- 22 Ağustos 2016
- 234
- 95
- 98
Uzun bi süre gerçekten8 aydır saknleşmek için uzun bir süre...sekiz aydır sabrediyorum deniyorum kurtarmaya çalışıyorum.
allah razı olsun inşallah evliliğim boyunca hep mutsuzdum bundan sonrasını dert etmiyorum allah alnıma ne yazdıysa onu yaşarım.Bencede en dogru karari vermissin. Adama dersini vereyim derken kendini yipratiyorsun bosu bosuna. Ispatlasan ne olacak ki onlarda ne utanma ne arlanma var.Donuna kadar alsan ne olcak.Kendi hayatini kur onune bak ve dimdik dur.Bundan sonraki hayatinda cokk mutlu olursun insallah.
onu bilmiyorum hiçhissim yok bu akşama kadar öfkeliydim şimdi oda yok bomboş ağlıorum ama sevdigim için degil sevilmedigimi biliyorum.Uzun bi süre gerçektenhala seviyor musun onu
Boşanmak istediğini söylediğin için şuan kendini hissiz görüyorsun. Lütfen ağlama çünkü ağlamayı değil gülmeyi hakediyorsun inşallah çok mutlu olursun bundan onunla Yada onsuz. Ama mutlu ol. Herşeyin her olayın bi nedeni vardır. Eğer sevilmediğini düşünüyorsan çok yanılıyorsun çünkü gerçek aşklar nöbetleşedir. Eğer ondan gerçekten ayrılırsan bile bi gün seni çok özlicekonu bilmiyorum hiçhissim yok bu akşama kadar öfkeliydim şimdi oda yok bomboş ağlıorum ama sevdigim için degil sevilmedigimi biliyorum.
teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun...Boşanmak istediğini söylediğin için şuan kendini hissiz görüyorsun. Lütfen ağlama çünkü ağlamayı değil gülmeyi hakediyorsun inşallah çok mutlu olursun bundan onunla Yada onsuz. Ama mutlu ol. Herşeyin her olayın bi nedeni vardır. Eğer sevilmediğini düşünüyorsan çok yanılıyorsun çünkü gerçek aşklar nöbetleşedir. Eğer ondan gerçekten ayrılırsan bile bi gün seni çok özlicek
Allah senden de Razı olsun kardeşim ve seninle olsun. Evde yalnız mısın şuanteşekkür ederim kardeşim allah razı olsun...
evet yalnızımAllah senden de Razı olsun kardeşim ve seninle olsun. Evde yalnız mısın şuan
sizlerle konuşuyorum yalnız sayılmam aslındaevet yalnızım
Bence tanıştığınız andan bu gece ye kadar yaşadığınız her anı gözünde canlandır en çok da güzel anları hatırla. Belki biraz olsun ruhunu dinlemene yardımcı olur. Çünl biz seni de onu da Yaşadığınız Aşkı da bilmeden yorumlar yapıyoruz. Gözlerini kapat geçmişini yaşa. Onu en iyi sen tanırsın o senin eşin şimdilik aldatılma şüphesinden uzaklaş. Zaten öyle bi durum varsa er geç çıkar ortaya. Ve sakın ağlamasizlerle konuşuyorum yalnız sayılmam aslında
31 yaşındayım 6 yılım feda ettim ama kadere inanırım böyle yazılmış...Çocuk olmadığı iyi olmuş
O pislik iyi ki kendini bu kadar kısa sürede belli etmiş. Siz de yıllarınızı feda etmeden farkettiniz iyi ki. Umarım bundan sonra hayat sizin için çok güzel olur.
evlenmeden önce çok güzeldi. evlilikten sonra güzel bir tek anım yok bir tane bileBence tanıştığınız andan bu gece ye kadar yaşadığınız her anı gözünde canlandır en çok da güzel anları hatırla. Belki biraz olsun ruhunu dinlemene yardımcı olur. Çünl biz seni de onu da Yaşadığınız Aşkı da bilmeden yorumlar yapıyoruz. Gözlerini kapat geçmişini yaşa. Onu en iyi sen tanırsın o senin eşin şimdilik aldatılma şüphesinden uzaklaş. Zaten öyle bi durum varsa er geç çıkar ortaya. Ve sakın ağlama
erkekler Kadınları mutlu etmeyi bilmiyor ki arkadaşım en iyisi mutluluğu biz yaratalım!!evlenmeden önce çok güzeldi. evlilikten sonra güzel bir tek anım yok bir tane bile
aglamamak için sürekli kendime söz veriyorum ama ben sulu gözüüm.Aglamayin bence geldiginde sizi gucsuz görmesin karşisında dimdik durun.Boşanmaya kararlı gözükün neyi kaybettigini anlasın Allah cezasını versin böyle erkeklerin.kimi geçim derdinde kimi uçkur peşinde.
bi kafede bi bayanla tanışmış bekar oldugunu söylemiş günlerce konuşmuşlr onu dışarı davet etmiş eşim soğuk banaEvlenince birden bire değişen ne yeni evli bi adam aldatmayı nasıl ve neden düşünür daha evlilğin heyecanı bile bitmeden. o gördüğünüz mesajlarda ne yazıyordu da inanmak istediniz. ve karı koca ilişkiniz o zamandan beri siz istemediğiniz için mi yok . Yoksa eşiniz mi yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?