- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi tazegelin22
-
ay ne güldüm sabah sabah
siz admı böyle sıkarsanız yakında yapmıyorsa da yapar dıdının dıdısı elinde telefonla görmüşte bilmem neymiş siz o şahısla münasebetinizi kesin bence yuvanızı yıkmaya çalışıyor gibime geldi.Mrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
zamanında bende öyle sanmıştımalistim sapik yerine konulmaktan.
Zamanind bi uyemizde " her nickini gordugumde sapik diye okuyorum, erkek saniyorum hemen kibleyesim geliyor" demisti.
En bastan guvensizlik sorunu var galiba neden bu kadar baskici bi sekilde takip ediyorsunuz ki mailler size geliyor flan. eger gizli sakli is yapsa zaten telefonunun msj sesini kisardi bence siz abartiyorsunuz ortaya cikarmak yerine esinize sormayi deneyin.Mrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
Bi de online people diye uygulama var kızlar faceden bağlanılıyo ama facede hiçbir iz bulamazsınız konu sahibi teline uygulama indiremiyor dediği için o olmayabilir ama bilginiz olsun
Sapikmi
Galiba sapsik58 den bahsediyosunuz.
Yani ben.
Ben tarafimi cektim bu islerden.
Bu istekte bulunanlar imzali belgeyle isim var, kalicak yerim var, ailem arkamda diye kanitlamazlarsa hic ilgilenmiyorum.
Cunku sonra vicdanim rahat etmiyor.
Sen neden başkalarına soruyorsun kocanın işte naptığını? Açığa atıyosun kocanı bu bir. Güvenmediğin ne varsa açıkça sor eşine bu iki. Milletin ağzıyla düşünme de konuşma da, sor eşine iş yerinde elinden tel düşmüyomuş hayırdır diye. Ne gerek var hemen aldatılmayı düşünmene.Mrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
Evet aldatmak tahammül edemıcegım bişey dayak ta kötü bişey zaten boşanmaya gıttık söz verdı birdahada yapmadıBen diğer konularına baktım da,kendinden 17 yaş büyük bir adamla evlenmişsin.9 kardeş oldukları halde 80 küsür yaşında annesiyle aynı evde oturmuşsun.Kocandan dayak yemişsin.Zor bela daha yeni başka eve çıkmışsın.Ve bu adamdan çocuk yapmak için uğraş sarfetmişsin.
Ve sen şimdi kocan seni aldattıysa ayrılacaksın öyle mi
Evet bencede dr gitmelisin. Hayir milletin isi gucu yok senin kocani ayartmak icin kapida bekliyorlar. Ayartilinca aldatmis olmuyor mu esin sucsuz mu oluyor?Mrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar--------------- ayrıca bu senin eski konun canım, bence sen zaten hep aldatıldığını düşünüyomuşsun ve maalesef sorun sende, tedavi olmalısın
Allah korusunEvet bencede dr gitmelisin. Hayir milletin isi gucu yok senin kocani ayartmak icin kapida bekliyorlar. Ayartilinca aldatmis olmuyor mu esin sucsuz mu oluyor?
Bir seyi kirk kere soylersen olurmus dikkat et!
Facebooktaki online kişileri gösteriyormuş şehir cinsiyet falan filtreleyebiliyorsun facebooğu olan kullanabiliyor birbirine çiçek falan yolluyomuşsun girdikçe günlük kredi kazanıp o ktedilerle çiçek yolluyorsun elaleme o da sana yollarsa yazışabiliyorsun online olmazsa yazamıyorsun falanIlk kez duydum? ne oluyr o? ne ise yariyor?
Ben de acı bişekilde öğrendim neyazıkkiIlk kez duydum? ne oluyr o? ne ise yariyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?