aldatılıyorum

şimdie kadar hep uyurken denedim ama şifreyi bulamadm

yemin ederimki cevabı buydu çıktı gitti onurum yine çok kırıldı.

Sen boşanmaktan bahsediyorsun adam arkadaşlarımla çıkıyorum diyor. Yerinde olsaydım eşyalarımı toplar o gelmeden çıkar giderdim evden. Geldiğinde beni evde bulamayıp döt üstü otururdu, kendisi tutuşurdu, ben değil.

Hem bi avukatla konuş, belki de senin delil aramana gerek yoktur, belki de sen bu bilgilerle mahkemeye gitsen onlar araştırır belki, dökümler falan. Bilmiyorum var mı böyle bi şey ama araştır danış bi avukata.

Size parmak iziyle girmek değişik gelmiş olabilir belki onun için yaptınız.eşiniz tlf.istese şifrenizi sorsa vermezmisiniz peki

Yok artık o kadarda değil ya
Benim şifremi eşim bilmez bende onunkini ha sorsa söylerim tabi ama gerek duymadık
Sorsa söylersen sorun yok tabiki.benim eşimin tlf.şifre var ama ben bilirim hatta 5 yaşındaki kızımda bilir.ama tutupta bana söylemese açtırmasa o zaman olmaz o iş.benden sakladığı bişey var diye düşünürüm.

Bence anneme gidiyorum bir hafta diyin ama gitmeyin. Fırsat bu fırsat eve kadını getirecektir. Annenizle babanızla da anlasın burda desinler. Sonra onları basın elinizde telefon kamerasıyla da görüntü alın o esnada.

Sonunda boşanmayacaksanız hic karıştırma zaten boşanacaksanız bunlara gerek yok git ac davani

Size parmak iziyle girmek değişik gelmiş olabilir belki onun için yaptınız.eşiniz tlf.istese şifrenizi sorsa vermezmisiniz peki
Eşim şifreyle de açıldığını bilmiyor, o yüzden istemedi haliyle. İstese elbette verirdim, zaten hevesim geçene kadar parmak izini kullanacağım.

Benim anlatmak istediğim başkaydı. Hani benim telefonum da korumalı, eşim istenecek bir şifre olduğunu bile bilmiyor, telefonumu açamıyor; ama benim yediğim bir haltlar, gizlediğim şeyler yok. Zaten bunu şifreyi söylemezse boşarım diyen birisi vardı ona istinaden yazdım.

şifreyi bilirsem whatsap web yardımıyla bütün yazışmalarını alırım ama malesef şifre yok teşekkür ederim yardılarınız için.

Allah yardımcınız olsun , inşaAllah istediğiniz bilgilere ulaşırsınız

Whatsapp web yardımı ile bütün yazışmalar nasıl alınıyor ? Detaylı anlatır mısınız

Allah yardımcınız olsun , inşaAllah istediğiniz bilgilere ulaşırsınız

Whatsapp web yardımı ile bütün yazışmalar nasıl alınıyor ? Detaylı anlatır mısınız
web.whatsapp.com a giriyorsunuz orda bir karekod çıkıyor telefondan da ayarlar sekmesini tıkladığınızda whatsapp web diye bi seçenek var orayı seçiyorsunuz. kamera açılıyor ve bilgisayardaki o kodu kameraya okutuyorsunuz. mesajlar ekrana geliyor. telefondan bağlantı kesilene kadar gelen ve geçmiş mesajları görebiliyorsunuz

Teşekkürler
Her seferinde yenilemek mi gerekiyor o zaman , yani her seferinde eşleştirme mi yapmak gerekiyor?
Yazışmaları nasıl kaydediyoruz

Teşekkürler
Her seferinde yenilemek mi gerekiyor o zaman , yani her seferinde eşleştirme mi yapmak gerekiyor?
Yazışmaları nasıl kaydediyoruz
hayır her seferinde eşleştirme gerekmiyor. sayfadan ya da telefondan çıkmasını sağlayana kadar. açık kalıyor. ama bilgisayarınızda çerezleri temizleyen bir program olmaması lazım ya da gizli pencereden açılmamış olması lazım bu terimleri bilmiyorsanız muhtemelen sizde yoktur o programlaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…