- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Aldatmak sadece başka tene dokunmakla olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz? Boşanmak gibi bir durum yoksa hergün bu şüphe ile yasayacaksiniz. Şüphe insanın içine dusen en büyük kurttur, yer bitirir . Allah yardımcınız olsun..Yok ev tutulmuş kadın oraya yerleşmiş filan evde bir ara bir sorun olmuş anahtarı eşime vermiş bunu yaptırıver diye .tabi bu arada da konuşuyorlar gündüzleri dışarda yemek filan yiyorlar çay içiyorlar.Onun dışında bir şey olmadı diyor yatmadım diyor ya da yatmaya fırsat olmadı bilemicem akşamlar bir yere çıkmaz normalde hiçbir zaman..Belki o yüzden denk getiremedi.Ben çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evlenince işi bıraktım.lise mevzunuyum.Çok düşündüm 15 gün boyunca düşündüm mahkeme 2.03 gün kala affettim.Üç çocukla evden de bir yere gidemedim ev kendisinin evlenmeden önce almış annesinin üstüne zaten.Ergün bir şekilde konuşarak beni ikna etti.Boşanın demeyin boşanma Fikri'nin geçtim artık ama zamanla hafifler mi bu acı bilmiyorum ya da yaşayanlar geçiyor mu?Bir de kocam Çapkın bir insan değildir on yıldır tanıyorum kimseye yan gözle baktığını görmedim yadben farkında değildim bilmiyorum.Kadın buna her gün aramış bir şeyler sormuş Sucu tanıdığın var mıda tanıdığın var mı diye öyle muhabbet etmişler.Sonra kadın dükkanı filan gelip gitmeye başlamış oraya geldiğinde hep yanıma otur orada diyor bana yakın oturuyordu diyor.Sonra ben kadını buldum internetten filan baktım evet güzel hoş 27 yaşında daha.Kendisi de o bana yanaştı diyor yanaştıkca ben de hoşlandım öylelikle konuşmaya başladık filan diyor.Ama yatmadığı için hatta yatmak da istememiş öyle muhabbet ettim vakit geçirdim sadece diyor bir ay boyunca yatmak isteseydim gündüzde yatardım diyor. Yatmadığı için de kendini aldatmış saymıyormuş sadece biraz yavşamış.
bir ay boyunca o kadınla konuşurken de bana karşı hiç ilgisiz değildi ki hep ilgiliydi çocukları akşamları bir yere dışarı çıkardık sürekli.O yüzden değişip değişmediği konusunda bir fikrim yok ama ben paroyona nak oldum.Sürekli telefonla kurcalamalar fatura detaylarına Bakmalar filan.Madem bosanmiyacaksiniz Eşinizin birdaha yapmayacagindan eminseniz önünüze bakın .ama zor bir durum gerçekten .kadınla irtibata geçtiniz mi ? Ve suan esiniz nasıl yani cidden değişmiş bu adam diyormusunuz?
aldatmak uçuk virüsü gibidir, 1 defa olduktan sonra bi daha olma ihtimali hep vardır, ve bilirsiniz uçuk virüsü her zayıf anında insanı mutlaka yakalar. 3 çocuk 5 çocuk orasını bilemem ama bunu tekrar yaşama ihtimaliyle yaşayabilecek misiniz önce onu bi düşünün. Çocuklarına faydasız sağlıksız bi anne olmaktansa maddi zorlukları olan ama akıl sağlığı yerinde bi anne olmayı tercih ederim ben olsam.mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Ne kadar da iç rahatlatıcı bir cevap..konu sahibine ilaç gibi gelmiştir..Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız
Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Benzer bir durum bir tanıdığımın başına geldi.emin oğlun bahane değil .Sadece çaresizlik
Çalışıyor musunuz ?mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Çalıştığınızın tamamını bile bakıcıya verseniz çalışın .iş bulssam Nasıl çalışayım 1 yaşında bebeğim var.4 yaşında var birde Bunları kime bırakayım bakıcı bulursam zaten çalıştığım bakıcı veririm çok şey düşündüm ve çıkış yolu yok bulamadım .
Çocuklar bahane
Mideniz nasıl alıyor bilmiyorum.
Affetmişsiniz alışırsınız zamanla
Benzer bir durum bir tanıdığımın başına geldi.
Aynı sizin gibiydi. Affetti.
Adam tövbe etti, bir daha aldatmayacağına dair.
Sonuç: Diğer kadın hamile kaldı. İki çocuklu arkadaşımı terk etti kocası.
Kul olmaktansa dul olmayı tercih eder onurlu kadınlar.
Siz çocuklarınızı gerçekten sevseydiniz boşanırdınız. Para tatlı geliyor.
Yarın öbür gün çocuklarınız sizi suçlayacak emin olun.
Öylese yeşilçam filmlerindeki gibi ay ben çocuklarım için katlanıyorum demeyin. 1950 li yıllarda değiliz artık
Siz eşinizi aldatsaydınız sizi tek celsede boşardı.
Merak ediyorum, başka bir kadına dokunmuş adam ile nasıl oluyor da aynı yatağa girebiliyorsunuz?
Mideniz nasıl alıyor ?
Ya size hastalık bulaşırsa?
Bir kere fikrinizi söylersiniz de, ben de defalarca ısrarla aynı mesajı atanları anlamıyorum. Sanki sizin kardeşiniz, boşanırsa içiniz soğuyacak, ya da siz maddi destek çıkacaksınız 3 çocuklu kadına.
Zaten zor bir durumda ikilemde kalmış kadını, iyice ezmekten ne zevk alıyorsunuz ki?
Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız
Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Ben de boşandım. Aldatıldım.
4 çocuklu teyzemi , eniştem sabaha kadar içer döverdi. En sonunda kilere kapadı. Teyzem hastanelik oldu.
Teyzeme ev tuttuk. Dayadık döşedik. Aradan 20 gün geçti. Teyzem, bizim borç içinde aldığımız güzel yeni mobilyaları satmış, cebine harçlık yapmış. Kocasının evine döndü.
Eniştem, zaten aldatıyordu . Bu sefer eve getirdi aldattığı kadını.
Teyzem boşanmak istedi. 5 dayım ve annem, tüm sülale teyzemi sildik.
30 yıl sonra teyzem boşandı. 4 kuzenimin 4 ü de teyzem ile görüşmüyor.
Siz ne anlatıyorsunuz ?
Kendine acımayan kadına acımam.
Hayatta 3 çocuk doğurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan, kocasına bağımlı asalak çalışma hayatından korkan , aldattığı halde boşanmayan kadına kim niye acısın?
Kendi konunuzda boşandığınz için pişman olduğunuzu da yazmışsınız. Eşiniz ayrılmak istemiş, istemese muhtemelen boşanmayacaktınız. Bu kadar acımasız olmayın. Görüş belirtebilirsiniz ama bu kadar ağır tavır göstermek doğru değilBen de boşandım. Aldatıldım.
4 çocuklu teyzemi , eniştem sabaha kadar içer döverdi. En sonunda kilere kapadı. Teyzem hastanelik oldu.
Teyzeme ev tuttuk. Dayadık döşedik. Aradan 20 gün geçti. Teyzem, bizim borç içinde aldığımız güzel yeni mobilyaları satmış, cebine harçlık yapmış. Kocasının evine döndü.
Eniştem, zaten aldatıyordu . Bu sefer eve getirdi aldattığı kadını.
Teyzem boşanmak istedi. 5 dayım ve annem, tüm sülale teyzemi sildik.
30 yıl sonra teyzem boşandı. 4 kuzenimin 4 ü de teyzem ile görüşmüyor.
Siz ne anlatıyorsunuz ?
Kendine acımayan kadına acımam.
Hayatta 3 çocuk doğurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan, kocasına bağımlı asalak çalışma hayatından korkan , aldattığı halde boşanmayan kadına kim niye acısın?
Yalnız bu kadın teyzeniz değil. Kocası da enişteniz değil. Kimse sizden maddi bir beklenti ya da sempati bekliyor hiç değil.
Azıcık vicdan...kalp kırmak, hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.
Eşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?Kendi konunuzda boşandığınz için pişman olduğunuzu da yazmışsınız. Eşiniz ayrılmak istemiş, istemese muhtemelen boşanmayacaktınız. Bu kadar acımasız olmayın. Görüş belirtebilirsiniz ama bu kadar ağır tavır göstermek doğru değil
Hayatınızdaki erkekler hep eski sevgili, nişanlı ya da eşlerine dönmüşler. Hıncınızın sebebi bu olmalıçEşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?
Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.
Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.
Çocuğum olsaydı da boşanırdım.
Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.
Midem bulandı yahu
Gidecek bir yerim yok
kadın hastalıklı mi bilmem 6 ay olmuş kocasından boşanalı.ama sizin tavrınız çok kötü fikrinizi söylemeniz yeterli.meraketmeyin ezik biri degilim ama şu an öyle elim kolum baglı ki .yorumlarınıza ihtiyacım yok tşklr.Merak ediyorum, başka bir kadına dokunmuş adam ile nasıl oluyor da aynı yatağa girebiliyorsunuz?
Mideniz nasıl alıyor ?
Ya size hastalık bulaşırsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?