Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

Whatsapp dan şüpheleniyorsan. Pc den takip edebilirsin. Kimle mesajlaştığını. Pc den web.whatsapp.соm sitesine gir. Eşinin whatsapp ında bulunan kodu tarat. Ordan gelen giden msjları görebilirsin her gün :)

Kotu tecrume demek, hmm.
Gecmis olsunmu denir ne denir, uzuldum ya.
Ama hala amaci sozemedim.
Online playstation gibi buda online konusma gibi biseymi? Sadece online kenmi yazabiliyosun?

Sadece bir kişi sürekli msjlaşıyor dedi diye aldattığından şüphe etmek saçma belki sana bunu söyleyen kişi kötü niyetli.
Ayrıca koskoca adam msjlaşmak yerine konuşmayı tercih eder bence.
Bir gün işe giderken bi şekilde telefonunu saklasan evde unutmasını sağlasan belki gün içinde msj gelir

Kotu tecrume demek, hmm.
Gecmis olsunmu denir ne denir, uzuldum ya.
Ama hala amaci sozemedim.
Online playstation gibi buda online konusma gibi biseymi? Sadece online kenmi yazabiliyosun?
Geçmiyor işte olan oldu
Gelelim konumuza online olmayınca yazışılmıyomuş evet oyun gibiymiş yem at çiçek göndermek yem oluyo yiyen olursa o da çiçek atıyo eşleşiyosun sonra chat işte

biraz daha iz sür takıp et hal hareketlerine falan bak ama caktırma eger aldatıyorsa bosarsın affetme sakın sonu olmaz affetmelerinin

Cogu kadin aldatilmayi siddetten daha agir buluyor nedendir bilinmez
Bana göre de tam tersi.
Aldatılmak insanın duygularını ve güvenini yıkıyor.
Dayak yemek insanın kişilik haklarını,gururunu onurunu,herşeyini yıkıp geçiyor.Aldatıldığında boşanırsın gider.Ama darp edildiğinde boşansan da,sana yaşattığı psikolojik tahribatı unutamazsın

Geçmiyor işte olan oldu
Gelelim konumuza online olmayınca yazışılmıyomuş evet oyun gibiymiş yem at çiçek göndermek yem oluyo yiyen olursa o da çiçek atıyo eşleşiyosun sonra chat işte

Bu ne ya? Ergen ergen hareketler.
Cicekleri malum yerlerinize sokun saksi amacli, belki meyve verir.

Valla kafalarımız aynı çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…