- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.452
- 548
- 37
- Konu Sahibi birgunbelki
Bende tarihlere bir daha baktım yanlış mı gördüm diye. Bir yıl bile olmamış dediğin gibi.2 yıl önce değil, 11 ay önceki konunuz bu. Göz göre göre neden yalan söylüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tarihlere bir daha baktım yanlış mı gördüm diye. Bir yıl bile olmamış dediğin gibi.2 yıl önce değil, 11 ay önceki konunuz bu. Göz göre göre neden yalan söylüyorsunuz?
Ne ağlak bir kocanız var,ota b.ka ağlıyor ama yapacağından da geri kalmıyorBen yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi
Hepimizin başından geçti zamanla geçiyor merak etmeyin. O gurur kırıklığı değersizlik hissi aşağılanma öfkesi filan zamanla hafifleyip bitiyor. Karşı tarafın pişman olmasını filan bekleyip boşa kendinizi oyalamayın pişman olsa nolur olmasa nolur yaşadıklarınızı geri almaz ki. Yeni hobiler yeni sosyallikler en güzel çare. Şehir değiştirmek de bir seçenek tedbili mekanda ferahlık vardır sonuçtaKonuyla ilgili değil ,ama ben de nisanlimdan ayrıldım.beni aldattı.kendime gelemiyorum.siz bununla nasıl baş ettiniz?nasıl unutabildiniz.aldatilmak öyle bir hancer gibi saplandı ki ve unutulmak.. pişman olsun istiyor insan benimki pişman bile değil, aldattığı kişiyle görüşüyor.bu duyguyla baş edemeyip şehir degistirmeyi bile düşünüyorum. Nasıl başarıyor insanlar ben mi gucsuzum merak ediyorum
Belki şu an evli, 2 yıllık değil ama en az 6 aylık olabilir, çocuk doğmadı ama hamile. Kısa sürede 2 kere aldatılma fikri zor gelmiştir, bunu kimseye anlatamayacağını düşünmüştür.Bende tarihlere bir daha baktım yanlış mı gördüm diye. Bir yıl bile olmamış dediğin gibi.
Çocuğu olmak üzereyken, baba olmak üzereyken, biricik sevdiceği karısı hamileyken çatır çatır aldatmış, eeeee sonra toparlanmış mı evliliğiniz sizce? Biraz düşünmek çok zor olmasa gerek ya. O zaman toparlanmamış evlilik ikinci aldatmadan sonra toparlanır mı? Bize soracak birşey yok aslında değil mi siz sadece kendinizi kandırmak için bizi kullanmak istiyorsunuz ama malesef. Israrla pişman olmuş olamaz mı diyip duruyorsunuz da herşey ortada pişman olmuş mu sizce? İlkinde pişman olmuş olsa ikincisi olmazdı, biraz yaşadıklarınızdan ders alın ya, evde karısı bebecik evladı var, bebeğinin en zevkli zamanları şeyi şeyine denk bir hayat, rahat batmış yine aldatmış, tabiki tekrar tekrar aldatacak, ne hamile karısı durdurabilmiş herifi ne kundakta bebesi…..hala yok ağladı yok zırladı….siz çok mu güldünüz bu evlilikte? Hiç bana normalde şöyle iyidir böyle mükemmeldir diye boyamayın herif zaten normalde aldatıyor herşey güllük gülistanlıkken aldatıyor. Bir de hastalandığınızı yada bir süre ayrı yaşamak zorunda olduğunuzu yada herifin çok zengin olduğunu filan düşünün, metresLERİNE apartman tutar bu herifMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
durumumu konusmaya calisiyorum evliligi toparlayan var mi diyorum neden bu sekilde surekli igmeleyici yaklasiyorsunuzNe ağlak bir kocanız var,ota b.ka ağlıyor ama yapacağından da geri kalmıyor.
Bu sitede surekli olan biri bile degilim boyle bir konunun ilgi cekmesi mi olur. Daha onceki konuda da belirttigim sebeplerle hizli bi evlilik yaptim malesef sonuclari da buBende tarihlere bir daha baktım yanlış mı gördüm diye. Bir yıl bile olmamış dediğin gibi.
Dünyada kalan tek kadınmı o?O kadinla gorusmeye devam edebilecegini sanmiyorum
Bekarlığında derken?Bekarligimda hep boyleydim evlilige bi anda alisamadim ama bi daha olmayacak diyor
Şunu asla unutma seni gerçekten seven aldatmaz.soyle düşün anneni çok seviyorsun misal annene ihanet eder misin başkasına anne diyebilir misin annene dedigin gibi doyemezsin çünkü anneni çok seviyosun bu bir ornekti seven kesinlikle aldatmaz bazı hatalar tolore edilebilir mesela dağınıktır savruktur düzeltirsin ama aldatma asla tolore edileme.sen bu guvensizlikle her gün acaba ne yaptı diye ömür surduremezsin birkere ayrıl gitsin bırakBekarlik aliskanliklarindan bi anda kurtulamadim ama cocuktan sonra olgunlastim. seni cok seviyorum beni birakma bir daha olmayacak diye sozler verdi. Suan da bi seyini hissetmiyorum ama hep takip halindeyim guvenemiyorum. Evliligimi bitirmeye de hazir degilim
Yani size normal geliyorsa,böyle devam edin ne diyeyim.Kocanız bunu yapmaya ve ağlayıp zırlayip,kendini acındırmaya devam edecek.İğnelemiyorum,kocanizin yaptığı yüzsüzlüğü biraz yüzünüze vurmaya çalışıyorum ama siz boşanmayacaksınız.O halde çenemizi yormaya gerek yok.durumumu konusmaya calisiyorum evliligi toparlayan var mi diyorum neden bu sekilde surekli igmeleyici yaklasiyorsunuz
Sevgili konu sahibi anlıyorum evliliği bitirmeye hazır değilsin. Bu durumda hep söylediğim birşey vardır kuru kuruya göz yaşı olmaz bedel ödetmelisiniz ve tekrarından korkmalıYuzume bakamiyor agliyor sadece pismanim diyor bi daha olmayacak diyor
Soru şaka mı ? Adam sizi gözden çıkarmış tabii ki toparlanmaz bari yakalayıp durmayın da iyice yüzgöz olmayın adam zaten yakalansam da bir şey olmuyor diyip azıtmasın . Boşanmayacaksanız takibi bırakın bari gururunuz kalsınMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Önceki konu iki yıllık diyorsunuz ya hani öyle değil diyoruz sadece. Aradan 11 ay geçmiş. Siz biriyle tanışıp, evlenip, çocuk bile yapmışsınız. Bu kadar sürede olanlar çok mantıksız geldiği için mi 2 yıl oldu diyorsunuz? ilgi çekmeye falan alakası yok zaten. Yalanla alakası var.Bu sitede surekli olan biri bile degilim boyle bir konunun ilgi cekmesi mi olur. Daha onceki konuda da belirttigim sebeplerle hizli bi evlilik yaptim malesef sonuclari da bu