Aldatilma uzerine..

2,5 yil cok aslk oldugum 1 Deniz subayi ile arkadasligim olmustu. Ailemle tanismisti, hersey cok guzeldi, evlilige karar vermistim ta ki onun baska 1 ilde evinde yasattigi resmi nikahli esi ve cocugu oldugunu ogrenene kadar! Onu hic 1 sey soylemeden terkettim, 1 daha hic konusmadim.
Sonraki yillarda ben evlendikten sonra sosyal medyadan bosanmak uzere oldugunu ve beni hala cok sevdigini yazmisti. Bense hic cevap vermemistim.
Ondan sonra da arkadasliklarim oldu ama hep husrana ugradim. Yuregim buruk, ruhum incinmis kaldim. Evliligimde de mutluluk yasayamadim. Simdi de bosanmaktayim.
Bence hayal kirikliklari kapanmaz yaralar aciyor ruhta. Ne 1 daha guven olusuyor ne de sonsuz sevgi...
Hayat herkese ne yazık ki adil davranmıyor haklisiniz

Bende aldatıldım boşadım tek celsede kızı yaşında biri hemde çok güzel taş bebek. Devam etmedi onla hala peşimde çok pişman 1 2 haftadır beraber yaşıyoruz evime taşındı çocuklar mutlu o mutlu ama ben tam anlamı ile mutlu değilim. Etrafımda pervane ne yapcam ne düşüncem bilmiyorum psikoloğu bıraktım tasındığım için başka şehirde kaldı sanal devam edemedim 1 3 seans sadece. Yanı olaylar biraz tuaf nasıl bu hallere düştük bilmiyorum oda bilmiyor. 1 2 yıldır işlerle ilgili psikolojisi bozuktu tedavi görüyordu son 6 aydında oldu bu aldatma yılan gibi geldi kahve yaptı ay çok mutsuz gözüküyorsunuz ilaçlarınızı alın vs vs akşam kafade oturalim size de iyi gelir felan dedi aklımı başımdan aldı dedi.eleman kızlardan biriydi şirkette. Sonra o dönemlere ait elden borç para verdiği erkek elemanlarda var biraz durumundan yararlanmışlar kafa gıdık diye.hesaplara ben baktığım için şirkette elden vermiş kafa gıdık ama bunu düşünebilmiş oda enteresan Şimdi eskisi gibi çok iyi ya da rol yapıyor bilmiyorum. Saçma sapan bir hayat yaşıyorum yani.bazen korona olsam da ölsem demiyor da değilim.ne kadar güzel bir hayatım vardı hep de şükür eder şükür namazı kılardım rabbim imtihan ediyor sanırım
Hersey biz insanlar icin ama keşke geri dönmesine izin vermeseydiniz

Evet büyük hayal kırıklığı bna gorede size katılıyorum insan soğuyor bu aşk durumlarından yani bna öyle oldu :)

Back
X