O dönem evden uzaklasmis hatta boşanma asamasina gelmisler. Hamile oldugu için vazgeçmişler. Ondan sonra da bir sıkıntıları olmamışzaman farkediyor muymus hatalarda? dunle 3 sene oncesi arasndaki fark neymis?
Ya tabi garantisi yok bu durumunYa bugün de aldattıysa ve onu da 3 sene sonra öğrenirse ne olacak? 3sene geçti şimdi iyiyiz mi diyecek yine
daha ne olacakti yawO dönem evden uzaklasmis hatta boşanma asamasina gelmisler. Hamile oldugu için vazgeçmişler. Ondan sonra da bir sıkıntıları olmamış
Dunun aklini kullanirdim.Sonucta onunlayken aldatmis hemde hamileyken.Acaba nasil ogrendi??Arkadaşımın yaşadığı ve sormak istediği bir durumdan bahsedeceğim. Eşiyle severek evlendiler. Eşi arkadasim hamileyken evden uzaklaşmış. Ve arkadasimi da aldatmış. Üzerinden üç yıl geçtikten sonra durumu öğreniyor. Simdi araları iyiymiş. Şüphelenecegi bir durum da yaşamamış. Ama şu an çok kararsiz siz olsaydınız ne yapardınız
Su an devam eden birsey degil orasi netYa hala devam ediyorsa? Kadın çevreden biriyse? Sahi kimmiş
Boşanma aşamasındayken yapmış anladığım kadarı ile. Peki bu durumu 3 sene sonra nasıl öğrenmiş?
Böyle bir durumda bilemiyorum ne tepki verirdim. Taze olsa direk boşanmalı derdim ama 3 sene geçmiş aradan.
orası biraz karışık. Eşinin bir arkadasi gelip söylüyor. Bir sebepten araları bozulmuş. O zaman söylemediği birseyi şimdi söylüyor. Bir de o bayanla görüstürüyor3 sene sonra nasıl öğrenmiş, ortada şüphe verici bir durum bile yokken ?
orası biraz karışık. Eşinin bir arkadasi gelip söylüyor. Bir sebepten araları bozulmuş. O zaman söylemediği birseyi şimdi söylüyor. Bir de o bayanla görüstürüyor
Sonuç olarak bunu yaparken evliler ve arkadaşın 3 yıl sonra öğrendiğine göre fark etmemiş yani yine olsa fark etmez yapar mı yapmaz mı yi bir kenara atıp adamın karakterinin bu olduğunu kabullensin benceArkadaşımın yaşadığı ve sormak istediği bir durumdan bahsedeceğim. Eşiyle severek evlendiler. Eşi arkadasim hamileyken evden uzaklaşmış. Ve arkadasimi da aldatmış. Üzerinden üç yıl geçtikten sonra durumu öğreniyor. Simdi araları iyiymiş. Şüphelenecegi bir durum da yaşamamış. Ama şu an çok kararsiz siz olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?