aldatılma.

Aldatmak sadece başka tene dokunmakla olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz? Boşanmak gibi bir durum yoksa hergün bu şüphe ile yasayacaksiniz. Şüphe insanın içine dusen en büyük kurttur, yer bitirir . Allah yardımcınız olsun..

Madem bosanmiyacaksiniz Eşinizin birdaha yapmayacagindan eminseniz önünüze bakın .ama zor bir durum gerçekten .kadınla irtibata geçtiniz mi ? Ve suan esiniz nasıl yani cidden değişmiş bu adam diyormusunuz?
bir ay boyunca o kadınla konuşurken de bana karşı hiç ilgisiz değildi ki hep ilgiliydi çocukları akşamları bir yere dışarı çıkardık sürekli.O yüzden değişip değişmediği konusunda bir fikrim yok ama ben paroyona nak oldum.Sürekli telefonla kurcalamalar fatura detaylarına Bakmalar filan.

Bu siteye üye olduktan sonra en fazla üzüldüğüm konu erkeklerin yaptıkları üzerine açılan konular oldu. Güvenilir insan bulmak ne kadar da zorlaştı. Geçmiş olsun. Aldatmak bence affedilmemesi gereken bir olay. En azından benim kriterlerimde güven en önemli detaydır.

aldatmak uçuk virüsü gibidir, 1 defa olduktan sonra bi daha olma ihtimali hep vardır, ve bilirsiniz uçuk virüsü her zayıf anında insanı mutlaka yakalar. 3 çocuk 5 çocuk orasını bilemem ama bunu tekrar yaşama ihtimaliyle yaşayabilecek misiniz önce onu bi düşünün. Çocuklarına faydasız sağlıksız bi anne olmaktansa maddi zorlukları olan ama akıl sağlığı yerinde bi anne olmayı tercih ederim ben olsam.

Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız

Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Ne kadar da iç rahatlatıcı bir cevap..konu sahibine ilaç gibi gelmiştir..
Pardon da neden bahane etmiş olsun çocukları?Hangi kadın bu kadar gururu ve kalbi kırıldıktan sonra o kocaya tahammül etmek ister ki mecburiyeti olmasa?Sizce hala sadece sevdiği içinmi?yoksa aşağılamayı çok mu sevdi kendinden nefret mi ediyor bu kadın?
Başka bir kadını arzuladığını çekici bulup peşinden koştuğunu yazarak özellikle can yakmaya çalışmanız da ekstrası olmuş yorumunuzun..
Neyse sonuç olarak yorumunuzu hem çok acımasız hemde empatiden yoksun buldum

emin oğlun bahane değil .Sadece çaresizlik
Benzer bir durum bir tanıdığımın başına geldi.
Aynı sizin gibiydi. Affetti.
Adam tövbe etti, bir daha aldatmayacağına dair.
Sonuç: Diğer kadın hamile kaldı. İki çocuklu arkadaşımı terk etti kocası.

Kul olmaktansa dul olmayı tercih eder onurlu kadınlar.

Siz çocuklarınızı gerçekten sevseydiniz boşanırdınız. Para tatlı geliyor.

Yarın öbür gün çocuklarınız sizi suçlayacak emin olun.

Öylese yeşilçam filmlerindeki gibi ay ben çocuklarım için katlanıyorum demeyin. 1950 li yıllarda değiliz artık

Siz eşinizi aldatsaydınız sizi tek celsede boşardı.

Çalışıyor musunuz ?
Eğer cevap hayırsa hemen çalışıp birikim yapmaya başlayın
Çünkü asla unutamayacaksınız
Ve eşiniz sizi yine aldatacak

Merak ediyorum, başka bir kadına dokunmuş adam ile nasıl oluyor da aynı yatağa girebiliyorsunuz?
Mideniz nasıl alıyor ?
Ya size hastalık bulaşırsa?

Çalıştığınızın tamamını bile bakıcıya verseniz çalışın .
Çalışın 3 sene sonra biri 12 yaşında olur diğeri okullu olur, öbürü anaokullu olur, yarım gün birini bulur yarım maaşınızı verirsiniz.
Nasıl çalışayım , kime bırakayım , maaşımı bakıcıya mı bağlayayım gibi şeyler söylerseniz 10 sene sonra da bu adamı boşayamaz, hayatınızı kuramazsınız..

Çocuklar bahane

Mideniz nasıl alıyor bilmiyorum.

Affetmişsiniz alışırsınız zamanla

Merak ediyorum, başka bir kadına dokunmuş adam ile nasıl oluyor da aynı yatağa girebiliyorsunuz?
Mideniz nasıl alıyor ?

Bir kere fikrinizi söylersiniz de, ben de defalarca ısrarla aynı mesajı atanları anlamıyorum. Sanki sizin kardeşiniz, boşanırsa içiniz soğuyacak, ya da siz maddi destek çıkacaksınız 3 çocuklu kadına.

Zaten zor bir durumda ikilemde kalmış kadını, iyice ezmekten ne zevk alıyorsunuz ki?

Ben de boşandım. Aldatıldım.

4 çocuklu teyzemi , eniştem sabaha kadar içer döverdi. En sonunda kilere kapadı. Teyzem hastanelik oldu.

Teyzeme ev tuttuk. Dayadık döşedik. Aradan 20 gün geçti. Teyzem, bizim borç içinde aldığımız güzel yeni mobilyaları satmış, cebine harçlık yapmış. Kocasının evine döndü.

Eniştem, zaten aldatıyordu . Bu sefer eve getirdi aldattığı kadını.

Teyzem boşanmak istedi. 5 dayım ve annem, tüm sülale teyzemi sildik.

30 yıl sonra teyzem boşandı. 4 kuzenimin 4 ü de teyzem ile görüşmüyor.

Siz ne anlatıyorsunuz ?

Kendine acımayan kadına acımam.

Hayatta 3 çocuk doğurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan, kocasına bağımlı asalak çalışma hayatından korkan , aldattığı halde boşanmayan kadına kim niye acısın?

Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız

Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.

Ekranda manken oyuncu guzel cekici kadinlar var.
Bir erkek onlari da cekici bulabilir begenir.
Hayatin her alaninda guzel cekici kadin vardir.

Evlilik veya iliski bunun uzerine mi kurulu yani baskasini cekici bulmakla olucaksa cogu kadinda bir cok erkek mankeni cekici bulur.

Evlilik iliski daha cekici bulunursa birakalicak bir sey mi sevgi emek vb onemi yok yani..

Yalnız bu kadın teyzeniz değil. Kocası da enişteniz değil. Kimse sizden maddi bir beklenti ya da sempati bekliyor hiç değil.

Azıcık vicdan...kalp kırmak, hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.

Kendi konunuzda boşandığınz için pişman olduğunuzu da yazmışsınız. Eşiniz ayrılmak istemiş, istemese muhtemelen boşanmayacaktınız. Bu kadar acımasız olmayın. Görüş belirtebilirsiniz ama bu kadar ağır tavır göstermek doğru değil

Yalnız bu kadın teyzeniz değil. Kocası da enişteniz değil. Kimse sizden maddi bir beklenti ya da sempati bekliyor hiç değil.

Azıcık vicdan...kalp kırmak, hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.

Kendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)

Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.

7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.

Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.

Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.

Eşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?

Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.

Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.

Çocuğum olsaydı da boşanırdım.

Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.

Midem bulandı yahu

Sizin bu konunuz, evi erkek geçindirir kadın çalışmak zorunda değil diyenlere örnek olsun.
Çalışıyor olsaydınız eminim ki bu çaresizliği yaşamazdınız.
İçinizdeki şüphe gider mi bilmiyorum ama ben olsaydım sizin yerinizde bu şüpheden kurtulamazdım.
Aldatılmak için illaki sevişmesi de gerekmiyor kocamın.
3 çocukla işiniz zor. Yapacağınız iki şey var. Ya herşeyi sineye çekip oturacaksınız ve her dakika acaba mı diyerek kuruntuların içinde yüzeceksiniz ya da hadi bana eyvallah diyecek ve bu adamdan boşanacaksınız.
Ya şüphelerle geçen günleri yada maddi sıkıntılarla geçen günleri seçeceksiniz. Hangisinin sonu hayırlı olur bilemem ama bildiğim tek şey var ki eşinizi affettiğinizde inanın tekrardan aldatılacaksınız. Çünkü adam, nasıl olsa maddi kazancı yok öyle yada böyle aldatılmayı kabullenmek zorunda ve kabullendi de diyecek ve sizi daha rahat aldatacak.

Hayatınızdaki erkekler hep eski sevgili, nişanlı ya da eşlerine dönmüşler. Hıncınızın sebebi bu olmalıç

Mideniz nasıl alıyor ?
kadın hastalıklı mi bilmem 6 ay olmuş kocasından boşanalı.ama sizin tavrınız çok kötü fikrinizi söylemeniz yeterli.meraketmeyin ezik biri degilim ama şu an öyle elim kolum baglı ki .yorumlarınıza ihtiyacım yok tşklr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…