Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

1.aldatıldığını bile bile kabullenebildiğine göre ya çok seviyorsun yada çocuğunuz için bu durumu kabulleniyorsun yada herneyse.bu senin kararın tabiikide.

2.aldatılıyorum demişsin canım,bundan eminmisin öncelikle,yani gözünle gördünmü,birşey duydunmu,iyice araştırdınmı?

3.o kızın numarasını seni şüphelendirmemek gıcıklandırmamak için farklı isimde kaydetmiş olabilir,belkide kocan masum,kız eşinin peşini bırakmıyor,o mesajları o nedenle atıyor olabilir.

4.eşin seni sevmiyor olsaydı yada en başta o kızı seviyor olsaydı,neden onunla değilde seninle evlendi.demekki o kız onun için basit bir kadın.

5.diyelimki eşin seni aldatıyor,neden o zaman reddettide şimdi birlikte oluyor diye sormuşsun;eğer böyle bir durum varsa,(inşaallah yoktur)sen hamileyken cinsel yaşamınız olmadığı için ve hazırda bunun için duran biri varken eşiniz bu durumu kullanıyor olabilir,yani o kadına sadece cinsel birliktelik için yaklaşıyor bence,ciddi düşündüğünü sanmıyorum,tabii bunların hepsi varsayımsal benim fikrim ve tabii normal birşeymiş gibi yazsamda sen zaten eşini her durumda kabullenmişsin,Allah yardımcın olsun canım ama kendincede haklısın,çok güvenebileceğin birisine takip ettirsen emin olsan,eğer bu durum gerçekse eşinle konuş bu durumu,eğer aşamazsanız sonra ''isterseniz''aileleriniz devreye girsin.

Son düzenleme:
kıza dava açmanız yetersiz, eşi korumuş olursunuz.

babasına söyleyin, eşinize tepki veremeyecek durumdaysanız normal davranın. kırgın olun yine de.

yine de insan kotu hisseder, yansıtın b ence.

bebekten sonra da gidin.

siz bu adama bir bebek vereceksiniz, düşünüp zorda kalıp forumda konu açacaksınız,
adam hala kadınla yazışacak.

yok öyle ya.olmasın.
dilerim bir işiniz vardır.

hayatınızın geri kalan yarısında aldatılmayı kabul etmeyin.

şaka gibi ya sadece kıza dava açmak ne demek!! kız bu işi tek başına mı yapıyor? eşiniz zorla mı onunla birlikte. nasıl kabullenebiliyorsunuz anlamıyorum, niye bu zayıflık niye güçlü olmayı denemiyorsunuz. siz eşinize söz geçiremiyorsunuz da açtığınız dava mı o kıza söz geçirtecek. böyle şeyler size hiçbir şey kazandırmaz hanımefendi, siz eşinize söz geçirmeyi deneyin bence boşanamıyosanız. bu ilişkiye davayla falan engel olamazsınız.

Ben de virgin'e katılıyorum. Kıza dava açmak ne demek? Ayrıca, bana kocanınızı korumaya alıyorsunuz gibi geldi. Tamam kız cilve yapıyor, kocanızı kandırıyor diyelim ama kocanız da istemese; hiçbir şekilde onunla iletişimde kalmaz, ilişki kurmaz.

aynisey benim basima geldi. aldatildigimi yaklasik birbucuk ay once ogrendim. 2hafta sonra dogumum var insallah. ama ben dogumdan sonra hemen dava acip bosanicam. huylu huyundan vazgecmez. omur boyu supheyle 3. kadinlarla yasayabilcekmisin? bunu duusn bence. omrunu boyle bir adama adamaya degermi. seni cok iyi anliyorum cok cok buyuk bir aci ama o adamla yasayarak kendini cezalandirmaktan baska bisey yapmazsin bence.

kocamla konustum inkar etti yok öyle bisey dedi.böyle seyler düsüne düsüne kafayı yiyecen dedi.kızın ona olan ilgisini kabulleniyo aynı zaman da onu defalarca reddettigini de söylüyo.sadece kızın kendisine olan ilgisini bildiginden onunla oynadıgını gönül eglendirdigini bir kaç mesajına cvp verdigini bundan daha fazlasının olmadıgını söyledi.Simdi annemde kalıyorum, doguma kadar hiçbisey düsünmek istemiyorum. o da düsünsün tasınsın bu arada... o kadından vazgecemiyorsa zaten benden ve çocugundan çoktan vazgecmis demektir.Ailemin haberi yok daha, hiç kimseye hiçbisey anlatmadım.
doguma kadar kafa dinlemek istiyorum sadece...

.
sonuçta hamile karısına "evet ben o kıza çok aşığım ve tutkuyla yaşıyoruz ilişkimizi" diyecek hali yok. mümkün olduğu kadar kibarlaştırarak itiraf etmiş yasak aşkını.

"özrü kabahatinden büyük" cümlesinin ete kemiğe bürünmüş hali eşiniz...

valla ben yazcak olsam daha iyi ifade edemezdim ne adamlar var yahu

yanlış bir adamla ömür çürütüyorsunuz bence

şu kısacık ömürde bunları çekmeye değer mi

siz neden kadına dava açmak istiyorsunuzki böyle bir harekette bulunursanız sadece kendinizi küçük duruma düşürürsünüz.bir de ben şunu anlamıyorum neden hep diğer kadın suçlu?tabiki evli erkeklerle birlikte olan kadınları onaylamıyorum ama sonuçta o kadın tek taraflı birşey yaşamıyor eşiniz de karşılık veriyor.kadın eşinizi rahatsız etse vs dava açabilirdiniz ama dediğiniz gibi ilişkileri var ne için dava açacaksınızki ayrılsınlar diye mi?açıkçası benim başıma böyle birşey gelse ki geldi de tek suçlayacağım insan sevgilim yada kocam olurdu.kocamın peşini bırak muhabbetlerine hiç girmezdim çünkü eşim yada sevgilim benimle ilgili duygularından emin değil demekki yada yeteri kadar sevmiyor ve gönlü kayıyor başkasına.o yüzden diğer kadın hiç umrumda olmazdı açıkçası.kadın kocamın peşini bıraksa bile adamın aklı kalıyor onu düşünüyor diyelim o zaman ne olacak?tamam aldatmıyor ama başkasını seviyor olacak.o yüzden de eğer bir erkek benden vazgeçmişse yada kafası karışmışsa seçim yapmaya çalışıyorsa ben o konumdaki seçilmeyi bekleyen kadın olamam,onun için savaşamam da çünkü böyle bir durumda sevdiğin insan için savaşmak bile gurur kırıcı olurdu...bilemiyorum belki çok duygusal düşünüyorum.evet siz bir dava açmalısınız bence ama kadına değil kocanıza boşanma davası açmalısınız.eğer eşiniz yaptığı için pişmanlık duyup sizden özür dilediyse devam edebilirdiniz kaldığınız yerden ama zaten ailelerin araya girmesiyle barışmışsınız ve yine aynı şeyi yapıyor uslanmamış. o zaman da yapılacak tek şey kalıyor.bir de benim birşey dikkatimi çekti çok rahat söylüyorsunuz eşim beni aldatıyor ama seviyorum boşanmayacağım diye sanki hiç acı çekmiyor gibi yazmışsınız.genelde aldatılan kadın hayata küser mahvolur sizi çok relax gördüm

eşinin bu durum karşısında tavrını merak ettim bence ailesine aç kendi ailene dersen seni korumak adına işler içinden çıkılmaz bir hal alabilir meydanı o kadına bırakma bence ama o kadından daha bıkmamış demekki bence gönül eğlendiriyor o kadınla kadını ara mahkemeye verecem dava edecem seni de hatta bunla ilgili bi örnekte vardı ondanda bahset

bence sen en iyisini yapmışsın kalıp mücadele etmen takdire şayan bir durum şunu bilir şunu söylerim bebeğini dünyaya getir ve boşan gitsin. çünkü bunun sonu yok hep yapacaktır ve bunu yapmasına senin ve çocugunun sevgisi yetmiyosa yetmiyodur zaten yetmeyecektir. ben 19 yaşındayım ve annemle babam boşandı aşağı yukarı 13 yıl oldu 3yıl önce babamla görüştüm evlenmiş ve hala akıllanmamış ve ben babamdan utanıyorum annem iyikide boşanmış diyorum. çok zor fakat en iyisi bu sonuçta hayata bir kere geliyosun ve bu hayat senin sevginle şüphenin arasında nereye kadar yaşayacaksın bi kere bunu yaşadın için hep aynı şüpeleri duyacaksın.ve yaş ilerledikçe bişeyleri kabullenmekte üstesinden gelmekte çok zor oluyo. en iyi tüm ilgini bebeğine verip onu kusursuz bir insan olarak büyütmek.çünkü bu evliliğinin içinde şüphelerin doğurduğu kavgalar güvensizlikler bi çocugu o kadar etkiliyo ki ailenlede paylaş sonuçta sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın.paylaş paylaşki durumlar tersine döndündüğünde eşin sıyrılıp sen kalma ortada. şimdiden bebeğin için hayırlı olsun ve allah seni ona onuda sana bağışlasın.

boşanmak istemiyorum ne başka birinin eline tenine dokunup gelip sana dokununca miden bulanmıyomu ya kendini kirlenmiş hissetmiyomusun ya

Yorumların tamamını okumadım.
Bilemiyorum başıma gelse ne yapardım ama sanki senin yaptığını yapmazmışım gibi geliyor.
Eşinin şüpheli hareketleri var, telefonunda mesajını görmüşsün.NE diye bir de hamile kaldın.
Bence hiç kadına dava açıcam diye uğraşma.Sen durumu kabullenmişsin.
Belki başıma böyle bişey gelmediği için rahat konuşuyorum.Büyük konuşmayayım ama ben olsam delillerle boşanır.Herşeyini elinden alırdım.
Allah yardımcın olsun.Eşinin kalbine yaptığı pis işin ikrahını versin.

canım benim sen niye kendini kandırıyosun ya çocugunun doğumunu hatırlayınca bu olayları hatırlıycan he bi kadının namusuyla gururu en önemli şeydir. zaten bu yaşattıklarını unutma unutmaki kinin hiç bitmesin.hep hatırla ki tedbirli ol kazık yeme sen artık bi annesin ve çocuğuna örnek olacaksın aynı şeyı kızın yaşasa bile bile kızına yaşatırmısın bunu. hiç düşünme ve bırak gitsin ben bu hayatta acımaz olmayı ögrendim kimse senden değerli değil bi yerde çocundan bile değerlisin çünkü oda evlenip gidecek kendi yoluna hayat gayesine düşecek ve yanlız kalacaksın.bu hayatta hep ben ben ben ben ben ben diyeceksin demezsen kendine yazık edersin. düşünsene o kadın hayatını yaşıyo bu adamın karısı çocuğu var demiyo kocan gidiyo orda gönlünü eğlendiriyo eve geliyo senle oh ne ala ya keyfe bak çocuğunuda doğuruyosun daha nolsun peki sen nolcan senin hayatın isteklerin gururun sen sen sen sen kardeşim sen senden başka gerçek yok kendini harcama ve kendi kendinin değerini bil.

Bence erkeklerin bu kadar rahat aldatabilmesinin sebebi eşlerinin onları nasılsa terketmeyeceğini düşünmek. Eğer sizi kaybedeceğinden korksaydı böyle bir şeye kesinlikle kalkışamazdı bence. Siz de ayrılmak istemediğinizi belirterek evli bir adamla beraber olan o kadının değil, sizinle evliyken başka bir kadınla beraber olabilen kocanızın ekmeğine yağ sürüyorsunuz. 8 aylık hamileymişsiniz, Allah bağışlasın, ancak bu durum benim başıma gelmiş olsaydı çocuğunun annesi olacak kadına zerre değer vermeyen bir adamın yanında büyütmek istemezdim evladımı.

Ne yapacağınızı burada biz size söyleyemeyiz elbette, sizin hayatınız ve sizin kararınız. Ancak bu duruma bir de bu yönden bakarsanız son vereceğiniz karar -ister eşinizle kalmak, ister ayrılmak olsun- sizin ve bebeğiniz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

konu karmaşık başına gelmeyen biri olarak ne kadar doğru yorumlayabilirim bilemiyorum; ancak ben eşimi paylaşma fikrini hangi şartta olursa olsun kabul edemem. hayali bile ürpertiyor beni. gururum, sevgim, emeğim harcanıyor ziyan ediliyor kabul ederim. bencilimdir, kimseye kendimi kullandırtmam. sevsem de ayrılırım ve eğer bu ilişkide bi acı çekeceksem bu ayrılık acısı olur. o da geçer zaman herşeyin ilacıdır, bilirim. hayat kimse için heba edilemeyecek kadar kısa,unutma canım...

slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım bende eşimi aldatıyorum çünkü o beni aldatıyor hep düşünüyorum ben ne yapıyorum diye neden böyle yapıyorum diye bazen kendimi suçluyorum sorun bendemi diye çünkü cinsel hayatımız yok ben nezaman istesem eşim uykumvar yok başım yok kıcım agrıyor diyip yatıyor çok özür bende mal gibi ortada kalıyorum bende istekli bi bayanım ne yapayım cinselliğide çok önem veriyorum istiyorum bende o yüzden eşimi aldatıyorum şuan bir patnerim var haftada 4 kere ilişki yaşıyoruz herşeyiyle harika biri ben eşimde görmediğim herşeyi onda görüyorum ama boşanamam çünkü çocuklarım var ve bi ailem yok yanına döneceğim sizce ben iyimi yapıyorum ne olur bi akıl verin eşimi sevmiyorum çünkü bitti herşey sadece cocuk için aynı evde yaşıyoruz ama sevgilimide çok seviyorum çünkü onla tanıştıktan sonra cinsel fantazilerim cinselliğim herşeyim de işti ama ne yapacagımı bilmiyorum

öneri almak istiyorsan kendine konu açmalısın fakat bu konu için konu açmanıda tavsiye etmem zira taşa tutulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…