- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
Sana tamamen katılıyorum. Ne yapabilirim diyeceği bir durum kalmamış ortada. İçini dökme niyeti ile yazdı.Konu sahibi rahatlamak istemis sadece..bizlik bi durum yok..akil fikir tavsiye istememis..belkii kocasina tüü Allah ne etmesin,belasini diye acmista olabilir..hirsi var sonucta , ici yaniyo , bu durumlari kaldiramam diye hic didiklememis ,gormezden gelmis bunca zaman..kocasida dank diye soyleyince hazmedememis haliyle..
Konu sahibi arkadasim bil ki hayat bundan sonra senin icin daha zor ,Allah yardimcin olsun.
Ayy oha diyorum. Adamda durumun farkında sonuna kadar yararlanıyor kadından. Üzüldüm ya, yazık günah. Kuzenin nasıl bunu farketmez ki? Bence farkında ama saf ayağına yatıyor,çevreye daha da rezil olmamak için. Acıdım yahu ama o güzel yavrularına acıdım. Para her zaman güzel olmuyor, o yavrunun psikolojisi ne olacak? O kadar imkan varken doktora götürsünler bari. Umarım iyi bir hayatı olur, sizde ilgilenebilir misiniz acaba.. Çok iyi olur moral olur belki. :/Adamcağız ne kadar fedakarmış sevmediği halde sevişmiş ülke nüfusunu ihya etmiş
Kadın farkında değil ki bu konuyu söylemeye bile gerek duymadım. Artık ciddiye almıyorum. Kendine değer vermeyene ben niye değer vereyim de derdiyle dertleneyim ki? Dediğiniz şeyi enişte de söyledi biliyor musunuz? "Benim param pulum dükkanım olmasa kuzenin de annesi babası da kapının önüne koyardı. Şimdi hepsi ağzımın içine bakıyor."
Kuzenim benim yüzüme değil psikolojisi darmaduman olmuş kızının yüzüne nasıl bakacak? Ama olsun kız şimdi yıllığı 30-40 binlik okula gidiyor, elinde tüm teknolojik imkanlar var ya onlar aile sıcaklığı, baba şefkati verir ona!!
Bu hikayede çocuklar hariç kimseyi önemsemiyorum. Olan onlara oluyor. Kuzenim de çocukları için boşamadığnı söylüyor ama kocasını memnun etmek için bi amuda kalkmadığı kalıyor. Gece 2de gelen adam açım deyince kalkıp istediği yemeği yapıyormuş. Marifet ya anlatıyor
Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedimBenim bu aralarLoreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor
Haha aldatılıp affeden yuvasını huşu içinde koruyan herkese yorumum batıyor
Yorumumu yazarken hazreti delften izin kağıdı mı alacaktım?
Bir zamanlar senin gibi her yoruma atlayan milletin ne yazacağına karışan bir üye de banlandı saygısız seni
Ya da biz çok sempatik olduğumuz için bize benzeyen birini görünce öyle düşünüyoruz. Bir nevi kendi sempatikliğimizi o kişide görüyoruzNiyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
Öfff ya öyle iğrenç bir adamı bile haklı konuma sokmuşlarAh.. Boşuna üzülmeyin, kızmayın demeye geldim. Benim de kuzenim böyle bir şey yaşadı. İlk başta ortalığı ayağa kaldırdı, ev basmalar hakaretler.. İki kızı var onlar da şahit oldu hepsine. Sonra ne oldu dersiniz?
Baktı ki kocasının işleri iyiye gidiyor, hiç sesini çıkarmadı. Hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Şimdi bir elinde kredi kartı, bir elinde banka kartı. Benim bir yıllık kıyafet harcamam tutarında bir mont alıyor ilkokula giden kızına. Arada öteki kadına lanet okuyor tabi. Annesi ve babası da damatlarına sövüp duruyorlardı. Onlar da parayı görünce adamın etrafında pervane oldular. Bir gün enişteyle denk geldik. Aklımdaki soruları sordum kendisine. Çünkü ben eşinden daha çok kızgındım. "Boşver furusan, paran varsa baş tacısın. Keyfim yerinde, öteki eşimden de bir kızım oldu, kafama eserse ikisini de hayatımdan çıkarırım kimse vazgeçilmez değil" dedi.
Şimdi iki kadın, iki ev, üç çocuk.. Kuzenimin cinsel hayatı da sekteye uğramadı, hala kocasının gönlünü hoş tutmak için gecelik, çamaşır peşinde. Herkes halinden memnun.
Çocuklardan küçüğü olaylar olduğunda henüz 6-7 aylıktı. O aşırı etkilenmedi ama büyük kızı bir görseniz. Bu sene lise sınavına girecek. Öyle içine kapanık, çekingen, korkak oldu ki. Nasıl olmasın? Annesi, babasının metresinin kapısında olay çıkarırken kendisi arabadan o anları izledi. Bir anne evladına nasıl böyle bir kötülük yapabilir?
Konu sahibi de zaten hayatına devam edecek. Belki bu sayede (!) üç beş kuruş bir şey koparır.
Ahaha buna çok güldüm. Teşekkür ederim. Sinirlerim bile bıktı şu mevzulardan da onun bezginliğiyle yazıyorum, ondandır. Kadınlar çok daha azı bahane edilerek öldürülüyor bu ülkede. Adamların arsızlığı, namussuzluğu arşı deldi geçti. Bir de affet, ikinci şans ver önerileri geliyor. Hem de kadınlar tarafından. Ay delireceğim de, şimdi sinirleri alınmış, uyumlu filan dediniz, imajımı zedelemeyeyim.Benim bu aralarLoreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor
Yavaş gelin, şımarıyorum. İnsanım çünkü. Ben de ikinizin yorumlarını beğeniyorum ama. Daha yorumunu okumadan, hee bu yazdıysa kesin mantıklı bir şey yazmıştır diye önce beğenip, sonra okuduğum insanlardansınız. Umarım terbiyesiz şeyler yazmazsınız. Öptüm.Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
Yaahuu. Severiz seni. Hemde çok.Ahaha buna çok güldüm. Teşekkür ederim. Sinirlerim bile bıktı şu mevzulardan da onun bezginliğiyle yazıyorum, ondandır. Kadınlar çok daha azı bahane edilerek öldürülüyor bu ülkede. Adamların arsızlığı, namussuzluğu arşı deldi geçti. Bir de affet, ikinci şans ver önerileri geliyor. Hem de kadınlar tarafından. Ay delireceğim de, şimdi sinirleri alınmış, uyumlu filan dediniz, imajımı zedelemeyeyim.
Yavaş gelin, şımarıyorum. İnsanım çünkü. Ben de ikinizin yorumlarını beğeniyorum ama. Daha yorumunu okumadan, hee bu yazdıysa kesin mantıklı bir şey yazmıştır diye önce beğenip, sonra okuduğum insanlardansınız. Umarım terbiyesiz şeyler yazmazsınız. Öptüm.
Tek başına degil ki kadinin 3 tane cocugu var tek basina olsa kendi basinada yasar. Ama bosanacak baba babaligini yapmazsa o uc cocuga nasil bakilacak tek basina altindan kalkabilir mi birde aldatma söz konusu bunun duygusal yikikligi ayrica ben calismiyorum mecburen baba evindeyim ama denilen bir sözü bile yanlis anlayabiliyorum bazen. Bi isim olsa bende gözünün yaşına bakmaz kendi evimde yaşarım. Ki kadinin meslegi var ama suan icin calismiyor. Cimbizla lafi alip böyle alintilaniyor ya ne var baba evinde diye baba evinde degisen birsey yok sen değişiyorsun yasam standartlarin degisiyor sorumluluklarin artıyor evlenirken koca evine uc cocukla gitmiyorsun ki baba evine yine ayni sekilde donebilesin.. yani bilmiyorum anlatabildim mi?Daha önce nasıl oturuyordunuz, eşiniz ölse napcaksınız. Ayrıca benim ii Bi gelirim ve işim var babamın evine değil kendi evime gider otururum.
Burası klasik yalanlardan.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş.
Kocamı çekeceğime babamı çekerim. Kanım en azından lafı batmaz. Başkasının koynunda gelen adam daha çok batar banaTek başına degil ki kadinin 3 tane cocugu var tek basina olsa kendi basinada yasar. Ama bosanacak baba babaligini yapmazsa o uc cocuga nasil bakilacak tek basina altindan kalkabilir mi birde aldatma söz konusu bunun duygusal yikikligi ayrica ben calismiyorum mecburen baba evindeyim ama denilen bir sözü bile yanlis anlayabiliyorum bazen. Bi isim olsa bende gözünün yaşına bakmaz kendi evimde yaşarım. Ki kadinin meslegi var ama suan icin calismiyor. Cimbizla lafi alip böyle alintilaniyor ya ne var baba evinde diye baba evinde degisen birsey yok sen değişiyorsun yasam standartlarin degisiyor sorumluluklarin artıyor evlenirken koca evine uc cocukla gitmiyorsun ki baba evine yine ayni sekilde donebilesin.. yani bilmiyorum anlatabildim mi?
Hayırlısı olsun canım, bana kalırsa en doğru kararı verdin, korkma sakın güçlü dur, hakkını al, avukat tut, çocuklarına bakmak zorunda, varlıklıysa ev iste, sende çalış, bir gün seni gerçekten hakeden sana ihanet etmeyen birini bulursun umarım, o adamın karanlık ihanet mahzeninde bir ömür hapsolma, dışarıda güneş varÇogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.
Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.
Ama siz zaten her şeyi biliyormuşsunuz ki. Duymak neyi değiştirdi? Eminim eşiniz anlatmasa siz de hiç deşmeyecektiniz, konforunuzun bozulmaması için. Umarım eşiniz bütün bunlara rağmen ondan ayrılmamanızdan cesaretle yeni birini bulmaz.
Asdfgh çok dindarmış aldatırken imam nikahı kıymayı es geçmemiş yoksa ne günaha girerdiDini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.
Beklediğimiz buydu.Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.
Ne olursa olsun Kendini çocuklarını sağlama almaya bak derimÇogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?