Aldatılma mı bu?

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
Merhabalar,

Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum

Bir değil iki değil bi durumsa aranıyor tabii ki. Ama ne çeşit mesajlar olduğu da önemli bilemedim yani cidden oyun falan da olabilir o dünya mesajını anlayamadım. Siz bence emin olmadan sormayın bir daha, varsa da saklayacak çünkü

Eğer aldatıyorsa nasıl bir aksiyon alacaksınız bence önce ona karar verin. Hiçbir şey yapmadan devam edecekseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Daha önceki şüphelerinizde de aksiyon almamışsınız zaten o yüzden boş yere ne kendinizi ne onu yorun. Kaldı ki mesajlarda bir abeslik yok en azından anlattığınız kadarında

Bu aldatan kocaların da ne hikmetse çocukları babaya çok düşkün olur. bir yaş bebesi nasıl bu kadar düşkün oluyor mesela?

Mesajlarda bisey yok, bi erkeğe yazılsa gerçekten oyun icin derim veya erkek kiz karışık arka arkaya birilerine sormuş olsa yine eyvallah ama sadece kadınlar olunca bu düşünce olustu bende

Bu aldatan kocaların da ne hikmetse çocukları babaya çok düşkün olur. bir yaş bebesi nasıl bu kadar düşkün oluyor mesela?
Hanımefendi gerçekten o kadar yıpranmış bir haldeyim ki bir de sizin bu çirkin tavrınızla uğraşamam. Lütfen iyilikle bir şey yazmayacaksanız benim konuma yazmayın

Erkek kız karışık birilerine yazmış olsa bencede mesajlar da sorun yok. Mide bulandıran kısmı sadece kadınlara yazması

Can sıkıcı bir durum ama alenen aldatma bu diyemedim ben bu olaylara. Gözlemleyin elle tutulur bir falso yapar aldatıyorsa

Karşı taraftan bir gün cevap elbet gelir kendinizi kandırmayın cevabı vermişsiniz zaten

Ama bakın kendinizle çekiliyorsunuz. Bosanmam diyorsunuz, o zaman bunları kurcalayarak nereye varmaya calısıyorsunuz? Aranıyor esiniz, aranan bir gün bulur da. O güne hazır olabilecek misiniz o zaman da mı bosanmam diyeceksiniz.

Size çok aşık yorulmayin diye başka kadınlara mi yazıyor diyelim. C Calcifer çok doğru demiş 1 yaşında nasıl bir düşkünlük. Ayrılmak istemiyorsanız kurcalamayin

Ben gözü kör bir insan değilim hanımefendi, öyle bir insan olsam zaten konumu açarken bence aldatma ama sizlerin de fikrini merak ediyorum demezdim.
Sizin çocuğunuz var mi varsa babasıyla ilişkisi nasıl bilemiyorum ama benim kızım ve babasının muhteşem bir ilişkisi var. Evet şuan eş olarak berbat bir insan ama kızımın 3 yıllık hayatında ona sadece mutluluk vermiştir.
1 yaşında olması çocuklarımızı hissiz duygusuz düşüncesiz vs yapmaz, tam tersi alışmış olduğu ortamdan ayırdığımız için onu kötü etkiler baba figürünü 1 yaşında da 40 yaşında da arar. Benim kızım o sürede telefon elinde sürekli baba diye ağlıyordu sizden bu duygumuz için gerçekten özür dilerim bilemedik, bilseydim o dönem kızıma saçmalama bu yaşta babaya düşkünlük mü olur diye kızardım

Bosanamiyorum çünkü ben korkağın tekiyim. Elimde mesleğim var ailem arkamda ama benim gücüm yok

Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Yerinizde kim olsa aşağı yukarı benzer tepki ve davranışları sergiler. Çünkü gerçekten boşanmak kolay değil.
Eşiniz aldatıyor mu ? bunu tam bilmezsiniz. Aldatıyor demek için uzun bir süre hissettirmeden izlemek gerekiyor. Aldatmasa dahi arayışta olduğu açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…