Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

kıza dava açma fikri tv. de duuyduğum olaylardan dolayı istedim.dava açınca ve kazanınca herşey düzeliyomuş gibi gösterildi belki de... yoksa zafer kazanacam diye değil

haberdar olduğumu bilmiyor derken, önce meseleyi zaten aile boyutunda ele almışsınız da, numarayı başka isimle kaydettiği ikinci etabı bildiğinizi bilmiyor eşiniz sanırım..

bırakın bilmesin.. nasılsa affediyorsunuz.. yüz göz olmayın bari..

kıza dava açma fikri tv. de duuyduğum olaylardan dolayı istedim.dava açınca ve kazanınca herşey düzeliyomuş gibi gösterildi belki de... yoksa zafer kazanacam diye değil

bir dava ile düzelir mi cancağzım? sen davayı açtığında ne olacak? eşin de zina yapmış olacak.. işin hukuki boyutunu bilmiyorum (eşin suçlu olur mu vs) diyelim ki kızdan tazminat aldın.. tazminatı kocan ödeyecek.. kıza maddi zararın yok.. kızın adını kötüye çıkardığın için kız mağdur olacak, kocan da seni suçlu kızı haklı görecek.. ona karşı bir mahcubiyet hissiyle iyice bağlanacak.. ayrıca kocanı da rezil etmiş olacaksın adı bu işlere karıştı diye falan filan..

yani boşanacak olsan, tabii kıza da dava aç.. ama sen ısrarla mutlu evlilik istiyorsun kocanla, e bunların sana getirisi olmaz ki?

zamanında ailesini devreye sokmuşsun, adam rehberde ismini değiştirmekten öte gitmemiş.. mahkemeye versen ne olur..

Son düzenleme:
Bak canım o kadına dava acmak eşini o kadına yaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.insan psikolojisi suclu olan o kadında olsa eşin dava acılmasıyla onun tarafına yönelir emin ol.
Ayrıca kadının sucu ne ki,tamam eşine asılıyorda,eşinin bir terslese yanına bile yaklaşamaz.asıl suclusu eşin.
Tamam olabilir herseye rağmen eşimi istiyorum ve hazmedebilirim diyorsan.
O zaman yapman gereken,bu kadın yokmuş gibi davranıp,onun konusu hiç acmayıp kendine özen göztermen giyinip süslenmen hamileliğini,onun evinin hanımı olduğunu belirtir bi şekilde davranman.o kadın aslında her ne kadar cazipte gelse aslında eşinde mutlaka pişmanlık bırakıyordu.sen evde oturan temiz ve saf karısısın bunu bil her zaman ondan değerlisin aslında.ama tek yapman gereken o kadın yokmuş gibi davranıp,burnunu yere eğmemen.Kendine değer ver ve aslında kendin için yaşadığını eşine hissettir ama içinden gelmesede eşine süslen püslen.Ancak bu şekilde döndürebilrsin eşini.
Yoksa dava açmak sızlanmak ağlamak eşini kaçırmaktan başka bir işe yaramaz emin ol.

Önemli değil bacım,ben kendi yorumumu tanıdım zaten

dava açma fikrini gördüğünüz televizyonda,aldatılıp da hemen boşanma kararı alan kadınları görmediniz mi acaba?belki cesaret alırdınız

dava açsam eşim ödeyemez borç içinde yüzüyoruz zaten.bunu da bana bir faydası olur mu diye sormuştum demek ki hiçbir faydası olmayacak...

kızlar forumun başlığını görerek bir şey sormak istiyorum aldatan erkeği nasıl anlarsınız?

Son düzenleme:
aslında ben şu an başka bişey düşünüyorum.kocamın şimdi bildiğimden haberi yok.bu konuyu direkt kocamla mı konuşsam yoksa babasına mı söylesem.babasını benim söylediğimi söylemez.daha önce de söylemedi babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorlar başkasından duydum vs. der aynı zamanda o kızı da benden daha iyi rezil eder.

o zaman babasına söylemeniz daha makul..

Kıza dava açtığınızda yalnızca size tazminat ödenecek. yoksa hakim kimseye "kızım ilişme bakiimm bu adama, evli o, karısı onu boşamak istemiyor, kocasını melek gibi görüyor, derdi seninle" demez, demeyecek. aksine kocanız ve o kız belki birbirlerine daha çok düşkünleşecekler.

Ben buna inanmıyorum, pişmanlık hisseden bir erkek hadi bir gece yaptı, ikinci geceyi asla yapmaz. Aynı kadınla uuzun yıllar süren bir ilişkiyi hiç yapmaz. Aksine kadınlarımız böyle bilmezden geldikçe, evde "cici eş"i oynadıkça kocalar iyice zıvanadan çıkıyor, dışarıda istedikleri gibi at koşturuyorlar, en güzel lokantalarda otellerde diğer kadınla gezip tozuyorlar, nasıl olsa evde hanım sesini çıkarmadan bekliyor diye. Çoluğunun çocuğunun rızkını başka kadına yedirmeyi geçtim, o babanın öyle hovardalıkta yemesi bile haram bence.

canım senin adına çok üzüldüm.boşanıp boşanmamak senin tercihin bunu eleştirmek kimsenin haddine değil bence.ama boşanmıycaksan eğer kocan senin bildiğini asla bilmemeli.dediğin gibi babasını konuşturtabilirsin.bu kıza da dava açmak çok saçma ama kızın ailesini akrabalarını araştır ve senin bir yakının gene senin haberin yokmuş gibi,onu tehdit edebilir.(babası eminim evli bir adam la ilişki yaşadığını duyarsa çok kızacaktır)eğer bu adamdan uzak durmazsan bütün ailen evli ve çocuklu bir adamla ilişkin olduğunu duyacak denilebilir.hala devam edersede herkese rezil etsinler onu

canim uzuluyorsun son derece normal ama verdigin tepki cok sacma.kiza neden dava acabilir miyim diyorsun?sana kocan sadakat sozu verdi, o kiz vermedi.kanitin olsa bile kiza dava acamazsin, esine acabilirsin.ihaneti ispat edersen tazminat hakkin dogar.bence cocugunu karaktersiz bir babayla buyutecegine, babasiz buyut..zamanla bu is cok mide bulandiri bir vaziyete gelir ki, boyle bir durum icinde cocugun psikolojisinin duzgun olmasini hic bekleme....bence kocanla konus, ya hemen kendine ceki duzen versin ya da hemen bosan

Bence bir kadın olarak kocanın karşısına geçip boşanmak istediğini söylemen lazımdı zamanında ama şimdi yazık değil mi karnındaki çocuğa annesine saygı duymayan bir babaya sahip.Eşiniz o kadına sizi boşayacağını söylemiş bundan daha onur kırıcı bir şey olamaz.Bu kadar kör ve gurursuz olabildiğinize inanamıyorum.Ben yerinizde olsam çoktan kendime yeni bir hayat kurmuştum çünkü benden başka bir kadına dokunan bir erkek benim kocam olamaz.

canım benim biraz farklılıklar olsa da ben bu süreçten geçtim ve 1 sene oldu şimdi sen hamilesin duyguların hassasiyetin çok yoğun
doğumdan sonra daha da yoğun olacak... benim iyi bir işim var şu anki aklımla düşünebilseydim eşimi karşıma alır konusur ve evden uzaklaşırdım .. ha direk boşan diyemem ben de yapamadım çünkü ama ailenle konus kabul ederlerse git bebeğini orda doğur... gerekirse zaman neyi gösterirse artık belki boşanırsın belki düzelirsiniz bilemem...

çünkü ne olacak biliyor musun lohusalıkta daha hassas ve duygusal olacaksın ağlamalar yorgunluklar vs vs hep üst üste gelecek bu sefer adam karşısında zayıf ağlayan ve aciz bir kadın görecek o yüzden bence ailenle konus, zaten onlar sein annen baban arkanda dururuz derlerse zaten için biraz daha rahatlar..

Allah yardımcın olsun canım bebeişine iyi bak üzüntü iyi gelmez unutma

evet yaa banu vardı..konusu kapanmış..ben de uzun süre bakamamıştım..ne oldu son durum merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…