- 26 Şubat 2020
- 2
- 6
- 1
- 41
- Konu Sahibi Savascibaykus
-
Eğer hala beraberseniz eşinizle sürekli aklınıza gelecek zamanla sadece daha az gelecek1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Yorumlarınızı genelde çok beğeniyorum.Kendinize değer vermeye başladığınızda sizi gerçekten seven birisiyle tanışıyorsunuz.
İşte o zaman insan iyileşmeye başlıyor bence.
İlk evliliğimde aldatıldığımı öğrendiğimde aynen bunları yaptım. Bunu ilk yaşayan kadın ben değilim son da olmayacağım. Onun beni aldatması beni yetersiz ve değersiz yapmaz dedim. Sonra kendi içime döndüm ve ben bu adamı hala onunla aynı yatağa girecek kadar seviyor muyum dedim cevabım hayırdı. Sonra boşandım zaten. Ama çok zor bir süreç olduğunu kabul etmek lazım. Kendini bazen dibe batmış hissediyorsun oda doğru. Ama geçiyor hem de çok güçlenerek çalıyorsun bu mücadeleden.Canım öncelikle şunu düşün ilk aldatılan ben değilim de. Ikinci olarak bu sürecin geçici olduğunu düşün daha sonra da bunun sana vermek istediği mesajı düşün. Hayatına bir daha böyle vasıfta insanları kabul etmeyeceğini kararını ver.
Teselliye bak!!!Küçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedimÜzülme yaaaa
Ben okurken insallah ironidir dedımTeselliye bak!!!
Küçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedimÜzülme yaaaa
İroni olsun lütfenBen okurken insallah ironidir dedım
E duymak istedikleri bunlar, ayrılmamış ne diyeyimTeselliye bak!!!
Ama duymak istediği buuuu ben napabilirim kiiiTatlım buna fakir tesellisi denir anca. Güldüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?