- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.774
- 33
- 36
- Konu Sahibi muzdaripgelin
Bence bebeğiniz babaya düşkün değil, siz dönmek istemişsiniz ve onu bahane etmişsiniz. Boşanmayacaksaniz hiç kurcalamayin derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazarBen konuyu mu anlamadım acaba? "Bu dünya nereden cikti?" Cümlesini cozemedim daha belki ondandir.
Oyunda karsi cinsten arkadasi olabilir, ne oyunu bilmiyorum ama mmorpg oyunlarinda karsi cinsten bir suru arkadasiniz olabilir mesela bu cok normal.Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar
Sohbet kurulan oyunlara evli adamın girmesi de ilginç gelir bana. Amacı ne? Bilmiyorum ama hoş değil. Oyun için de olsa neden sohbet özelliği olan oyunlarda gezinir bir erkek.Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar
İyilikle yazayım durunHanımefendi gerçekten o kadar yıpranmış bir haldeyim ki bir de sizin bu çirkin tavrınızla uğraşamam. Lütfen iyilikle bir şey yazmayacaksanız benim konuma yazmayın
Ama bakın kendinizle çekiliyorsunuz. Bosanmam diyorsunuz, o zaman bunları kurcalayarak nereye varmaya calısıyorsunuz? Aranıyor esiniz, aranan bir gün bulur da. O güne hazır olabilecek misiniz o zaman da mı bosanmam diyeceksiniz.
Ben size eş kişisini övün, ben bu evde nasıl kalırım bi içimi rahatlatin demedim ki.İyilikle yazayım durun
Kocanızın gönlünü hoş edin bir dediğini iki etmeyin. Sesiniz çıkarmayı itaat edin. Erkektir elinin kiri. Bu kadar büyütmeyin. Çocuğunuz babasız mı büyüsün bu kadar basit şeyler için
Oldu mu? Bu sizi rahatlattı mı?
Mesleğiniz varsa neden aile evine dönüyorsunuz ki?Bi yerde kendimi yanlış anlatıyorum sanırım. Bosanabilecek cesareti bulsam bugün giderim mahkemeye. Ailem arkamda ama çıktığınız eve dönmek o kadar zor ki.. daha önce basiniza geldi mi bilmiyorum ama bu dünyanın en zor şeylerinden biri olabilir.
Ya ben bu karaktersizle evlenebilmek için neleri göze aldım o kadar dokunuyor ki
Aile evine değil ayrı eve çıkacaksınız işiniz gücünüz var..dünyada boşanan ilk karı koca olmayaksiniz 3 4 çocukla işsiz kadınlar boşanıyor sizin boşanmaya niyetiniz yok bahaneniz çok cocuk babasını çok sevebilir keşke babada çocuğunu sevse biraz karı kız peşinde koşmazdiBi yerde kendimi yanlış anlatıyorum sanırım. Bosanabilecek cesareti bulsam bugün giderim mahkemeye. Ailem arkamda ama çıktığınız eve dönmek o kadar zor ki.. daha önce basiniza geldi mi bilmiyorum ama bu dünyanın en zor şeylerinden biri olabilir.
Ya ben bu karaktersizle evlenebilmek için neleri göze aldım o kadar dokunuyor ki
Sizde o zaman oturun eşinizin ve Çocuğunuzun ilişkisini gözden geçirin, benim kızım benden çok babasına düşkün1 yaş bebesi büyütmesem bilmeyeceğim bebeleri. Bana düşkün dese anlarım da baba ne alaka
Fakat çocuklar 1 yaşındayken babaya değil anneye düşkün olur. Babam nerede diye soramayacağı bir yaştır..Ben size eş kişisini övün, ben bu evde nasıl kalırım bi içimi rahatlatin demedim ki.
Sormuş olduğum soru da çok açık oysa ki, çocuğumun düşkünlüğünü sorgulamak yerine "evet bu bir aldatma doğru dusunmussunuz" diyebilirsiniz. Çünkü herseyi net bir şekilde anlatmisken neden çocuğum düşkün diye yalan söyleyeyim? Ben sizi neden biseylere inandirayim? O dönem yaşadım ve döndüm, dönme amacım cocugumdu siz buna ister inanırsınız ister inanmazsiniz ama size bir tavsiye vermek isterim, buraya zaten bir dert yazıyoruz hani şu karşı tarafı aşağılamaya çalışmanız (çalışma diyorum çünkü asagilayamazsiniz) var ya cok çirkin duruyor. Doğruları iyilikle söyleyebilmek çok önemlidir bunu unutmayın
Ev kiraMesleğiniz varsa neden aile evine dönüyorsunuz ki?
Ablam kızı 7 yaşlarındayken boşandı. Ev ona kaldı evinde mesleğiyle kendini geçindirdi. Nafaka da zaten aldı. Mesleğiniz varsa o gider siz bu evde bu düzende devam edersiniz
Vallaha yalan söyleyecek halim yok benim kızım 1 yaşında da 3 yaşında da babasina düşkün. Benden daha anlayışlı daha iyi oyun oynadığı içindir muhtemelenFakat çocuklar 1 yaşındayken babaya değil anneye düşkün olur. Babam nerede diye soramayacağı bir yaştır..
Benim oğlum 6 yaşında düşkün elbette ama bana daha düşkün. Babasını özlese de ben yanındaysam çok da aramaz.
Tamam hanımefendi benim boşanmaya niyetim yok. zaten derdi olan bir insana laf saydığınız için rahatladiysaniz iyi günler dilerim.Aile evine değil ayrı eve çıkacaksınız işiniz gücünüz var..dünyada boşanan ilk karı koca olmayaksiniz 3 4 çocukla işsiz kadınlar boşanıyor sizin boşanmaya niyetiniz yok bahaneniz çok cocuk babasını çok sevebilir keşke babada çocuğunu sevse biraz karı kız peşinde koşmazdi
düşkün olmaktan kastınız ne?Vallaha yalan söyleyecek halim yok benim kızım 1 yaşında da 3 yaşında da babasina düşkün. Benden daha anlayışlı daha iyi oyun oynadığı içindir muhtemelen
Ben size eş kişisini övün, ben bu evde nasıl kalırım bi içimi rahatlatin demedim ki.
Sormuş olduğum soru da çok açık oysa ki, çocuğumun düşkünlüğünü sorgulamak yerine "evet bu bir aldatma doğru dusunmussunuz" diyebilirsiniz. Çünkü herseyi net bir şekilde anlatmisken neden çocuğum düşkün diye yalan söyleyeyim? Ben sizi neden biseylere inandirayim? O dönem yaşadım ve döndüm, dönme amacım cocugumdu siz buna ister inanırsınız ister inanmazsiniz ama size bir tavsiye vermek isterim, buraya zaten bir dert yazıyoruz hani şu karşı tarafı aşağılamaya çalışmanız (çalışma diyorum çünkü asagilayamazsiniz) var ya cok çirkin duruyor. Doğruları iyilikle söyleyebilmek çok önemlidir bunu unutmayın
Sizde o zaman oturun eşinizin ve Çocuğunuzun ilişkisini gözden geçirin, benim kızım benden çok babasına düşkün