- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Evet aldatmak tahammül edemıcegım bişey dayak ta kötü bişey zaten boşanmaya gıttık söz verdı birdahada yapmadı
Ben diğer konularına baktım da,kendinden 17 yaş büyük bir adamla evlenmişsin.9 kardeş oldukları halde 80 küsür yaşında annesiyle aynı evde oturmuşsun.Kocandan dayak yemişsin.Zor bela daha yeni başka eve çıkmışsın.Ve bu adamdan çocuk yapmak için uğraş sarfetmişsin.
Ve sen şimdi kocan seni aldattıysa ayrılacaksın öyle mi
Bu yorumu okuduktan sonra sapsik yazdigini farkettimalistim sapik yerine konulmaktan.
Zamanind bi uyemizde " her nickini gordugumde sapik diye okuyorum, erkek saniyorum hemen kibleyesim geliyor" demisti.
Cogu kadin aldatilmayi siddetten daha agir buluyor nedendir bilinmezBen diğer konularına baktım da,kendinden 17 yaş büyük bir adamla evlenmişsin.9 kardeş oldukları halde 80 küsür yaşında annesiyle aynı evde oturmuşsun.Kocandan dayak yemişsin.Zor bela daha yeni başka eve çıkmışsın.Ve bu adamdan çocuk yapmak için uğraş sarfetmişsin.
Ve sen şimdi kocan seni aldattıysa ayrılacaksın öyle mi
B clup mi ne var birde yas araligi il ilce bidi bidi seciyorsun falan chat yapiliyo kamerayla sonra isteyen bulusuyor falan. Bir arkaddasimin kocasi kullaniyomus o yakaladi ordan biliyorum bendeBen de acı bişekilde öğrendim neyazıkki
Aynen bendeBu yorumu okuduktan sonra sapsik yazdigini farkettim
Ben tek basına hayat surerım yınede o yanlışı yapanla hayat sürmemAilem oralı değil demişsin bir konuda, çalışıyo musun peki, boşanırım diyosun ya ona istinaden soruyorum
Siddet evet kötü bişey asla onaylamıyorum ama aldatmak benı asla düşündürmez net tavrım olurCogu kadin aldatilmayi siddetten daha agir buluyor nedendir bilinmez
Olmaz yapan bi daha yapar nasıl olsa affettı dıyeE şimdi de söz verirse
Evet yanlış bi secım olabılır önemli olan sevılmek sevmek17 yaş mı
Yani swarm dan bile yazısıyo millet neler neler var saymakla bitmez.Sozluklerde takiliyor ordaki kizlarla yazisiyor olabilir, tinder, facebook, instagram gibi sosyal aglarin mesajlasma bolumlerini, watsapp i kullaniyor olabilir, hatta youtube yorumlarindan bire kizlara yuruyor olabilir. eger titizlikle her gun gecmisi temizliyorsa suc ustu yapmaniz gerekecek.
Svarm yokYani swarm dan bile yazısıyo millet neler neler var saymakla bitmez.
Watsup ını pc ye indirMrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
Denedim bişey olmadı bugünWatsup ını pc ye indir
Yani swarm dan bile yazısıyo millet neler neler var saymakla bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?