aldatılıyorum

Uygulama için şifreleri oluyor ya, ben sadece whatsapp şifreli sandım turkcell şifresi de normal SMS geleceği için görür diye düşündüm. Pardon.
şifreyi bilirsem whatsap web yardımıyla bütün yazışmalarını alırım ama malesef şifre yok teşekkür ederim yardılarınız için.

Şimdi benim telefonum da şifreli, ama banka vs için şifre istediğimde şifreyi görmek için telefonumun kilidini açmama gerek kalmıyor; çünkü ekrandan okunuyor. Sizdeki telefon da böyle mi?

Zaten şifreyi almak için telefonumu açmam lazım diyorsanız, hattın internet sitesine girin, belki internet üzerinden de şifre talebi oluyordur.

şimdi onu araştırıcam inşallah vardır

Ben anlamıyorum ya siz açık açık söylemişsiniz bakmak istiyorum telefonuna diye. Adam nasıl bir piskinlikle vermiyor sifreyi ne diyor size? Sizi kaybetmeyi göze almış sanırım. Nasıl cekinmiyor beni bırakıp giderse diye. Erkeklerden tiksinmeye başladım burada konuları okuya okuya. Eşime de o gözle bakmaya başladım. Daha 1 senelik evlilik allah kahretsin böyle adamları

beni kaybetme korkusu yok bunun tek suçlusuda benim ona bu korkuyu asla vermedim ilk şüpelendigimde terkedicektim inanmıcaktım inanın kendime bende inanamıyorum en nefret ettigim kadın haline büründüm inandım yada inanmak istedim ama hazmedemedim iki ev arkadaşı gibiyiz bana o kadar uzak ki aramızda hiç bir bağ yok bugün kendime sürekli soruyprum neden bu acizligi gösterdin diye ...

acaba kendi sim kartınızı taksanız? şifre telefon üzerinde mi oluyor yoksa sim karta özel midir bilemiyorum ama olrsa kendi siminizi takın. tlfdan kalan yazışmaları vs okuyabilirsiniz böylece

Ya zaten belliki aldatıyor yoksa neden saklıyacak ki telini hoş pek pişkin neden sakladığı ortada sadece msjları okumasım diyor utanmaz adam

kadınların bunu yaşamaya ne hakkı var kopsun kurtulsun inşallah...

bu telini saklayan güruhtan hep nefret ederim! insan ölse bakmaz başkasının malına ama böyle yaparak insanı deli ederler... adam gibi çık söyle, anlat. insanları hasta etmeye, psikolojilerini mahvetmeye kimsenin hakkı yok

bu mümkün mü?
Elbette mümkün, ilk başta mırın kırın ederler ama para her kapıyı açar.
İster çocuğumun telefonu deyin (yaşınızı bilmiyorum ama telefon kullanacak çocuğu olacak yaşta değilseniz bu söylemeyin), ister arka arkaya yanlış girdim şifremi kitlendi deyin (bunun için gerçekten kitleyene kadar yanlış girin ki yalan olduğu belli olmasın) ne isterseniz söyleyin yani, para tatmin ediciyse açarlar.

Hem kocalık görevini yapmıyor hem de aldatıyor mu?
Siz nesiniz o evde?
Ay dayanamam !!!!
bugün bu soruyu yüzüne sordum hizmetçimiyim dedigimde zaten bi yemek hazırlıyosun onuda hazırlama dedi be okkalı bir küfür yedim saçmalıyormuşum kafamda kuruyormuşum kendimi dolduruyormuşum...
birlikte uyumuyoruz birlikte dışarı çıkmıyoruz ayrı ayrı takılıyoruz sadece akşamları yemek yiyoruz haberleri izlerken memleket meseleleri konuşuluyor bu sadece bir kısmı anlatsam çok uzun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…