- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi meneksegull
-
simdi bosanıyorum desem benden af dilese yalvarsa yakarsa ben affederim.
aranızda dogum yapmıs, çocugu olanlar vardır.kocama işve cilve yapacak halde degilim. zaten böyle bisey de yapmam.kendimi komik duruma düsüremem.çünkü kocamı tanıyorum...kocam tamamen ilgisiz alakasız değil bana karsı.bazen kilo aldım hiçbisey yakısmıyo filan diyorum sen bu halinle daha güzel daha cekicisin diyor.
Kıza dava açmayı artık düsünmüyorum.yapılacak en son sey bu olmalı diye düsünüyorum söylediklerinizden yola çıkarak...kızı daha önce biraz arastırmıstım.kız çalışmak için gelmis ailesi baska sehirde yasıyo.etrafta zengin koca arıyorum beni rahat ettirsin,artık çalısmıyım diyormus.benim kocam zengin degil ki... birçok kisiyle de gizli iliskisi olmus.kocamla daha önce bi iliskileri mi vardı da yeniden alevlendi diye düsünüp arastırdım.bu kız kocama asıkmıs fakat kocam reddetmis evlenmem demis.hatta bizim dügünden önce de aglamıs sızlamıs benimle evlen diye.anlamadıgım tek sey kocam neden o zaman reddetip simdi birlikte oluyo???
şaka gibi ya sadece kıza dava açmak ne demek!! kız bu işi tek başına mı yapıyor? eşiniz zorla mı onunla birlikte. nasıl kabullenebiliyorsunuz anlamıyorum, niye bu zayıflık niye güçlü olmayı denemiyorsunuz. siz eşinize söz geçiremiyorsunuz da açtığınız dava mı o kıza söz geçirtecek. böyle şeyler size hiçbir şey kazandırmaz hanımefendi, siz eşinize söz geçirmeyi deneyin bence boşanamıyosanız. bu ilişkiye davayla falan engel olamazsınız.
Madem ki o kadar araştırmıştınız arayın ailesini, kizlari ayaklarını denk alsın..
.kocamla konustum inkar etti yok öyle bisey dedi.böyle seyler düsüne düsüne kafayı yiyecen dedi.kızın ona olan ilgisini kabulleniyo aynı zaman da onu defalarca reddettigini de söylüyo.sadece kızın kendisine olan ilgisini bildiginden onunla oynadıgını gönül eglendirdigini bir kaç mesajına cvp verdigini bundan daha fazlasının olmadıgını söyledi.Simdi annemde kalıyorum, doguma kadar hiçbisey düsünmek istemiyorum. o da düsünsün tasınsın bu arada... o kadından vazgecemiyorsa zaten benden ve çocugundan çoktan vazgecmis demektir.Ailemin haberi yok daha, hiç kimseye hiçbisey anlatmadım.
doguma kadar kafa dinlemek istiyorum sadece...
.
sonuçta hamile karısına "evet ben o kıza çok aşığım ve tutkuyla yaşıyoruz ilişkimizi" diyecek hali yok. mümkün olduğu kadar kibarlaştırarak itiraf etmiş yasak aşkını.
"özrü kabahatinden büyük" cümlesinin ete kemiğe bürünmüş hali eşiniz...
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım bende eşimi aldatıyorum çünkü o beni aldatıyor hep düşünüyorum ben ne yapıyorum diye neden böyle yapıyorum diye bazen kendimi suçluyorum sorun bendemi diye çünkü cinsel hayatımız yok ben nezaman istesem eşim uykumvar yok başım yok kıcım agrıyor diyip yatıyor çok özür bende mal gibi ortada kalıyorum bende istekli bi bayanım ne yapayım cinselliğide çok önem veriyorum istiyorum bende o yüzden eşimi aldatıyorum şuan bir patnerim var haftada 4 kere ilişki yaşıyoruz herşeyiyle harika biri ben eşimde görmediğim herşeyi onda görüyorum ama boşanamam çünkü çocuklarım var ve bi ailem yok yanına döneceğim sizce ben iyimi yapıyorum ne olur bi akıl verin eşimi sevmiyorum çünkü bitti herşey sadece cocuk için aynı evde yaşıyoruz ama sevgilimide çok seviyorum çünkü onla tanıştıktan sonra cinsel fantazilerim cinselliğim herşeyim de işti ama ne yapacagımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?