Aldatilma travmanizi nasil astiniz

Erkeklerin sindirdiği kadınlardan mısınız? Yoksa onlara sırtını dayayıp oh ne güzel hayat diye yaşayanlardan mı? Öyle kalın o zaman. Okuduğunuz okuluda çöpe atın. Lise mezunuyum. 1 tanesi aldattı boşadım. Gerekirse 2.'yi 3.'yü de boşarım. Ne yapar eder çocuklarıma ekmekte bulurum. Ezik değilim. Elim kolum sağlam çok şükür. Sizde deneyin bence. İyi gelir.

Bir kadın ne kadar güçlü olursa o kadar az üzülür. Ayaklarınızın üzerinde durmayi basarmissiniz tebrik ediyorum... Ne yazikki günümüzde bir çok kadın kendini eksik ve güçsüz hissediyor... Malesef çoğu kadın basarabilecegine ihtimal vermiyor. Çoğu evlilik sorunlu sorunsuz yok ama bı yerden sonra kadının artık kendi ayakları üzerinde durması kendi kendine bir taht yapıp oturması lazım. Tebrik ediyorum belki okuyn herkese o basardiysa bende basaririm dedirtebiliriz

İnşallah o başardıysa bende başarırım derler. Ama sanmıyorum. İnsanlar genelde kendilerine güvendikleri için çocuk doğurmuyorlar. Ya kocalarına güvenerek çocuk doğuruyorlar yada kocalarını evde tutabilmek için. Bu hep böyle olagelmiştir. Böyle gitmesindir benim derdim. Doğuracaksam kocam olmasada ben bakabilirime güvenerek doğururum. Bu güvencem yoksa kimse kusura bakmasın çocukta olmamalı. Hep derim Allah deldiği boğazı aç koymaz. Çok şükür benim tek güvencem o. Kendime güvenimde ondan geliyor.

1 yılı geçti Fiziki aldatma da yok ama hala aşamadım. Hala bir insan evlenince nasıl başka kadınlara bakar nasıl onlar üstünden kendini tatmin eder. Hele ki eş olarak seçtiğim insan nasıl böyle bir ahlak anlayışına sahip olabilir ..4-5 yıl boyunca nasıl Bana yakalanmadan (insan kendi gibi görüyor güveniyor işte) sürdürür bu işi.Baba olunca bile devam mi eder diye diye kendimi yiyorum

Çocuk var mıydı?

Çocuk var mıydı?
Evli değilim. Erkek ark. Aldattı. Belki de o yüzden daha kolay oldu. 2 yıllık bir ilişki idi. Çok seviyorduk güya birbirimizi. Beni yaklaşık 120 kilo olan evli bir kadın ile aldattı. Bu arada kadın zenginmiş. Buna para pul hediye. İlk duyduğum an Allahım dedim ben öleyim. Sonra dedim ay onlar ölsün ben inadına yaşayayım

Eş dediğim kişinin bakıp kendini tatmin ettiği kadınları görseniz ... gerek var mıydı diyorum... sen ben hiçbir farkı yok o kadınların .. hatta kendisine sordum neden dedim ... hayal dünyası işte dedi.bana aşırı saçma geldi evlisin mutlusun sorunsuz ailelerimiz var ama gidiyorSun sosyal medyadan ekli olan arkadaşlarının fotoğraflarına bakıp tatmin oluyorsun... elinin altında kadın var hani istemiyorum başım ağrıypr diyen bi tip de değilim .. son sözüm ona karşı şu oldu.Cehennemde Ateşini körükleyen kişi ilk ben olacağım hakkıma girdiğin için. Gerisi boş zaten

Hiç kıyaslama yapmayın bence eşiniz hata yapmış bundan sonrası için iyi düşünün iyi olsun

Aylar sonra size gelip carlama sebebi neydi deli karının

Nişanlıyken sanal yolla aldatıldım :)
Ve nişanı attım tüm inkarlarına rağmen.
Zaten ihanetini kabul eden görülmemiştir, görülmüşse de bana rastlamadı öylesi.
Son olarak; ihanetin travması sürüyor bir süre, karşına çıkan başka birisine de zor güveniyorsun.
Ama geçiyor.

Aylar sonra size gelip carlama sebebi neydi deli karının
Sevgilimin dogum gününde hediye göndermiştim , onu bulmuş ,üzerinden 4-5 ay geçmiş. Zaten hediye gönderdiğimde sevgiliydik. Hiç aklına sevgilim beni aldatıyor mu düsüncesi gelmemiş :) ben hediye gönderen sapık gibi oldum :)
Kiz aradı beni , sen kimsin , neden hediye gonderiyorsun sevgilime vs diye ama bayağı arada carladı ,küfürler tehditler havada ucuşuyor .Bende güzel güzel olanı anlattim yani beni kendisiyle aldattığinı , kanıtlarım da vardı resimler , ss ler bir güzel attım . Ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabi bana değil sevgilisine inanmayı tercih etti. ama ilahi adalet aylar sonra onlarda ayrıldı .

Eger hala o kisiyle berabersen bu durumu affettigin icin kendine kizacaksin, dahasi suphelerle yasayacaksin. Iyilesmen icin once bu kisi hayatinda ise onu hayatindan cikarman gerekiyor.

2 siktaki kadınlardan da degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…