Sende mi brütüs... Gına geldi aldatılma konularından.
Benim bir tavsiyem yok. Aldatılıyorsanız açarsınız davayı, yasal yollardan istediğiniz her kanıta ulaşırsınız böylece.
Okumayın o zaman
Bizde çok meraklı değiliz aldatilmaya heralde. Insanin sinirini bozmayin bari.
Ama her telefonda yok bu özellikArka arkaya yanlış girim şifreyi sonra Google hesabınızdan tekrar giriş yapın şifreyi girmeden önce wifi açmanız lazım tabii ki
Okumayın o zaman
Bizde çok meraklı değiliz aldatilmaya heralde. Insanin sinirini bozmayin bari.
Yok artık, sanki yarın annemlere gitsek mi denmiş gibi ne demek çıkıyorum gelince konuşuruz... E yuh!az önce ben boşanmaya karar verdim dedi cevabı suydu ben arkadaşlarımla çıkıyorum gelince konuşuruz bu durumu kabul edebilen bir kadın varmıdır.
Whatsup konuşmalarında gördüğün neydi bi Kadınla aşk mesajlarımı? Madem gördün ve eminsin neden telefon kayıtlarına ulaşmaya çalışıyorsun ki zaten mahkeme ulaşacak.whatsap konuşmalarını gördüm daha önce ... varsayım degil
yemin ederimki cevabı buydu çıktı gitti onurum yine çok kırıldı.Yok artık, sanki yarın annemlere gitsek mi denmiş gibi ne demek çıkıyorum gelince konuşuruz... E yuh!
Bence biraz sakinleş canım belki öyle bi durum yoktur inşallah yokturyemin ederimki cevabı buydu çıktı gitti onurum yine çok kırıldı.
Bence fazla iyi niyetlisiniz. Sanki hiç bi erkek bunu yapmıyo gibi...Bence biraz sakinleş canım belki öyle bi durum yoktur inşallah yoktur
Her ilişki be her erkek başkadır bilemezsin kiBence fazla iyi niyetlisiniz. Sanki hiç bi erkek bunu yapmıyo gibi...
Bence fazla iyi niyetlisiniz. Sanki hiç bi erkek bunu yapmıyo gibi...
ben aldtıldım arkadaşım okudum gözlerimle gördüm inkar etti inanmayı seçtim ama devamı geldi bana insan gibi davranmadı hiç çok sabrettim artık özgüvenim yerin dibinde benim kocam dedigim adam beni defalarcca kandırdı...Her ilişki be her erkek başkadır bilemezsin ki
Görünen köy klavuz istemez. Ve sanki her erkek çok iyi niyetli gibi görüyosunuz. Katılıyorum her erkek başkadır. Hele bu cins erkekler bambaşka bişey, hayvandır..Her ilişki be her erkek başkadır bilemezsin ki
Yok hayır her erkek iyi niyetli değildir tabiki. bir Sürü aldatan erkek ve kadın var . Ben her olaydan aynı sonucu çıkarmayalım diyorum. Çok sevince ve çok hırslanınca yanlış kararlar alabiliyoruz. Amcamın kızı aldatıldığını düşünerek ayrıldı ama öyle bi durum olmadığını anlayınca iş işten geçmişti güvenleri zedelendi adamında kuzenime saygısı bitti netice de boşandılar ama kuzenim çok pişman oldu. Çünkü gerçekte olmayan şeyleri kuzenim hayal gücüyle sıraladı. Bazen sakinleşip anlamaya ihtiyacımız oluyorGörünen köy klavuz istemez. Ve sanki her erkek çok iyi niyetli gibi görüyosunuz. Katılıyorum her erkek başkadır. Hele bu cins erkekler bambaşka bişey, hayvandır..
O halde bence bir süre kendini dinle kardeşim. Uzaklaş ondan bakalım o seni kazanmak için neler yapıcakben aldtıldım arkadaşım okudum gözlerimle gördüm inkar etti inanmayı seçtim ama devamı geldi bana insan gibi davranmadı hiç çok sabrettim artık özgüvenim yerin dibinde benim kocam dedigim adam beni defalarcca kandırdı...
8 aydır saknleşmek için uzun bir süre...sekiz aydır sabrediyorum deniyorum kurtarmaya çalışıyorum.Yok hayır her erkek iyi niyetli değildir tabiki. bir Sürü aldatan erkek ve kadın var . Ben her olaydan aynı sonucu çıkarmayalım diyorum. Çok sevince ve çok hırslanınca yanlış kararlar alabiliyoruz. Amcamın kızı aldatıldığını düşünerek ayrıldı ama öyle bi durum olmadığını anlayınca iş işten geçmişti güvenleri zedelendi adamında kuzenime saygısı bitti netice de boşandılar ama kuzenim çok pişman oldu. Çünkü gerçekte olmayan şeyleri kuzenim hayal gücüyle sıraladı. Bazen sakinleşip anlamaya ihtiyacımız oluyor
Once kendi telefonunda dene bence bu turkcel ve sms isni. Kendi kartim turkcell degilse arkdasinin kardesinin telefonunda test yap. Yakalayim derken kendin yakalanmk var. O zmn delil bulmak hayal olur.çok teşekkür ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?