Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Ben toparlayani gornedim. Aradaki saygi da giderek azalir.
Valla benim arkadaşım aldatıldı 3 aylık evliyken. Boşanmadı bir de okumuş öğretmen kız mahçup da değil. 3 sene oldu geçen eşine doğum günü yapmış, benim midem almadı ya🤮 çocukları da yok hala. Eminim ki bu olaydan yoktur. Çünkü eskisi gibi olduklarını düşünmüyorum.

Valla benim arkadaşım aldatıldı 3 aylık evliyken. Boşanmadı bir de okumuş öğretmen kız mahçup da değil. 3 sene oldu geçen eşine doğum günü yapmış, benim midem almadı ya🤮 çocukları da yok hala. Eminim ki bu olaydan yoktur. Çünkü eskisi gibi olduklarını düşünmüyorum.
Su an o arkadasin affetmis olsa da, suphelerle geciriyordur omrunu. Given tek kullanımlık. O guven bir kez sarsildi mi bir daha eskisi gibi olmaz. Ici icini kemire kemire, suphelerle ne kadar mutlu olunabilir ki?

Su an o arkadasin affetmis olsa da, suphelerle geciriyordur omrunu. Given tek kullanımlık. O guven bir kez sarsildi mi bir daha eskisi gibi olmaz. Ici icini kemire kemire, suphelerle ne kadar mutlu olunabilir ki?
Hem de kendi evinde kendi yatağında aldatıldı. Ama maalesef ki erkekler yapınca bir kerelik zamparalık deniliyor. Kadınlar yapsa cinayet olur. Gel de delirme. Haklısınız ama bunu kendi seçti. Ona saygı duyamıyorum. Artık küçümsediğim biri. Belki de ayrılsaydı şu an başka biri ile mutlu olabilirdi

Hem de kendi evinde kendi yatağında aldatıldı. Ama maalesef ki erkekler yapınca bir kerelik zamparalık deniliyor. Kadınlar yapsa cinayet olur. Gel de delirme. Haklısınız ama bunu kendi seçti. Ona saygı duyamıyorum. Artık küçümsediğim biri. Belki de ayrılsaydı şu an başka biri ile mutlu olabilirdi
Benim saygi azalir dedigim ciftlerin birbirine de saygisi azalir. Sumen alti edilen bu olay zamanla baska olaylarda gun yuzune cikar, iliski bir kere zedelenmis artik ne kadar sumen alti edilse de olmaz. Hic kimse aldatilmayi hak etmez, bu cok onursuz bir davranis. Ne kadar affetse de konu sahibi o ilk saygiyi duymayacaktir artik esine karsi.

Konu sahibi, bir kez affettigin halde esin buna devam eder ve her seferinde sen de affedersen, bir sure sonra kendini hic affedemezsin. Insanin en zor affettigi kisi de kendisidir. Umarim esin bu yoldan döner ve gercek mutlulugun ailesiyle oldugunu anlar. Ancak sen surekli affedersen esin de yapiyorum yapiyorum affediyor diye dusunup aynen devam edebilir. Onun hatalarinin uzuntusunu sen sırtlanmişsin omuzlarina. Ve esin bir omur şuphelerle yasamaya mahkum etmis seni. Cok uzuldum. Tez zamanda esinin aklini basina toplamasini dilerim.

Son düzenleme:
Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
toparlanmaz !

Her aldatılmayı aynı kefeye koymuyorum ben ya, psikolojik mobing,duygusal boşluk vakit ayırmama ,ilgi eksikliği gibi sebeblerden aldatanları haklı dahi buluyorum açıkçası fikrim böyle ! Eşinizle konuşursunuz eteğinizdeki taşları dökersiniz karşılıklı eksikliklerinizi giderdiğiniz şahane taptaze bir ilişki bile başlayabilir bizzat tecrübe ettim ,ama ikinci üçüncü kez yapıyorsa bu psikolojik boşluktan yapılan bir hata DEĞİL tercihtir sizin eşinizinki tercih olmuş artık ama yine de açık açık tüm şeffaflığı ile konuşun olmazsa biter en kötü yine yAni
Psikolojik mobing, duygusal boşluk, vakit ayıramama, ilgi eksikliği varsa BOŞANIRSINIZ, BOŞANDIKTAN sonra istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Aldatmaya da kılıf bulunmadığı, hak verilmediği kalmıştı, hayret bir şey!

Kocanız demiş ki "oo iyi ben arada macera yaşayın hanım görüyor seslenmiyor her sene bir iki kez aldatırım".
Allah konuştuklarımla imtihan etmesin asla. Ancak bir evlilikte aldatma var ise boşanmak için başka sebebe gerek yok.
Sizin aradığınız cevap belki şu olabilir ama bunu sizde göremiyorum.
Bazı psikolojik danışmanlar böyle durumlarda aile terapisi öneriyorlar. Erkeğin bedel ödemesi gerektiğini ifade ediyorlar. Ama gelin görün ki siz muhtemelen ben de ne eksik vardı da aldattı diye düşünüyorsunuzdur. Oysaki karşınızdaki adamın insanlığı eksik, karakteri eksik.

Bekarlik aliskanliklarindan bi anda kurtulamadim ama cocuktan sonra olgunlastim. seni cok seviyorum beni birakma bir daha olmayacak diye sozler verdi. Suan da bi seyini hissetmiyorum ama hep takip halindeyim guvenemiyorum. Evliligimi bitirmeye de hazir degilim
O zaman devam edin ne diyelim. Benim için ilk sefer bile bitirme sebebidir. Size göre değilmiş.

Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Bi kere aldatan hep yapar. Affetmissinz yine aldatmış. Eğer yakalamazsaniz toparlanır

Aldatmanin da türleri var. Hepsi kötü ve igrenç ama Eşi hamileyken aldatmak bence aralarinda en beteri. O insan sadece yakalanmamak için taktik geliştirir bundan sonra ama aldatmayi birakmaz. Bir arkadaşim da hamileyken eşinin aldattigini ogrenmişdi. Eşi gelip resmen onunde ayaklarina kapandi. Ayagini öpdu gerçek anlamda. Goz yaşi doktu. Sonuç? 1 sene sonra kiz yeniden yakaladi. Degişenler muhakkak vardir ama dedigim gibi hamileyken aldatan insaninki nefsime uydum, şeytana uydum kategorisine bile girmez. O adamda şeref, hasiyet ve kocaliğa dair birşey yok.

Bilemezsiniz ! Kendimde hata ararım demiyorum offf neyse anlamak istediğinizi alıyorsunuz seçip! Kendimi de sorgularım diyorum! Sebeb olduğum hiçbir durum yok ise gönül rahatlığı ile ayrılırım ama sebeb olmuşsam karşımdakinin psikolojisini bozmuşsam mobing yapmışsam kendimi de sorgularım ben şahsen ! Çok afedersiniz p,çlik olsun diye aldatmakla,psikolojik boşluğa itilip aldatmak bambaşka ! Sonuç aynı ise de sebebler tartışılmalı, bazı şeyler tamir edilebilir bazıları edilemez … bu ayrım önemli ! Yoksa sürekli yapsın affedelim demiyorum biraz yanlış aksettim veya yanlış tarafa çekildi …
Eğer kadin bakimsizsa, mobing uyguluyorsa, eşinin hayatini zindana çeviriyorsa o zaman eşi insan gibi rahatsizligini soyler, degişmezse gider boşanir. Aldatmanin affi yoktur. Çok kadinimiz eşinden sevgi gormuyor o zaman onlar da aldatsin. Herkesin kendine gore " hakli" sebepleri vardir muhakkak. Kadin hamile o haliyle insan zaten psikolojik olarak çokuntude oluyor. Kizgin sinirli ola biliyor. Bunu bile hazmedemeyen baskasina siginan erkek hangi hakla kadina kendini sorgulatiyor? Lutfen biz kadinlar da aldatildikdan sonra bile suçu kendimizde arayacaksak o zaman erkekler de daha beterini yaparlar. Zaten toplumumuzda erkeklerin rahatliginin en buyuk nedeni kadinlarin onlara tanidigi ama hiç haklari olmayan haklardir. 'akşam evine geliyor başkasina gitse de', 'erkegin hisleri bizim gibi degil onlara olur bize olmaz', 'her halde bende eksik var ki eşim başkasina gitti', 'sevgilim daha once ilişkiye girmemiş herhalde cinsel sorunlari var, onunla evlenemem' . Ben bunlari bizzat modern sayilan kadinlarin dilinden duydum. E mustahak o zaman diyesi var insanin

1 kere aldatmış hamileyken affetmişsiniz. Yine aldatmış. Bu böyle sürüp gider. Beķarlıktan kalma alışkanlıkla da alakası yok. Çocuk olduktan sonra olgunlaştım demiş ama çocuk olduktan sonra 2.kez aldatmış. Nasıl bir olgunlaşma bu?
Boşanmak istemiyorsanız deşmeyin lütfen. Bu şekilde aldatmaları yakalayıp affedersiniz adam bunu sonra nasılsa bu kadın beni boşamıyor diye aleni aleni yapacak. Bırakın ucunu o zaman. Bu adam değişmez, sizde boşanmayı göze alamıyorsunuz. Adamın dediklerine inanmaya dünden hazırsınız. İnanın madem.

Özür dilerim didomiy hanım. :)
Aynı özveriyi sizden de bekliyor, bana şizofren dediğiniz için özür dilemenizi rica ediyorum.
Bekliyorum Kedydelisii Kedydelisii Hanım.
Ben mesajda özür dilemedim. Kendiniz beni tehdit edip buradan bir kadına dava açtığınızı, 34.000 lira kazanacağınızı beni de dava edeceğinizi söyleyip üstelik numaranızı da attınız.
Benim yorumum konuya göre şekillenmiştir, o an acaba kırdım mı aile arasında bir problem mi oldu diye özür diledim ama haddinizi bilin sizde bana hakaret ettiniz. Aynı özveriyi sizden de bekliyorum zira bana da hakaret eden sizsiniz, özrünüzü hala bekliyorum.

Bekliyorum Kedydelisii Kedydelisii Hanım.
Ben mesajda özür dilemedim. Kendiniz beni tehdit edip buradan bir kadına dava açtığınızı, 34.000 lira kazanacağınızı beni de dava edeceğinizi söyleyip üstelik numaranızı da attınız.
Benim yorumum konuya göre şekillenmiştir, o an acaba kırdım mı aile arasında bir problem mi oldu diye özür diledim ama haddinizi bilin sizde bana hakaret ettiniz. Aynı özveriyi sizden de bekliyorum zira bana da hakaret eden sizsiniz, özrünüzü hala bekliyorum.
Evet çünkü dava açtım hatta geçen hafta ve hatta bir değil iki davam var buradan biri karşıklıklı olan! Fikrime katılmazsınız saygı çerçevesi içerisinde aksini savunursunuz vs vssss ama dava açacağımı söyleyince özelden özür dileyip de burda siz de benden özür dileyin diye yazarsanız gülerim :) neyse lütfen cevap yazmayın sıkıldım uzamasın iyi günler

Evet çünkü dava açtım hatta geçen hafta ve hatta bir değil iki davam var buradan biri karşıklıklı olan! Fikrime katılmazsınız saygı çerçevesi içerisinde aksini savunursunuz vs vssss ama dava açacağımı söyleyince özelden özür dileyip de burda siz de benden özür dileyin diye yazarsanız gülerim :) neyse lütfen cevap yazmayın sıkıldım uzamasın iyi günler
Özelden özür dilemedim hanımefendi, ben hatırlamıyorum. Buradan özür diledim, siz dilediniz mi? Hayır. Hayır özür dilemekle el aşınmaz, yaptığınız saçma özelden özür dileyin dileyeyim konu kapansın diyip buradan böyle yazmanız garip. Neyse, en azından sözünden dönen bir insan olduğunuzu gösterdiniz, iyi günler. Şaka gibi olay sfldkjfdkfsjfkjfsd.

Back
X