- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Savascibaykus
Ayrılmamış mı???E duymak istedikleri bunlar, ayrılmamış ne diyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmamış mı???E duymak istedikleri bunlar, ayrılmamış ne diyeyim![]()
Ne kadar kolay konusmussunuz bıçak gibi sözleriniz hanımefendi norveçte değil turkiyedeyiz bilmem anlatabildim mi üniverste mezunuyum derece ile bitirdim 2 çocuğum var ne yaparim ne ederim boşansam şu kucucuk şehirde diye hep dusunurum
Bir kadın ne kadar güçlü olursa o kadar az üzülür. Ayaklarınızın üzerinde durmayi basarmissiniz tebrik ediyorum... Ne yazikki günümüzde bir çok kadın kendini eksik ve güçsüz hissediyor... Malesef çoğu kadın basarabilecegine ihtimal vermiyor. Çoğu evlilik sorunlu sorunsuz yok ama bı yerden sonra kadının artık kendi ayakları üzerinde durması kendi kendine bir taht yapıp oturması lazım. Tebrik ediyorumErkeklerin sindirdiği kadınlardan mısınız? Yoksa onlara sırtını dayayıp oh ne güzel hayat diye yaşayanlardan mı? Öyle kalın o zaman. Okuduğunuz okuluda çöpe atın. Lise mezunuyum. 1 tanesi aldattı boşadım. Gerekirse 2.'yi 3.'yü de boşarım. Ne yapar eder çocuklarıma ekmekte bulurum. Ezik değilim. Elim kolum sağlam çok şükür. Sizde deneyin bence. İyi gelir.
Bir kadın ne kadar güçlü olursa o kadar az üzülür. Ayaklarınızın üzerinde durmayi basarmissiniz tebrik ediyorum... Ne yazikki günümüzde bir çok kadın kendini eksik ve güçsüz hissediyor... Malesef çoğu kadın basarabilecegine ihtimal vermiyor. Çoğu evlilik sorunlu sorunsuz yok ama bı yerden sonra kadının artık kendi ayakları üzerinde durması kendi kendine bir taht yapıp oturması lazım. Tebrik ediyorumbelki okuyn herkese o basardiysa bende basaririm dedirtebiliriz
1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Çocuk var mıydı?Öfke ve hayal kırıklığı bir anda geçmiyor. Ama ben ne yaptım. Gezdim tozdum. Keyif aldığım ne varsa onu yaptım. Merak ettiğim yerlere gittim merak ettiğim konuları araştırdim okudum fln. Bol bol başka insanlarla biraraya geldim. Hayat güzel. Bir şerefsiz yüzünden hayatı kendine zehretmeye gerek yok.
Evli değilim. Erkek ark. Aldattı. Belki de o yüzden daha kolay oldu. 2 yıllık bir ilişki idi. Çok seviyorduk güya birbirimizi. Beni yaklaşık 120 kilo olan evli bir kadın ile aldattı. Bu arada kadın zenginmiş. Buna para pul hediye. İlk duyduğum an Allahım dedim ben öleyim. Sonra dedim ay onlar ölsün ben inadına yaşayayımÇocuk var mıydı?
Evli değilim. Erkek ark. Aldattı. Belki de o yüzden daha kolay oldu. 2 yıllık bir ilişki idi. Çok seviyorduk güya birbirimizi. Beni yaklaşık 120 kilo olan evli bir kadın ile aldattı. Bu arada kadın zenginmiş. Buna para pul hediye. İlk duyduğum an Allahım dedim ben öleyim. Sonra dedim ay onlar ölsün ben inadına yaşayayım
Hiç kıyaslama yapmayın bence eşiniz hata yapmış bundan sonrası için iyi düşünün iyi olsun1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Aylar sonra size gelip carlama sebebi neydi deli karınınbir kere aldatıldım , çok güzel kadındı yalan yok. Kıyaslama bile yapacak durumda değildim :)
tabi bitti olması gereken buydu . Arada kalamazsın o bir tercih yapmış ve o tercih bir başkası napabilirdim . Kadına hesapta sormadım , saflık seviyem %99 çünkü. Aylar geçti bu kadın beni buldu , aradı . Öyle bir carlıyor ki sanki ben almışım sevgilisini elinden , allahım üsluba falan hiç girmiyorum gerçekten bu kadar sokak ağızıyla konuşan ,küfürbaz , itici bir kadın görmedim yani. Hak ettiğini bulmuş olmasına sevindim açıkçası , tencere yuvarlanır kapağını bulur. Siz kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın sizin de daha güzel özellikleriniz vardır , bir başkasının da . Önemli olan karşımızdakine nasıl baktığımız , ne bulmak istediğimiz :)
HayırAyrılmamış mı???
Sevgilimin dogum gününde hediye göndermiştim , onu bulmuş ,üzerinden 4-5 ay geçmiş. Zaten hediye gönderdiğimde sevgiliydik. Hiç aklına sevgilim beni aldatıyor mu düsüncesi gelmemiş :) ben hediye gönderen sapık gibi oldum :)Aylar sonra size gelip carlama sebebi neydi deli karının
2 siktaki kadınlardan da degilimErkeklerin sindirdiği kadınlardan mısınız? Yoksa onlara sırtını dayayıp oh ne güzel hayat diye yaşayanlardan mı? Öyle kalın o zaman. Okuduğunuz okuluda çöpe atın. Lise mezunuyum. 1 tanesi aldattı boşadım. Gerekirse 2.'yi 3.'yü de boşarım. Ne yapar eder çocuklarıma ekmekte bulurum. Ezik değilim. Elim kolum sağlam çok şükür. Sizde deneyin bence. İyi gelir.