Self servisten şifre alın gece eşiniz uyurken.
Şifreyi de unutmayın kaydedin bi yere gelen mesajı silin sonra self servise girip dökümünü alın.
Self servisten şifre alın gece eşiniz uyurken.
Şifreyi de unutmayın kaydedin bi yere gelen mesajı silin sonra self servise girip dökümünü alın.[/QUOT
turkcell de bu hizmet varmı self şifre telefon şifresi içinmi?Self servisten şifre alın gece eşiniz uyurken.
Şifreyi de unutmayın kaydedin bi yere gelen mesajı silin sonra self servise girip dökümünü alın.
bu mümkün degil zaten aramızda karı koca ilişkisi yok .Bu dediklerin nası yapılır bilmiyorum ama kesinlikle hamile falan kalma.
istedigim bu ama açtım davayı bşadım hadi git şerefsiz demek yetmez canını sıkmak lazım.Sende mi brütüs... Gına geldi aldatılma konularından.
Benim bir tavsiyem yok. Aldatılıyorsanız açarsınız davayı, yasal yollardan istediğiniz her kanıta ulaşırsınız böylece.
Önce SIFRE yazıp 2222'ye yolluyorsunuz.turkcell de bu hizmet varmı self şifre telefon şifresi içinmi?
aslında tavsiye degil arkadaşım sadece yol gösterilmesini rica ettim bütün gün mesajlara ulaşmak istedim ama beceremedim.Sende mi brütüs... Gına geldi aldatılma konularından.
Benim bir tavsiyem yok. Aldatılıyorsanız açarsınız davayı, yasal yollardan istediğiniz her kanıta ulaşırsınız böylece.
çok teşekkür ederim ...Önce SIFRE yazıp 2222'ye yolluyorsunuz.
Sonra bu şifreyle Turkcell-hesabım-fatura analizi yapacaksınız muhtemelen.
istedigim bu ama açtım davayı bşadım hadi git şerefsiz demek yetmez canını sıkmak lazım.
inşallah ...Boynu altında kalsın.
bi avukatla görüştüm whatsap yazışmalarını kullanabilriz ama ses kayd olmaz demişti.Mahkeme kararıyla geriye dönük telefon dökümleri alınabilir. Bu şekilde elde ettiğiniz bilgileri mahkemeye sunamazsınız zaten. Size suçlama olarak geri döner muhtemelen. İzinsiz kişisel bilgilere ulaşmak suç.
herşeyimi verdim paramı takımı bütün birkimimi şuan beş kuruşsuz bok gibi kaldım ortada avukat parası için kredi çekmem lazım.hakkkımı helal etmiyorumBoynu altında kalsın.
Daha 4 aylık evlilikte ne aldatması bu ya? Ne biçim insanlar var..
Karı koca ilişkimiz yok demişsiniz, tabi beyimizin farklı ilişki türleri sağolsun tatmin oluyordur o.
Allah belasını versin böyle insan müsveddelerinin.
Ama bunu yapmak için telefon şifresini bilmek gerekmiyor mu arkadaş şifreyi bilmiyorÖnce SIFRE yazıp 2222'ye yolluyorsunuz.
Sonra bu şifreyle Turkcell-hesabım-fatura analizi yapacaksınız muhtemelen.
evet en büyük sorunum bu şifresini degiştirmiş bayadır peşindeyim şifreyi degiştirdigi için ulaşamadım...Ama bunu yapmak için telefon şifresini bilmek gerekmiyor mu arkadaş şifreyi bilmiyor
evet en büyük sorunum bu şifresini degiştirmiş bayadır peşindeyim şifreyi degiştirdigi için ulaşamadım...
Uygulama için şifreler oluyor ya, ben sadece whatsapp şifreli sandım turkcell şifresi de normal SMS geleceği için görür diye düşündüm. Pardon.Ama bunu yapmak için telefon şifresini bilmek gerekmiyor mu arkadaş şifreyi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?