aldatılıyorum

herooo

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
91
34
8
41
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir yıllık evliyim daha 4 aylık evliyken eşimin tuhaf davranışları yüzünden telefonun karıştırdın ve bir bayanla whatsap konuşmalarını yakaladım bana aldatmadıgına dair yeminler etti ama içimdeki süphe hiç bitmedi artık ona asla güvenmiyorum sürekli telefonunu saklıyor bütün şifrelerini degiştirmiş bir gün açıkca telefonunu kurcalamak istiyorum hemen şimdi bana veriyosun dedim vermedi vermemk için herşeyi yaptı ve whatsap kullanmayı bıraktı mesajlaştıgından şüpheleniyorum ama şifresini degiştirdigi için bakamıyorum fatura detayını almak istiyorum mesaj kullanımından çözebilirim diye ama oda mümkün degil lütfen bana yardım edin nasıl çözücem nasıl ispatlıcam....bana akıl verim yol gösterin lütfen ispatlamak istememdeki neden yasal haklarım donuna kadar almak istiyorum aldaıldgıma eminim ama elimde delil yok eger ispatlayamazsam onu terk edicem ama elim boş gitmek istemiyorum ona zarar vermek istiyorum....

Sende mi brütüs... Gına geldi aldatılma konularından.

Benim bir tavsiyem yok. Aldatılıyorsanız açarsınız davayı, yasal yollardan istediğiniz her kanıta ulaşırsınız böylece.
aslında tavsiye degil arkadaşım sadece yol gösterilmesini rica ettim bütün gün mesajlara ulaşmak istedim ama beceremedim.

Boynu altında kalsın.

Daha 4 aylık evlilikte ne aldatması bu ya? Ne biçim insanlar var..

Karı koca ilişkimiz yok demişsiniz, tabi beyimizin farklı ilişki türleri sağolsun tatmin oluyordur o.

Allah belasını versin böyle insan müsveddelerinin.

istedigim bu ama açtım davayı bşadım hadi git şerefsiz demek yetmez canını sıkmak lazım.

Mahkeme kararıyla geriye dönük telefon dökümleri alınabilir. Bu şekilde elde ettiğiniz bilgileri mahkemeye sunamazsınız zaten. Size suçlama olarak geri döner muhtemelen. İzinsiz kişisel bilgilere ulaşmak suç.

bi avukatla görüştüm whatsap yazışmalarını kullanabilriz ama ses kayd olmaz demişti.

herşeyimi verdim paramı takımı bütün birkimimi şuan beş kuruşsuz bok gibi kaldım ortada avukat parası için kredi çekmem lazım.hakkkımı helal etmiyorum

evet en büyük sorunum bu şifresini degiştirmiş bayadır peşindeyim şifreyi degiştirdigi için ulaşamadım...
Ama bunu yapmak için telefon şifresini bilmek gerekmiyor mu arkadaş şifreyi bilmiyor
Uygulama için şifreler oluyor ya, ben sadece whatsapp şifreli sandım turkcell şifresi de normal SMS geleceği için görür diye düşündüm. Pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…