Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

sizi aldatan bir eşe gözyumarak sadece kıza yüklenmeniz çok ilginç geldi bana. diyelimki dava açtınız bayana ve eşinizi bıraktı. eşinizin sizi birbaşkasıyla aldatmayacağını nerden emin olabilirsiniz. aldatmaya göz yummak bana göre onaylamaktır. unutmayın o bayan kadar eşinizde suçlu, kız onu baştan çıkardı diye düşünmeyin belkide eşinizdi ilk yaklaşan.

bak güzelim eğer eşini seviyorsan bu konuyu hiç dallandırıp budaklandırma yoksa eşini tamamen kaybedersin kafana hiç takmadan tüm dişiliğinle eşini geri kazanmaya çalış öbür s.tüğe çok güzel bir ders vermiş olursun eşini sıkma ama kendine hayran bırak süründür o h.yarıda evde gül gibi karın beklesin sen git başka karılarla fingirdeş ama şundan eminim geçici hevestir o kadın yoksa senle evlenmeden önce alırdı onu erişememe duygusu cazip geliyor allah kolaylık versin eşine fazla pas vermeden sende ulaşılmazları oyna

sizin cevaplarınız ne kadar komik..
beni kaybetmeyi göze almış adamı ben niye kazanmak için uğraşayımki..
bazı kadınlarımız ne kadar geniş bravo vallahi..

Selam.
Canim icinde bulundugun durum cok ciddi ve suan ki konumun bu durumu dusunmek kendine dert etmek icin uygun degil bence. Biliyorum ki BiZ ne dersek diyelim sen yine de bildigini ve senin icin en uygun gördugunu yapicaksin. AMA Ne yaparsan yap, simdi cok ciddi kararlar alma!! Sekizinci ayindasin ve uzuntu ile bebegini dusurme, erken dogum gibi kötu seyler olmasin.

Suanda en önemli olan kendine ve bebegine dikkat etmen!!!!
Bir de her gun 3 defa papatya cayi kaynatip ic, sakinlesirsin.

Sevgilerimle...

Esinin seni aldattigindan nasil haberdar oldun? Ve emin misin? Yanlis anlamissan ve esinin babasi ile konusursan olay daha kötu olmaz mi?. kesinlikle eminsen babasi ile konusman daha dogru olur, ama daha sonra esin sinirlenip sana karsi siddet uygularsa ne yaparsin? Bu gunlerde yaninda kalabilecek bir akraban varsa yanina cagir bence.

bebek doğduktan sonra eşiniz değişebilir.

siz bebekle birlikte gelecek büyük mutluluktanbahsedin. onunla çok çok mutluymuşsunuz gibi anlatın.
ve etrafınızda boşananlara üzülmüşsünüz kızmışsınız gibi yorumlar yapın. geçenlerde eşimle sohbet ederken 'XxX eşini, eşinin arkadasıyla aldatmış' dedi bende bence kızda onun daha yakınıyla aldatsın pişti olsunlar. ama davada donunakadar alsın sonra rezil etsin dedim' eşimde bakışlar psikiopat olduğumu düşündü :) arada bir sosyal mesaj vermek gerek :)

siz eşinize çok samimi sıcak davranın. bebeğinize isimler arayın birlikte alışverişe çıkın eşinizin ailesinden yardım isteyin.

ona hayranmışçasına deli divane aşıkmışçasına iltifatlar edin.

'iyi ki seni tanımışım. iyi ki varsın. iyi ki bebek yaptık :) daha mutlu bir aileyiz artık falan filan süsleyin bütün kelimeleri.

size hayırlı doğumlar diliyorum. kendinizi üzmemeye çalışın.eşinize bildiğiniziçaktırmayın. mümkünse arada işyerini ziyarete gidin. bir de eşinizle bol bol foto çekinin. doğuma kadar yüzlerce resim çekinmek istiyorum deyin. ve bir tanesini çerçeveletip işyerine götürün.

Aldatılmak çok acı, çok ağır birşey... Hele de hamileyken çok daha ağır... Allah kimsenin başına vermesin, belki dışardan konuşmak kolay diye düşünebilirsiniz. Ancak her ne kadar boşanmak istemeseniz de, bu bence kabul edilebilecek bir durum değil. Ne yazık ki, bu durumu kabullenip gitmediğiniz sürece, aldatılmaya devam edeceksiniz. Bugün eşinizin ailesiyle veya kendi ailenizle konuşup bu durumu bitirtseniz bile, üzülerek söylüyorum yarın ne yazık ki aynı şey tekrar başınıza gelecek Nitekkim de öyle olmuş anladığım kadarı ile, bir kere affetmişsiniz ve şimdi tekrar aynı durumla karşı karşıyasınız. Ne yazık ki erkeklerin huyu bu, bir yanlışlarını bir kere affettiniz mi, ne kadar pişmalık gösterseler de eninde sonunda aynı yanlışa tekrar düşüyorlar, nasıl olsa bir kez bunu affetti, tekrar affeder mantığının getirdiği rahatlıkla... Allah yardımcınız olsun...

evet bunlar zaten bir kadının aldatıldığında yapması gerekenler.!
kendimize gelelim arkadaşlar. nerede kaldı kadınlık gururu. bu ne genişlik.
yanlış anlama lafım sadece sana değil konu sahibi başta olmak üzere böyle düşünen bütün kadınlara.

Bunları yapın ki eşiniz "kadını aldattığım halde bu kadar suyuma gidiyor, bana kör kütük aşık, kendimi boşuna sıkmışım eşimi aldatıyorum diye" desin ve yasak ilişksine gönül rahatlığıyla devam etsin.
Yanlış anlamayın ama eşini iki kez aldattığını bildiğimiz birisini bu tür davranışlar mı eve bağlayacak? Sanki diğer kadın bu sözleri söylemiyor mu sanıyoruz?

canım bu yazıyı bayana yardımcı olabilmek adna hatta hamile bir bayanı motive edebilmek adına yazdım.

bana kalırsa erkeğin ilk yanlışında kıyametleri koparmak gerekir şans isteyecekse diz çökmeli paspas olmalı inandırmak adına çok şeyi değiştirmeli. ama bu bayanın durumu çok farklı.

arkadaşlar bu bayan konuyu açtı ama hiç cvp vermiyo diye düşünmeyin.ben fırsat buldukça bağlanabiliyorum.evde int.baglantım yok.herkese birden cvp vermek istiyorum.görüyorum ki çogunluk "çekecegine boşa gitsin" demiş.fakat benim bu süreci atlatabilcek gücüm yok.eger bu olay daha önce veya daha sonra basıma gelseydi belki hiç düşünmeden bosanma davasını açardım.simdi bunu tasıyabilirmiyim bilmiyorum.düsünüyorum simdi bosansam ben yıkılırım buna cesaretim hiç yok.bebegimle ilgilenemem, o mutlulugu güzelligi yasayamam.ilerki yıllarda çocugumun dogumunu hatırladıgımda bu olayları mutsuzlugumu da hatırlayacam.esime hissettigim öfke büyük ama sevgimde bi o kadar büyük... simdi bosanıyorum desem benden af dilese yalvarsa yakarsa ben affederim. bu daha kötü olur benim için... nasıl olsa kendimi affetiriyorum deyip yine hiç tedirgin olmadan devam eder.

bazı arkadaşlar bile bile lades demişsin, göz göre göre kabullenmişsin bu olayı diyorlar,ben ilk üç ay önce ögrendim o zaman da hamileydim.konunun kapandıgını sanıyordum.kocamın tlf nu aldıgımda tedirgin olunca tlf baktım mesaj gelmişti okumadım içerigini bilmiyorum.yalnızca aynı numara farklı isimle kaydedildigini gördüm.tekrar söyliyim baktıgımı bilmiyor.

aranızda dogum yapmıs, çocugu olanlar vardır.kocama işve cilve yapacak halde degilim. zaten böyle bisey de yapmam.kendimi komik duruma düsüremem.çünkü kocamı tanıyorum...kocam tamamen ilgisiz alakasız değil bana karsı.bazen kilo aldım hiçbisey yakısmıyo filan diyorum sen bu halinle daha güzel daha cekicisin diyor.

Kıza dava açmayı artık düsünmüyorum.yapılacak en son sey bu olmalı diye düsünüyorum söylediklerinizden yola çıkarak...kızı daha önce biraz arastırmıstım.kız çalışmak için gelmis ailesi baska sehirde yasıyo.etrafta zengin koca arıyorum beni rahat ettirsin,artık çalısmıyım diyormus.benim kocam zengin degil ki... birçok kisiyle de gizli iliskisi olmus.kocamla daha önce bi iliskileri mi vardı da yeniden alevlendi diye düsünüp arastırdım.bu kız kocama asıkmıs fakat kocam reddetmis evlenmem demis.hatta bizim dügünden önce de aglamıs sızlamıs benimle evlen diye.anlamadıgım tek sey kocam neden o zaman reddetip simdi birlikte oluyo???

şu durumda zordur belki ayrılmak ama bunu hiç bitirmeyebilir de eşiniz 3. bir şahıs olması gerçekten içinden çıkılmaz hale getiriyor olayları.Ama bir şey daha var acaba eşiniz bıraksa o kızı siz onun yaptıklarını unutup mutlu olabilecek misiniz?

Konu sahibi arkadaşım;
İçinde bulunduğun duruma çok üzüldüm fakat maalesef bazı şeyler elimizde değil.
Yaşanacaksa yaşanıyor.

Öncelikle çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.
Yani maddi durumu izin veren her bayan mutlaka boşanmayı düşünür.
Sevgiyle bağdaştırmıyorum bile.
Ne kadar aşık olursanız olun eminim ki, bir işiniz olsaydı kesinlikle bunları kabul etmezdiniz.
Sakın beni yanlış anlamayın, hem fikrimi belirtmek hem de yardımcı olmaya çalışıyorum.

Diyeceğim şu ki;
Eğer birşey yapamayacak durumdaysanız kabullenmeniz gerek.
Kabullenmek derken fazla kurcalamamaktan bahsediyorum.
Eğer bir erkeği bir kadınla yakalamışsanız ve boşanıp kendinize bakacak gücünüz yoksa gözrmezden gelmekten başka çare yok demektir.

Şimdi ee yani göz mü yumsun tarzında yorumlar gelebilir:)
Fakat arkadaşlardemek istediğimi anladığınızı umuyorum.
Birşey yapamayacaksak yüz göz olmaya gerek yok...

Allah yardımcın olsun canım

bu yoruma gercekten sok oldum ozelikle sizden gelmesine bazi yorumlarinizi okurken
kadinlik gururundan haberdar oldugunuzu dusunurdum nittekim yanilmisim...
8 aylik hamile bir kadin can tasiyan kendi mucizesini yasayan bir kadin birde esini dediginiz
sekilde yuceltsin egosunu sisirsin
hic hak etmeyen bir erkege ustelik en hassas haliyle

dusunmek gerekirki
bebek gelince evet buyuk bir mutluluk soz konusu fakat dogal olarak
duygusal olarak tensel olarak bir mesafe giriyor esler arasina cunku taptaze kucucuk
bir bebege yogunlasiyor anne ustune ustluk lohusalik
en buyuk ilgiyi anne gormesi gerek
vucudu kendine gelene kadar ruhsal olarak tazelene kadar
esinin destegi sart

esin seni nasil bu duruma getirebildi pes dogrusu
her konuda kendini asmissin soz konusu "kocaya ittat, kocayi elde tutma, kendini ezdirme" konulari gecince!

Madem ki o kadar araştırmıştınız arayın ailesini, kizlari ayaklarını denk alsın..

gidebilecek yerin varsa kesinlikle git.
ama anladığım kadarıyla gitme imkanın yok.
o zaman
kimseyle de yüzgöz olma, aileleri hiç mi hiç karıştırma.
salağa falan yatma. acizlenme de. en soğukkanlı ve güçlü halinle konuş.

ben olsam ona ilişkisini bildiğimi, böyle birşeyi asla hazmetmeyeceğimi,
ayrıca, onurlu bir erkeğin karısını -hele ki gidecek yeri olmayan bir kadını- bu duruma düşürmeyeceğini,
ona karşı bütün sevgimi ve saygımı yok ettiğini,
sadece gidecek yerim ve imkanım olmadığı için onunla aynı evde yaşamak zorunda olduğumu söylerdim.
o da senin düştüğün durumu , seni düşürdüğü durumu, tüm açıklığıyla görsün.
vicdanı elveriyorsa, ihanetine devam eder
onuru elveriyorsa, kendisini sevmeyen mecburiyetten yanında kalan bir kadınla yaşamaya devam eder.
hem vicdanı hem onuru hem de g.tü yiyorsa boşar seni karnında çocuğunla.
onun bir tokata ihtiyacı var. mecazi anlamda yani. at bakalım ne yapabilecek.

evet arkadaş hamile. eşi hamileyken onu bu durumlara sokmuş. üstelik bir çok kez aldatmış. konu sahibinin daha bilmediği şeyler olduğuna da eminim.
bu kadın bana göre saydıklarınızı yapınca değil de eşinin süründüğünü ve pişman olduğunu görünce motive olabilir.
ayrıca o saydığınız güzel cümleleri eşi duyunca "len bu benle dalga mı geçiyor" demez mi? bence der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…