aldatılıyorum

E ilişki yok birlikte takılmak yok siz neden bu adamla hala evlisiniz boşanın gitsin ne uğraşıyorsun bu herifle salla ya

haklısın bizim arkadaşlıgımız lise yıllarından berbaerligimiz 5 yl bir yıldırda evliyiz ona eger bir gün başkası olursa açıkca söle yollarımızı ayıralım de ama beni kandirma aldatma dedim.... iyi arkadaştık herseyden önce zamanında dosttuk.

E ilişki yok birlikte takılmak yok siz neden bu adamla hala evlisiniz boşanın gitsin ne uğraşıyorsun bu herifle salla ya
kendime kızıdıgım tek nokta bu ezik ezik bekledim kabullenemedim hayatıma devam edemem diye düşündüm ....

Evlilikte telefonda şifre olması bile benim için boşanma sebebi.saklıycağı bişey olmayan adam tlf.şifre koymaz koysada eşi bunu bilir.
Telefonumda şifre var, ama eşim bilmiyor şifremi. Yediğim bir nane de yok, geçici heves gibi bir şey. Şifre dediğim de parmak izi. Mesela aynı anda şifre ile de giriliyor, ama öyle girildiğini bile bilmez. Arkadaşım şifremi biliyor, eşim bilmiyor.

Her şeyin altında bir şey aramamak lazım.

Evlilikte telefonda şifre olması bile benim için boşanma sebebi.saklıycağı bişey olmayan adam tlf.şifre koymaz koysada eşi bunu bilir.
Yok artık o kadarda değil ya
Benim şifremi eşim bilmez bende onunkini ha sorsa söylerim tabi ama gerek duymadık

Değişik bir birliktelik beraber ortak yaptığınız hic bir sey yok birbirinize Zaman ayırmaya çalısın birlikte vakit geçirmeye çalısın bence yoksa su durum hoş degil

Değişik bir birliktelik beraber ortak yaptığınız hic bir sey yok birbirinize Zaman ayırmaya çalısın birlikte vakit geçirmeye çalısın bence yoksa su durum hoş degil
bzim birbirimize ayırıcak zamanımız kalmadı artık o zamanını başkalarına ayırmayı seçti adam olup bana bitti diyemedi olan bana oldu büyük hayal kırıklıgı....

Allah yasatmasin kimseye, ama ben olsam alırım tlfnu sabah erkenden cikarim evden. N.h bulur beni. Giderim tlfncuya actiririm sifreyi. Alirim alacağımı icinden. Sonra da tlfnu cigner atarim. Benim yuzumude mahkemede gorur. (Tabii eminsem bazi seylerden) yemeklerine de şap kat bak bakalim sana kalkmayan cücük başkasına da kalkacak mi?

Boynu altında kalsin kardesim yapiyorsa ne diyim. Ulan karaktersiz kopekler madem akliniz fikriniz kalbiniz seyinizde atiyor rahat durmicaksiniz asla o zaman niye elalemin kizinin da günahına giriyosun evlenip. Nefret ediyorum erkeklerden azicik asim dertsiz basim sevgili bile yapmıyorum uzun zamandir kafam rahat yaa

Tek seçeneğiniz telefoncuya götürmek. Yada bırakın Allahtan bulsun.

Telefonu sakliyo aldatiyor , davani ac ve kurtul bu adamdan ...

Telefonu sakliyo aldatiyor , davani ac ve kurtul bu adamdan ...
t
teşekkür ederim kardeşim ama sen umudunu kaybetme iyi adamlarda var.

aklımdan gecende bu pazar sabahı uyurken telefonu alıp toz olmak .

Hangi gsm firmasiysa ara faturam neden boyle geldi dokumunu mail atarmisiniz de. Hat kimin derse esimin ustune ama ben kullaniyorum de. Aramalarda da cozebilirsin

aklımdan gecende bu pazar sabahı uyurken telefonu alıp toz olmak .
Neden hemen seni aldattığını düşünüyorsun. Sadece telefon şifresini istemen ve ona güvenmeyip ondan uzaklaşöan eşinde mutsuzluk hissi yaratmış onuru zedelenmiş bu Yüzünden sana karşı inatçı davranmaya Başlamış olabilir. Bence ona güvenmeyi dene. Sonuçta seni sevdiği için seninle evli yoksa boşanır erkekler bu konuda çok gaddar eğer kadını sevmekten vazgeçmişse acımadan boşanır ve sana kendini savunma ihtiyacı bile duymaz açık açık yaşar her şeyi. Canım kardeşim bence evliliğini bu aşamaya getirme iyi düşün eş Bambaşkadır ve sevgiyi saygıyı korumak şuan senin elinde. Ileride pişman olacağın Şeyler yapma. Sevgiyle yaklaş eşine ve Allah a sığın

whatsap konuşmalarını gördüm daha önce ... varsayım degil

Arka arkaya yanlış girim şifreyi sonra Google hesabınızdan tekrar giriş yapın şifreyi girmeden önce wifi açmanız lazım tabii ki

Hangi gsm firmasiysa ara faturam neden boyle geldi dokumunu mail atarmisiniz de. Hat kimin derse esimin ustune ama ben kullaniyorum de. Aramalarda da cozebilirsin
teşekkür ederim canm az önce konuştum boşanmak istedigimi söyledim bişey yapmıcamartık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…