daha önce aldatılmış olduğunuzu düşündüm ben. aldatılmış ve bunu bir şekilde kabullenmiş olduğunuz için mi sakinsiniz acaba?
saçlar elinde olsaydı bile yine de beklemek en güzeli olurdu. ama şüphelendirmeden evden uzaklaşıp adamı bi faka bastırırsa olay biter işte ordaaa buyrunnnnnnnnn
En mantiklisi bu .. Neden bu kadar sakin oldugumu sorguliuyorlar .Cirkeflik yapip bagirip kavga cikarip sonra onun yalanlarin inanip affetmek istemiyorum ..Kavga edip bagirip kanga cikaran kadindan korkulmaz . Eger bir kadin sakin davraniyorsa iste ondan korkucaksin .....Sakin kalan hic bir haksizligi kabullenmez sadece olumcul tekmeyi atacagi zamani bekliyordur ..
Boyle yorumlara cevap vermiycem artik .. Bu kadar basit dusuncelerle ugrasacak vaktim yok uzgunum ....))
Eveeet blair'ın söylediği gibi kalem kameralar en en mantıklısı. Koy yatakodasına git.
Hem takip etmezsin gelince izlersin hemen
Nasıl yani?
Sarı sarı saçlar kanıt değilse nedir?
Allah Allah daha ne arıyorsunuz acaba?
Kadın çamaşırını unutsa bu ne ki diye düşüneceksiniz galiba?
En mantiklisi bu .. Neden bu kadar sakin oldugumu sorguliuyorlar .Cirkeflik yapip bagirip kavga cikarip sonra onun yalanlarin inanip affetmek istemiyorum ..Kavga edip bagirip kanga cikaran kadindan korkulmaz . Eger bir kadin sakin davraniyorsa iste ondan korkucaksin .....Sakin kalan hic bir haksizligi kabullenmez sadece olumcul tekmeyi atacagi zamani bekliyordur ..
Boyle yorumlara cevap vermiycem artik .. Bu kadar basit dusuncelerle ugrasacak vaktim yok uzgunum ....))
canim-benim-yaaa-gercekten-seni-kutluyorum-sen-yapman-gerekeni-zaten-en-guzel-sekilde-dusunmussu-niye-buraya-gelipte-kafani-karistiriyorsun..sabret-allah-sabredenlerlerdir-yoksa-yuva-yikmak-cok-kolay..neden-cocunluk-aldatmaya-yogunlasiyor-hep-bunu -sorarim-sonu c-hersey-cikabilir-senin-erkek-kardesin-esinin-abisi-yakin-akrabasi-hersey-cikabilir..bir-erkek-evinde-capkinlik-yapiyorsa-zaten-karisini-gozden-cikarmistir-onu n -icin-saklicak-sebeb-olmaz-direk-soyler-evet-eve-kadin-attim-istemiyorsan-git-der...bence-esi-yapmis-olamaz-muhakkak-evin-duzenini-yani-esinin-daginik-oldugunu-bilmeyen-birisi-ki-evi-toplamis-ama-cokta-onemsemedigi-icin-fazla-dikkate-almamis-buna-istinaden-sackili-yatakta-kuvette-lavaboda-kalmis-esi-olsaydi-bu-kadar-fire-vermezdi..daginik-birakirdi.baskasi-yapmiski-toplamaya-calismis-hukukta-bile-bir-katilin-bile-sucu-kanitlanana-kadar-sucsuzdur...hicbirhakim-evett-soylenenlere-gore-sen-oldurmussun-atin-bunu-hapse-demiyor..neyse-guzel-kardesim-sen-cok-mantikli-dusun-ona-gore-hareket-et-eminim-esin-sucsuzdur-baska-birsey-cikacak...
dip-not=cok-yakin-bir-arkadasim-aldatiliyor-ve-hemen-esinden-bosaniyor-iki-cocugunu-biri-sanirim-biri-5-biri-10-yasinda-onlarida-babasi-vermiyor-birakip-gitmek-zorunda-kaliyor-kimse-sahip-cikmiyor-babasi-cocuklari-getirirsen-seni-kabul-etmem-abileri-bosanan-kadin-kotudur-diyerek-sahip-cikmiyor-vs.seneler-geciyor-cocuklar-uvey-anne-elinde-perisan-buyuyolar-arkadasimin-yasadiklarida-cabasi-cocuklarindan-ayri-bilmemkac-yill-sonra-dedigi-tek-sey.simdiki-aklim-olsaydi-asla-birakmazdim-kocami-mucadele-eder-tekrar-geri-kazanirdim..adam-pisman-kadin-pisman-ne-oldu-seneler-gecti-cocuklar-perisan-ele-ne-gecti-koca-bir-sifir-evlatlarsiz-seneler....
yorumunu okumak isterdim ama cok zorlandim, space tusunu kullanmak yerine neden eksilerle dolduruyorsun bosluklari sormak istiyorum :bbo:
yorumunu okumak isterdim ama cok zorlandim, space tusunu kullanmak yerine neden eksilerle dolduruyorsun bosluklari sormak istiyorum :bbo:
naber papatya, 2. üyelikten silinmişsin. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?