Aldatılıyorum

Çok afedersin ama kocanın Allah belasını versin. Bu adamdan her şey beklenir. Derhal boşan kurtar kendini.

Son günlerde okudugum konulardan illallah geldi.
Bu nasil bir adam ? Arkadasi sizin poponuz hakkinda konustugu zaman adami yere sermesi lazimken o da onun esi hakkinda konusuyor.
Ne kadar igrencler pezevenk mi gavat mi belli degil.
Konu sahibi umarim oglunla beraber cok guzel yillariniz olur. Keske bu adama hic cocuk vermeseydin bilemezdin tabi ama baba olmayi bile haketmiyor.
Kesinlikle bosanin cekismeli hemde

Allah razi olsun hepinizden. Bu saatten sonra cocugumla ilgilenmekten sonra tek isim kanit toplamak. Suanda bile ayni evde olmak o kadar zor geliyor ki. Neyin var diye sorup duruyor. Halsizim keyfim yok deyip gecistiriyorum ama her gun bunu nasil yapicam bilmiyorum. Rol yapmaya calissam belki ama midem kaldirmiyo masum gibi yuzume gulmesini. Dikkat cekersem de ustume cok gelecek ya da tedbirli davranmaya calisacak belkide kanit toplamam zorlasacak. Cok zor cok.

Keske ah keske. Oglum iyiki var keske cocuk yapmasaydim demeye dilim varmiyor ama bu adam bunu haketmiyormus gercekten. Daha once de yazdim oscarlik bir rol potansiyeli var guzel oynamis sadece. Guzel dualariniz icin tesekkur ederim rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin....

Evet belki asik olsa bu kadar nefret etmezdim. Ama bu sapiklik ahlaksizlik. Insallah tez vakitte kurtulacagim.

Yazıp yazıp siliyorum nasıl bir dünyada yaşıyoruz artık etrafımızda nasıl insanlar var terbiyesiz ahlaksız adam.

Ortada bu kadar iğrençlik varken ver ses kaydını bir sey olmaz
Avukat bul iyi o seni en doğru şekilde yönlendirir zaten
Delil değil diye düşünüp kayıtları yok etme
Ses kaydın cmk ya göre suç 3-5 bin ceza alırsın belki ama adamdan da hem maddi tazminat hem nafaka alırsın
Hızlı boşanmanda cabası

Kardesim gerekli hukuki islerimleri hallettikten sonra sana dusen, eğer inancli bir insan isen bunlarin birer imtihan oldugunu dusunup onune bakman. Yasadiklarin hic kolay değil. Ama sen guclu bir kadinsin gercekten. Allahtan hayirlisini iste, elinden geleni yap ve yoluna bak..

Inancim olmasa bunlarin altindan kalkamazdim gibime geliyor. Cocugumun bu dunyada yiyecek nasibi varmis diyorum sadece. 40imizin ciktigi gun eski sevgili vs olaylar patlak vermeye basladi. Tesaduf oldugunu zannetmiyorum. Vardir rabbimin de bir bildigi. Beni kurtarir insallah bir an once bu evlilikten

Kesinlikle oyle.. Keske cocuk olmasaydi evlenmeseydin vs bu yorumlara takilma. Demek ki yasaman gerekiyormus bazi seyleri. Imtihan dunyasi.. Rabbim yardimcin olsun senin icin dua edecegim..

Midem kalktı Allah sana sabır versin kim böyle konuşsa insanın zoruna gider ama bide eşinden gelmesi çok büyük haksızlık olmuş. Lütfen akıllı ilerle sana ve çoçuğuna zarar gelmeden ama lütfen bu adamdan ayrıl...

Midem bulandi. Pislik herif o senin karin ya, muhabbetine meze yapiyo hayvan. Valla bence boyle adi bi insanin karşısında biraz sinsi olmak gerekiyor. Ben olsam sabreder bi açığını yakalar, zina davasiyla kıçındaki donuna kadar alırdım. Igrenc yaratik.

bir başka yoldan delil elde etmeniz mümkün değilse delil sayılıyor artık diye biliyorum ama aynı zamanda suç diyenler de var. mutlaka o kayıtları kendinize birkaç yedek halinde yedekleyin. birkaç avukata danışıp öyle ortaya çıkarın

Çok iğrenç bir durum
Bir an evvel en az hasarla kurtulursunuz inşallah

İnanılır gibi değil gercekten.. hemen kurtulun başınıza bela olmadan.

Yazıklar olsun boyle erkeğe.
Konumu ise şöyle takip edebilirsin belki.
Gmail hesabini esinin telefonuna kursan konumu da açık bıraksan. Google konum gecmisinden göremez misin acaba bir dene istersen.

Yazıklar olsun boyle erkeğe.
Konumu ise şöyle takip edebilirsin belki.
Gmail hesabini esinin telefonuna kursan konumu da açık bıraksan. Google konum gecmisinden göremez misin acaba bir dene istersen.
Kapatabilir konumunu ya ona da guvenemiyorum google hesabindan nasil takip ediliyor bilmiyorum bir deneyeyim ama su saatlerini yazdigi icin surekli ordan oraya geziyor o kadar takip edebilir mi acaba google

Ben de sabirli davranayim diyorum. Bir avukatla gorusucem belkide kayitlari kabul eder. Arama kaydi ve uygulama esimin telefonunda kayitli. Bu gizli dinleme sayilmaz bence. Belkide o yukledi ben duydum aksini kanitlayamaz ki onun telefonu sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…