- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Bir değil iki değil bi durumsa aranıyor tabii ki. Ama ne çeşit mesajlar olduğu da önemli bilemedim yani cidden oyun falan da olabilir o dünya mesajını anlayamadım. Siz bence emin olmadan sormayın bir daha, varsa da saklayacak çünküMerhabalar,
Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.
Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.
Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?
Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Aldatsa bosanacak misiniz ki? Zaten bosanmayacaksaniz hic yuz goz olmayin adamin konusmalarini da kurcalamayin.
Bu aldatan kocaların da ne hikmetse çocukları babaya çok düşkün olur. bir yaş bebesi nasıl bu kadar düşkün oluyor mesela?Merhabalar,
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.
Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.
Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?
Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Mesajlarda bisey yok, bi erkeğe yazılsa gerçekten oyun icin derim veya erkek kiz karışık arka arkaya birilerine sormuş olsa yine eyvallah ama sadece kadınlar olunca bu düşünce olustu bendeEğer aldatıyorsa nasıl bir aksiyon alacaksınız bence önce ona karar verin. Hiçbir şey yapmadan devam edecekseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Daha önceki şüphelerinizde de aksiyon almamışsınız zaten o yüzden boş yere ne kendinizi ne onu yorun. Kaldı ki mesajlarda bir abeslik yok en azından anlattığınız kadarında
Hanımefendi gerçekten o kadar yıpranmış bir haldeyim ki bir de sizin bu çirkin tavrınızla uğraşamam. Lütfen iyilikle bir şey yazmayacaksanız benim konuma yazmayınBu aldatan kocaların da ne hikmetse çocukları babaya çok düşkün olur. bir yaş bebesi nasıl bu kadar düşkün oluyor mesela?
Erkek kız karışık birilerine yazmış olsa bencede mesajlar da sorun yok. Mide bulandıran kısmı sadece kadınlara yazmasıBir değil iki değil bi durumsa aranıyor tabii ki. Ama ne çeşit mesajlar olduğu da önemli bilemedim yani cidden oyun falan da olabilir o dünya mesajını anlayamadım. Siz bence emin olmadan sormayın bir daha, varsa da saklayacak çünkü
Karşı taraftan bir gün cevap elbet gelir kendinizi kandırmayın cevabı vermişsiniz zatenMerhabalar,
Karşı taraftan bir gün cevap elbet gelir kendinizi kandırmayın cevabı vermişsiniz zaten
Kesinlikle aranıyor şimdi eski konulara baktım çocuk falan yokkende böyleymiş keşke bu adamla ömür boyu bağ olacak bir yola girmeseydinizBen doğru düşünüyorum yani değil mi? Bu adam net bir şekilde aranıyor.
Bosanamiyorum çünkü ben korkağın tekiyim. Elimde mesleğim var ailem arkamda ama benim gücüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?