- Konu Sahibi meneksegull
-
Bu ilişki karmaşasında herşey doğru bir tek 2.kadın mı hatalı? 2.kadından mahkeme karşısında 3bin 5bin alınca nasıl bir haz duyacaksın ki bu olanların hepsinin üzerine örtü çekmene yetecek. Bu adam ne kadar sevgi dolu, düşünceli bir baba olur ki 2 bebeğini kaybetmiş 3.ye 8 aylık hamile karısının üzerine titremesi gerekirken bu tarz olaylarla hayatı zindan ediyor. Kadın tü kaka koca cici. Yok öyle bir mantık cnm bunu kabullen. Herşey ver heşey ilk önce senin eşinde başlıyor. Sen 2.kadına neler anlattığını, senden nasıl ağlanıpta kandırdığını bir düşünsene. Sevmiyormuş onu laf... Sevmiyorda ne yapıyor güzelimm? Seni mi seviyor yani? Sende buna inanıyor musun? Bir silkelen, kendine gel... Bu onursuzluğun içinden sıyrıl.Çek adam gibi eşini karşına ya o ya ben lamicimi yok de. Nasıl sevilir böyle bir adam bilmiyorum ama sen bir anne olacaksan eğer, çocuğuna rol model olacağını unutma. Kararlarını da artık kendin için değil, onun için ver!
Aldatıldığını öğrendin, boşanmayacağım dedin ee biz ne gibi bir akıl verebiliriz ki sana ? en fazla boşan diyeceğiz ee bunada yanaşmıyorsun o zaman sineye çekeceksin..Başka yolu yok..Ha eğer ki gebelikten öncede aldattığını bile bile de çocuk yaptıysanız bu kadarına da yuhh derim, Niye derim ona da geleyim..Çocugunu düşünen bir anne daha kendisine saygı duymayan bir adamdan sırf hamile diye saygı duyacağını düşünüp'' belki bebeğimiz olursa düzelir'' fikrindeyse bu bebeğini düşünmek değil bile bile lades demektir..Sakın bebeğimi düşünüyorum demesin. İnanamam !
Ayrıca eşinize dava açmadan kıza dava açma isteğinizide komik buldum..Eşimi boşamam ama bari kız yansın der gibiSenki tek suçlu kız !
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
şunu belirtmek isterim ki aldatıldığımı bile bile çocuk yapmadım.öğrendiimde zaten hamileydim.diğer hamileliğimde böyle bişey yoktu yada enim vardı benim haberim yoktu.şimdi de benim bundan haberdar olduğumu bilmiyor.
kıza dava açma fikri tv. de duuyduğum olaylardan dolayı istedim.dava açınca ve kazanınca herşey düzeliyomuş gibi gösterildi belki de... yoksa zafer kazanacam diye değil
haberdar olduğumu bilmiyor derken, önce meseleyi zaten aile boyutunda ele almışsınız da, numarayı başka isimle kaydettiği ikinci etabı bildiğinizi bilmiyor eşiniz sanırım..
bırakın bilmesin.. nasılsa affediyorsunuz.. yüz göz olmayın bari..
Evet kesinlikle, adam nasıl olsa karım biliyor, sınırlarımı genişlettim artık, ben ailemi karşıma alıp boşanamam, karım dayanabildiği yere kadar dayanır dayanamazsa boşar diyor. Her iki türlü de rahat adam
MAstika bacım pardon...Yorumunu beğenip o kısmını aldığımı sandım ama alamamışım :=
kıza dava açma fikri tv. de duuyduğum olaylardan dolayı istedim.dava açınca ve kazanınca herşey düzeliyomuş gibi gösterildi belki de... yoksa zafer kazanacam diye değil
haberdar olduğumu bilmiyor derken, önce meseleyi zaten aile boyutunda ele almışsınız da, numarayı başka isimle kaydettiği ikinci etabı bildiğinizi bilmiyor eşiniz sanırım..
bırakın bilmesin.. nasılsa affediyorsunuz.. yüz göz olmayın bari..
bir dava ile düzelir mi cancağzım? sen davayı açtığında ne olacak? eşin de zina yapmış olacak.. işin hukuki boyutunu bilmiyorum (eşin suçlu olur mu vs) diyelim ki kızdan tazminat aldın.. tazminatı kocan ödeyecek.. kıza maddi zararın yok.. kızın adını kötüye çıkardığın için kız mağdur olacak, kocan da seni suçlu kızı haklı görecek.. ona karşı bir mahcubiyet hissiyle iyice bağlanacak.. ayrıca kocanı da rezil etmiş olacaksın adı bu işlere karıştı diye falan filan..
yani boşanacak olsan, tabii kıza da dava aç.. ama sen ısrarla mutlu evlilik istiyorsun kocanla, e bunların sana getirisi olmaz ki?
zamanında ailesini devreye sokmuşsun, adam rehberde ismini değiştirmekten öte gitmemiş.. mahkemeye versen ne olur..
kızlar forumun başlığını görerek bir şey sormak istiyorum aldatan erkeği nasıl anlarsınız?
göz mercekleri şeffaf denecek kadar....... pardon o balığın tazeliğiydi..
(konu sahibinin konusunu bölmeyin; kendinize yeni bir topic açın bence..)
aslında ben şu an başka bişey düşünüyorum.kocamın şimdi bildiğimden haberi yok.bu konuyu direkt kocamla mı konuşsam yoksa babasına mı söylesem.babasını benim söylediğimi söylemez.daha önce de söylemedi babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorlar başkasından duydum vs. der aynı zamanda o kızı da benden daha iyi rezil eder.
Bak canım o kadına dava acmak eşini o kadına yaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.insan psikolojisi suclu olan o kadında olsa eşin dava acılmasıyla onun tarafına yönelir emin ol.
Ayrıca kadının sucu ne ki,tamam eşine asılıyorda,eşinin bir terslese yanına bile yaklaşamaz.asıl suclusu eşin.
Tamam olabilir herseye rağmen eşimi istiyorum ve hazmedebilirim diyorsan.
O zaman yapman gereken,bu kadın yokmuş gibi davranıp,onun konusu hiç acmayıp kendine özen göztermen giyinip süslenmen hamileliğini,onun evinin hanımı olduğunu belirtir bi şekilde davranman.o kadın aslında her ne kadar cazipte gelse aslında eşinde mutlaka pişmanlık bırakıyordu.sen evde oturan temiz ve saf karısısın bunu bil her zaman ondan değerlisin aslında.ama tek yapman gereken o kadın yokmuş gibi davranıp,burnunu yere eğmemen.Kendine değer ver ve aslında kendin için yaşadığını eşine hissettir ama içinden gelmesede eşine süslen püslen.Ancak bu şekilde döndürebilrsin eşini.
Yoksa dava açmak sızlanmak ağlamak eşini kaçırmaktan başka bir işe yaramaz emin ol.
Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.Son 1 yıldır eşimin bana karşı olan davranışları değişti.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiydik.Önceleri maddi sıkıntısı var diye düşünmüştüm.Sonra eşimin davranışlarından hayatında başka bir kadın olduğundan şüphelendim.Geçen yaz şüphelerim kesinleşti.cep telefonuna baktığımda iş yerindeki asistanıyla ilişkisi olduğunu öğrendim.gelen mesajlar "eşinden boşanıp benimle evlen " gibi iğrenç mesajlardı.eşimle önce ben konuşmayı denedim fakat bir sonuç elde edemedim.Terketmek yerine kalıp mücadele etmeyi seçtim.Çünkü karşı tarafında istediği oydu benim aradan çekilip rahatça görüşmek... Ama ben bu fırsatı onlara vermek istemedim.Eşimin ailesiyle paylaştım bu durumu.Onlar bana destek çıktılar.Eşimin de bana karşı davranışları değişti.Eskisinden de iyi olduk derken yine görüştüklerini öğrendim.Telefonuna sürekli mesajlar gelmeye başlayınca kontrol edeyim dedim.Bu sefer aynı numara başka isimle kayıtlıydı.Eşim o kızı benden önce tanıyordu.Kız düğünümüze bile gelmişti, yani evli oldumuzu biliyor.Şimdi 8 aylık hamileyim bebeğimi babasız dünyaya getirmek istemediğim ve kocamı sevdiğim için boşanma davası açmak istemiyorum.Sadece kıza dava açabiliyor muyum? Hiçbir kanıtım yok, eşim çok dikkatli davranıyor.mesajları, aramaları siliyor.Benim ailem bu konuyu bilmiyor.Acaba kendi ailememe yoksa yine eşimin ailesine mi söylemeliyim? ne yapmalıyım bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
kocanda sende bir boşluktasın sanırım..ben aşık olduğunu düşünmüyorum..
bir zamanlar banu arkadaşımız vardı burada bilen hatırlayan varsa.kocası eski sevgilisiyle bir dönem beraber yaşadı..kadında kalitesiz düşük bir tipti..çok büyük kavga ve davaların eşiğinden dönülmüştü..
adam biraz sorumsuz, evliliğin yükünden kaçmıştı..o düşük kadında senden hiç birşey beklemiyorum deyip bir süre kendini cazip göstermeye çalışıp zaman içinde adama tırnaklarını geçirmeye çalışmıştı.adam dank etti çok sonradan.
zannediyorum şimdi bunlar yasak aşk yaşıyorlar ya o heyecan tatlı geliyordur onlara..çünkü aradan engellerden çekilip başbaşa kalacaklar sorumluluklar ve hayatın gerçekleri vuracak yüzlerine o tatlı rüyadan uyanacaklar..şimdi kavuşmamanın verdiği bir hoşluk var.sen aradan çekilsen arkadaşım onların büyüsü bozulur..bu hep böyle olmuştu..
ayrıca şunu bilir şunu söylerim.gerçeğin ilahı adalet şaşmıyor öbür tarafa bile kalmıyor.keyfi olarak yuva yıkan ömrü billah iflah olmaz belini doğrultamaz.allah senin ve yavrunun tek damla gözyaşının intikamını öyle bir alır ki...
o denli fingirdek bir kadın madem eşin öylesine uzun süre bakmaz bana kalırsa..seni boşayıp yolluyu eş mi yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?