tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi muzdaripgelin
Bu mesajları eşiniz mi bu iki kadına yazmış, yoksa kadınlar mı eşinize yazmış tam anlamadım. Bir de direkt sadece "Bir cevap ver artık çok uzun zaman oldu" mu yazıyordu? Eğer öyle ise konuşmanın geri kalanı silinmiş gibi duruyor. Ama sadece 1-2 uygunsuz olmayan mesaj görüp de eşim beni aldattı, aranıyor diye itham etmeniz hoş olmamakla beraber doğru da değil. Bir de mesajlar aldatma içerikli de değil yani. Çok yorum yapılabilecek bir detay da yok. Eşiniz çok oyun oynar mı, online sohbetli oyunlara katılır mı, oynadığı oyunlar ne, size karşı sorumsuz davranışları var mı, ilgisiz mi, sizi şüphelendiren başka herhangi bir şey var mıydı vs vs bilmeden de başka diyecek bir şey bulamadım.Merhabalar,
Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.
Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.
Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?
Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum