
ayrılmak için doğru zaman mı bilemiyorum.doğum yaklaştıkça ben daha duygusallaşıyorum düşündüğüm tek şey sadece bebeğim ona haksızlık etmek istemiyorumm

Dogumuna az kalmis zaten bence biraz daha bekle. Bebek oldukdan sonra babasi cocuguna ve sana daha buyuk ilgi ve sevgi ile yaklasir bence. Durumda degisiklik olmazsa ve hala ilgisiz davranirsa ozaman ayrilirsin.

Bu ilişki karmaşasında herşey doğru bir tek 2.kadın mı hatalı? 2.kadından mahkeme karşısında 3bin 5bin alınca nasıl bir haz duyacaksın ki bu olanların hepsinin üzerine örtü çekmene yetecek. Bu adam ne kadar sevgi dolu, düşünceli bir baba olur ki 2 bebeğini kaybetmiş 3.ye 8 aylık hamile karısının üzerine titremesi gerekirken bu tarz olaylarla hayatı zindan ediyor. Kadın tü kaka koca cici. Yok öyle bir mantık cnm bunu kabullen. Herşey ver heşey ilk önce senin eşinde başlıyor. Sen 2.kadına neler anlattığını, senden nasıl ağlanıpta kandırdığını bir düşünsene. Sevmiyormuş onu laf... Sevmiyorda ne yapıyor güzelimm? Seni mi seviyor yani? Sende buna inanıyor musun? Bir silkelen, kendine gel... Bu onursuzluğun içinden sıyrıl.Çek adam gibi eşini karşına ya o ya ben lamicimi yok de. Nasıl sevilir böyle bir adam bilmiyorum ama sen bir anne olacaksan eğer, çocuğuna rol model olacağını unutma. Kararlarını da artık kendin için değil, onun için ver!

şunu belirtmek isterim ki aldatıldığımı bile bile çocuk yapmadım.öğrendiimde zaten hamileydim.diğer hamileliğimde böyle bişey yoktu yada enim vardı benim haberim yoktu.şimdi de benim bundan haberdar olduğumu bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…