Şahit oluyorsun susuyorsun adamı ve kadını direk tanıyorsun
Sonra adama kızıyorsun üc yıl geçtigi halde eşine gidip bi cesaret herseyi anlatıyorsun üstelik kadını da ikna edip yıllar önce bununla aldatıldın diyip götürebiliyorsun
Aldatılan eş hesap sormamış mı ?
Çok saçma bu durum
Herkes fazlasıyla cesur hareket etmiş bu olayda
Ayrıca konuda bu sizin yazdıklarınızı anlayacak bir durum bile yok insanları anlamadan dinlemeden yorum yapmak gerekmez bence. Sorun anlamadıysanız :)Şahit oluyorsun susuyorsun adamı ve kadını direk tanıyorsun
Sonra adama kızıyorsun üc yıl geçtigi halde eşine gidip bi cesaret herseyi anlatıyorsun üstelik kadını da ikna edip yıllar önce bununla aldatıldın diyip götürebiliyorsun
Çok saçma bu durum
Ayrıca konuda bu sizin yazdıklarınızı anlayacak bir durum bile yok insanları anlamadan dinlemeden yorum yapmak gerekmez bence. Sorun anlamadıysanız :)
Şahitlik bir durum yok açık açık yazmamış.
Eşinin eski bir arkadaşı tartıştıkları için 3 sene sonra anlatmış. Ortada kanıt bile yok.
Olmayan yeri göstersene
Yorumlarıda okuyarak bu sonuca vardım
Haklısın o konuda. Arkadasim da demis zaten niye şimdi anlatıyorsun. Daha önce söyleyecektim bilmem ne falan üstünü kapatmışŞahit oluyorsun susuyorsun adamı ve kadını direk tanıyorsun
Çok saçma bu durum
Ya tabi öyle de sinir oluyorum bu erkeklere hamile kadın aldatılır mı yaa yuh artık yani insanlarda vicdan da yok gerçektenHerkes aynı degil ya kocandan eminsen sorun olacağını sanmıyorum. Herkes aldatacak diye bir kural yok
Konu sahibine ben sordum yorumları okuyabilirsin.
Kadınla herhangi bir ilgisi yok bu konunun.
Aldatıldığını eşinin (sözde aldatılan kadının) eski arkadaşı söylemiş. Tartışmışlar araları bozulunca gidip kadına eşin 3 sene önce seni aldattı,aldattığı kadını da tanıyorum diye konuşturmuş bunları. Ama herhangi bir kanıt yok ellerinde.
Ee tamam bana söylendiginiz nokta nedir burda ?
Kalbi kararıyor demekki vicdan islemez öylelerindeYa tabi öyle de sinir oluyorum bu erkeklere hamile kadın aldatılır mı yaa yuh artık yani insanlarda vicdan da yok gerçekten
Katılıyorum keske olmasa tüm bunlar. Bir de şöyle bir durum sosyal medyada açık açık görünüyor hersey çoğunda. Hiç mi açıp bakmıyorlar acaba evli mi degil mi. Tabi sadık olmasi gereken eş ama yine de ne bileyim su anki ortam çok kötüBiz kadinlar niye boyleyiz.dusunun hangi erkek aldatildigini duyunca affedecek.affetmeyi birak oldurur o kadini(onaylamiyorum tabi bunu).biz napiyoruz peki aman bi daha yapmaz bi kereliktir beni seviyo cok degisti arada cocuk var bla bla bla....durust olalim kadinlara rahatlik daha iyi bi secenek oluyo.ohh nasilsa basinda bir erkek(!) var.iyi kotu sahipleniyo karnini doyuruyor .sonra millet ne der diye bahaneler uretiyoruz.biraz daha cesaretli olsaydik aldatilmalar bu kadar artmazdi diye dusunuyorum.
Buna kesinlikle katilmiyorum.evet etrafta kotu niyetliler var ama bi insanin icinde varsa kirk kilitli kapinin arkasina da koysan illa bisey yapar.bizim muhattabimiz eslerimiz o kiz bu kiz farketmez bizi esimiz ilgilendirirKatılıyorum keske olmasa tüm bunlar. Bir de şöyle bir durum sosyal medyada açık açık görünüyor hersey çoğunda. Hiç mi açıp bakmıyorlar acaba evli mi degil mi. Tabi sadık olmasi gereken eş ama yine de ne bileyim su anki ortam çok kötü
Konu sahibinin şahit olduğunu yazmışsınız bir yorumda,bende öyle olmadığını anlattım.
Size söylediğim birşey yok konuyu yanlış anlamışsınız bende olanı anlattım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?