Aldatılıyorum

Allah kurtarsin seni kardesim. En cokta boyle itler namus bekciligi yaparlar yazik gercekten ne halt yiyosan yede cocugunun annesini esini namusunu arkadasiyla alay konusu etmesi igrenc.

Ağız açık okudum konunuzu...
Bence tek başınıza zorlanırsınız, annenize falan söyleyemiyorsanız bile kuzeninizi kardeşinizi falan çağırın. O bebekle ilgilenirken siz bu işle ilgilenirsiniz e zaten avukatla görüşmeniz şart, onun siz de farkındasınız.
Aslında elinizde olsa şöyle şehir dışına çıktığında gideceği yere ondan önce gidip bir bassanız...

Bu basma konusunu halletmeye calisacagim isi yine telefon uzerinden halledicem galiba insallah bi sure bu konusmalara ara vermezler de patir patir kanitlari toplar isi bitiririm

Bu basma konusunu halletmeye calisacagim isi yine telefon uzerinden halledicem galiba insallah bi sure bu konusmalara ara vermezler de patir patir kanitlari toplar isi bitiririm
Ya bilmiyorum sizin için böyle yıpratıcı oluyordur muhakkak ama inşallah erken zamanda kurtulursunuz şu adamdan diyebiliyorum.
Hasta adam resmen

Bu igrenc adamin yaninda her daim dikkatli olun foto falan cekmesin.mumkunse telefonundaki reaimlerinizi silin.ben olsam cocugumu da emanet etmem bu pis zihniyete.

Allah yardımcın olsun canım çok çok üzüldüm. Hangi ara bu kadar geniş insanlar olduk. Bir adam eşi hakkında nasıl öyle konuşturur. En çok o bebeğe üzüldüm. Sen boşanıp kurtulacaksın ama o kansız hala onun babası. Rabbim dayanma kuvveti versin. İşini rast getirsin. Bir önce kurtulursun inş.

Kocanizin yuzune tukurmek lazim arkadasi karin g.tü buyutmus diyo oda agzini acamiyor esin senin namusun gerci adam namussuz karisina laf soyleten adama ne desem az gelir yaziklar olsun tü

Kayıtların kopyasını ona dinleterek itiraf ettir zorla. İtirafı kaydet videoya. Tehdit et. Video geçerli sayılıyor. Rezil etmekle tehdit et

kocanın arkadaşı senin kalçanın fotosunu çekip kocana atmış ve bunun üstüne geyik yapmışlar öyle mi?
olmamış senin kocan.
sütü bozuk karakter yoksunu..

Ne biçim insan bu ya.... ne yolu hemen bosan bi avukata git herşeyi anlat o yol gösterir.

Allahım korusun.Böylesine sütü bozuk derler.Sen onun namususun ve adam namusunu dile düşürüyor.Kaç kurtar kendini.Evlat hatrı bile işlemez bunda.

Şok oldum. İğrenç ötesi.
Şaka olmasını diledim. Şakası nile iğrenç olacak bir durum.
Bence konuyu çok yayma. Bir Çocuğun var ileride karşısına çıkarsa evladin da sen de yine yine üzülürsünüz. Ses kaydı yasal olmamakla birlikte bazı durumlarda delil kabul ediliyor galiba. En doğrusunu boşanma avukatı bilir.
Bu süreçte çok d ikkatli olman gerektiğini düşündüm zira afedersin bu denli ahlaksiz birinden her türlü kötülük beklenir.
Allah yar ve yardimcin olsun.

Bu igrenc adamin yaninda her daim dikkatli olun foto falan cekmesin.mumkunse telefonundaki reaimlerinizi silin.ben olsam cocugumu da emanet etmem bu pis zihniyete.
Telefonunu didik didik inceliyorum coksukur henuz oyle bir seyle karsilasmadim ama artik her seyi beklerim

çok üzüldüm senin adına inşaallah herşey çabuk kolay bir şekilde hallolur da bebişinle düzgün bir hayat kurarsin öyle bir adamdan kurtulduğuna şükret onun gibi biri nasıl biriyle evlat yetiştirilmezdi

Bu kadarına da pes... daha neler okuyacağız, göreceğiz ya rabbim...

Rabbim yardımcınız olsun..adam desem adam değil iğrenç mahlukattan Tez zaman da kurtulmanız dileğiyle...

Ahlaksızın tekiymiş.
Aldatmak var aldatmak var. Her türlüsü kötü evet ama bir başkasına aşık olması var bir de pavyonlarda karı kız avına düşmüş olması var.
Dahası ne kadar pislik bir bakış açıaı var kadınlara karşı.
Boşanın kurtarın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…