Aldatilma uzerine..

Dilekka11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
433
160
53
33
Merhaba arkadaşlar aslında pek yazma taraftarımı degildim ama baktim herkes bi derdini bi hüznünü paylaşıyor bu aralar biraz depresif moddayım bende dedim yazayım:).aradan 5 sene geçti tabi ben hayatıma yeni bi düzen oturttum ama bazı kalp kırıklıkları kalpte yer ediyor ve kolay kolay unutulmayan anılar biraktiriyor.hayatima birini aldim ve herşey alt-üst oldu.nisanliydim herşey güzel gidiyordu fakat ben öyle zannediyormusum kendisi yat kaptaniydi yani beni öyle kandırdı meğersem kaptan falan değilmiş yatta görevli bi elemanmis.yazin tura diye çıktı ben öyle biliyorum meğersem ingiltereden 40 yaşında 4 çocuklu bi kadınla tanışıp ilişki yaşamış ve ailesiyle tanıştırmış ben onu iste diye bilirken o benim dibimde baskasiylaymis ve bunu benim dışımda herkes biliyormuş tabi sonra öğrendim hissetmeye başladım bi terslik olduğunu geçti karşıma ve dedi ki böyle böyle ama ben kadınla parası icin beraberim seninle ayrıldım diye biliyor idare et falan falan.sonra onunla evlendi tabi bu arada biz birlikte olduk 6 senelik bi beraberlikti bu ben evleneceğiz diye bakarken herşeyi hazirlamisken o böyle got üstü bıraktı beni.o saatten sonrada ne birini sevebildim ne guvenebildim.yazmak istedim sizde benim gibi aldatildiysaniz hikâyelerinizi paylaşın arkadaslar

Ben 21 imde evlendim 18-21 e bayağı hızlı yaşadık neyse aldatildim mi acaba bilmiyorum bilemedim ama evlendikten sonra yazanlar karşı tarafta evliyken felan dolu oldu tüm sosyal medyalarımı kapattim.

Erkekler ne zannediyor acaba geziyorsun tozuyorsun kiz başkasıyla evleniyor o evlenmesene ne sanıyor kendileriyle yatıp kalkacaklarini mi .. aldatmak sadece şerefsizlik değildir her türlü şerefsizlik vardır aldatmak sadece en büyüğü 😏

Aldatıldım. Yine aldatılabilirim. Ama bunun yüzünden hayattan, yaşamaktan vazgeçmem. Alttılarsa bu onların ayıbı. Kendimde kusur görmem. Ben böyle yaptığım için aldattı demem. Adam değilmiş ondan aldatmış derim. :KK69:

Hayatınız bitmedi sonuçta hala nefes alıyorsunuz. Sizin suçunuzda yok siz aldatmamışsınız, aldatılmışsınız. Ee neden pire için yorgan yakıyorsunuz ki? Pireyi temizleyin yorganına güle güle kullanın :cool:

Bende aldatıldım boşadım tek celsede kızı yaşında biri hemde çok güzel taş bebek. Devam etmedi onla hala peşimde çok pişman 1 2 haftadır beraber yaşıyoruz evime taşındı çocuklar mutlu o mutlu ama ben tam anlamı ile mutlu değilim. Etrafımda pervane ne yapcam ne düşüncem bilmiyorum psikoloğu bıraktım tasındığım için başka şehirde kaldı sanal devam edemedim 1 3 seans sadece. Yanı olaylar biraz tuaf nasıl bu hallere düştük bilmiyorum oda bilmiyor. 1 2 yıldır işlerle ilgili psikolojisi bozuktu tedavi görüyordu son 6 aydında oldu bu aldatma yılan gibi geldi kahve yaptı ay çok mutsuz gözüküyorsunuz ilaçlarınızı alın vs vs akşam kafade oturalim size de iyi gelir felan dedi aklımı başımdan aldı dedi.eleman kızlardan biriydi şirkette. Sonra o dönemlere ait elden borç para verdiği erkek elemanlarda var biraz durumundan yararlanmışlar kafa gıdık diye.hesaplara ben baktığım için şirkette elden vermiş kafa gıdık ama bunu düşünebilmiş oda enteresan Şimdi eskisi gibi çok iyi ya da rol yapıyor bilmiyorum. Saçma sapan bir hayat yaşıyorum yani.bazen korona olsam da ölsem demiyor da değilim.ne kadar güzel bir hayatım vardı hep de şükür eder şükür namazı kılardım rabbim imtihan ediyor sanırım

Bende aldatıldım boşadım tek celsede kızı yaşında biri hemde çok güzel taş bebek. Devam etmedi onla hala peşimde çok pişman 1 2 haftadır beraber yaşıyoruz evime taşındı çocuklar mutlu o mutlu ama ben tam anlamı ile mutlu değilim. Etrafımda pervane ne yapcam ne düşüncem bilmiyorum psikoloğu bıraktım tasındığım için başka şehirde kaldı sanal devam edemedim 1 3 seans sadece. Yanı olaylar biraz tuaf nasıl bu hallere düştük bilmiyorum oda bilmiyor. 1 2 yıldır işlerle ilgili psikolojisi bozuktu tedavi görüyordu son 6 aydında oldu bu aldatma yılan gibi geldi kahve yaptı ay çok mutsuz gözüküyorsunuz ilaçlarınızı alın vs vs akşam kafade oturalim size de iyi gelir felan dedi aklımı başımdan aldı dedi.eleman kızlardan biriydi şirkette. Sonra o dönemlere ait elden borç para verdiği erkek elemanlarda var biraz durumundan yararlanmışlar kafa gıdık diye.hesaplara ben baktığım için şirkette elden vermiş kafa gıdık ama bunu düşünebilmiş oda enteresan Şimdi eskisi gibi çok iyi ya da rol yapıyor bilmiyorum. Saçma sapan bir hayat yaşıyorum yani.bazen korona olsam da ölsem demiyor da değilim.ne kadar güzel bir hayatım vardı hep de şükür eder şükür namazı kılardım rabbim imtihan ediyor sanırım
Ahahha kızın yılan olması ve şu an eşinizi affetmiş olmanız 😂ilahi 😂

Merhaba arkadaşlar aslında pek yazma taraftarımı degildim ama baktim herkes bi derdini bi hüznünü paylaşıyor bu aralar biraz depresif moddayım bende dedim yazayım:).aradan 5 sene geçti tabi ben hayatıma yeni bi düzen oturttum ama bazı kalp kırıklıkları kalpte yer ediyor ve kolay kolay unutulmayan anılar biraktiriyor.hayatima birini aldim ve herşey alt-üst oldu.nisanliydim herşey güzel gidiyordu fakat ben öyle zannediyormusum kendisi yat kaptaniydi yani beni öyle kandırdı meğersem kaptan falan değilmiş yatta görevli bi elemanmis.yazin tura diye çıktı ben öyle biliyorum meğersem ingiltereden 40 yaşında 4 çocuklu bi kadınla tanışıp ilişki yaşamış ve ailesiyle tanıştırmış ben onu iste diye bilirken o benim dibimde baskasiylaymis ve bunu benim dışımda herkes biliyormuş tabi sonra öğrendim hissetmeye başladım bi terslik olduğunu geçti karşıma ve dedi ki böyle böyle ama ben kadınla parası icin beraberim seninle ayrıldım diye biliyor idare et falan falan.sonra onunla evlendi tabi bu arada biz birlikte olduk 6 senelik bi beraberlikti bu ben evleneceğiz diye bakarken herşeyi hazirlamisken o böyle got üstü bıraktı beni.o saatten sonrada ne birini sevebildim ne guvenebildim.yazmak istedim sizde benim gibi aldatildiysaniz hikâyelerinizi paylaşın arkadaslar
4 çocuklu kadınla sırf parası için evlenecek tiynetteki adamdan kurtulduğunu şükretmelisiniz.

ben de aldatıldım. İlk zamanlar insana aşırı koyan bir şey ama iyi ki bunu da yaşamışım diyorum şimdi. Her hata bir tecrubedir. İyi ki beni aldatmış ve ben bunun benden bir şey götürmediğini öğrenmişim. Hata yapmış da olabilirsin, pişman da olabilirsin ama unutma ki hatalar insanlar içindir. İnşallah bundan sonraki hayatın çoook daha iyi olur

2,5 yil cok aslk oldugum 1 Deniz subayi ile arkadasligim olmustu. Ailemle tanismisti, hersey cok guzeldi, evlilige karar vermistim ta ki onun baska 1 ilde evinde yasattigi resmi nikahli esi ve cocugu oldugunu ogrenene kadar! Onu hic 1 sey soylemeden terkettim, 1 daha hic konusmadim.
Sonraki yillarda ben evlendikten sonra sosyal medyadan bosanmak uzere oldugunu ve beni hala cok sevdigini yazmisti. Bense hic cevap vermemistim.
Ondan sonra da arkadasliklarim oldu ama hep husrana ugradim. Yuregim buruk, ruhum incinmis kaldim. Evliligimde de mutluluk yasayamadim. Simdi de bosanmaktayim.
Bence hayal kirikliklari kapanmaz yaralar aciyor ruhta. Ne 1 daha guven olusuyor ne de sonsuz sevgi...

Son düzenleme:
Ama iste siz o kadinin hakkini savunmamissiniz, bir sekilde gozunuzu kapatmissiniz oradaki haksizliga.

Cuvaldizi kendinize de mi batirsaniz az

Bilerek devam ettiniz yani dogru mu anladim 😒 zaten gemi kaptani sofor pilot bu erkeklerin sadik olmasi yuzde 10 ihtimaldir belkide degildir.. bilerek devam ettiyseniz sizin hataniz ama olan olmus, kotulerle karsilasiyoruz ki iyileri görebilelim

Aldatmak kişinin karakterini gösterir, sizlik bir durum yok da benim asıl merak ettiğim erkek arkadaşınız böyle çirkin bir ilişki içindeyken siz neden devam ettiniz onunla? Kadınla birliktelik yaşayıp parasını yiyip boşansa gelse içiniz alacak mıydı yani?
Ben devam etmedim öğrendikten sonra bitti ilişkimiz.siz yanlış anladiniz sanirim

Bilerek devam ettiniz yani dogru mu anladim 😒 zaten gemi kaptani sofor pilot bu erkeklerin sadik olmasi yuzde 10 ihtimaldir belkide degildir.. bilerek devam ettiyseniz sizin hataniz ama olan olmus, kotulerle karsilasiyoruz ki iyileri görebilelim
Devam etmedim ilişkiyi öğrendikten sonra bitti

Back
X