Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinki evlilik değil, bir anlaşma olmuş. Pek hoş değil ne yazık ki. Yapacak başka bişeyin yoktur heralde, hayat zor. Tek başına kalkamazsın altından, mecbur devam..

Ah.. Boşuna üzülmeyin, kızmayın demeye geldim. Benim de kuzenim böyle bir şey yaşadı. İlk başta ortalığı ayağa kaldırdı, ev basmalar hakaretler.. İki kızı var onlar da şahit oldu hepsine. Sonra ne oldu dersiniz?

Baktı ki kocasının işleri iyiye gidiyor, hiç sesini çıkarmadı. Hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Şimdi bir elinde kredi kartı, bir elinde banka kartı. Benim bir yıllık kıyafet harcamam tutarında bir mont alıyor ilkokula giden kızına. Arada öteki kadına lanet okuyor tabi. Annesi ve babası da damatlarına sövüp duruyorlardı. Onlar da parayı görünce adamın etrafında pervane oldular. Bir gün enişteyle denk geldik. Aklımdaki soruları sordum kendisine. Çünkü ben eşinden daha çok kızgındım. "Boşver furusan, paran varsa baş tacısın. Keyfim yerinde, öteki eşimden de bir kızım oldu, kafama eserse ikisini de hayatımdan çıkarırım kimse vazgeçilmez değil" dedi.

Şimdi iki kadın, iki ev, üç çocuk.. Kuzenimin cinsel hayatı da sekteye uğramadı, hala kocasının gönlünü hoş tutmak için gecelik, çamaşır peşinde. Herkes halinden memnun.

Çocuklardan küçüğü olaylar olduğunda henüz 6-7 aylıktı. O aşırı etkilenmedi ama büyük kızı bir görseniz. Bu sene lise sınavına girecek. Öyle içine kapanık, çekingen, korkak oldu ki. Nasıl olmasın? Annesi, babasının metresinin kapısında olay çıkarırken kendisi arabadan o anları izledi. Bir anne evladına nasıl böyle bir kötülük yapabilir?

Konu sahibi de zaten hayatına devam edecek. Belki bu sayede (!) üç beş kuruş bir şey koparır.

Hatırladım sanki.Kendisini aldatan eşiyle boşanıp sonra tekrar evlenen ve yine ayrılan üye mi?

İmam nikahı ne ya gizli imam nikahı mi olur? Isı kilifina uydurmuş oldu yani imam nikahı olunca öyle mi?Bir de gitmiş o kadini da aldatmış. Eşiniz iflah olmaz bu kesin.

Ne diyeceğini bilemiyorum ama benim başıma gelse bir an durmazdim sanırım. İşi iyice yuzsuzluge vurmuş ve bence bu evlilik devam ederse daha çok imam nikahlı kuma yapar bu herif. Mutlu ve saygı gören anne =mutlu cocuk.
Çocuklarım için kalıyorum demeyin lutfen.

Ayyy iğrenç.
Evine almayı geçtim, hala yatağına alıyor yani adamı. Iyyy ya. Ben sinrilensem adamı değil yatağa eve bile alasım gelmiyor. Milletteki genişliğe bak.
Ama bu tarz bir olay var uzak bir akrabamızda. Ama bizimki imam nikahıyla evlenmişti, 2.ye resmi nikah kıydı. İmam nikahıyla olandan 7,diğerinden 2 çocuğu var. Kadın hala alıyor onu ve inanır mısın,onunda aynı anlattığın gibi hayatı var. Kocası müteahhit, gelsin arabalar gitsin evler. Bir giydiğini bir daha giymiyor falan..
Bana göre değil ya ben yapamam, içim almaz, ancak para düşünenin içi alır ama benim almaz. Eminim sizinde almaz. Eminim bir çoğumuzunda almaz ama burada verilen garip yorumlarda delirtiyor beni. Sinirlenmem bu yüzden :/

Sizin zaten tahmin edip kurcalamadıginiz olayi, itiraf edip sizi zorda bırakmasaymış keşke eşiniz. Olduğu gibi kalsaymış keşke ama olan olmuş.
Affedecekseniz çocukların yanında açmayın bu olayı. Aldatilmayi normal sanmasınlar.
Zor bir durum, disaridan konuşmak kolay.
Allah yardımcınız.olsun.

Bu aralar gerginsin bacım bak sonra herşey ters gidiyor. Yine bir topuktan olma.
Benim sistemi deneseler hiç sorun olmayacak aslında. Aldatırsa değerli organından olacağını bilen bir herifim var. Bekara karı boşamak kolay diyorlar genelde ama. Yapamayacak insanda yok karşılarında. 33 senedir ağzımdan çıkan herşeyi yaptım çok şükür Canımı yakanın canını yakarım 3. Sayfa haberine çılarsam birgün de ki aaa ben bu ablayı tanıyorum Mi-Ok Yun bu de emi Unutma beni

Konuya gelince
Hatırladım sanki.Kendisini aldatan eşiyle boşanıp sonra tekrar evlenen ve yine ayrılan üye mi?
Evet hatta aldatan kadin elmayranin tanidigiydi is bulmustu kadina..sanirim kadinla kocasi ayni is yerinde tanismislardi..kadinda evli 2 cocukluydu , bu durumu nasil ogrendigini unuttum tabii yillar gecti ustunden..sonuc burda asla katii dedigi ne varsa hepsini yapti..bosandiktan sonra eski kcasindan hamile kalip,apar topar tekrar bi evlilik olmustu sanki..
Allah kimseyi buyuk konusturmasin

Sormayın sormayın. O dönem şehir dışındaydım okul için. Olayları öğrendiğim zaman gittim geldim dertleştik, telefonlar, programlar, bilgisayar kurcalamalar. Kanıt toplamak için kendimi paraladım. Kuzenim anlattı ben sinirlendim ağladım destek verdim. Kocasını gördüğüm yerde çat çat tartıştım. Sandım ki kuzenim sindiği için korktuğu için susuyor. Meğer kafası çok farklı çalışıyormuş. Bedavadan avukatlık yaptım. Eşimle o zamanlar sevgiliydik adamın da burnundan az getirmedim erkek milleti genellemesiyle. Sonra okula döndüm tekrar geldim hahaha hihihi evde çay sohbet muhabbet. Enişte bey uzatmış ayaklarını, bana şunu getir bana bunu getir,git üstüne şunu giy. Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım.
O gün bu gündür hala eşini kötüler, kadına söver, bunu da çocukların yanında yapar. Ben de "tadınızı kaçırma, kocana iyi davran, boşver üzülme, alışveriş yap, kızına şunu al" gibi onun duymak istediği şeyleri söylüyorum. Mutlu oluyor. Doğrusu hiiiiç de üzülmüyorum haline.

Yalnız sizin söylediğiniz adam da sperm bankası gibi geziyormuş ortalıkta.

Ayrılmış anne babanın evladıyım, o yüzden tam aksine bana ayrılmak çok kolay değil zor gelir. Çünkü çocuğumun ya da kendimin öyle birşey yaşamasını istemem. He ota moka boşan demiyorum ama bu konuya boşan demeyeyim de ne yapayım?
Kocan umarım senin değerini biliyordur, zaten aksi olamaz yoksa pipi elden gidecek

Amin.O alıntıladiginiz üyenin mesajını görünce çok sinirlendim ama yazmadım.Gercekten çok büyük büyük laflar ediyor.İnsan iddiasından imtihan olur..

11 senelik evli 2 cocuk annesi olarak yazıyorum. Kınamak değil.kesinlikle.ama çocuklar icin sürdürmezdim.3 sene cokk uzun bir süre.imam nikahlı olan terk etmese anlatmayacaktı size.ve onunla yasayıp bir de sizle devam etmiş.kucuk bebek olmuş diğeriyle devam ederken.sizin yerinize olsam aileme sığınırdım.onalr çocuklarıma bakarken ben bi işe gidip calisirdim.kocami da boşar çocuklara nafaka alırdım.bundan sonra yapmayacağına inanmam ben.Allah yardımcınız olsun.

Ayrılmamış anne babanın evladıyım. Alkolik, karı kızla para yiyen ve çocuklarına gram hakkı geçmemiş bir baba. Ve okuma yazması olmamasına rağmen 3 çocuğuna gül gibi bakmış bir anne. Banada tam tersi ayrılmak çok kolay. Keşke annemde bizde çekmeseydik tonlarca sıkıntıyı senelerce. Yinede her konuya boşan denmez tabi ama bu konuya denmesinde napılsın

İlkinden mi bahsediyoruz ikincisinden mi Zira ilki aldattı üste çıkmak için şiddet uyguladı 4. ayda sepetledim. 2.sine ötekine yapmadım sevmiyordum zaten ama bak iki gözümün çiçeği seni seviyorum dedim. Çok şükür kıymette biliyor. Ağzına tükürsemde kedi gibi gelmesini de
Bir alın yazısı var yaşıyoz işte karambole

Kajdjsjaja
Yaa sorma
Bir de 2. Kadın evliliklerinden başından beri var, düşün.
Ama kadın o ara tavşan gibi doğurmakla meşgul olduğu için çok ilgilenememiş kocasıyla.
Aslında 2. kadından çocuk istemiş ama o resmi nikah yapmadan çocuk mocuk yok demiş.
Ama şöyle bir olay var: adam ilk karısıyla aile dayatmaları yüzünden evlendi, tamamen görücü usulü, bir yerde adamda haklı çünkü sevdiği kadın varken sevmediği kadını adamın koynuna sokmuşlar.
2.kadında hep sevdiğiymiş.. Öyle yani.

Sizin olayda komikmiş, ben olsam seni ilk gördüğüm yerde yerin dibine girerdim sanırım. :/ bu düzen parayla işliyor, o kuzeninin kocaıs fakir çulsuz biri olsaydı kuzenin dakikasında boşar, o delilleri de ne kadar kopararsam kar mantığıyla mahkemeye sunardı. Ama adam zengin ki sustu, ee nerede kuş kadar Nafaka, nerede lüks yemekler, lüks kıyafetler. Yalnız merak ediyorum acaba farkında mı? Adamın kafası atarsa boşanıp gidecek? Yani sahte bir rüyayı yaşadığının farkında mı? Hem kızdım hem üzüldüm hem komik buldum.. Bilemedim ya.

Konu sahibi rahatlamak istemis sadece..bizlik bi durum yok..akil fikir tavsiye istememis..belkii kocasina tüü Allah ne etmesin,belasini diye acmista olabilir..hirsi var sonucta , ici yaniyo , bu durumlari kaldiramam diye hic didiklememis ,gormezden gelmis bunca zaman..kocasida dank diye soyleyince hazmedememis haliyle..
Konu sahibi arkadasim bil ki hayat bundan sonra senin icin daha zor ,Allah yardimcin olsun.

Nereden bakılırsa bakılsın boşanılacak konu yahu, kabul edilemez zaten böyle birşey.

İlkinin elleri kırılsın inşallah. Terbiyesiz, ahlaksız.
Umarım 2.sinde çok mutlu olursun ya,değer de biliyormuş ne güzel. Ağzınızın tadı bozulmasın kuzum.

Adamcağız ne kadar fedakarmış sevmediği halde sevişmiş ülke nüfusunu ihya etmiş

Kadın farkında değil ki bu konuyu söylemeye bile gerek duymadım. Artık ciddiye almıyorum. Kendine değer vermeyene ben niye değer vereyim de derdiyle dertleneyim ki? Dediğiniz şeyi enişte de söyledi biliyor musunuz? "Benim param pulum dükkanım olmasa kuzenin de annesi babası da kapının önüne koyardı. Şimdi hepsi ağzımın içine bakıyor."

Kuzenim benim yüzüme değil psikolojisi darmaduman olmuş kızının yüzüne nasıl bakacak? Ama olsun kız şimdi yıllığı 30-40 binlik okula gidiyor, elinde tüm teknolojik imkanlar var ya onlar aile sıcaklığı, baba şefkati verir ona!!

Bu hikayede çocuklar hariç kimseyi önemsemiyorum. Olan onlara oluyor. Kuzenim de çocukları için boşamadığnı söylüyor ama kocasını memnun etmek için bi amuda kalkmadığı kalıyor. Gece 2de gelen adam açım deyince kalkıp istediği yemeği yapıyormuş. Marifet ya anlatıyor

Haha aldatılıp affeden yuvasını huşu içinde koruyan herkese yorumum batıyor
Yorumumu yazarken hazreti delften izin kağıdı mı alacaktım?
Bir zamanlar senin gibi her yoruma atlayan milletin ne yazacağına karışan bir üye de banlandı saygısız seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…