Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

siz admı böyle sıkarsanız yakında yapmıyorsa da yapar dıdının dıdısı elinde telefonla görmüşte bilmem neymiş siz o şahısla münasebetinizi kesin bence yuvanızı yıkmaya çalışıyor gibime geldi.

Bi de online people diye uygulama var kızlar faceden bağlanılıyo ama facede hiçbir iz bulamazsınız konu sahibi teline uygulama indiremiyor dediği için o olmayabilir ama bilginiz olsun

En bastan guvensizlik sorunu var galiba neden bu kadar baskici bi sekilde takip ediyorsunuz ki mailler size geliyor flan. eger gizli sakli is yapsa zaten telefonunun msj sesini kisardi bence siz abartiyorsunuz ortaya cikarmak yerine esinize sormayi deneyin.

eşimin elinden tel düşmez. ne zaman göz ucuyla baksam ekşi sözlük açıktır. sürekli mesaj sesi gelir ve hep üyesi olduğu satış veya futbol sitelerinden bildirimler gelir.Neden hemen kötüye yoruyorsunuz?

Eşinizi izlemesini isteyin ve yine mesajlasiyor dediginde esinizi arayin o sırada baska hat kullaniyor mu kullanmiyor mu anlarsiniz? sonrası size kalmis

Her ne kadar "sağlam kişi" diye adlandırıyor olsanız da, onlar duygusuz bakan iki çift yanıltıcı gözler. Onlara inanamazsınız ama dikkate alırsınız.
Eğer böyle bir kuşkunuz var ise (belki doğru değil ama sizin için en cevaplayıcı yöntem) whatsapp Web uygulamasından eşinizin whatsappını görebiliyor, okuyabiliyorsunuz.

Bi de online people diye uygulama var kızlar faceden bağlanılıyo ama facede hiçbir iz bulamazsınız konu sahibi teline uygulama indiremiyor dediği için o olmayabilir ama bilginiz olsun

Ilk kez duydum? ne oluyr o? ne ise yariyor?

Sapikmi
Galiba sapsik58 den bahsediyosunuz.
Yani ben.

Ben tarafimi cektim bu islerden.
Bu istekte bulunanlar imzali belgeyle isim var, kalicak yerim var, ailem arkamda diye kanitlamazlarsa hic ilgilenmiyorum.
Cunku sonra vicdanim rahat etmiyor.

konuyu okurken şu mesajlaşmaları gördüm dağıldım

Ben diğer konularına baktım da,kendinden 17 yaş büyük bir adamla evlenmişsin.9 kardeş oldukları halde 80 küsür yaşında annesiyle aynı evde oturmuşsun.Kocandan dayak yemişsin.Zor bela daha yeni başka eve çıkmışsın.Ve bu adamdan çocuk yapmak için uğraş sarfetmişsin.
Ve sen şimdi kocan seni aldattıysa ayrılacaksın öyle mi

Aklima bisey daha geldi bak sen esini is yerine git durdk yere esin oyle bsey yapiyosa hani temizliyodur da buyuk ihtimalle eve gelmeden ama sen aniden gdersen onu suc ustu yapablrsn... Temzleme firsati olmycak bakalm telini sana vercek mi ya da gzli bak ikisinde de anlayablrsn bence en kolay yol bu

Sen neden başkalarına soruyorsun kocanın işte naptığını? Açığa atıyosun kocanı bu bir. Güvenmediğin ne varsa açıkça sor eşine bu iki. Milletin ağzıyla düşünme de konuşma da, sor eşine iş yerinde elinden tel düşmüyomuş hayırdır diye. Ne gerek var hemen aldatılmayı düşünmene.

Evet aldatmak tahammül edemıcegım bişey dayak ta kötü bişey zaten boşanmaya gıttık söz verdı birdahada yapmadı

Evet bencede dr gitmelisin. Hayir milletin isi gucu yok senin kocani ayartmak icin kapida bekliyorlar. Ayartilinca aldatmis olmuyor mu esin sucsuz mu oluyor?

Bir seyi kirk kere soylersen olurmus dikkat et!

Ilk kez duydum? ne oluyr o? ne ise yariyor?
Facebooktaki online kişileri gösteriyormuş şehir cinsiyet falan filtreleyebiliyorsun facebooğu olan kullanabiliyor birbirine çiçek falan yolluyomuşsun girdikçe günlük kredi kazanıp o ktedilerle çiçek yolluyorsun elaleme o da sana yollarsa yazışabiliyorsun online olmazsa yazamıyorsun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…