Aldatılma ve sonrası

Anlaşmalı boşanmıyor ben zaten zina yolutla boşanalım istiyorum bütün yediği naneler çıksın ortaya
Bence öyle yapma madem tehlikeli biri
Anlaşmalı boşanmaya yanaş,istediklerimi ver güzellikle ayrılalım,çocuklarımız var ömür boyu yüzyüze bakacağız de.
Kışkırtma bence

Şu anda duygularınızın hırsla karışık olduğunu düşünüyorum. Şu an affederseniz daha net görmeye ve mantıklı davranmaya başladığınızda gururunuzun daha da zedelendiğini fark edeceksiniz ve o saatten sonra uzaklaşma isteğiniz eşinizde pişmanlık yaratmayacak. Sizi ve sizinle birlikte neleri kaybettiğini fark etmesi için şu anda net bir duruş göstermelisiniz. Acısı geçmiyor ama diniyor. Mutlu edilmeyi hak ediyorsunuz.

Bence öyle yapma madem tehlikeli biri
Anlaşmalı boşanmaya yanaş,istediklerimi ver güzellikle ayrılalım,çocuklarımız var ömür boyu yüzyüze bakacağız de.
Kışkırtma bence
Anlasım zaten olaylsr olunca hemen arabayı aldım ama ev miras yoluyls bi hak talep edemiyorum nafaka verir bi de ama ısrarla bırakmam peşinj diyor belki ailem devreye girince kabuk eder Çünkü el iyisi annem pek sever güzel oynar herkese onlara karşı belki ılımlı davramır imajı bozulmasın diye

Mail ve ekrwn görüntüleri var avukatla gorüştüm telde bu arada 2 ay oldu öğreneli beni yemeğe götürüp hediye filsn aldı ben de buraz bn yiyeyim dedim ama cektifi fotolaeın hepsini sildim telefondan
Hanımefendi siz bizi salak mı sandınız? Züğürt tesellisi bunlar. Birazda ben yiyeyim değil amacınız, boşanmamak! Boşuna konu açıp insanları oyalamayın. Ben taze sandım. Siz affedin böyle bu gavatları. Daha çok aldatırlar sizi. Karakteriniz bu kadar mı iradesiz. Bir yemeğe ve hediyeye kandınız?

Bence bozardı çünkü,sen gelmesen ben seni gelip annenin evinden almayacaktım demiş konu sahibine
O,kesin o bulduğu kadından tekme yedi,bari karımı kaçırmayayım diyor
Kadını zengin diye kandırmış bence.
Bozsa bile kadın istemez bence.
2 çocuklu adamı ne bilim tuhaf ilişkiler.
Bekar öğretmen bir kadın başka erkek mi bulamadı.
Bence dediğim gibi oldu .
Kadın parayı görünce atladı sonra baktı yok vınladı.

Ne yapacak yani,ailen seni böyle üzen insanı tutsa ne olacak.
Seni tehtit ederek yanında yatağında hayatında ne kadar tutabilir
Eminim o da vazgeçer bi süre sonra

Olabilir herkes bi tuhaf artık
Öğretmenmiş bir de

Ya evli adam heyecan yaşatan her kadına aşık olur, sever.. yanlış anlamayın gerçek olduğunu düşünmüyorum hislerinin o yüzden söyledim yani fazla anlam yüklemeyin diye. Ha yine yaoma olasılığı yüksek o ayrı bide duygusal bi yapısı mı var ne kolayca da elevermiş kendini. Duygularını bırakıp aklını kullanmaya başlamazsa daha çok kullanan olur

Bir de bu kadın öğretmen ya ortaokulda ingilizce öğretmeni ben çok pişmanım ama sandifiniz gibi bişey olmadı diyor hala
Olay cikartirsaniz sıkıntı yaşar çünkü evli olduğunu bilerek yaptıysa bı olay cikarabilirsiniz

Olabilir herkes bi tuhaf artık
Öğretmenmiş bir de
Valla kafayı yemiş herkes.
Boşanmış çocuklu bir adamı bile şans vermiyorum büyük konuşmayayım.
Hiç evlenmedim ne işim olur.
Bunlar evli barklı adamlarla.
Bence yiyici bir tip
Bulduğunla işte takılıp para yiyor.
Bir yuvayı dağıtmış.
Bunların amacı ego tatmini.
Bekar bir adam böyle para harcamaz ona.

Niyr sizi salak yerine koyayım çünkü canı yansîb istiyorm onun parası gücü çübkü onun Allah kimseye yaşatmadın o psikolojiyle nasül zarar verebikirim diye düşübüyorsunuz ben neler yaşıyorjm bi fikriniz vsr mı en güvendiğum eşim dediğim adam doğumdan sonra benim en büyük düşmabüm oldu rssmen

Tamam da siz aldatsanız adınızı çıkarırdı ederdi. Ama o yapınca affedildi. Canı yanınca ne olacak? Evet yansın haklısınız ama yine onu affedeceksiniz

Lodosçu diyorum ben bunlara,evli olduğunu biliyormuş ama aranız bozukmuş demiş konu sahibine

Bence bi sakince düşünün. Biri size gelse bu hikayeyi anlatsa, ne derdiniz?

Bence korunulamayan zührevi hastalıklar var. Bı insan aldatirken, aldattığı insanın hayatini tehliye atıyor öncelikle. Ben bu durumda sevgi, saygı göremem.

Bakın daha aile olma şuuru konusuna girmedim. Sizi anasının dibinde yaşatan, omuriliği gelişmemiş bir ergenle, maalesef evlendiğinizi düşünüyorum.

Bilemiyorum ya ygazacak çok şey var aslında. Kafam dağınık bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…