• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma mı bu?

Onun boşanması şöyle kolay oldu çocuk yoktu. Çocuk olunca kararınızdan kesin emin olmanız lazım. İlla boşanın demiyorum ama aldatmayı affederseniz de hiç ses çıkarmamanız lazım. Tamamen affetmeniz lazım
Allah yardımcınız olsun
Çocuk yokken hic mesaj yakalamamistim bu şekilde, keşke çocuktan önce olsaydı bende yoluma bakardım

Benim eşimin de haftada en az iki kere nöbeti olur. Hııı tamam der geçer. Ben akşam dışarı çıktığımda babası uyuttuğunda elli laf işitirim kendisinden.
Bizim çocuklar tuhaf herhalde
Sizin çocuklarınız tuhaf değildir ama çocukların da farklı karakterleri vardır. Olabilir mi böyle bir ihtimal?

Merhabalar,

Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Başka bir şey bulamadıysanız ,bunlarla da adam boşanmaz ki.O mesajla evi terketmek de çok abartı olmuş bence.Ev terketmek çocuk oyunu oluyor böyle.İyi bir takip isterdi devamında.

İyi bir ders verin, kimseye mesaj atamasın bundan sonra.

Hep söylüyorum ama aldatıldığınıza ikna olmak için illa yatakta mı basmanız lazım?
Ben konuyu açarken ne yazmışım? Yani açık açık demişim bu bana göre aldatma diye daha ne diyebilirdim? Birilerinin de tasdiklemesine ihtiyaç duymuşum demek ki olabilir mi? Niye ben aldatmamistir yaaaa demisim gibi yorum yapiyorsunuz anlamiyorum

Bosanamiyorum çünkü ben korkağın tekiyim. Elimde mesleğim var ailem arkamda ama benim gücüm yok
Ablacım o zaman sizin canınızın baya baya kıymeti yok. Boşanmadığınız için değil, boşamayacağınız adamın peşine düşüp kafaları yediğiniz için. Bazen diyorum ki kendi kendime, acaba insanlara çok mu yükleniyorum yani benim başıma bi şekilde bunlar gelse ben ne yapardım? Benim canım tatlı, boşanıp gül gibi rahatımı düzenimi bozamıyorsam peşine düşüp kendimi hasta etmezdim. Para getirsin, canım istediğinde de sevişeyim bi güzel, başka da beklentim kalmazdı kendisinden. Mis gibi. Ne diye canınızı üzüyorsunuz ayol?

O zaman hiç celallenmeyin bence. Boşanmaya kadar düşünmüşsünüz. Aslı astarı olmayan 2 mesajdan dolayı evlilik mi bitirilir? Ki 1 tanesini 2 sene önce görmüşsünüz. Mesela ben yaptığım bir iş sebebi ile whatsapptan yabancı bir adama mesaj atmıştım. Eşimin yabancı dil bilgisi çok az. Görmüş ama anlamamış da. Saçma sapan bir konuşma geçti aramızda. Söyleyeceğimi söyleyince söylediğine de pişman oldu zaten. Hani kafanızda kurmayın. Eğer aldatma gibi bir durum olsa telefonunu niye ortalıkta bıraksın? Ki öyle ya da böyle karşınıza da çıkar. Kurcalamamanız daha iyi olur hem sizin hem eşinizin açınızdan. Kurcalamak da içten içe güvensizlik duyduğunuzu gösteriyor ve eşinize de böyle hissettirmiş oluyorsunuz. Bence durduk yere birbirinizi üzmeyin hiç.
Yapmamaliydi ama, kendisine de söyledim zaten mimli ben 1 defa affettim simdi neden yazıyor oyun icin bile olsa

Merhabalar,

Bundan 2 yıl önce eşimin telefonunda bir mesaj yakaladım.
Mesaj içeriği "e bi cevap ver artık çok uzun zaman oldu" şeklindeydi. Annemin evine gittim fakat bebeğim daha 1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm.

Dün tekrar eşimin telefonuna bakıyordum face de mesaj kısmında bi kadına dünya nereden çıkıyor demiş. Bu ne diye sorduğumda oyunla alakalı o erkekti profili değiştirmiş dedi altlara bi indim yine bir kadın ona da biseyler yazmış.

Bana göre net aldatma, adam aranıyor. Bi taraftan da kızım sen mi abartıyorsun diyorum kendi kendime. Sizlere sormak istedim, düşünceleriniz nedir bu konuda?

Bu arada karşı taraflardan cevap gelmemiş o yüzden gidişat ne yönde olurdu bilemiyorum
Bence aldatmadıysa bile aldatmaya çok meyilli bir fırsatını bulsa kaçırmayacak gibi çok üzgünüm ama. :( Küçük bir çocuğunuz olması, boşanmanın hiç kolay bir süreç olmaması gibi durumlar sizi korkutuyor ve ondan acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorsunuz yoksa siz de farkındasınız bence bir şeylerin yanlış olduğunun.

1 yaşında olduğu için babasına olan düşkünlüğü de gozle görülür seviyede bu sebepten geri döndüm
1 yaşında çocuk babayı ne kadar tanıyacakta özleyecek Allah aşkına? Gizliden takip et kadınlarla iletişim varsa bu aldatmaktir kanıt topla ve ayrıl. Ailen destekse hele hiç bahane uydurma.
Sizin gibi kadınlar bahane buldukça erkekler aldatmayı hak görüyor nasılsa affediyor evde işlerimi görüyor diye. Hatta profesyonelleşiyorlar ilerleyen zamanlarda ruhun duymuyor sen sineye çektikçe büyük ihtimal sizdede böyle olacak.

Aldattı aldatmadı aranıyor oyun oynuyor ne farkedecek de bir ona bir bize soruyorsunuz? Madem gerekeni yapmayacaksınız başka hobiler bulmanız daha mantıklı değil mi? Bize açıkça ayrılmayacam diyorsunuz adam bunu bilmiyor mu sanki daha önce ispatlamadınız mı zaten?
Öffff ben hiç anasına babasına düşkün olmayan bebek görmedim, başka bahane bulamıyormusunuzda şu dünyadan bihaber yavruları kullanıyorsunuzya

Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar
Esiniz bence Gustave Courbet'in "L'origine du monde" (dünyanin kökeni) tablosundan bahsediyor. Tabloda yakin plan kadin cinsel organi yer almakta...

Ben gözü kör bir insan değilim hanımefendi, öyle bir insan olsam zaten konumu açarken bence aldatma ama sizlerin de fikrini merak ediyorum demezdim.
Sizin çocuğunuz var mi varsa babasıyla ilişkisi nasıl bilemiyorum ama benim kızım ve babasının muhteşem bir ilişkisi var. Evet şuan eş olarak berbat bir insan ama kızımın 3 yıllık hayatında ona sadece mutluluk vermiştir.
1 yaşında olması çocuklarımızı hissiz duygusuz düşüncesiz vs yapmaz, tam tersi alışmış olduğu ortamdan ayırdığımız için onu kötü etkiler baba figürünü 1 yaşında da 40 yaşında da arar. Benim kızım o sürede telefon elinde sürekli baba diye ağlıyordu sizden bu duygumuz için gerçekten özür dilerim bilemedik, bilseydim o dönem kızıma saçmalama bu yaşta babaya düşkünlük mü olur diye kızardım
Zaten olması gereken babasının çocuğuna mutluluktan başka birşey vermemesi mükemmel bir ilişkilerinin olması
Siz boşanınca ki ihtimal dahi yok zaten babası mı ölecek çocuğun? Siz boşandınız diye çocuğuna işkence mi yapacak? Savunmaya çalıştığınız size göre mükemmel babalık da böyle olmuyor, mükemmel baba çocuğunun annesine o çocuğu birlikte edindiği insana evladında bir parçası olan insana saygı duyar, minnet duyar, sadakatli davranır, hiçbirşey olmasa mükemmel babaya evladının hatrına yapar bunu
Kullanmayın çocuklarınızı, kendi basiretsizliğinize alet etmeyin, buna hakkınız yok
Yarın alenen çatır çatır aldatıldığınıza çocuğunuz şahit olduğunda sen babana çok düşkündün de mikrmmel babaydıda ondan ayrılmadım diyip çocuğun hayatını mahvedeceksiniz, keşke sizde çocuğunuza biraz düşkün olsanız

Ben gözü kör bir insan değilim hanımefendi, öyle bir insan olsam zaten konumu açarken bence aldatma ama sizlerin de fikrini merak ediyorum demezdim.
Sizin çocuğunuz var mi varsa babasıyla ilişkisi nasıl bilemiyorum ama benim kızım ve babasının muhteşem bir ilişkisi var. Evet şuan eş olarak berbat bir insan ama kızımın 3 yıllık hayatında ona sadece mutluluk vermiştir.
1 yaşında olması çocuklarımızı hissiz duygusuz düşüncesiz vs yapmaz, tam tersi alışmış olduğu ortamdan ayırdığımız için onu kötü etkiler baba figürünü 1 yaşında da 40 yaşında da arar. Benim kızım o sürede telefon elinde sürekli baba diye ağlıyordu sizden bu duygumuz için gerçekten özür dilerim bilemedik, bilseydim o dönem kızıma saçmalama bu yaşta babaya düşkünlük mü olur diye kızardım
Ne derseniz deyin nekadar iyi bir baba olursa olsun bu saydiklariniz bahane siz degil o dusunecek kiziyla iliskisini sizin sorumlulgunzda degil ayrilmayacaksaniz kurcalamayin ama onun disinda bu olanlar aldatma degil oyun yazismasiysa dogrudur olabilir neden bukadar abarttiniz anlamadim arandiginida dusunmedim ben. Siz hem bosanmayip hem aldatmami degilmi diye neden arastiriyosunuz peki

Sözde oyunla alakaliymis. Eş kişisinin bana verdiği cevap bu yondeydi. Evet oyundur ona bisey demiyorum ama oyun icin bile olsa insan hemcinsine yazar. Aranıyorsa karşı cinse yazar
Yok daha neler
Bende oyun oynuyorum oyunda en çok kimle karşılaşıyorsam ona soruyorum yada rastgele soruyorum, erkeğe denk gelirse aranıyorum öyle mi? Zihniyete bak be
Siz de sadece kadınların işlettiği bakkala kasaba gidiyor kadın doktor seçiyor çağrı merkezinden kadın ararsa cevap veriyorsunuz dimi? Aksi halde aranmak oluyorya hani

Aranıyor gibi geldi.
En kötü senaryoyu düşünün, eğer bu olursa boşanacak durumda değilseniz kendinizi hiç hırpalamayın. Ha boşanırım derseniz de sonuna kadar kurcalayın.

Nasil bir ders? Fikir var mi?
Bedel ödemeli diyor pek çok uzman.Erkeklere en büyük bedel de parayla ilgili olabilir.Eve maddi katkı sağlıyorsanız uzun bir süre kesin mesela.Sebebini bilsin ama başka türlü uzatmayın.Surat asma , trip yapma gibi davranışlarda bulunmadan net olun.Gidemeyecekseniz bile asla ona hissettirmeyin.

Back
X