- Konu Sahibi meneksegull
-
bak güzelim eğer eşini seviyorsan bu konuyu hiç dallandırıp budaklandırma yoksa eşini tamamen kaybedersin kafana hiç takmadan tüm dişiliğinle eşini geri kazanmaya çalış öbür s.tüğe çok güzel bir ders vermiş olursun eşini sıkma ama kendine hayran bırak süründür o h.yarıda evde gül gibi karın beklesin sen git başka karılarla fingirdeş ama şundan eminim geçici hevestir o kadın yoksa senle evlenmeden önce alırdı onu erişememe duygusu cazip geliyor allah kolaylık versin eşine fazla pas vermeden sende ulaşılmazları oyna
kız kuma gelsin gül gibi yaşayıp gidin bence
kafana hiç takmadan tüm dişiliğinle eşini geri kazanmaya çalış öbür s.tüğe çok güzel bir ders vermiş olursun
şunu belirtmek isterim ki aldatıldığımı bile bile çocuk yapmadım.öğrendiimde zaten hamileydim.diğer hamileliğimde böyle bişey yoktu yada enim vardı benim haberim yoktu.şimdi de benim bundan haberdar olduğumu bilmiyor.
aslında ben şu an başka bişey düşünüyorum.kocamın şimdi bildiğimden haberi yok.bu konuyu direkt kocamla mı konuşsam yoksa babasına mı söylesem.babasını benim söylediğimi söylemez.daha önce de söylemedi babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorlar başkasından duydum vs. der aynı zamanda o kızı da benden daha iyi rezil eder.
bebek doğduktan sonra eşiniz değişebilir.
siz bebekle birlikte gelecek büyük mutluluktanbahsedin. onunla çok çok mutluymuşsunuz gibi anlatın.
ve etrafınızda boşananlara üzülmüşsünüz kızmışsınız gibi yorumlar yapın. geçenlerde eşimle sohbet ederken 'XxX eşini, eşinin arkadasıyla aldatmış' dedi bende bence kızda onun daha yakınıyla aldatsın pişti olsunlar. ama davada donunakadar alsın sonra rezil etsin dedim' eşimde bakışlarpsikiopat olduğumu düşündü :) arada bir sosyal mesaj vermek gerek :)
siz eşinize çok samimi sıcak davranın. bebeğinize isimler arayın birlikte alışverişe çıkın eşinizin ailesinden yardım isteyin.
ona hayranmışçasına deli divane aşıkmışçasına iltifatlar edin.
'iyi ki seni tanımışım. iyi ki varsın. iyi ki bebek yaptık :) daha mutlu bir aileyiz artık falan filan süsleyin bütün kelimeleri.
size hayırlı doğumlar diliyorum. kendinizi üzmemeye çalışın.eşinize bildiğiniziçaktırmayın. mümkünse arada işyerini ziyarete gidin. bir de eşinizle bol bol foto çekinin. doğuma kadar yüzlerce resim çekinmek istiyorum deyin. ve bir tanesini çerçeveletip işyerine götürün.
siz bebekle birlikte gelecek büyük mutluluktanbahsedin. onunla çok çok mutluymuşsunuz gibi anlatın.
ve etrafınızda boşananlara üzülmüşsünüz kızmışsınız gibi yorumlar yapın. geçenlerde eşimle sohbet ederken 'XxX eşini, eşinin arkadasıyla aldatmış' dedi bende bence kızda onun daha yakınıyla aldatsın pişti olsunlar. ama davada donunakadar alsın sonra rezil etsin dedim' eşimde bakışlarpsikiopat olduğumu düşündü :) arada bir sosyal mesaj vermek gerek :)
siz eşinize çok samimi sıcak davranın. bebeğinize isimler arayın birlikte alışverişe çıkın eşinizin ailesinden yardım isteyin.
'iyi ki seni tanımışım. iyi ki varsın. iyi ki bebek yaptık :) daha mutlu bir aileyiz artık falan filan süsleyin bütün kelimeleri.
size hayırlı doğumlar diliyorum. kendinizi üzmemeye çalışın.eşinize bildiğiniziçaktırmayın. mümkünse arada işyerini ziyarete gidin. bir de eşinizle bol bol foto çekinin. doğuma kadar yüzlerce resim çekinmek istiyorum deyin. ve bir tanesini çerçeveletip işyerine götürün.
evet bunlar zaten bir kadının aldatıldığında yapması gerekenler.!
kendimize gelelim arkadaşlar. nerede kaldı kadınlık gururu. bu ne genişlik.
yanlış anlama lafım sadece sana değil konu sahibi başta olmak üzere böyle düşünen bütün kadınlara.
bak güzelim eğer eşini seviyorsan bu konuyu hiç dallandırıp budaklandırma yoksa eşini tamamen kaybedersin kafana hiç takmadan tüm dişiliğinle eşini geri kazanmaya çalış öbür s.tüğe çok güzel bir ders vermiş olursun eşini sıkma ama kendine hayran bırak süründür o h.yarıda evde gül gibi karın beklesin sen git başka karılarla fingirdeş ama şundan eminim geçici hevestir o kadın yoksa senle evlenmeden önce alırdı onu erişememe duygusu cazip geliyor allah kolaylık versin eşine fazla pas vermeden sende ulaşılmazları oyna
arkadaşlar bu bayan konuyu açtı ama hiç cvp vermiyo diye düşünmeyin.ben fırsat buldukça bağlanabiliyorum.evde int.baglantım yok.herkese birden cvp vermek istiyorum.görüyorum ki çogunluk "çekecegine boşa gitsin" demiş.fakat benim bu süreci atlatabilcek gücüm yok.eger bu olay daha önce veya daha sonra basıma gelseydi belki hiç düşünmeden bosanma davasını açardım.simdi bunu tasıyabilirmiyim bilmiyorum.düsünüyorum simdi bosansam ben yıkılırım buna cesaretim hiç yok.bebegimle ilgilenemem, o mutlulugu güzelligi yasayamam.ilerki yıllarda çocugumun dogumunu hatırladıgımda bu olayları mutsuzlugumu da hatırlayacam.esime hissettigim öfke büyük ama sevgimde bi o kadar büyük... simdi bosanıyorum desem benden af dilese yalvarsa yakarsa ben affederim. bu daha kötü olur benim için... nasıl olsa kendimi affetiriyorum deyip yine hiç tedirgin olmadan devam eder.
bazı arkadaşlar bile bile lades demişsin, göz göre göre kabullenmişsin bu olayı diyorlar,ben ilk üç ay önce ögrendim o zaman da hamileydim.konunun kapandıgını sanıyordum.kocamın tlf nu aldıgımda tedirgin olunca tlf baktım mesaj gelmişti okumadım içerigini bilmiyorum.yalnızca aynı numara farklı isimle kaydedildigini gördüm.tekrar söyliyim baktıgımı bilmiyor.
aranızda dogum yapmıs, çocugu olanlar vardır.kocama işve cilve yapacak halde degilim. zaten böyle bisey de yapmam.kendimi komik duruma düsüremem.çünkü kocamı tanıyorum...kocam tamamen ilgisiz alakasız değil bana karsı.bazen kilo aldım hiçbisey yakısmıyo filan diyorum sen bu halinle daha güzel daha cekicisin diyor.
Kıza dava açmayı artık düsünmüyorum.yapılacak en son sey bu olmalı diye düsünüyorum söylediklerinizden yola çıkarak...kızı daha önce biraz arastırmıstım.kız çalışmak için gelmis ailesi baska sehirde yasıyo.etrafta zengin koca arıyorum beni rahat ettirsin,artık çalısmıyım diyormus.benim kocam zengin degil ki... birçok kisiyle de gizli iliskisi olmus.kocamla daha önce bi iliskileri mi vardı da yeniden alevlendi diye düsünüp arastırdım.bu kız kocama asıkmıs fakat kocam reddetmis evlenmem demis.hatta bizim dügünden önce de aglamıs sızlamıs benimle evlen diye.anlamadıgım tek sey kocam neden o zaman reddetip simdi birlikte oluyo???
canım bu yazıyı bayana yardımcı olabilmek adna hatta hamile bir bayanı motive edebilmek adına yazdım.
bana kalırsa erkeğin ilk yanlışında kıyametleri koparmak gerekir şans isteyecekse diz çökmeli paspas olmalı inandırmak adına çok şeyi değiştirmeli. ama bu bayanın durumu çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?