Aldatilma travmanizi nasil astiniz

Savascibaykus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
2
6
1
41
1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.

Eğer hala beraberseniz eşinizle sürekli aklınıza gelecek zamanla sadece daha az gelecek

Ben de aldatıldim. Hem de beni eski karısıyla aldattı. Terk etti ve giderken altınlarımı kardeşimin hastane parasını bile aldı. Geçiyor emin ol. Kendine değer ver. Sağlığınla ilgilen spor yap. Bakım yap. Hiç bir şey yapamıyorsan yürüyüş yap. En uzak markete git.

Canım öncelikle şunu düşün ilk aldatılan ben değilim de. Ikinci olarak bu sürecin geçici olduğunu düşün daha sonra da bunun sana vermek istediği mesajı düşün. Hayatına bir daha böyle vasıfta insanları kabul etmeyeceğini kararını ver.

İlk evliliğimde aldatıldığımı öğrendiğimde aynen bunları yaptım. Bunu ilk yaşayan kadın ben değilim son da olmayacağım. Onun beni aldatması beni yetersiz ve değersiz yapmaz dedim. Sonra kendi içime döndüm ve ben bu adamı hala onunla aynı yatağa girecek kadar seviyor muyum dedim cevabım hayırdı. Sonra boşandım zaten. Ama çok zor bir süreç olduğunu kabul etmek lazım. Kendini bazen dibe batmış hissediyorsun oda doğru. Ama geçiyor hem de çok güçlenerek çalıyorsun bu mücadeleden.

ayrıldınmı yazmamışsın yada ben görmedim. eşin yanındayken onun tavırlarına göre degişiyor bence atlatma süren. ben ayrılmadan önce 2 ay bereber yaşamaya çalıştım atlatamadım. şuan ayrıyım spor yapıyorum sinema tiyatroya gidiyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. işim zaten yogun geçiyor. ve en güzeli bence yazmak. dehşet rahatlatıyor. tamamen atlatmadım ama eskiye nazaran daha iyiyim. bunlar benim denediklerim umarım sende atlatıcaksın. kendi gücünü farket ve öbür kadınla sakın kıyaslama kendini hiç çıkamıyosun o zaman işin içinden.

Konu sahıbı aldatıldım ve ayrıldım dememıs. Sadece aldatıldım demis ve atlatamamıs.
Zannediyorum ki adamla beraber hala. Evlı ya da sevgili bilemem.

Affetmeseydınız hanımefendi.
Dunyadakı tek erkek oymus gıbı Affetmeseydınız.
Eger yol verseydiniz aldatıldıgınızda, simdi kimseyle kendinizi kıyaslamaz tertemiz yeni hayatınıza alısmıs olurdunuz. Ben adamla beraber oldugunuzu varsaydım yazıklarınızdan. Aldatılmayı atlatan kadınlar adamlara yol veren kadınlar oluyor genelde.

Adamın sizde olması falan bos tesellı bu arada. İlk fırsatta gene yapacak cunku bırkere yaptı.

Teselliye bak!!!

Tatlım buna fakir tesellisi denir anca. Güldüm yani

Rahmetli annem bu durumu yaşamıştı kendini çok kapatmıştı asosyal olmuştu içinde hem kin hem sevgi vardı zaman zaman ağlardı..
Üzülür ama bisey yapamazdım..
Annem gibi olma tek diyeceğim o..
Genç yaşında hasta olup gitti
Sağlığının kıymetini bil
Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…