Bence öyle yapma madem tehlikeli biriAnlaşmalı boşanmıyor ben zaten zina yolutla boşanalım istiyorum bütün yediği naneler çıksın ortaya
Anlasım zaten olaylsr olunca hemen arabayı aldım ama ev miras yoluyls bi hak talep edemiyorum nafaka verir bi de ama ısrarla bırakmam peşinj diyor belki ailem devreye girince kabuk eder Çünkü el iyisi annem pek sever güzel oynar herkese onlara karşı belki ılımlı davramır imajı bozulmasın diyeBence öyle yapma madem tehlikeli biri
Anlaşmalı boşanmaya yanaş,istediklerimi ver güzellikle ayrılalım,çocuklarımız var ömür boyu yüzyüze bakacağız de.
Kışkırtma bence
Hanımefendi siz bizi salak mı sandınız? Züğürt tesellisi bunlar. Birazda ben yiyeyim değil amacınız, boşanmamak! Boşuna konu açıp insanları oyalamayın. Ben taze sandım. Siz affedin böyle bu gavatları. Daha çok aldatırlar sizi. Karakteriniz bu kadar mı iradesiz. Bir yemeğe ve hediyeye kandınız?Mail ve ekrwn görüntüleri var avukatla gorüştüm telde bu arada 2 ay oldu öğreneli beni yemeğe götürüp hediye filsn aldı ben de buraz bn yiyeyim dedim ama cektifi fotolaeın hepsini sildim telefondan
Kadını zengin diye kandırmış bence.Bence bozardı çünkü,sen gelmesen ben seni gelip annenin evinden almayacaktım demiş konu sahibine
O,kesin o bulduğu kadından tekme yedi,bari karımı kaçırmayayım diyor
Ne yapacak yani,ailen seni böyle üzen insanı tutsa ne olacak.Anlasım zaten olaylsr olunca hemen arabayı aldım ama ev miras yoluyls bi hak talep edemiyorum nafaka verir bi de ama ısrarla bırakmam peşinj diyor belki ailem devreye girince kabuk eder Çünkü el iyisi annem pek sever güzel oynar herkese onlara karşı belki ılımlı davramır imajı bozulmasın diye
Olabilir herkes bi tuhaf artıkKadını zengin diye kandırmış bence.
Bozsa bile kadın istemez bence.
2 çocuklu adamı ne bilim tuhaf ilişkiler.
Bekar öğretmen bir kadın başka erkek mi bulamadı.
Bence dediğim gibi oldu .
Kadın parayı görünce atladı sonra baktı yok vınladı.
Ya evli adam heyecan yaşatan her kadına aşık olur, sever.. yanlış anlamayın gerçek olduğunu düşünmüyorum hislerinin o yüzden söyledim yani fazla anlam yüklemeyin diye. Ha yine yaoma olasılığı yüksek o ayrı bide duygusal bi yapısı mı var ne kolayca da elevermiş kendini. Duygularını bırakıp aklını kullanmaya başlamazsa daha çok kullanan olurMerhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
Bence başakBu adam koç burcu mu? Çok iyi manipülasyon yapıyor gavat
Olay cikartirsaniz sıkıntı yaşar çünkü evli olduğunu bilerek yaptıysa bı olay cikarabilirsinizBir de bu kadın öğretmen ya ortaokulda ingilizce öğretmeni ben çok pişmanım ama sandifiniz gibi bişey olmadı diyor hala
Ahahahah evet düzeni iyi kurmuşBence başak
Valla kafayı yemiş herkes.Olabilir herkes bi tuhaf artık
Öğretmenmiş bir de
Niyr sizi salak yerine koyayım çünkü canı yansîb istiyorm onun parası gücü çübkü onun Allah kimseye yaşatmadın o psikolojiyle nasül zarar verebikirim diye düşübüyorsunuz ben neler yaşıyorjm bi fikriniz vsr mı en güvendiğum eşim dediğim adam doğumdan sonra benim en büyük düşmabüm oldu rssmenHanımefendi siz bizi salak mı sandınız? Züğürt tesellisi bunlar. Birazda ben yiyeyim değil amacınız, boşanmamak! Boşuna konu açıp insanları oyalamayın. Ben taze sandım. Siz affedin böyle bu gavatları. Daha çok aldatırlar sizi. Karakteriniz bu kadar mı iradesiz. Bir yemeğe ve hediyeye kandınız?
Tamam da siz aldatsanız adınızı çıkarırdı ederdi. Ama o yapınca affedildi. Canı yanınca ne olacak? Evet yansın haklısınız ama yine onu affedeceksinizNiyr sizi salak yerine koyayım çünkü canı yansîb istiyorm onun parası gücü çübkü onun Allah kimseye yaşatmadın o psikolojiyle nasül zarar verebikirim diye düşübüyorsunuz ben neler yaşıyorjm bi fikriniz vsr mı en güvendiğum eşim dediğim adam doğumdan sonra benim en büyük düşmabüm oldu rssmen
Lodosçu diyorum ben bunlara,evli olduğunu biliyormuş ama aranız bozukmuş demiş konu sahibineValla kafayı yemiş herkes.
Boşanmış çocuklu bir adamı bile şans vermiyorum büyük konuşmayayım.
Hiç evlenmedim ne işim olur.
Bunlar evli barklı adamlarla.
Bence yiyici bir tip
Bulduğunla işte takılıp para yiyor.
Bir yuvayı dağıtmış.
Bunların amacı ego tatmini.
Bekar bir adam böyle para harcamaz ona.
Hsyır aslan Narsist manipülasyoncu gösteroş budalası pislikBence başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?