aldatılıyorum

Sende mi brütüs... Gına geldi aldatılma konularından.

Benim bir tavsiyem yok. Aldatılıyorsanız açarsınız davayı, yasal yollardan istediğiniz her kanıta ulaşırsınız böylece.

Okumayın o zaman
Bizde çok meraklı değiliz aldatilmaya heralde. Insanin sinirini bozmayin bari.

Yahu bu insanlar kıt beyinli mi? O ki gözün ötekinde neden berikinde duranla evleniyorsun? Nasıl bir cesaret nasıl bir beyin nasıl bir azim... Hala şüphe ettiğiniz tavırlar sergiliyorsa biriyle görüşüyordur yani demek istediğim iletişimi kesmediğinden eminseniz bir gün illa ki görüşecek işte o gün ya takip edin ya da ettirin sonra koy tekmeyi gitsin

az önce ben boşanmaya karar verdim dedi cevabı suydu ben arkadaşlarımla çıkıyorum gelince konuşuruz bu durumu kabul edebilen bir kadın varmıdır.

Okumayın o zaman
Bizde çok meraklı değiliz aldatilmaya heralde. Insanin sinirini bozmayin bari.

Seph dalga geçmiyordu yalnız, 4-5 gün içinde bu konular açıldı arka arkaya, gına gelen kısım erkeklerin aldatma merakı. Aldatılan kişinin gelip konu açması değil.

Yaranız taze diye alınmış olabilirsiniz ama düşündüğünüz gibi değil.

whatsap konuşmalarını gördüm daha önce ... varsayım degil
Whatsup konuşmalarında gördüğün neydi bi Kadınla aşk mesajlarımı? Madem gördün ve eminsin neden telefon kayıtlarına ulaşmaya çalışıyorsun ki zaten mahkeme ulaşacak.

Karı koca ilişkimi ypk derken nasıl evlendiniz zorla falanmı? Şeyi kopasıca ya daha 1 yıllık evlisin ne derein vardıda evlendin madem sahip çıkamıycan uçkuruna

Bence fazla iyi niyetlisiniz. Sanki hiç bi erkek bunu yapmıyo gibi...
Her ilişki be her erkek başkadır bilemezsin ki
ben aldtıldım arkadaşım okudum gözlerimle gördüm inkar etti inanmayı seçtim ama devamı geldi bana insan gibi davranmadı hiç çok sabrettim artık özgüvenim yerin dibinde benim kocam dedigim adam beni defalarcca kandırdı...

Görünen köy klavuz istemez. Ve sanki her erkek çok iyi niyetli gibi görüyosunuz. Katılıyorum her erkek başkadır. Hele bu cins erkekler bambaşka bişey, hayvandır..
Yok hayır her erkek iyi niyetli değildir tabiki. bir Sürü aldatan erkek ve kadın var . Ben her olaydan aynı sonucu çıkarmayalım diyorum. Çok sevince ve çok hırslanınca yanlış kararlar alabiliyoruz. Amcamın kızı aldatıldığını düşünerek ayrıldı ama öyle bi durum olmadığını anlayınca iş işten geçmişti güvenleri zedelendi adamında kuzenime saygısı bitti netice de boşandılar ama kuzenim çok pişman oldu. Çünkü gerçekte olmayan şeyleri kuzenim hayal gücüyle sıraladı. Bazen sakinleşip anlamaya ihtiyacımız oluyor

O halde bence bir süre kendini dinle kardeşim. Uzaklaş ondan bakalım o seni kazanmak için neler yapıcak

8 aydır saknleşmek için uzun bir süre...sekiz aydır sabrediyorum deniyorum kurtarmaya çalışıyorum.

çok teşekkür ederim ...
Once kendi telefonunda dene bence bu turkcel ve sms isni. Kendi kartim turkcell degilse arkdasinin kardesinin telefonunda test yap. Yakalayim derken kendin yakalanmk var. O zmn delil bulmak hayal olur.

Bencede en dogru karari vermissin. Adama dersini vereyim derken kendini yipratiyorsun bosu bosuna. Ispatlasan ne olacak ki onlarda ne utanma ne arlanma var.Donuna kadar alsan ne olcak.Kendi hayatini kur onune bak ve dimdik dur.Bundan sonraki hayatinda cokk mutlu olursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…