aldatılıyorum

allah razı olsun inşallah evliliğim boyunca hep mutsuzdum bundan sonrasını dert etmiyorum allah alnıma ne yazdıysa onu yaşarım.

onu bilmiyorum hiçhissim yok bu akşama kadar öfkeliydim şimdi oda yok bomboş ağlıorum ama sevdigim için degil sevilmedigimi biliyorum.
Boşanmak istediğini söylediğin için şuan kendini hissiz görüyorsun. Lütfen ağlama çünkü ağlamayı değil gülmeyi hakediyorsun inşallah çok mutlu olursun bundan onunla Yada onsuz. Ama mutlu ol. Herşeyin her olayın bi nedeni vardır. Eğer sevilmediğini düşünüyorsan çok yanılıyorsun çünkü gerçek aşklar nöbetleşedir. Eğer ondan gerçekten ayrılırsan bile bi gün seni çok özlicek

teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun...

Çocuk olmadığı iyi olmuş
O pislik iyi ki kendini bu kadar kısa sürede belli etmiş. Siz de yıllarınızı feda etmeden farkettiniz iyi ki. Umarım bundan sonra hayat sizin için çok güzel olur.

sizlerle konuşuyorum yalnız sayılmam aslında
Bence tanıştığınız andan bu gece ye kadar yaşadığınız her anı gözünde canlandır en çok da güzel anları hatırla. Belki biraz olsun ruhunu dinlemene yardımcı olur. Çünl biz seni de onu da Yaşadığınız Aşkı da bilmeden yorumlar yapıyoruz. Gözlerini kapat geçmişini yaşa. Onu en iyi sen tanırsın o senin eşin şimdilik aldatılma şüphesinden uzaklaş. Zaten öyle bi durum varsa er geç çıkar ortaya. Ve sakın ağlama

evlenmeden önce çok güzeldi. evlilikten sonra güzel bir tek anım yok bir tane bile

Aglamayin bence geldiginde sizi gucsuz görmesin karşisında dimdik durun.Boşanmaya kararlı gözükün neyi kaybettigini anlasın Allah cezasını versin böyle erkeklerin.kimi geçim derdinde kimi uçkur peşinde.

Aglamayin bence geldiginde sizi gucsuz görmesin karşisında dimdik durun.Boşanmaya kararlı gözükün neyi kaybettigini anlasın Allah cezasını versin böyle erkeklerin.kimi geçim derdinde kimi uçkur peşinde.
aglamamak için sürekli kendime söz veriyorum ama ben sulu gözüüm.

Evlenince birden bire değişen ne yeni evli bi adam aldatmayı nasıl ve neden düşünür daha evlilğin heyecanı bile bitmeden. o gördüğünüz mesajlarda ne yazıyordu da inanmak istediniz. ve karı koca ilişkiniz o zamandan beri siz istemediğiniz için mi yok . Yoksa eşiniz mi yanaşmıyor

bi kafede bi bayanla tanışmış bekar oldugunu söylemiş günlerce konuşmuşlr onu dışarı davet etmiş eşim soğuk bana

Ne kadar cok aldatilma konusu var yaaaa .... ustelik daha 4 aylik evlisin ... prostat olasicalar ...

arkadaşn dediği self servis şifre alıp bakmak en mantıklısı.
bi eş karısından nasıl şifre saklıyor aklım almıyor bi süre unutmş gbi yap teline yaklaşma bile.. gece uyurken ne war ne yok dökülür ortaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…