şimdie kadar hep uyurken denedim ama şifreyi bulamadmarkadaşn dediği self servis şifre alıp bakmak en mantıklısı.
bi eş karısından nasıl şifre saklıyor aklım almıyorbi süre unutmş gbi yap teline yaklaşma bile.. gece uyurken ne war ne yok dökülür ortaya..
sende şfre koy teline bi süre ilgisiz davran yanında teline bak gül flnşimdie kadar hep uyurken denedim ama şifreyi bulamadm
öyle yaptm canım bitirdim.sende şfre koy teline bi süre ilgisiz davran yanında teline bak gül flnay benm dewreler attı. bnce hiç kanıtla uğraşma salıver gtsin yavuklusuna
yemin ederimki cevabı buydu çıktı gitti onurum yine çok kırıldı.
Size parmak iziyle girmek değişik gelmiş olabilir belki onun için yaptınız.eşiniz tlf.istese şifrenizi sorsa vermezmisiniz pekiTelefonumda şifre var, ama eşim bilmiyor şifremi. Yediğim bir nane de yok, geçici heves gibi bir şey. Şifre dediğim de parmak izi. Mesela aynı anda şifre ile de giriliyor, ama öyle girildiğini bile bilmez. Arkadaşım şifremi biliyor, eşim bilmiyor.
Her şeyin altında bir şey aramamak lazım.
Sorsa söylersen sorun yok tabiki.benim eşimin tlf.şifre var ama ben bilirim hatta 5 yaşındaki kızımda bilir.ama tutupta bana söylemese açtırmasa o zaman olmaz o iş.benden sakladığı bişey var diye düşünürüm.Yok artık o kadarda değil ya
Benim şifremi eşim bilmez bende onunkini ha sorsa söylerim tabi ama gerek duymadık
1 Yıllık evlisiniz ve aranızda karı koca ilişkisi yokmu?bu mümkün degil zaten aramızda karı koca ilişkisi yok .
Eşim şifreyle de açıldığını bilmiyor, o yüzden istemedi haliyle. İstese elbette verirdim, zaten hevesim geçene kadar parmak izini kullanacağım.Size parmak iziyle girmek değişik gelmiş olabilir belki onun için yaptınız.eşiniz tlf.istese şifrenizi sorsa vermezmisiniz peki
şifreyi bilirsem whatsap web yardımıyla bütün yazışmalarını alırım ama malesef şifre yok teşekkür ederim yardılarınız için.
web.whatsapp.com a giriyorsunuz orda bir karekod çıkıyor telefondan da ayarlar sekmesini tıkladığınızda whatsapp web diye bi seçenek var orayı seçiyorsunuz. kamera açılıyor ve bilgisayardaki o kodu kameraya okutuyorsunuz. mesajlar ekrana geliyor. telefondan bağlantı kesilene kadar gelen ve geçmiş mesajları görebiliyorsunuzAllah yardımcınız olsun , inşaAllah istediğiniz bilgilere ulaşırsınız
Whatsapp web yardımı ile bütün yazışmalar nasıl alınıyor ? Detaylı anlatır mısınız
web.whatsapp.com a giriyorsunuz orda bir karekod çıkıyor telefondan da ayarlar sekmesini tıkladığınızda whatsapp web diye bi seçenek var orayı seçiyorsunuz. kamera açılıyor ve bilgisayardaki o kodu kameraya okutuyorsunuz. mesajlar ekrana geliyor. telefondan bağlantı kesilene kadar gelen ve geçmiş mesajları görebiliyorsunuz
hayır her seferinde eşleştirme gerekmiyor. sayfadan ya da telefondan çıkmasını sağlayana kadar. açık kalıyor. ama bilgisayarınızda çerezleri temizleyen bir program olmaması lazım ya da gizli pencereden açılmamış olması lazım bu terimleri bilmiyorsanız muhtemelen sizde yoktur o programlaar :)Teşekkürler
Her seferinde yenilemek mi gerekiyor o zaman , yani her seferinde eşleştirme mi yapmak gerekiyor?
Yazışmaları nasıl kaydediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?