Aldatilma nedeni.......

Kizlar kafamı karıştıran bir soru var ve sizinle bunu paylaşmak istedim. Sizce bir eşe karışmak, kötü arkadaşı var ise engellemek. Bunlar bir eşin gözünde aldatma sebebi olabilir mi?

Olayı detaylı bir şekilde anlatmıyorsunuz ki?

Evet, eşini alenen aldattığını söyleyen ve bunla övünen bir arkadaş için diğer eş rahatsızlık duyabilir, bu aldatma sebebi olamaz ama arkadaşı olan tarafın zaten arkadaşıyla ilişkisini gözden geçirmesi gerekir, geçirmiyorsa ve bu konularda arkadaşının ağzına bakacak cinstense güven zamanla aşınır.

Durum ne olursa olsun aldatma olmamali siz esinizin arkadasinin niyetni dha iyi anlarsnz disardn bakn bi goz olarak boyle yapark yaptgi hatayi sizn uzernze yikmk istiyor.aldatmanin bahanesi gerekcesi olamaz olmamali...

Şöyle bir açıklama yapabilirim. Benim bahsettigim aldatma fiziksel değil. Önce ki konularıma bir göz gezdirebilirseniz sanırım daha detaylı bir yardımda bulunabilirsiniz. Eşim beni iki defa aldattı. Telefon mesajlaşma şeklinde. Bahanesi de ben ona karisiyormusum. Bi yani sıkıntı.

Şöyle bir açıklama yapabilirim. Benim bahsettigim aldatma fiziksel değil. Önce ki konularıma bir göz gezdirebilirseniz sanırım daha detaylı bir yardımda bulunabilirsiniz. Eşim beni iki defa aldattı. Telefon mesajlaşma şeklinde. Bahanesi de ben ona karisiyormusum. Bi yani sıkıntı.

Önceki konulara bakıp geldim, eşiniz iki defa mesajla aldatmış, dekolteniz yüzünden göğsünüze vurmuş, benim tahmin ettiğim gibi aldatmasını alenen yapan bir arkadaşı varmış, daha önceden boşanma isteğiniz varmış ama hala yapmadığınıza göre şimdiye kadar sabredip düzelmesini umma yolunu seçmişsiniz, çocuğa vakit ayırmak yerine onun bu hareketleriyle uğraşıyormuşsunuz vs.

Kalkıp bekara karı boşamak falan demeyin 20-21 yaşında evlenip bir de ardından çocuk olunca olabilecek şeyler bunlar, düzeleceğine umudunuz varsa devam edin, öteki türlü zaten kamuda çalışıyorsunuz, büyütecek bir çocuğunuz var; ikincisine gerek yok, onunla büyümüş olarak evlenmeniz gerekirdi. Bir daha temel konularda bu kadar ayrı düştüğünüz insanlarla da duygusal ilişkiye başlamayın veya eşinizle devam edecekseniz de bunları çözün, çözmeden bir araya gelmeyin. Size yazık.

Önceki konulara bakıp geldim, eşiniz iki defa mesajla aldatmış, dekolteniz yüzünden göğsünüze vurmuş, benim tahmin ettiğim gibi aldatmasını alenen yapan bir arkadaşı varmış, daha önceden boşanma isteğiniz varmış ama hala yapmadığınıza göre şimdiye kadar sabredip düzelmesini umma yolunu seçmişsiniz, çocuğa vakit ayırmak yerine onun bu hareketleriyle uğraşıyormuşsunuz vs.

Kalkıp bekara karı boşamak falan demeyin 20-21 yaşında evlenip bir de ardından çocuk olunca olabilecek şeyler bunlar, düzeleceğine umudunuz varsa devam edin, öteki türlü zaten kamuda çalışıyorsunuz, büyütecek bir çocuğunuz var; ikincisine gerek yok, onunla büyümüş olarak evlenmeniz gerekirdi. Bir daha temel konularda bu kadar ayrı düştüğünüz insanlarla da duygusal ilişkiye başlamayın veya eşinizle devam edecekseniz de bunları çözün, çözmeden bir araya gelmeyin. Size yazık.
Çözüm bulamıyoruz ki. O kendi hayatının ne olursa olsun kısıtlanmasıni istemiyor ve bende yapamıyorum onun istediğini. Çünkü öyle bir lüksü yok diye düşünüyorum. Güvensizlik ve aldatma girdi ise eve ya bosanacaksin ya da kırıp dizini evinde oturacaksin. Bu ikisine de yanasmiyor. Var mı böyle bir dünya. Sonra da bahanesi ben onu sıkıyor um! !!

Çözüm bulamıyoruz ki. O kendi hayatının ne olursa olsun kısıtlanmasıni istemiyor ve bende yapamıyorum onun istediğini. Çünkü öyle bir lüksü yok diye düşünüyorum. Güvensizlik ve aldatma girdi ise eve ya bosanacaksin ya da kırıp dizini evinde oturacaksin. Bu ikisine de yanasmiyor. Var mı böyle bir dünya. Sonra da bahanesi ben onu sıkıyor um! !!

Radikal çözüme gelmiş o zaman sıra, yanlış hatırlamıyorsan ailesinin de haberi vardı, sizin de ailenizin haberi olsun devam mı tamam mı demek için yalnızca siz karar verin, öteki türlü giden sizin zamanınız olacak. Çocuk olsam annemin babam yüzünden devamlı ağlamasını da görmek istemezdim :(

Evet bende istemem hatta öyle bir babadan nefret ederim. Anneme de üstü kapalı anlattım. Aldatma olayını bilse eşime demediginj birakmaz onu mahveder ve beni bırakmaz evde biliyorum. Ama sezinlemeye başladı her akşam arayıp eşimin eve ne zaman geldiğini kaçta geldiğini soruyor.

Bir şerefsiz aldattıysa herşey aldatılma sebebı olabılır...Sen merhaba demesen o bıle olur..Asla affetmemelısın.

Bu evliliği gözden çıkaracaksınız eğer onun özgürlüğü vs gibi meselelere geldiyse... Yoksa bu sorununuz asla bitmeyecek. Siz hem yakınıp hem de evliliğe devam edeceksiniz o da özgürlüğüm de özgürlüğüm diyecek. Tercih sizin hayat sizin.

Siz onu neden kisitliyorsunuz ki? Bu yaptiklarina ragmen halen kisitliyormusunuz? Ve halen boyle biriyle birlikteysen bu laflari tabikide duyacaksin.
Adam burda net,tutarsiz olan sizsiniz.

Back
X