• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma mı bu?

Vallahi bende anlamıyorum. Benim bebe 5.5 yaşında geçen öğretmenine 'biz Almanya'ya dayımın yanına gidiyoruz' demiş.( Anne oğul gezmeye gideceğiz sadece). 'Almanya'ya yerleşirsek babanı sadece yazları görebilirsin özlemeyecek misin? dedim 'olsun, canım sıkılırsa arada gelirim' diyor. Benim oğlan anormal herhalde. 😅
O çocuğun mizacıyla da alakalı. Öğretmen değişti bu sene bütün sınıf ağladı benim oğlum aman daha iyisi gelir dedi. yerime cici anne gelse aynısını deme potansiyeli var, annem de çok kızıyordu bu daha iyiymiş falan diyebilir. 😂

Bence ortada aldatma yok. Mesajlar oyun için atılmış mesajlara da benziyor gerçekten öyle flört tarzı bir şey göremedim. Yine de eşinin daha önceki mesaj olayından sonra sen evi bile terketmişken Bi daha mesaj atmayı bırak oyun bile oynamaması gerekiyordu.

O çocuğun mizacıyla da alakalı. Öğretmen değişti bu sene bütün sınıf ağladı benim oğlum aman daha iyisi gelir dedi. yerime cici anne gelse aynısını deme potansiyeli var, annem de çok kızıyordu bu daha iyiymiş falan diyebilir. 😂
Benimki kızınca 'sen çok kötü bir annesin, baska anne alicammmm görürsünnnn' diyor. 🤭

Ben konuyu açarken ne yazmışım? Yani açık açık demişim bu bana göre aldatma diye daha ne diyebilirdim? Birilerinin de tasdiklemesine ihtiyaç duymuşum demek ki olabilir mi? Niye ben aldatmamistir yaaaa demisim gibi yorum yapiyorsunuz anlamiyorum
Peki ben konuna cevap yazarken ne yazmışım? ''''''Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime''''''' bu çelişkiye düşen ben değilim yalnız. Adam ona buna mesaj atmış gelmişsiniz burda hala abartıyorum mu diyorsunuz ben de diyorum ki bakın diyorum ki aldatma olduğuna inanmanız için hani çelişkiye düşmemeniz için illa yatakta mı basmanız lazım diyorum?

birazdan yazacaklarımdan dolayı bıraz kırılabilirsiniz evet aranıyor muhtemelen ya tipsiz yada parasız aç, kadınların ilgisini çekmiyor ama birinin ilgisini bir gün çekecek ve aldatılacaksınız şuan aranma bile aldatma bana göre ama sizin kendinize güveniniz olmaığı için yutup hayatınıza devam etmeye çalışacaksınız taki bir gün içinize atmaktan hasta olana kadar.

Biz babaya duskun değildik sanki anamız bosanirken. Babayla da görüştük evinde kaldık. Zaten şöyle oluyor siz çocuğunuzla devam ederken boşandıktan sonra eşiniz birkaç seneye başkasıyla evleniyor. Baksana adam evliyken daha oyun moyun bahanesiyle yazıyor millete. Cevap verseler oturup sohbet edecek

Çocuğunuz babasına düşkün ama babası çocuğuna ve size düşkün değil. Ailesini eşini huzursuz etmekten çekinmiyor, çocuğunun annesi mutsuzsa çocuk da mutsuz olmuyor mu? Bunun çözümü ne peki? Daha kaç mesaj gerekiyor baba düşkünlüğünü aşmak için? Eşiniz " iyiymiş ya böyle, hem yaparım hem düzenimi devam ettiririm" mi desin? Sevgileri bitince o noktada saygıları da kalmıyor haberiniz olsun.

Çocuğunuzu herkesin çocuğundan farklı görüyorsunuz, merak ettim neye dayanarak yazdınız bunu? Benim kızlarım da babaları 2 gün bir yere gitse ateşlenirdi. Uykudan uyanıp gelip kontrol ederlerdi babam geldi mi diye. Ama 1 yaşındayken tek dertleri anne-memeydi. Anne diye ağlarlardı baba diye değil. Eşim bana yanlış yapsaydı beni keriz yerine koysaydı bunun yükünü kızlarıma yüklemezdim. Siz şu an aynen bunu yapıyorsunuz, ileride "kızım senin için yapmadım ayrılmadım" diyeceksiniz.

aldatma yok çünkü mesajlarına cevap alamamış nereye giderdi bilemeyiz sohbet. ama aranma var.
bence burada değerlindirmeniz gereken aldatılıp aldatılmadığınız değil, aldatıllıp aldatılmamanızın başka bir kadının insiyatifinfe olması.

Merhabalar,

Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Aldatma tabikide... Eşi varken tanımadığı insanlara mesaj atıyor sende hala acaba ben mi abartıyorum diyorsun pes. Yazdığı kadınlar mesajına cevap verse az adamla ilgilenseler neler olur ben tahmin edebiliyorum. Sende etmelisin bence

Biri yüz versin bak nasl yatağa girer
Adam araniyo yaa bu tür oyunlara giren insanlarda guvenmeyin yaa

Back
X