Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana tamamen katılıyorum. Ne yapabilirim diyeceği bir durum kalmamış ortada. İçini dökme niyeti ile yazdı.

Ayy oha diyorum. Adamda durumun farkında sonuna kadar yararlanıyor kadından. Üzüldüm ya, yazık günah. Kuzenin nasıl bunu farketmez ki? Bence farkında ama saf ayağına yatıyor,çevreye daha da rezil olmamak için. Acıdım yahu ama o güzel yavrularına acıdım. Para her zaman güzel olmuyor, o yavrunun psikolojisi ne olacak? O kadar imkan varken doktora götürsünler bari. Umarım iyi bir hayatı olur, sizde ilgilenebilir misiniz acaba.. Çok iyi olur moral olur belki. :/

Benim bu aralar Loreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor
Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.

Tebessüm ederek okudum yazdiklarinizi : )

Bekliyorum beni banlatmanizi ?

Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
Ya da biz çok sempatik olduğumuz için bize benzeyen birini görünce öyle düşünüyoruz. Bir nevi kendi sempatikliğimizi o kişide görüyoruz

Öfff ya öyle iğrenç bir adamı bile haklı konuma sokmuşlar
Parası olmasaydı herkes ayrı yerden tükürürdü suratına
İnanırım ben o olaylara
Benim bir arkadaşımın kocası kendi kuzeniyle aldattı
Adam paralı olunca tüm aile kuzenin etrafında pervane oldu teyze kızına toz kondurmuyor
Nikahsızlar çocukları olsun diye türbe türbe geziyor daha bir de arkadaşımı suçluyorlar bizi rezil etmeye kalkıyorsun diye sülalecek
Kız kafayı yedi kendi kendimi sorguluyorum acaba kocamı aldatan ben miyim diue
Para herkesin dilini güzel kapatıyor bu topraklarda

Konu sahibi gerçekten çaresiz olabilir ama bunu yapan kadın az buz değil

Ne tepki verdiniz o anda ? 3yil kaçamak olmaz aynı kişiyle. Farklı farklı kişiler olsa adam doyumsuz derdim. Ortada bı aşk ilişkisi var 3sene sürmüş İmam nikahı binevi karı koca gibi olmuşlar. Sizi ve çocukları kaybetme korkusundan daha ağır basan bı sevgi var ortada. Adam sizi sevmiyor. Adam ikinci ilişkisinden pişman sadece

Benim bu aralar Loreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor
Ahaha buna çok güldüm. Teşekkür ederim. Sinirlerim bile bıktı şu mevzulardan da onun bezginliğiyle yazıyorum, ondandır. Kadınlar çok daha azı bahane edilerek öldürülüyor bu ülkede. Adamların arsızlığı, namussuzluğu arşı deldi geçti. Bir de affet, ikinci şans ver önerileri geliyor. Hem de kadınlar tarafından. Ay delireceğim de, şimdi sinirleri alınmış, uyumlu filan dediniz, imajımı zedelemeyeyim.
Yavaş gelin, şımarıyorum. İnsanım çünkü. Ben de ikinizin yorumlarını beğeniyorum ama. Daha yorumunu okumadan, hee bu yazdıysa kesin mantıklı bir şey yazmıştır diye önce beğenip, sonra okuduğum insanlardansınız. Umarım terbiyesiz şeyler yazmazsınız. Öptüm.

Yaahuu. Severiz seni. Hemde çok.
Merak etme aynısını bizde yapıyoruz, çünkü senin ne kadar mantıklı, ayakları yere basan bir kadın olduğunu biliyoruz.

Arkadaşlar adam sadece pişman olduğu için günah çıkarmak için mi bunu anlattı ne kadar saçma ! 3 yıldır aklı nerdeymiş? Madem pişman olmuş sessiz sakin şekilde neden gelip ailesiyle yaşantısına devam etmemiş de açıklama ihtiyacı duymuş olabilir?? Hani imam nikahı filan da yapmış her şeyi kılıfına uydurmuş kendince, niye vicdan azabı çekiyor ki ? 3 yıldır çekmediği vicdan azabını çekmeye başlaması, metresinin kendisini aldatması ve adamın da ayrılmak isteyince "benden ayrılırsan her şeyi karına anlatırım" demesiyle aynı zamana mı denk gelmiş hay Allah. Yazık adamdaki talihsizliğe bak.

Daha önce nasıl oturuyordunuz, eşiniz ölse napcaksınız. Ayrıca benim ii Bi gelirim ve işim var babamın evine değil kendi evime gider otururum.
Tek başına degil ki kadinin 3 tane cocugu var tek basina olsa kendi basinada yasar. Ama bosanacak baba babaligini yapmazsa o uc cocuga nasil bakilacak tek basina altindan kalkabilir mi birde aldatma söz konusu bunun duygusal yikikligi ayrica ben calismiyorum mecburen baba evindeyim ama denilen bir sözü bile yanlis anlayabiliyorum bazen. Bi isim olsa bende gözünün yaşına bakmaz kendi evimde yaşarım. Ki kadinin meslegi var ama suan icin calismiyor. Cimbizla lafi alip böyle alintilaniyor ya ne var baba evinde diye baba evinde degisen birsey yok sen değişiyorsun yasam standartlarin degisiyor sorumluluklarin artıyor evlenirken koca evine uc cocukla gitmiyorsun ki baba evine yine ayni sekilde donebilesin.. yani bilmiyorum anlatabildim mi?

2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş.
Burası klasik yalanlardan.
Ama başlığı niye açtınız onu anlamadım? Siz zaten durumu bilip boşanmamak için susmuşsunuz, gerçek ortaya çıkmasın diye kaçınmışsınız. Boşanmak istemiyorsunuz besbelli, içinizi dökmek için mi açtınız konuyu sadece?

Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.

Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.

Ama siz zaten her şeyi biliyormuşsunuz ki. Duymak neyi değiştirdi? Eminim eşiniz anlatmasa siz de hiç deşmeyecektiniz, konforunuzun bozulmaması için. Umarım eşiniz bütün bunlara rağmen ondan ayrılmamanızdan cesaretle yeni birini bulmaz.

Kocamı çekeceğime babamı çekerim. Kanım en azından lafı batmaz. Başkasının koynunda gelen adam daha çok batar bana

Hayırlısı olsun canım, bana kalırsa en doğru kararı verdin, korkma sakın güçlü dur, hakkını al, avukat tut, çocuklarına bakmak zorunda, varlıklıysa ev iste, sende çalış, bir gün seni gerçekten hakeden sana ihanet etmeyen birini bulursun umarım, o adamın karanlık ihanet mahzeninde bir ömür hapsolma, dışarıda güneş var

Ben bu kadar ileri boyutta bir sey oldugunu dusunmedim tek gecdliktir diye dusunuyordjm ya da degildir gercekten erkek arkadaslariyladir diyordum. Yani yasam tarzi ve karakterine baksaniz konduramazsinjz. Kendi agzindan bu sekilde agir sryler dinlemek şoka ugramama sebep oldu. Konuyu acarken olay sicakti ve yeni yeni sindirip dusunuyorum.

Dini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.
Asdfgh çok dindarmış aldatırken imam nikahı kıymayı es geçmemiş yoksa ne günaha girerdi kendine maskesini çok güzel takmış aynı yastığa baş koyduğu kişiye hiç belli etmemiş 3 yıllık imam nikahlı eşi..pardon metresini.

Beklediğimiz buydu. Tebrikler.
Ben eşinizin düzelebileceğine inanmıyorum neden derseniz adam 3 yıl imam nikahlı yaşamış kadın aldatması gelip size söylemeyecekti bile. Adam sadece korkusundan gelip söylemiş. En iyisini yaptınız tebrik ederim sizi. Umarım yavrularınızla bir ömür mutlu olursunuz.

Ne olursa olsun Kendini çocuklarını sağlama almaya bak derim
Bugün kapında kul köle olur yarın başka kadının iki güler yüzüne yön değişir
İçinde var adamın
Bence en doğru kararı verdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…