Aynı durumda ben olsam içim içimi yerdi.
Bana kanıt göstersin ben evde yokken neredeydi ne yaptı birşey göstersin.
İnandırsın beni.
Yani ben rahat olamam. aldatılma şüphesi aman yarabbim... allahım evlerden uzak...
Hem yatakda sarı sac kılı var hem küvette.
Yalnızca küvet olsa belki baska birşeyin tüyüdür kılıdır dicem ama
iki tarafta da olması şüpheli..
Eve giriş çıkış saatleri değişmesede hatta hiç dışarı çıkmasa bile bu onun hiç yapmıcağı anlamına gelmez önceden hiç yapmamıştır ama sizin yokluğunuzda şeytana uymuş ve aldatmış olabilir..
kesinlikle üstünde durulması gereken bi konu,eşinizin normal davranışlarınada aldanmayın erkekler yalan knuşurken kesinlikle utanmıyor sıkılmıyor, vede renk vermiyorlar...
şahsen ben sizin kadar sakin davranamazdım çoktan üstüne atlamış gırtlağını sıkmışştım :)))
walla sizin konunuzun tek cozumu, bir bahaneyle evden tekrar uzaklasip evi ve kocanizi takip etmek. simdi ne sorsaniz esinize gercegi ogrenemezsiniz. adam dogru soylese de icinize sinmez. size bu sekilde ic rahatlatici bir sonuc gorunmuyor malesef. madem bir kere gelmis eve (eger bir kadin varsa tabi) yine gelicektir. siz de gercekten gider sonra yine evdeki degisiklikleri mi gozlemlersiniz, yoksa bir yerde pusuya mi yatarsiniz bilemiycem. ama bence evden uzaklasin siz birkac gun daha. suphelendirmeden tabi kocanizi..
Kızlar, hepiniz bravo. Ben sizin kadar sakin yorum yapamam. Ben olsam akşama adamın valizi hazırdı, geldiğini görünce, balkondan kafasına atardım. Siz gene de bana uymayıni sakin yorumlara devam.
Evet mantikli olani esime bu konuyu bir daha acmayip . yine evden uzaklasmak ve takip etmek ... Ne derse desin bu saatten sonra icime sinmiyecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?