- 15 Ocak 2020
- 433
- 160
- 53
- 33
Merhaba arkadaşlar aslında pek yazma taraftarımı degildim ama baktim herkes bi derdini bi hüznünü paylaşıyor bu aralar biraz depresif moddayım bende dedim yazayım:).aradan 5 sene geçti tabi ben hayatıma yeni bi düzen oturttum ama bazı kalp kırıklıkları kalpte yer ediyor ve kolay kolay unutulmayan anılar biraktiriyor.hayatima birini aldim ve herşey alt-üst oldu.nisanliydim herşey güzel gidiyordu fakat ben öyle zannediyormusum kendisi yat kaptaniydi yani beni öyle kandırdı meğersem kaptan falan değilmiş yatta görevli bi elemanmis.yazin tura diye çıktı ben öyle biliyorum meğersem ingiltereden 40 yaşında 4 çocuklu bi kadınla tanışıp ilişki yaşamış ve ailesiyle tanıştırmış ben onu iste diye bilirken o benim dibimde baskasiylaymis ve bunu benim dışımda herkes biliyormuş tabi sonra öğrendim hissetmeye başladım bi terslik olduğunu geçti karşıma ve dedi ki böyle böyle ama ben kadınla parası icin beraberim seninle ayrıldım diye biliyor idare et falan falan.sonra onunla evlendi tabi bu arada biz birlikte olduk 6 senelik bi beraberlikti bu ben evleneceğiz diye bakarken herşeyi hazirlamisken o böyle got üstü bıraktı beni.o saatten sonrada ne birini sevebildim ne guvenebildim.yazmak istedim sizde benim gibi aldatildiysaniz hikâyelerinizi paylaşın arkadaslar