- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Ne olur öyle olsun ne olur Allah şüphesini bile düşmanıma vermesinkarı kızlamı yiyorum cümlesi çirkin ama örnekleme yapmak için maalesef kullanılıyor. Bana boşuna evham yapıyorsunuz gibi geliyor.
Mutsuz değiliz hatta mutluydukta dediğim gibi vajinismus sorunumuz vardı onuda çözdük sadece geçen büyük tartıştık maddi sebepten peki o prezervatif nereye gitti kafayı yiyicemMutsuz bi evliliğin varsa evet ama sırf sinirli bi yapısı var diye bi erkek aldatmaya yönelmez.
Eşim dikkatli biri olduğumu bilir ama oraya bakacağımı düşünmez sanırım konduramıyorum da mantıken çünkü evlenmeden önce böyle bişey hiç yaşamamış yanlız eşim çok fevri biri sinirle böyle bişeye kalkışmışmıdır
Bizde hiç kullanmadık mesela ben bi kere açıp şişirmiştim meraktanMutsuz değiliz hatta mutluydukta dediğim gibi vajinismus sorunumuz vardı onuda çözdük sadece geçen büyük tartıştık maddi sebepten peki o prezervatif nereye gitti kafayı yiyicem
Emin olun bu şüpheyle dakikaları geçirmekten iyidir yeterki öyle bişey olmasın ama soramam tartıştığımız konudan dolayı hala aramız bozuk bide ondan duymak istemediğim şeyler söylemesin den korkuyorumsorulmaz degil tabiki de soracaksiniz ama alacağınız " bi arkadasima verdim ben kullanmadim nasil benden suphelenirsin..yanitina ve sonrasi triplere ne kadar hazirsiniz?
Yok eve geç gelmesi hiç olmadı aradığımda da hep ulaşmışımdır fakat şu 2 gündür iletişimimiz kopuk dün yemek Bile yemedi işten gelir gelmez odaya gitti yattı bense sabaha kadar uyumadım hiç demedi neden yatmadın yerinde diyeSinirle bir insan diğerini aldatmaz diye düşünüyorum.
Daha yeni evlisiniz sanırım, vajinismus sorununu yendiğinizden bahsettiğiniz için böyle düşündüm.
Eşiniz aldatabilecek bir yapıda mı? O da önemli.
Ama sadece 1 prezervatif sayısında eksiklik ile düşülebilir bir şüphe mi onu bilemedim.
Davranışları da önemli size karşı, gizli işler çevirip çevirmediği de.
Arayıp ulaşamama sorunları yaşadınız mı mesela? Veya sebepsiz yere iş bahaneleri çıkarttı mı?
Bunların hepsi veya bazıları olduğu zaman ciddi ciddi aldatılmayı düşünün derim ama, bence bir adam sırf size sinirlendi diye durduk yere (yeni evliyken bir de) aldatacağını düşünmem...
Yok eve geç gelmesi hiç olmadı aradığımda da hep ulaşmışımdır fakat şu 2 gündür iletişimimiz kopuk dün yemek Bile yemedi işten gelir gelmez odaya gitti yattı bense sabaha kadar uyumadım hiç demedi neden yatmadın yerinde diye
oncelikle sakin olmaya calisin cunku panikle yine yanlis tartismalarda bulabilirsiniz kendinizi.sakin olarak gozlemlemeye calisin.ama zaten sinirle aldatacak yapisi varsa ve bunu uygulamaya gecirecekse umarim gozunuze bir sekilde ilisir.yoksa sinirli yapisi var ve her tartismada boyle yapacaksa vay halinize.ha diger ihtimal kuruntu yapiyor da olabilirsiniz ,bunu anlamanin yolu da sakin kalip gozlemlemek.Merhabalar daha önceden açtığım konulardan hatırlıyorsunuz vajinismus sorunu uza doktora giderek çözüm bulduk eşimle ve tamamen kurtuldum bu dertten artık cinsel anlamda herşey çözüldü mutluyuz fakat 2 gün önce eşimle maddi sebepten ötürü tartıştık tartışmada sanki karı kızla yiyorum parayı dedi inanılmaz sinirlendim tahammül edemedim neyse dün hiç konuşmadık bugün ise prezervatiften Bi tane eksik gördüm başımdan kaynar sular döküldü acaba fiziksel olarak eşim böyle bişey yaparmı diye kafayı yemek üzereyim aldatılma şüphesiyle başa çıkamıyorum nasıl hareket edicem ben napıcam
bir de diger taraftan sizi kusluge konusmamaya iletisimsizlige iten maddi konudaki tartisma nasil basladi?cunku o konunun da cozume ulasmasi lazim dogru bir iletisim ile.yanlislar yanlislari kovalamasin.Ne olur konuyu gören yazsın bişey söylesin gerçekten çok fenayım
Ne olur dua edin böyle bişey olmasın ne olur ben kuruntu yapıyor olayımoncelikle sakin olmaya calisin cunku panikle yine yanlis tartismalarda bulabilirsiniz kendinizi.sakin olarak gozlemlemeye calisin.ama zaten sinirle aldatacak yapisi varsa ve bunu uygulamaya gecirecekse umarim gozunuze bir sekilde ilisir.yoksa sinirli yapisi var ve her tartismada boyle yapacaksa vay halinize.ha diger ihtimal kuruntu yapiyor da olabilirsiniz ,bunu anlamanin yolu da sakin kalip gozlemlemek.
maddi konudaki tartismaniz neyden kaynaklandi?neden kusluge donustu?Ne olur dua edin böyle bişey olmasın ne olur ben kuruntu yapıyor olayım
Yok bunların hiçbiri olmadı dün konuşmadı hiç benimle onda da eve geç gelmedi ama yanyana da değildik pek ondan önce zaten hiç yoktu böyle şeylerSaydığınız sebepler aldatılıyorum demeniz için yeterli değil. eve geç gelmesi, size yaklaşmaması, telefonunu gizlemesi falan gibi davranışlar da sezdiniz mi?
Küslüğe dönüşmesini sebebi benim açımdan beni ağlatmasıydı o ise eşim ben senden para kıskanıyormuşum gibi davranma diye bağırdı bu şekildemaddi konudaki tartismaniz neyden kaynaklandi?neden kusluge donustu?
Ozaman korkma canımYok bunların hiçbiri olmadı dün konuşmadı hiç benimle onda da eve geç gelmedi ama yanyana da değildik pek ondan önce zaten hiç yoktu böyle şeyler
Nolur dua edinOzaman korkma canım
ŞNolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?