• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma Korkusu

Yani bir şey olsa Allah önüme çıkarır diyorum. Salıyorum biraz kendimi 3 gün sonra gene aynıyım. Dilerim ben de siz gibi aşarım bu durumu

bişey itiraf edeyım mı gecen bende yukledım whatsap web ayy baktım 3 gun tık yok.bı utandım kendımden.o da burda konulardan etkılendım de yukledım.....kendımı cok kotu hıssettım.2 cocugumun babası ayıp lan coco dedım sıldım ...emınım ben oyle bısey olsa kesınlıkle yakalarım.eskı sevgılımıde ruyamda gordum sonra anladım harbı boynuz yıyormuşum ..kadınlar gercekten mukemmel hisli varlıklar..lutfen sılm tum takıp programlarını..aşkım kapışmak kıtaplarını oku..bak kendınden emınsen ondan da emın olursun ...ben ona cok ınanıyorum..evet aldatılınca eskı sesteme donemıyor beynımız ama adam senı aldatmamış kı ...aldatsa zaten FBI ol takıp et o zman sonsuz destek gelır burdan.ama suan sadece kendını yersın...

Yanlış anlamazssaniz siz eşinize evliyken mi tanıştınız acaba...yani özetle keser döner sap dönerden mi korkunuz?

Aşk mesajı değil de buluşmak için araması gerekir değil mi? Her gün görüştüğü telefon numaraları kimin adına kayıtlı kontrol ediyorum.

Eşiniz benden geçen telefonumu rica etti bir arkadaşını aradı

Bakın hayatında sadece cep telefonu yok

Buluşmak için de binbir çeşit yöntem var

Ya daha önce tanımadığı birisi ile esnaf lokantasında aynı masada yemek yerken tanıştı ise

Ben geçen öyle tanıştığım bir Ada'mla Pazar'da eşinin yanında konuştum Ada'm benimle eşini aldatmadı ama

Bir de telefonun kimin adına kayıtlı olduğuna bakıp kimi aradığını Nasıl anlayacaksınız

Eşim 40 yaşlarında bir Ada'm telefonu annem adına kayıtlı

Eşim adına kayıtlı cep tel yok herkes aratıyor numara sorgu vs böyle bir bilgi yok

Eşiniz eşimi iş için aradı uzunca da konuştular

Arattınız bir kadın adı

Bizim yaşadığımız şehirde de yaşamıyor Google sordunuz Hakkı'nda bir bilgi de yok zira 60 yaşında emekli bir kadın face vs yok

Ne yapacaksınız sadece kadın adı ve uzun konuşma var

Bilinç altınızda neler var acaba
Eşinizin eski eşi size göre güzel bir bayan mıydı gördünüz mü
Ya da ayrılık sebepleri nedir, sizi etki altına alan bir durum mu var acaba
Ah keşke zincirinizi kırıp bir psikologa gitseniz
Ya da bebiş yaptıktan sonra kadınlar kendilerini çirkin bulurlar genelde sizde de mi öyle bir druum var
Ya da eşiniz çok mu yakışıklı birlikte yürüdüğünüzde herkes ona mı bakıyor hissi yaşıyorsunuz

Okadar çok sebebi olabilir ki. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Kimseye çirkin diyemem ama güzel bir kadın değil bence yada kişiliğini az çok bildiğim için gözümde çirkinleşiyor bilemiyorum.
Ayrılık sebepleri şiddetli geçimsizlik kadın oğlanı da bırakıp kaçmış zaten hayatını yaşamak istiyormuş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Eşim yakışıklı bir adam ama ben gebeliğimi 10 kg tamamladım ve çok fit ve orantılı bir bedene sahibim ve çirkinlik yada kendimi ona yakıştıramamak durumu değil bendeki geçmişte yaşadıklarımı belki de bilemiyorum.
Psikolog konusuna negatif bakmıyorum ama kendim aşabilirsem daha mantıklı olacak gibi geliyor.

Benim ilk, eşimin ikinci evliliği eşimin ilk evliliğinden bir oğlumuz müşterek olarak da bir kız çocuğumuz var. Eşimle hiç bir sorunumuz yok ne eve geç kalır, ne hafta sonu biz olmadan bir yere gider. Hala ilk gün ki sarılır öper, cinsel anlamda hiç bir sorunumuz yok, paramız malımız her şeyimiz ortadadır ama gelin görün ki ben paranoyak vaziyetteyim. Hep aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sürekli didikliyorum, kontrol ediyorum,gün içinde sürekli konumuna bakıyorum,görüştüğü telefon numaralarını online olarak her gün kontrol ediyorum.
Massenger, Whatsap hesaplarını kendime bağladım ve pusuya yatmış vaziyetteyim. (Programcıyım bunları yaptığımı bilmiyor) Çok yoruyor bu ruh hali beni ama kendimi asla sadakat konusunda ikna edemiyorum. Yaptığım hem ona hemde bana haksızlık benim güvenimi sarsacak hiç bir şey yapmadı ama neden böyleyim bilmiyorum. Bu halden nasıl kurtulabilir?

Doktor psikolog önerilerine kapalıyım kendim aşmak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden

Kapali oldugunuz onerileri acacak ve profesyonel yardim alacaksiniz. Yoksa olayi cozemezsiniz.

Bir de telefonun kimin adına kayıtlı olduğuna bakıp kimi aradığını Nasıl anlayacaksınız

Eşim 40 yaşlarında bir Ada'm telefonu annem adına kayıtlı

Eşim adına kayıtlı cep tel yok herkes aratıyor numara sorgu vs böyle bir bilgi yok

Eşiniz eşimi iş için aradı uzunca da konuştular

Arattınız bir kadın adı

Bizim yaşadığımız şehirde de yaşamıyor Google sordunuz Hakkı'nda bir bilgi de yok zira 60 yaşında emekli bir kadın face vs yok

Ne yapacaksınız sadece kadın adı ve uzun konuşma var

Önce whatsaptan ekliyorum fotoğrafına bakıyorum whatsap kullanmıyorsa cia programından kontrol ediyorum. Ciada yoksa operatörün kaydından sorguluyorum. Numara kimin adına kayıtlı olursa olsun en az üç kullanıcı da Ayşe ismiyle kayıtlıysa cia öyle sonuçlandırıyor sorgulamayı. Hiç biri yoksa arıyorum, yada aratıyorum. Evet psikopatça kabul ediyorum ama kendime hakim olamıyorum.

bişey itiraf edeyım mı gecen bende yukledım whatsap web ayy baktım 3 gun tık yok.bı utandım kendımden.o da burda konulardan etkılendım de yukledım.....kendımı cok kotu hıssettım.2 cocugumun babası ayıp lan coco dedım sıldım ...emınım ben oyle bısey olsa kesınlıkle yakalarım.eskı sevgılımıde ruyamda gordum sonra anladım harbı boynuz yıyormuşum ..kadınlar gercekten mukemmel hisli varlıklar..lutfen sılm tum takıp programlarını..aşkım kapışmak kıtaplarını oku..bak kendınden emınsen ondan da emın olursun ...ben ona cok ınanıyorum..evet aldatılınca eskı sesteme donemıyor beynımız ama adam senı aldatmamış kı ...aldatsa zaten FBI ol takıp et o zman sonsuz destek gelır burdan.ama suan sadece kendını yersın...

Burada okuduğum konularda beni çok etkiliyor zaten normal değilim iyice anormalleşiyorum :)

Önce whatsaptan ekliyorum fotoğrafına bakıyorum whatsap kullanmıyorsa cia programından kontrol ediyorum. Ciada yoksa operatörün kaydından sorguluyorum. Numara kimin adına kayıtlı olursa olsun en az üç kullanıcı da Ayşe ismiyle kayıtlıysa cia öyle sonuçlandırıyor sorgulamayı. Hiç biri yoksa arıyorum, yada aratıyorum. Evet psikopatça kabul ediyorum ama kendime hakim olamıyorum.

Sağlıklı değilsiniz

Kayıtlar annem adına hiçbir yerde yok

Aradınız telefonu eşim açtı

Kimsiniz mi diyorsunuz o da size kimi aradınız der ve onun adını söylemedi iseniz telefonu kapatır

Ya da o telefon bende ise ve ben bir kadın olarak açarsam ne olacak

Kimi Aradınız diye soracağım zira eşim bu numarayı aramış da o nedenle aradım
Derseniz kapatırım telefonu

Kendim çözeyim diyorsunuz ya sizin yönteminiz bilgi getirmez ancak sizi gerer

Umursamayın kendinize bir meşgale bulun

Tüm gün işiniz olursa beyniniz yoğun olursa bunları düşünemezsiniz

Bu arada eşimin Watsap ile ilgisi yok bende var ama fotom yok

Bı yöntem sadece sizi yıpratır

geçmişten gelen olgular yüzünden, faturayı eşinize kesmişsiniz.
adam eve geç gelir, haftasonu tek çıkar, gezer vs, şüphelenirsiniz ama.

çalı dürtmeyle, tavşan çıkarmaya çalışıyosunuz. yapmayın.
düşüncelerimiz, biz görmesekte bir yerlere direkt olarak etki ediyor.
çağrışım yapıyoruz, bir nevi çağırıyoruz.
iyi düşünün, iyi şeyler olsun.

Burada okuduğum konularda beni çok etkiliyor zaten normal değilim iyice anormalleşiyorum :)

Yok artık gerçekten abartıyorsunuz bende burdaki konulardan etkilenip bir iki program yükleyip bir bakayım diyorum ama sonra hemen saçmalama kendine gel diyerek aklımı başıma topluyorum sizin çözümünüz kesinlikle pskolojik destek almak istediiniz kadar kapalıyım deyin bunu tek başınıza atlatamıyorsunuz bakın kendiniz yazdınız en fazla 3 gün sonra tekrar başlıyorsunuz.

Sağlıklı değilsiniz

Kayıtlar annem adına hiçbir yerde yok

Aradınız telefonu eşim açtı

Kimsiniz mi diyorsunuz o da size kimi aradınız der ve onun adını söylemedi iseniz telefonu kapatır

Ya da o telefon bende ise ve ben bir kadın olarak açarsam ne olacak

Kimi Aradınız diye soracağım zira eşim bu numarayı aramış da o nedenle aradım
Derseniz kapatırım telefonu

Kendim çözeyim diyorsunuz ya sizin yönteminiz bilgi getirmez ancak sizi gerer

Umursamayın kendinize bir meşgale bulun

Tüm gün işiniz olursa beyniniz yoğun olursa bunları düşünemezsiniz

Bu arada eşimin Watsap ile ilgisi yok bende var ama fotom yok

Bı yöntem sadece sizi yıpratır

Bende yıprandığım için kurtulmak istiyorum zaten

Takıntı haline getirmişsiniz, bir çeşit obsesyon olmuş.
İyi düşünün iyi olsun, eşinize güvenin, daha önce aldatıldınız diye her seferinde olacak diye bişey Yok.
Birde bu kadar takip onu engellemeyecek, yapacağı varsa yapar , sadece siz erken farkedersiniz, ama yaparsa zaten anlarsınız bi şekilde , kendini ele verecektir , bu kadar takip edip kendinizi yormanıza gerek olmaz, siz önceden engellerim düşüncesindesiniz heralde ama yapacak adamı engellemek ne mümkün.

Bir fikrim de şöyle, hiçbir insan vazgeçilmez değil, böyle bişey yaparsa ayrılırım deyin kendinize, hergün yapacakmı aldatacak mı korkusuyla yaşamayın yani, aldatırsa da çözümü var , dünyanın sonu değil

Babami dedemi bile stalklayinca aldattiklarimi ogrendim. Kendim de aldatildim paranoyak gibi kanit bulamadim ama hissediyorum diye tum fotograflarina tek tek ask sozcugu yazdim eski sevgilimin. Hic bir erkege guvenmem valla bunları takip etmek lazim

Buradaki bayanlar FBI ajanlarına taş çıkarır yeminle :) sizi aldatabilecek erkeği alnından öpmek lazım , adama bı çip takmadigin kalmış :) yapacak içinde olan adam isterse öyle bir aldatirki ruhun bile duymaz , bunlar öyle ergen gibi mesajlara watsapa bağlı şeyler değil . Allah kimsenin içine vermesin , kimseyi sasirtmasin , yuvasını Yıkmasin . Sende bosyere takıntı haline getirme 7/24 adamı takip etme , zaten aldatanin elbet eline ayağına dolaşıyor günahı ortaya çıkıyor , biraz güvenmeye çalış ve herseferinde ona ben sana çok güveniyorum diye soyle kafasına islesin yapacağı varsada vicdan yapar yapamaz. Sende kendini telkin etmiş olursun . Hiçbir sorun yokmuş iliskinde hayatında rahatlık batmasin dert arama kendine bacım , herşey dilediğin gibi olsun.

Aldatanin veyahut kotu niyeti olanin mutlaka ama mutlaka ne kadar gec olursa olsun bi yerde patlayacagini dusunuyorum oyle de oluyor. Bence anlattiklariniza gore esiniz boyle bir sey yapacak biri degil. Herkesin yazdigi gibi uzulerek soyluyorum sorun sizde. Bendede var bu takintilik halinden ustelik somut birsey yasayip gormedigim halde ki ben normal hayattada anneme babama karsi bile takintili biriyimdir. Yani kisi illa bi problem yaptida ondan dolayi boyle oldu durumu degil. Tamamen biz kaynakli.. Yasadigimiz eski problemler,ozguven eksikligi. Nasil gecer nasil asilmasi gerekir bilmiyorum ama sonu kiminle nerede olursak olalim pek aydinlik degil. Bi cozum lazim..

Bir evlilik danışmanı demişti ki; adam bir yerde yemek yiyor. Masada tek eksik yok. Yandaki masaya bakmak için sebebi de kalmaz bu yüzden.
Eğer dediğiniz gibi dolu dolu bir hayatınız varsa, frene basın. Adam pırlanta gibi anlattığınıza göre.
Sanki kendinize bir ispat arıyorsunuz. Bişey bulsanız 'biliyordum' deyip içiniz rahatlayacak çünkü.

Back
X