Aldatilma

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Arkadaşımın yaşadığı ve sormak istediği bir durumdan bahsedeceğim. Eşiyle severek evlendiler. Eşi arkadasim hamileyken evden uzaklaşmış. Ve arkadasimi da aldatmış. Üzerinden üç yıl geçtikten sonra durumu öğreniyor. Simdi araları iyiymiş. Şüphelenecegi bir durum da yaşamamış. Ama şu an çok kararsiz siz olsaydınız ne yapardınız

zaman farkediyor muymus hatalarda? dunle 3 sene oncesi arasndaki fark neymis?
O dönem evden uzaklasmis hatta boşanma asamasina gelmisler. Hamile oldugu için vazgeçmişler. Ondan sonra da bir sıkıntıları olmamış

Bosanmaya net karar verdikleri bir donemse belki affedilebilir. Yine de zor tabii. Zaman asimi olmaz boyle seylerin

Şüpheleneceği bir durum yaşamaması şu anda da aldatılmadığı anlamına gelmiyor. Adam her aldatma eylemini gözüne sokmak zorunda değil. Bir süre sonra alışkanlık haline geliyor aldatma, yasak elmanın cezbetmesi hesabı. Eş de bilip görmezden gelmeye başlıyorsa iyice pişkinliğe vuruluyor. Sonra verilen cevap "Boşanırım ama çocuklarım etkilenmesin etkilenirlerse bıdı bıdı". Sanki çocuklar sizin aranızda olup bitenlerden habersiz. Sizden daha iyi biliyorlar yaşananları.

Çocuklar sonsuza kadar başında durmuyorlar, bir gün kendi hayatlarını kuruyorlar. Onlar gidiyor, gençlik de gidiyor. Pişmanlık ve suçluluk duygularıyla başbaşasın artık geçmiş ola.

Boşanma aşamasındayken yapmış anladığım kadarı ile. Peki bu durumu 3 sene sonra nasıl öğrenmiş?
Böyle bir durumda bilemiyorum ne tepki verirdim. Taze olsa direk boşanmalı derdim ama 3 sene geçmiş aradan.

Ben anlayamıyorum belkide başıma gelmediğinden. Ama ne kadar iyi olursak olalım tek bildiğim aldatılmanın rezilce ve affedilir bir yanı olmadığı. Beş senede on senede geçse eşimi affetmezdim heralde. Ne malum tekrarını yüz bulup yapmayacağı?

Inanıyorsa eşine kendi bilir arkadaşınız ama affetmek bir nevi yüz vermektir. Tedbiri elden bırakmasın.

Dunun aklini kullanirdim.Sonucta onunlayken aldatmis hemde hamileyken.Acaba nasil ogrendi??

3 sene sonra nasıl öğrenmiş, ortada şüphe verici bir durum bile yokken ?

3 sene sonra nasıl öğrenmiş, ortada şüphe verici bir durum bile yokken ?
orası biraz karışık. Eşinin bir arkadasi gelip söylüyor. Bir sebepten araları bozulmuş. O zaman söylemediği birseyi şimdi söylüyor. Bir de o bayanla görüstürüyor

orası biraz karışık. Eşinin bir arkadasi gelip söylüyor. Bir sebepten araları bozulmuş. O zaman söylemediği birseyi şimdi söylüyor. Bir de o bayanla görüstürüyor

Çok saçma değil mi ? Siz birebir tanık oldunuz mu bu olayların bir aşamasına ?

Sonuç olarak bunu yaparken evliler ve arkadaşın 3 yıl sonra öğrendiğine göre fark etmemiş yani yine olsa fark etmez yapar mı yapmaz mı yi bir kenara atıp adamın karakterinin bu olduğunu kabullensin bence

Oh çok gűzel ya, hem aldatiliyim, hem affediyim, hemde 3senede tekrar mutlu olayim. Ee? Ne istiyor simdi arkadasin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…