Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

Simdilik hersey gulluk gulustanlik gibi evde .. Ama yapicam yakin bir zamanda anneme gidiyorum hasta diyicem ... Simdi soylesem amannn bintan eyalan uydururu beni suclu cikarir. gerek yok soylemeye

Aynı durumda ben olsam içim içimi yerdi.
Bana kanıt göstersin ben evde yokken neredeydi ne yaptı birşey göstersin.
İnandırsın beni.
Yani ben rahat olamam. aldatılma şüphesi aman yarabbim... allahım evlerden uzak...

Bu dusuncelerin hepsini ben inceledim .. Isten hic izin almamis , 6 . 30 evdeydi . ust sayfalarda da yazdigim gibi hergun netten konustun , Hatta hergun nette girdi . 2 - 3 saat acik kailrdi net. Simdi gece uyuyken kanitlamasi kaliyor , O da nasil olucak ki

Hem yatakda sarı sac kılı var hem küvette.
Yalnızca küvet olsa belki baska birşeyin tüyüdür kılıdır dicem ama
iki tarafta da olması şüpheli..

Benim arkadaşımda kocasının üstünde bulmuştu sarı saç,önce ona sormadı,ama saçı sakladı
2-3 kere daha üstünde bulunca peşine arkadaşını taktı,ve sonuç sarışın bi bayanla aldatılıyormuş:gitme:öğle paydoslarında falan görüşüyorlarmış,adamda inkar etmedi zaten boşandılar malesef(
aklıma geldi şimdi çok üzülmüştüm o zamanlar...

valla ben olsam atmazdım o saçları gözüne sokup sorardım bu ne diye....
bide öyle bişey olsa,kadın niye evi temizlesin onuda pek anlamadım:sinifsinif:

esine nasil sordun, bu eve bir sarisin gelmis ? bizim eve bir sarisin gelmis? hangisi
esin ne cevap verdi?

Hiç sarı saclı bir kadın var mı tanıdıgın?

Eşinin arkadası. İşyerinden veya komsunuz bi şekilde cevrendeki bir sarısın?

Var ama evli insanlar .coluk cocuk sahibi insanlar . Dun telini de karistirdim . Gozume takilan bir bayan ismi yok yabanci . Gerci erkek diye kayit etmistir . Suphelendigim birkac erkek ismini aldim . Bugun aradim kapadim hepsi erkek cikti .. Ama telindeki butun erkek isimlerini kontrol edicem ...

Eve giriş çıkış saatleri değişmesede hatta hiç dışarı çıkmasa bile bu onun hiç yapmıcağı anlamına gelmez önceden hiç yapmamıştır ama sizin yokluğunuzda şeytana uymuş ve aldatmış olabilir..
kesinlikle üstünde durulması gereken bi konu,eşinizin normal davranışlarınada aldanmayın erkekler yalan knuşurken kesinlikle utanmıyor sıkılmıyor, vede renk vermiyorlar...

şahsen ben sizin kadar sakin davranamazdım çoktan üstüne atlamış gırtlağını sıkmışştım :)))

girtlagini siktim diyelim , sonuc ne , evi terk etmem lazim o zaman .. eilmde bir kanitim olmadan ,,,yoksa girtlagini sikmak zor degil

Neden evi siz terk ediyosunuz ki onu kovun.. size açıklama yapması gereken eşinizdir. sizin kanıtınız evin çeşitli yerlerinde gözlerinizle gördüğünüz uzun sarı saçlar! yalan sölicek haliniz yok..eşiniz size yalan sölüyosun ispat et dicek hali yok heralde mahkemeye çıkmıyosunuzki elinizde kanıt olsun gözünüzle gördünüz işte..

mantıklı bi açıklaması olmdanda almayın eve!

walla sizin konunuzun tek cozumu, bir bahaneyle evden tekrar uzaklasip evi ve kocanizi takip etmek. simdi ne sorsaniz esinize gercegi ogrenemezsiniz. adam dogru soylese de icinize sinmez. size bu sekilde ic rahatlatici bir sonuc gorunmuyor malesef. madem bir kere gelmis eve (eger bir kadin varsa tabi) yine gelicektir. siz de gercekten gider sonra yine evdeki degisiklikleri mi gozlemlersiniz, yoksa bir yerde pusuya mi yatarsiniz bilemiycem. ama bence evden uzaklasin siz birkac gun daha. suphelendirmeden tabi kocanizi..

Soylemek istedigim evi kimin terk ettigi degil , Ne kadar mantikli bir aciklama olabilirki . benim evi terk ettigim zaman bosanmam demektir . Kabullenip bir daha eve geri gelmem . yada onu eve almamam lazim . elimde ispat edecegim kesin kanit olmali ...

Evet mantikli olani esime bu konuyu bir daha acmayip . yine evden uzaklasmak ve takip etmek ... Ne derse desin bu saatten sonra icime sinmiyecek .

Benim elimde öle bi kanıt olsa 5 dk durmazdım...belkide sabırsız olan benim. sizin yaklaşımınız doğru olanda olabilir..evden gitme planınıda hemen uygulamaya geçmeyin eşiniz uyanık biriyse bu yemi yemez,sizin güveninizi kazanmak için oltaya gelmeden hareket eder..biraz sabredip öle planınızı uygulayın ozaman.

Kızlar, hepiniz bravo. Ben sizin kadar sakin yorum yapamam. Ben olsam akşama adamın valizi hazırdı, geldiğini görünce, balkondan kafasına atardım. Siz gene de bana uymayıni sakin yorumlara devam.

aynen bende aynısını yapardım..sempatiksalakcinnisonrada bakardım keyfime:teytey::teytey::teytey:

ben de olsam kendimi tutamam, hemen o saçlarla karşısında dikildiydim bilee, ama tutmak lazım işte, sabırla ve sinsi hareket edip öldürücü darbeyi öle vurmak gerek, şimdi kocasına sölese evet bu saçlar eve gelen sevgilimin diycek hali yok ya, illaki bi yalan uydurcak yada en basiti haberim yok ne biliyim diycek belkide kavga çıkartıcak ama mutlaka konu sahibinden üstün çıkacak. çünkü elinde somut birşey yok. keşke saçları bi peçeteye falan koyup saklasaydın arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…