- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
+1 korkarak başına getirme konu sahibi.Korktuğumuz şeyler başımıza gelir, çok düşünmeyin üstünde , umarım bu konuyu nişanlınızla konuşmadınız ?
Cok sorguluyordum o da üsteledi ben de geçmişi soyledim. Bunu yapınca daha da anlayış gösterdi ve birkaç kitap falan tavsiy e etti. O da kendince yardımcı olmaya çalışıyor işte.Korktuğumuz şeyler başımıza gelir, çok düşünmeyin üstünde , umarım bu konuyu nişanlınızla konuşmadınız ?
Bence bi daha belli etme bunu ona , aldatacağı varda aldatır , üzülmeye değmezCok sorguluyordum o da üsteledi ben de geçmişi soyledim. Bunu yapınca daha da anlayış gösterdi ve birkaç kitap falan tavsiy e etti. O da kendince yardımcı olmaya çalışıyor işte.
Çok haklısınız ama buradaki aldatilma konuları ve yorumlara bakınca sanki erkeklerin çoğu da bu konuda zaafli değil mi sizce de? Hani gozle aldatmayan yoktur deniyor mesela ...
Hayır demek istediğim böyle birçok konunun olması ve alttaki iç karartıcı yorum ve genellemeleriyide burası bdv.
tabi ki derdi olan aldatılan yazıp konu açacak. bdv den hayatı genellemek doğru değil.
eski ilişkinin yükünü yenisine yüklemekte.
Hah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece.Korkun yok ama maalesef ki erkeklerin çoğu başka kadınları hayal ediyor
8 sene erkeklerle ayni ofiste çalıştım
Dışarıdan bakınca hepsi eğitimli , kültürlü evlerine bağlı insanlar ama aralarında geçen muhabbet içler acısı
Öğle yemeklerine restorana gidiyorum
Genelde çalışan kesim geliyor
Dönen muhabbetler yine aynı kadın kız muhabbeti
Eşim satış pazarlamacı
Çok fazla bayisi var çoğu esnaf
Telefonuna açık sacık kızların videosunun gelmesinden bıktık
Birini önlüyor diğeri yolluyor
Geçenlerde eşimle iş için aynı ortamda idik
Bizim alyansımız baya kalın
Erkek çalışanlar eşime diuor ki
Yengeden bu kadar mi korkuyorsun diğer kızlar sana bakmasın diye alyansını kalın aldın diyorlar
Bir başkası eşim şehir dışına gidince cidden yanlız mi gidiyorsun diyor
Üzgünüm ki çoğu böyle
Hayır demek istediğim böyle birçok konunun olması ve alttaki iç karartıcı yorum ve genellemeler
Hah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece.
Yani maalesef bu böyle kim ne derse desinHah işte aslında takıntı sebebim bu. Erkeklerin çoğunun bu potansiyelde görülmesi ve bunu ben de kabullendim. Kabullendim derken realite olarak sadece.
Peki sen eşine güveniyor musunÇok olumsuz yorumlar yapmışım :)
Hayatındaki kişiye bu korkundan bahsetme ve olumsuz düşünerek de kötüyü çağırma
Evet ama yüzde yüz demem allah şaşırtmasın kimseyiPeki sen eşine güveniyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?