- Katılım
- 23 Eylül 2016
- Mesajlar
- 10.128
- Emoji Skoru
- 35.320
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
- #81
O çocuğun mizacıyla da alakalı. Öğretmen değişti bu sene bütün sınıf ağladı benim oğlum aman daha iyisi gelir dedi. yerime cici anne gelse aynısını deme potansiyeli var, annem de çok kızıyordu bu daha iyiymiş falan diyebilir.Vallahi bende anlamıyorum. Benim bebe 5.5 yaşında geçen öğretmenine 'biz Almanya'ya dayımın yanına gidiyoruz' demiş.( Anne oğul gezmeye gideceğiz sadece). 'Almanya'ya yerleşirsek babanı sadece yazları görebilirsin özlemeyecek misin? dedim 'olsun, canım sıkılırsa arada gelirim' diyor. Benim oğlan anormal herhalde.
Benimki kızınca 'sen çok kötü bir annesin, baska anne alicammmm görürsünnnn' diyor.O çocuğun mizacıyla da alakalı. Öğretmen değişti bu sene bütün sınıf ağladı benim oğlum aman daha iyisi gelir dedi. yerime cici anne gelse aynısını deme potansiyeli var, annem de çok kızıyordu bu daha iyiymiş falan diyebilir.
Peki ben konuna cevap yazarken ne yazmışım? ''''''Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime''''''' bu çelişkiye düşen ben değilim yalnız. Adam ona buna mesaj atmış gelmişsiniz burda hala abartıyorum mu diyorsunuz ben de diyorum ki bakın diyorum ki aldatma olduğuna inanmanız için hani çelişkiye düşmemeniz için illa yatakta mı basmanız lazım diyorum?Ben konuyu açarken ne yazmışım? Yani açık açık demişim bu bana göre aldatma diye daha ne diyebilirdim? Birilerinin de tasdiklemesine ihtiyaç duymuşum demek ki olabilir mi? Niye ben aldatmamistir yaaaa demisim gibi yorum yapiyorsunuz anlamiyorum
Aldatma tabikide... Eşi varken tanımadığı insanlara mesaj atıyor sende hala acaba ben mi abartıyorum diyorsun pes. Yazdığı kadınlar mesajına cevap verse az adamla ilgilenseler neler olur ben tahmin edebiliyorum. Sende etmelisin benceMerhabalar,
Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.
Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.
Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?
Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum