Aldatilma

Şahit oluyorsun susuyorsun adamı ve kadını direk tanıyorsun
Sonra adama kızıyorsun üc yıl geçtigi halde eşine gidip bi cesaret herseyi anlatıyorsun üstelik kadını da ikna edip yıllar önce bununla aldatıldın diyip götürebiliyorsun
Aldatılan eş hesap sormamış mı ?
Çok saçma bu durum
Herkes fazlasıyla cesur hareket etmiş bu olayda

Şahitlik bir durum yok açık açık yazmamış.
Eşinin eski bir arkadaşı tartıştıkları için 3 sene sonra anlatmış. Ortada kanıt bile yok.

Sonra adama kızıyorsun üc yıl geçtigi halde eşine gidip bi cesaret herseyi anlatıyorsun üstelik kadını da ikna edip yıllar önce bununla aldatıldın diyip götürebiliyorsun
Çok saçma bu durum
Ayrıca konuda bu sizin yazdıklarınızı anlayacak bir durum bile yok insanları anlamadan dinlemeden yorum yapmak gerekmez bence. Sorun anlamadıysanız :)

Ayrıca konuda bu sizin yazdıklarınızı anlayacak bir durum bile yok insanları anlamadan dinlemeden yorum yapmak gerekmez bence. Sorun anlamadıysanız :)

Olmayan yeri göstersene
Yorumlarıda okuyarak bu sonuca vardım

Olmayan yeri göstersene
Yorumlarıda okuyarak bu sonuca vardım

Konu sahibine ben sordum yorumları okuyabilirsin.
Kadınla herhangi bir ilgisi yok bu konunun.
Aldatıldığını eşinin (sözde aldatılan kadının) eski arkadaşı söylemiş. Tartışmışlar araları bozulunca gidip kadına eşin 3 sene önce seni aldattı,aldattığı kadını da tanıyorum diye konuşturmuş bunları. Ama herhangi bir kanıt yok ellerinde.

Şey canım ya ben seni 3 yıl önce aldattım ama zaman aşımına uğradığı için söylemedim neyse bi çay koy da içelim denecek bir durum mu bu yahu?
Aldatmış neticede zamanın ne önemi var.

Çok saçma bu durum
Haklısın o konuda. Arkadasim da demis zaten niye şimdi anlatıyorsun. Daha önce söyleyecektim bilmem ne falan üstünü kapatmış

Biz kadinlar niye boyleyiz.dusunun hangi erkek aldatildigini duyunca affedecek.affetmeyi birak oldurur o kadini(onaylamiyorum tabi bunu).biz napiyoruz peki aman bi daha yapmaz bi kereliktir beni seviyo cok degisti arada cocuk var bla bla bla....durust olalim kadinlara rahatlik daha iyi bi secenek oluyo.ohh nasilsa basinda bir erkek(!) var.iyi kotu sahipleniyo karnini doyuruyor .sonra millet ne der diye bahaneler uretiyoruz.biraz daha cesaretli olsaydik aldatilmalar bu kadar artmazdi diye dusunuyorum.

Konu sahibine ben sordum yorumları okuyabilirsin.
Kadınla herhangi bir ilgisi yok bu konunun.
Aldatıldığını eşinin (sözde aldatılan kadının) eski arkadaşı söylemiş. Tartışmışlar araları bozulunca gidip kadına eşin 3 sene önce seni aldattı,aldattığı kadını da tanıyorum diye konuşturmuş bunları. Ama herhangi bir kanıt yok ellerinde.

Ee tamam bana söylendiginiz nokta nedir burda ?

Ee tamam bana söylendiginiz nokta nedir burda ?

Konu sahibinin şahit olduğunu yazmışsınız bir yorumda,bende öyle olmadığını anlattım.
Size söylediğim birşey yok konuyu yanlış anlamışsınız bende olanı anlattım.....

Biz kadinlar niye boyleyiz.dusunun hangi erkek aldatildigini duyunca affedecek.affetmeyi birak oldurur o kadini(onaylamiyorum tabi bunu).biz napiyoruz peki aman bi daha yapmaz bi kereliktir beni seviyo cok degisti arada cocuk var bla bla bla....durust olalim kadinlara rahatlik daha iyi bi secenek oluyo.ohh nasilsa basinda bir erkek(!) var.iyi kotu sahipleniyo karnini doyuruyor .sonra millet ne der diye bahaneler uretiyoruz.biraz daha cesaretli olsaydik aldatilmalar bu kadar artmazdi diye dusunuyorum.
Katılıyorum keske olmasa tüm bunlar. Bir de şöyle bir durum sosyal medyada açık açık görünüyor hersey çoğunda. Hiç mi açıp bakmıyorlar acaba evli mi degil mi. Tabi sadık olmasi gereken eş ama yine de ne bileyim su anki ortam çok kötü

Katılıyorum keske olmasa tüm bunlar. Bir de şöyle bir durum sosyal medyada açık açık görünüyor hersey çoğunda. Hiç mi açıp bakmıyorlar acaba evli mi degil mi. Tabi sadık olmasi gereken eş ama yine de ne bileyim su anki ortam çok kötü
Buna kesinlikle katilmiyorum.evet etrafta kotu niyetliler var ama bi insanin icinde varsa kirk kilitli kapinin arkasina da koysan illa bisey yapar.bizim muhattabimiz eslerimiz o kiz bu kiz farketmez bizi esimiz ilgilendirir

Ya adam hala aldatıyorsa ve arkadaşınız bunun farkında değilse.
Ya adam aldatıyorsa ve arkadaşınız bunu da 3 yıl sonra öğrenirse...

Bu sıralar bdv deki aldatılma başlıkları hep affedececeğim affetmesine de bahanem ne olsun. Çok acı bir şey aslında bile bile sevdiğin insanı affettim diyebilmek.

Konu sahibinin şahit olduğunu yazmışsınız bir yorumda,bende öyle olmadığını anlattım.
Size söylediğim birşey yok konuyu yanlış anlamışsınız bende olanı anlattım.....

Hayır siz yanlış anlamışsınız
Konu sahibine olayın inandırıcı olmadıgını söyledim
Siz şahit oldunuz mu dedim
Evet dese belki dogruluk payı olacaktı
Ama o da sadece duydugunu anlatmış

Siz hemen insanları anlamadan dinlemeden yorum yapmamak gerek falan dedinizde sizde beni anlamıyorsunuz şu durumda

Neyse siz yeterince yorum yapıyorsunuz zaten konu sahibine daha fazla yorum yapmama gerek yok
İyi aksamlr dilerim

Back
X