- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 35
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Uygulama ındıremıyor telı problemliSwarm falan yok demişsin ama gündüz yükleyip akşam eve gelmeden silebilir yani uygulama yükleme silme zor bişey değilki
Uygulama ındıremıyor telı problemli
Evt ztn bişey ındırmek ıstemıstı ben denemiştim olmamıştıSiz denediniz mi peki?
Olmaz yapan bi daha yapar nasıl olsa affettı dıye
Suana kadar tekrarla Madı bende normal karsılamadım ve boşanmaya kadar gittim lütfen dayak konusunu kapatınAma dayağı atan bi daha atmaz söz verdi ise öyle mi
Fark ne
konuyu okurken şu mesajlaşmaları gördüm dağıldım
Facebooktaki online kişileri gösteriyormuş şehir cinsiyet falan filtreleyebiliyorsun facebooğu olan kullanabiliyor birbirine çiçek falan yolluyomuşsun girdikçe günlük kredi kazanıp o ktedilerle çiçek yolluyorsun elaleme o da sana yollarsa yazışabiliyorsun online olmazsa yazamıyorsun falan
Bu yorumu okuduktan sonra sapsik yazdigini farkettim
Suana kadar tekrarla Madı bende normal karsılamadım ve boşanmaya kadar gittim lütfen dayak konusunu kapatın
Geçmiyor işte olan olduKotu tecrume demek, hmm.
Gecmis olsunmu denir ne denir, uzuldum ya.
Ama hala amaci sozemedim.
Online playstation gibi buda online konusma gibi biseymi? Sadece online kenmi yazabiliyosun?
biraz daha iz sür takıp et hal hareketlerine falan bak ama caktırma eger aldatıyorsa bosarsın affetme sakın sonu olmaz affetmelerininMrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
Bana göre de tam tersi.Cogu kadin aldatilmayi siddetten daha agir buluyor nedendir bilinmez
Geçmiyor işte olan oldu
Gelelim konumuza online olmayınca yazışılmıyomuş evet oyun gibiymiş yem at çiçek göndermek yem oluyo yiyen olursa o da çiçek atıyo eşleşiyosun sonra chat işte
Valla kafalarımız aynı çalışıyorAklima bisey daha geldi bak sen esini is yerine git durdk yere esin oyle bsey yapiyosa hani temizliyodur da buyuk ihtimalle eve gelmeden ama sen aniden gdersen onu suc ustu yapablrsn... Temzleme firsati olmycak bakalm telini sana vercek mi ya da gzli bak ikisinde de anlayablrsn bence en kolay yol bu
Hadi yaa :))Valla kafalarımız aynı çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?