E ilişki yok birlikte takılmak yok siz neden bu adamla hala evlisiniz boşanın gitsin ne uğraşıyorsun bu herifle salla yabugün bu soruyu yüzüne sordum hizmetçimiyim dedigimde zaten bi yemek hazırlıyosun onuda hazırlama dedi be okkalı bir küfür yedim saçmalıyormuşum kafamda kuruyormuşum kendimi dolduruyormuşum...
birlikte uyumuyoruz birlikte dışarı çıkmıyoruz ayrı ayrı takılıyoruz sadece akşamları yemek yiyoruz haberleri izlerken memleket meseleleri konuşuluyor bu sadece bir kısmı anlatsam çok uzun....
Evlilikte telefonda şifre olması bile benim için boşanma sebebi.saklıycağı bişey olmayan adam tlf.şifre koymaz koysada eşi bunu bilir.evet en büyük sorunum bu şifresini degiştirmiş bayadır peşindeyim şifreyi degiştirdigi için ulaşamadım...
Elbette mümkün, ilk başta mırın kırın ederler ama para her kapıyı açar.
İster çocuğumun telefonu deyin (yaşınızı bilmiyorum ama telefon kullanacak çocuğu olacak yaşta değilseniz bu söylemeyin), ister arka arkaya yanlış girdim şifremi kitlendi deyin (bunun için gerçekten kitleyene kadar yanlış girin ki yalan olduğu belli olmasın) ne isterseniz söyleyin yani, para tatmin ediciyse açarlar.
haklısın bizim arkadaşlıgımız lise yıllarından berbaerligimiz 5 yl bir yıldırda evliyiz ona eger bir gün başkası olursa açıkca söle yollarımızı ayıralım de ama beni kandirma aldatma dedim.... iyi arkadaştık herseyden önce zamanında dosttuk.bu telini saklayan güruhtan hep nefret ederim! insan ölse bakmaz başkasının malına ama böyle yaparak insanı deli ederler... adam gibi çık söyle, anlat. insanları hasta etmeye, psikolojilerini mahvetmeye kimsenin hakkı yok
kendime kızıdıgım tek nokta bu ezik ezik bekledim kabullenemedim hayatıma devam edemem diye düşündüm ....E ilişki yok birlikte takılmak yok siz neden bu adamla hala evlisiniz boşanın gitsin ne uğraşıyorsun bu herifle salla ya
Telefonumda şifre var, ama eşim bilmiyor şifremi. Yediğim bir nane de yok, geçici heves gibi bir şey. Şifre dediğim de parmak izi. Mesela aynı anda şifre ile de giriliyor, ama öyle girildiğini bile bilmez. Arkadaşım şifremi biliyor, eşim bilmiyor.Evlilikte telefonda şifre olması bile benim için boşanma sebebi.saklıycağı bişey olmayan adam tlf.şifre koymaz koysada eşi bunu bilir.
Yok artık o kadarda değil yaEvlilikte telefonda şifre olması bile benim için boşanma sebebi.saklıycağı bişey olmayan adam tlf.şifre koymaz koysada eşi bunu bilir.
Değişik bir birliktelik beraber ortak yaptığınız hic bir sey yok birbirinize Zaman ayırmaya çalısın birlikte vakit geçirmeye çalısın bence yoksa su durum hoş degilbugün bu soruyu yüzüne sordum hizmetçimiyim dedigimde zaten bi yemek hazırlıyosun onuda hazırlama dedi be okkalı bir küfür yedim saçmalıyormuşum kafamda kuruyormuşum kendimi dolduruyormuşum...
birlikte uyumuyoruz birlikte dışarı çıkmıyoruz ayrı ayrı takılıyoruz sadece akşamları yemek yiyoruz haberleri izlerken memleket meseleleri konuşuluyor bu sadece bir kısmı anlatsam çok uzun....
bzim birbirimize ayırıcak zamanımız kalmadı artık o zamanını başkalarına ayırmayı seçti adam olup bana bitti diyemedi olan bana oldu büyük hayal kırıklıgı....Değişik bir birliktelik beraber ortak yaptığınız hic bir sey yok birbirinize Zaman ayırmaya çalısın birlikte vakit geçirmeye çalısın bence yoksa su durum hoş degil
son zamanalrda sürekli ettiğim bedduaÇ.kü düşsün
tTelefonu sakliyo aldatiyor , davani ac ve kurtul bu adamdan ...
teşekkür ederim kardeşim ama sen umudunu kaybetme iyi adamlarda var.Boynu altında kalsin kardesim yapiyorsa ne diyim. Ulan karaktersiz kopekler madem akliniz fikriniz kalbiniz seyinizde atiyor rahat durmicaksiniz asla o zaman niye elalemin kizinin da günahına giriyosun evlenip. Nefret ediyorum erkeklerden azicik asim dertsiz basim sevgili bile yapmıyorum uzun zamandir kafam rahat yaa
aklımdan gecende bu pazar sabahı uyurken telefonu alıp toz olmak .Allah yasatmasin kimseye, ama ben olsam alırım tlfnu sabah erkenden cikarim evden. N.h bulur beni. Giderim tlfncuya actiririm sifreyi. Alirim alacağımı icinden. Sonra da tlfnu cigner atarim. Benim yuzumude mahkemede gorur. (Tabii eminsem bazi seylerden) yemeklerine de şap kat bak bakalim sana kalkmayan cücük başkasına da kalkacak mi?
Neden hemen seni aldattığını düşünüyorsun. Sadece telefon şifresini istemen ve ona güvenmeyip ondan uzaklaşöan eşinde mutsuzluk hissi yaratmış onuru zedelenmiş bu Yüzünden sana karşı inatçı davranmaya Başlamış olabilir. Bence ona güvenmeyi dene. Sonuçta seni sevdiği için seninle evli yoksa boşanır erkekler bu konuda çok gaddar eğer kadını sevmekten vazgeçmişse acımadan boşanır ve sana kendini savunma ihtiyacı bile duymaz açık açık yaşar her şeyi. Canım kardeşim bence evliliğini bu aşamaya getirme iyi düşün eş Bambaşkadır ve sevgiyi saygıyı korumak şuan senin elinde. Ileride pişman olacağın Şeyler yapma. Sevgiyle yaklaş eşine ve Allah a sığınaklımdan gecende bu pazar sabahı uyurken telefonu alıp toz olmak .
whatsap konuşmalarını gördüm daha önce ... varsayım degilNeden hemen seni aldattığını düşünüyorsun. Sadece telefon şifresini istemen ve ona güvenmeyip ondan uzaklaşöan eşinde mutsuzluk hissi yaratmış onuru zedelenmiş bu Yüzünden sana karşı inatçı davranmaya Başlamış olabilir. Bence ona güvenmeyi dene. Sonuçta seni sevdiği için seninle evli yoksa boşanır erkekler bu konuda çok gaddar eğer kadını sevmekten vazgeçmişse acımadan boşanır ve sana kendini savunma ihtiyacı bile duymaz açık açık yaşar her şeyi. Canım kardeşim bence evliliğini bu aşamaya getirme iyi düşün eş Bambaşkadır ve sevgiyi saygıyı korumak şuan senin elinde. Ileride pişman olacağın Şeyler yapma. Sevgiyle yaklaş eşine ve Allah a sığın
teşekkür ederim canm az önce konuştum boşanmak istedigimi söyledim bişey yapmıcamartık...Hangi gsm firmasiysa ara faturam neden boyle geldi dokumunu mail atarmisiniz de. Hat kimin derse esimin ustune ama ben kullaniyorum de. Aramalarda da cozebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?