• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma mı bu?

Merhabalar,

Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Bu mesajları eşiniz mi bu iki kadına yazmış, yoksa kadınlar mı eşinize yazmış tam anlamadım. Bir de direkt sadece "Bir cevap ver artık çok uzun zaman oldu" mu yazıyordu? Eğer öyle ise konuşmanın geri kalanı silinmiş gibi duruyor. Ama sadece 1-2 uygunsuz olmayan mesaj görüp de eşim beni aldattı, aranıyor diye itham etmeniz hoş olmamakla beraber doğru da değil. Bir de mesajlar aldatma içerikli de değil yani. Çok yorum yapılabilecek bir detay da yok. Eşiniz çok oyun oynar mı, online sohbetli oyunlara katılır mı, oynadığı oyunlar ne, size karşı sorumsuz davranışları var mı, ilgisiz mi, sizi şüphelendiren başka herhangi bir şey var mıydı vs vs bilmeden de başka diyecek bir şey bulamadım.

Merhabalar,

Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Tam aldatma değil bence ama zemin hazırlıyor yani karşışındakinin tepkisine yada ilgisine göre şekillenir.. Fırsatı olsa yapar yani. Ama bu değil önemli olan siz boşanmayacaksanız bakmayacaksınız. Çünkü bir şeyi değiştirmez biliyor olmanız daha önce evi terketmiş olmanıza rağmen benzer durum devam etmiş adam biliyor bitmeyecek evlilik

Oyunda karsi cinsten arkadasi olabilir, ne oyunu bilmiyorum ama mmorpg oyunlarinda karsi cinsten bir suru arkadasiniz olabilir mesela bu cok normal.

Isyerinde ofiste karsi cins olabilir bu da normal. Esiniz ayarini biliyorsa bence heryerde karsi cinsten arkadas olabilir. Onlarla konusulabilir.

Siz mi eksik anlatiyorsunuz ben mi eksik anliyorum bilmiyorum ama ben bu konuşmalarda aldatilma goremedim.
Bende online bir çok oyun oynuyorum ama kimseye sormuyorum. Çalıştığı yerde de karşı cins var hatta ben söylerim aman yardımcı ol bak ben de çalışırken zorlaniyordum falan diye. Ama bu olay da mide bulandırıcı bir taraf var, neden sadece kadınlara soruyor? Ben bi soru soracaksam hemcinsime sorardım

Bu mesajları eşiniz mi bu iki kadına yazmış, yoksa kadınlar mı eşinize yazmış tam anlamadım. Bir de direkt sadece "Bir cevap ver artık çok uzun zaman oldu" mu yazıyordu? Eğer öyle ise konuşmanın geri kalanı silinmiş gibi duruyor. Ama sadece 1-2 uygunsuz olmayan mesaj görüp de eşim beni aldattı, aranıyor diye itham etmeniz hoş olmamakla beraber doğru da değil. Bir de mesajlar aldatma içerikli de değil yani. Çok yorum yapılabilecek bir detay da yok. Eşiniz çok oyun oynar mı, online sohbetli oyunlara katılır mı, oynadığı oyunlar ne, size karşı sorumsuz davranışları var mı, ilgisiz mi, sizi şüphelendiren başka herhangi bir şey var mıydı vs vs bilmeden de başka diyecek bir şey bulamadım.
Tam tersi fazlasıyla ilgili hem benimle hem kızımızla. Telefonu hep ortadadır şifrelerini bilirim.
Mesajlar hep eşim tarafından gönderilen cevap hiç denk gelmiyor.

Merhabalar,

Dünya nereden çıkıyor gibi bir soru oyun dışında ne için sorulabilirki,oyun oynuyordur neden sürekli eşlerinizin aldattığını düşünüyorsunuzki,yani sürekli tlfn kontrol etme bu kadar sıkma boğma kısıtlama vs çok değilmi ya,evcil hayvanmı bu,sürekli konu açılıyor bu şekil,eşimin iş yerinde kızlar var,eşimin sosyal medya hesabı var,eşim msj yazmış fln tmm da bu adam kanlı canlı yaşıyor nefes alıyor illaki oyun oynar,arkadaşı olur,gezer vs.güvenmediğiniz insanlarla evlenmeyin iki tarafada yazık,bakın bunu sizi üzmek yada eleştirmek için söylemiyorum ama her kavgada annemin evine gittim eski türk filmlerinde olur,gerçek hayatta böyle bir kadına katlanılmaz,evi terk etmek ayrılmak demek zaten,sonra geri dönecekseniz gitmeyin,bu gidişler eşinizde gelecekle ilgili güvensizlik oluşturur ve evliliğinizin biteceğine şartlar kendisini,sonra cidden bir arayışa girer sizde annenizin evinde kalırsınız,bu tavsiyeyi ciddiye alın derim,aldatan erkek anlaşılır,buraya konu açmanıza bile gerek kalmadan emin olursunuz.

Bizimki dönem dönem değişiyor. Bir ara babaya düşkünken şu an bana düşkün. Sanırım kimin ilgisi azalıyorsa çocuk ona yakınlaşıyor. Bundan yola çıkarak ilişki hakkında çıkarım yapabilirsiniz
Hanımefendi amacım sizi inandırmaya çalışmak degil durumu izah etmek. Ben yorgun olurum ilgim azalır ama o adam hastayken bile kalkıp kızımla oyun oynar. Bakın şu yaptıklarından dolayı çok kötü bir eş fakat baba olarak muhteşem. Bilmiyorum belki de çocukların da farklı karakterleri oldugundandir.
Mesela bensiz tatile giderler kızım beni aramaz ama gun içerisinde defalarca bana babam nerede ne zaman gelir gelsin şunu yapalim bunu yapalım diye anlatir. İtiraf etmek gerekirse adam benden daha ilgili

Tam tersi fazlasıyla ilgili hem benimle hem kızımızla. Telefonu hep ortadadır şifrelerini bilirim.

Size bir örnek vereyim. Yakın arkadaşımın eşi ile arası açık. Adam annesini yazlığına gidiyor. Çok asosyal bir adam bırak kadın arkadaşı erkek arkadaşı bile yok. Evden dışarı çıkmaz sırf bu yüzden kızın evine gidemezdik.
Neyse dedim ki arkadaşa başka biri olmasın. Kız güldü o mu dedi herkes yapar da bu beceremez dedi.
sonuç aldatılıyormuş. annesinin yazlığında da o kadınla kalmış. Kız boşandı hemen

Size bir örnek vereyim. Yakın arkadaşımın eşi ile arası açık. Adam annesini yazlığına gidiyor. Çok asosyal bir adam bırak kadın arkadaşı erkek arkadaşı bile yok. Evden dışarı çıkmaz sırf bu yüzden kızın evine gidemezdik.
Neyse dedim ki arkadaşa başka biri olmasın. Kız güldü o mu dedi herkes yapar da bu beceremez dedi.
sonuç aldatılıyormuş. annesinin yazlığında da o kadınla kalmış. Kız boşandı hemen
Off gerçekten bu aldatanların hepsinin allah belasını versin. Keşke o boşanma cesareti bende de olsa.

Off gerçekten bu aldatanların hepsinin allah belasını versin. Keşke o boşanma cesareti bende de olsa.

Onun boşanması şöyle kolay oldu çocuk yoktu. Çocuk olunca kararınızdan kesin emin olmanız lazım. İlla boşanın demiyorum ama aldatmayı affederseniz de hiç ses çıkarmamanız lazım. Tamamen affetmeniz lazım
Allah yardımcınız olsun

Merhabalar,

Yatakta bassaniz bile boşanmayacaksınız o halde niye ısrarla kurcalıyor boşuna yüz göz oluyorsunuz?

O zaman hiç celallenmeyin bence. Boşanmaya kadar düşünmüşsünüz. Aslı astarı olmayan 2 mesajdan dolayı evlilik mi bitirilir? Ki 1 tanesini 2 sene önce görmüşsünüz. Mesela ben yaptığım bir iş sebebi ile whatsapptan yabancı bir adama mesaj atmıştım. Eşimin yabancı dil bilgisi çok az. Görmüş ama anlamamış da. Saçma sapan bir konuşma geçti aramızda. Söyleyeceğimi söyleyince söylediğine de pişman oldu zaten. Hani kafanızda kurmayın. Eğer aldatma gibi bir durum olsa telefonunu niye ortalıkta bıraksın? Ki öyle ya da böyle karşınıza da çıkar. Kurcalamamanız daha iyi olur hem sizin hem eşinizin açınızdan. Kurcalamak da içten içe güvensizlik duyduğunuzu gösteriyor ve eşinize de böyle hissettirmiş oluyorsunuz. Bence durduk yere birbirinizi üzmeyin hiç.

asosyal deyip geçmemek lazım
benzer olay bi tanıdığımın başına geldi , adam o kadar asosyal ki hiç arkadaşı yok kimseyle samimi değil
sosyal medya da kullanmaz etmez
evden işe işten eve bi tip adam ailesiyle bile gezen tozan dışarı çıkan bi tip değil
silik ve pasif bi karakter zaten
adamın karısına açıklayamayacağı bi harcaması dahi yok öyle diyeyim banka hesapları falan kadın biliyor şifreleri
bu adam 1 sene boyunca karısını aldattı , bayağı da duygusal ilişkiydi yani bi kerelik falan değil
adam iş saatlerinde iş arkadaşlarına işi bahane edip sevgilisinin yanına gidiyormuş
20-25 senelik evli ve karısının sözünden çıkmayan bi adam güya bu
e bunlar nerden tanıştı diyoruz, meğer mal teslimi yaptığı dükkanlardan birinin sahibiymiş kadın
müşterisiymiş yani
sevgilisine bile 1 kuruş harcamamış ortaya çıkmasın diye. sevgilisiyle beraber yedikleri 1 yemeği bile ödememiş adam
sonuç ; adam affettirdi kendini boşanmadılar ama tanıdığım kadın yani eşi psikolojik destek alıyor
öteki kadının iş itibarı falan sarsıldı başka başka sorunlar yaşadı

Bende online bir çok oyun oynuyorum ama kimseye sormuyorum. Çalıştığı yerde de karşı cins var hatta ben söylerim aman yardımcı ol bak ben de çalışırken zorlaniyordum falan diye. Ama bu olay da mide bulandırıcı bir taraf var, neden sadece kadınlara soruyor? Ben bi soru soracaksam hemcinsime sorardım
Siz biraz bulanmaya yer ariyorsunuz anladigim kadariyla ya da ben cidden sığırım konudaki bulandiriciligi goremedim.

Bu aldatan kocaların da ne hikmetse çocukları babaya çok düşkün olur. bir yaş bebesi nasıl bu kadar düşkün oluyor mesela?
Vallahi bende anlamıyorum. Benim bebe 5.5 yaşında geçen öğretmenine 'biz Almanya'ya dayımın yanına gidiyoruz' demiş.( Anne oğul gezmeye gideceğiz sadece). 'Almanya'ya yerleşirsek babanı sadece yazları görebilirsin özlemeyecek misin? dedim 'olsun, canım sıkılırsa arada gelirim' diyor. Benim oğlan anormal herhalde. 😅

Vallahi bende anlamıyorum. Benim bebe 5.5 yaşında geçen öğretmenine 'biz Almanya'ya dayımın yanına gidiyoruz' demiş.( Anne oğul gezmeye gideceğiz sadece). 'Almanya'ya yerleşirsek babanı sadece yazları görebilirsin özlemeyecek misin? dedim 'olsun, canım sıkılırsa arada gelirim' diyor. Benim oğlan anormal herhalde. 😅
Benim eşimin de haftada en az iki kere nöbeti olur. Hııı tamam der geçer. Ben akşam dışarı çıktığımda babası uyuttuğunda elli laf işitirim kendisinden.
Bizim çocuklar tuhaf herhalde

asosyal deyip geçmemek lazım
benzer olay bi tanıdığımın başına geldi , adam o kadar asosyal ki hiç arkadaşı yok kimseyle samimi değil
sosyal medya da kullanmaz etmez
evden işe işten eve bi tip adam ailesiyle bile gezen tozan dışarı çıkan bi tip değil
silik ve pasif bi karakter zaten
adamın karısına açıklayamayacağı bi harcaması dahi yok öyle diyeyim banka hesapları falan kadın biliyor şifreleri
bu adam 1 sene boyunca karısını aldattı , bayağı da duygusal ilişkiydi yani bi kerelik falan değil
adam iş saatlerinde iş arkadaşlarına işi bahane edip sevgilisinin yanına gidiyormuş
20-25 senelik evli ve karısının sözünden çıkmayan bi adam güya bu
e bunlar nerden tanıştı diyoruz, meğer mal teslimi yaptığı dükkanlardan birinin sahibiymiş kadın
müşterisiymiş yani
sevgilisine bile 1 kuruş harcamamış ortaya çıkmasın diye. sevgilisiyle beraber yedikleri 1 yemeği bile ödememiş adam
sonuç ; adam affettirdi kendini boşanmadılar ama tanıdığım kadın yani eşi psikolojik destek alıyor
öteki kadının iş itibarı falan sarsıldı başka başka sorunlar yaşadı

Bu tiplerden korkmak lazım asıl. Karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsler

Back
X