• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma mı bu?

Bunlar gördükleriniz. Bir kere yakalanınca ona göre önlem almıştır aptal değilse. Ve evet aldatmasa da aranıyor.
Şu son ekonomik durumlardan sonra ben her kadına boşan diyemiyorum. Ama mesleğiniz var, aileniz arkanızda sizde şüphelerle yaşıyorsanız bence devam etmemelisiniz.
Belli ki adam bugün olmasa yarın aldatacak aranıyor çünkü.
Aldatılınca devam etmekse niyetiniz daha fazla hiç yüz göz olmayın. Ama bu şekilde devam etmek zor geliyorsa da evet ayrılın bu koca bugün olmasa aldatacak zira

Ben konuyu mu anlamadım acaba? "Bu dünya nereden cikti?" Cümlesini cozemedim daha belki ondandir.
Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar

Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar
Oyunda karsi cinsten arkadasi olabilir, ne oyunu bilmiyorum ama mmorpg oyunlarinda karsi cinsten bir suru arkadasiniz olabilir mesela bu cok normal.

Isyerinde ofiste karsi cins olabilir bu da normal. Esiniz ayarini biliyorsa bence heryerde karsi cinsten arkadas olabilir. Onlarla konusulabilir.

Siz mi eksik anlatiyorsunuz ben mi eksik anliyorum bilmiyorum ama ben bu konuşmalarda aldatilma goremedim.

Sohbet kurulan oyunlara evli adamın girmesi de ilginç gelir bana. Amacı ne? Bilmiyorum ama hoş değil. Oyun için de olsa neden sohbet özelliği olan oyunlarda gezinir bir erkek.

Hanımefendi gerçekten o kadar yıpranmış bir haldeyim ki bir de sizin bu çirkin tavrınızla uğraşamam. Lütfen iyilikle bir şey yazmayacaksanız benim konuma yazmayın
İyilikle yazayım durun
Kocanızın gönlünü hoş edin bir dediğini iki etmeyin. Sesiniz çıkarmayı itaat edin. Erkektir elinin kiri. Bu kadar büyütmeyin. Çocuğunuz babasız mı büyüsün bu kadar basit şeyler için

Oldu mu? Bu sizi rahatlattı mı?

Size çok aşık yorulmayin diye başka kadınlara mi yazıyor diyelim. C Calcifer çok doğru demiş 1 yaşında nasıl bir düşkünlük. Ayrılmak istemiyorsanız kurcalamayin

1 yaş bebesi büyütmesem bilmeyeceğim bebeleri. Bana düşkün dese anlarım da baba ne alaka

Ama bakın kendinizle çekiliyorsunuz. Bosanmam diyorsunuz, o zaman bunları kurcalayarak nereye varmaya calısıyorsunuz? Aranıyor esiniz, aranan bir gün bulur da. O güne hazır olabilecek misiniz o zaman da mı bosanmam diyeceksiniz.

Bi yerde kendimi yanlış anlatıyorum sanırım. Bosanabilecek cesareti bulsam bugün giderim mahkemeye. Ailem arkamda ama çıktığınız eve dönmek o kadar zor ki.. daha önce basiniza geldi mi bilmiyorum ama bu dünyanın en zor şeylerinden biri olabilir.
Ya ben bu karaktersizle evlenebilmek için neleri göze aldım o kadar dokunuyor ki

Adamın arayista olduğu apaçık ortada bosanmayacaginaza göre ömrünüz acaba bugünde aldatildim mi acaba bugün kimin yanındaydı diye düşünerek geçecek..en iyisi hiç telefon felan karıştırma kabullen otur kocanın ihtiyaçlarını karşılayıp çocuklarını büyüt

İyilikle yazayım durun
Kocanızın gönlünü hoş edin bir dediğini iki etmeyin. Sesiniz çıkarmayı itaat edin. Erkektir elinin kiri. Bu kadar büyütmeyin. Çocuğunuz babasız mı büyüsün bu kadar basit şeyler için

Oldu mu? Bu sizi rahatlattı mı?
Ben size eş kişisini övün, ben bu evde nasıl kalırım bi içimi rahatlatin demedim ki.
Sormuş olduğum soru da çok açık oysa ki, çocuğumun düşkünlüğünü sorgulamak yerine "evet bu bir aldatma doğru dusunmussunuz" diyebilirsiniz. Çünkü herseyi net bir şekilde anlatmisken neden çocuğum düşkün diye yalan söyleyeyim? Ben sizi neden biseylere inandirayim? O dönem yaşadım ve döndüm, dönme amacım cocugumdu siz buna ister inanırsınız ister inanmazsiniz ama size bir tavsiye vermek isterim, buraya zaten bir dert yazıyoruz hani şu karşı tarafı aşağılamaya çalışmanız (çalışma diyorum çünkü asagilayamazsiniz) var ya cok çirkin duruyor. Doğruları iyilikle söyleyebilmek çok önemlidir bunu unutmayın

Bi yerde kendimi yanlış anlatıyorum sanırım. Bosanabilecek cesareti bulsam bugün giderim mahkemeye. Ailem arkamda ama çıktığınız eve dönmek o kadar zor ki.. daha önce basiniza geldi mi bilmiyorum ama bu dünyanın en zor şeylerinden biri olabilir.
Ya ben bu karaktersizle evlenebilmek için neleri göze aldım o kadar dokunuyor ki
Mesleğiniz varsa neden aile evine dönüyorsunuz ki?
Ablam kızı 7 yaşlarındayken boşandı. Ev ona kaldı evinde mesleğiyle kendini geçindirdi. Nafaka da zaten aldı. Mesleğiniz varsa o gider siz bu evde bu düzende devam edersiniz

Aile evine değil ayrı eve çıkacaksınız işiniz gücünüz var..dünyada boşanan ilk karı koca olmayaksiniz 3 4 çocukla işsiz kadınlar boşanıyor sizin boşanmaya niyetiniz yok bahaneniz çok cocuk babasını çok sevebilir keşke babada çocuğunu sevse biraz karı kız peşinde koşmazdi

Ben size eş kişisini övün, ben bu evde nasıl kalırım bi içimi rahatlatin demedim ki.
Sormuş olduğum soru da çok açık oysa ki, çocuğumun düşkünlüğünü sorgulamak yerine "evet bu bir aldatma doğru dusunmussunuz" diyebilirsiniz. Çünkü herseyi net bir şekilde anlatmisken neden çocuğum düşkün diye yalan söyleyeyim? Ben sizi neden biseylere inandirayim? O dönem yaşadım ve döndüm, dönme amacım cocugumdu siz buna ister inanırsınız ister inanmazsiniz ama size bir tavsiye vermek isterim, buraya zaten bir dert yazıyoruz hani şu karşı tarafı aşağılamaya çalışmanız (çalışma diyorum çünkü asagilayamazsiniz) var ya cok çirkin duruyor. Doğruları iyilikle söyleyebilmek çok önemlidir bunu unutmayın
Fakat çocuklar 1 yaşındayken babaya değil anneye düşkün olur. Babam nerede diye soramayacağı bir yaştır..
Benim oğlum 6 yaşında düşkün elbette ama bana daha düşkün. Babasını özlese de ben yanındaysam çok da aramaz.

Mesleğiniz varsa neden aile evine dönüyorsunuz ki?
Ablam kızı 7 yaşlarındayken boşandı. Ev ona kaldı evinde mesleğiyle kendini geçindirdi. Nafaka da zaten aldı. Mesleğiniz varsa o gider siz bu evde bu düzende devam edersiniz
Ev kira 🙈 ama haklısınız belki de tek sorun benim şu cesaretimi toplayamayisim

Fakat çocuklar 1 yaşındayken babaya değil anneye düşkün olur. Babam nerede diye soramayacağı bir yaştır..
Benim oğlum 6 yaşında düşkün elbette ama bana daha düşkün. Babasını özlese de ben yanındaysam çok da aramaz.
Vallaha yalan söyleyecek halim yok benim kızım 1 yaşında da 3 yaşında da babasina düşkün. Benden daha anlayışlı daha iyi oyun oynadığı içindir muhtemelen

Aile evine değil ayrı eve çıkacaksınız işiniz gücünüz var..dünyada boşanan ilk karı koca olmayaksiniz 3 4 çocukla işsiz kadınlar boşanıyor sizin boşanmaya niyetiniz yok bahaneniz çok cocuk babasını çok sevebilir keşke babada çocuğunu sevse biraz karı kız peşinde koşmazdi
Tamam hanımefendi benim boşanmaya niyetim yok. zaten derdi olan bir insana laf saydığınız için rahatladiysaniz iyi günler dilerim.

Vallaha yalan söyleyecek halim yok benim kızım 1 yaşında da 3 yaşında da babasina düşkün. Benden daha anlayışlı daha iyi oyun oynadığı içindir muhtemelen
düşkün olmaktan kastınız ne?
Babası internet oyunlarına düşkün bir profil anlattığınıza göre. Düşkün olup ne yapıyor:
Benim yeğenim de düşkündü. Düzgünce anlattılar çocuk psikoloğuyla ilerlediler. Babasının evinde de odası oldu. Babasıyla görüşmeye devam etti. Boşanınca çocuk babasından kopmuyor ki. Haftasonu babasında kalıyor yine.
Bunlar bahane üzgünüm. Çocuk ufakken bu süreç daha kolay bence hatta. Ufakken alışıyor bu düzene çünkü

Siz üzerinden genellemedir bu. Malesef kadınlarımız bu gibi durumlarda hep bunu söylüyor. Keşke çocuğu öne sürmeden objektif şekilde bakabilseniz olaya. İlk ayrılan çift siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Dünya yıkılmış altında kalmış değilsiniz. Yazdığım mesajda ne aşağılama ne hakaret var.

Bu kadar öfkeli olmanızın sebebi belli ama sizin boşanacağınıza inanmıyorum

Sizde o zaman oturun eşinizin ve Çocuğunuzun ilişkisini gözden geçirin, benim kızım benden çok babasına düşkün

Bizimki dönem dönem değişiyor. Bir ara babaya düşkünken şu an bana düşkün. Sanırım kimin ilgisi azalıyorsa çocuk ona yakınlaşıyor. Bundan yola çıkarak ilişki hakkında çıkarım yapabilirsiniz

Back
X