aldatılma.

Boyle hemcinslerimiz oldukca bizim ulkemizin kadinlari hep boyle erkeklerin karsisinda ezilecek buzulecek maalesef. Kendi yasamis olabilir ama kadinin kucuk cocuklari var. Kimse kocasina gel beni aldat da iki gun sonra barisalim demiyor. Herkes sansli dogmuyor maalesef ve herkesin ailesi arkasinda durmuyor. Konudan cok su yapilan yorumlara gerildim. Az vicdan...

Cnm benim evli erkeklerle beraber olup su yuvalari dagitanda hemcinslerimiz zaten. Ben artik bu insanlara hic sasirmiyorm kadin kadina destek olacagina kostek olur hale gelmis. Esimle disari ciktigimda hic unutmuyorum hastanede bir hemsire benim yanmda esime yurudu :d cok tatli guluyosunuz falan. Artik gozlerine kestirdilermi cekinmiorlar. Ortalik cok karisik artik eski donemler yok utanan cekinen. Bu yorum yapan arkadasta destek olacagna kostek olmak istemis anlasilan

Siz cok cirkin bir insansiniz.
Hani ezik degilim demissiniz ya dibine kadar eziksin. Öyle bir eziksin ki yorumlarin assagilik kompleksinden gecilmiyo.
Iyi yapmissin bosanmakla aferin bide eski kocandan dinlemeli seni.
))))kızma canım her kes konuyu kendi beyni ne kadar tutuyorsa o tarzda yorumluyor

boşandığı için çok pişman olan ve bir daha aldatilirsam asla bosanmayacagim diyen biri için yazdıklarınızi sadece egonuzu tatmin ve karşıdaki insanı üzme amacli yazdığınızi dusunuyorum. Bir insana eziksin demek icin ezik olmamak lazım. hatta insani duygulara sahip olmak yeter bence.

Hoslarina gidiyor cunku caresiz insanlarin uzerinden ego tatmin ediyorlar. Hayata olan ofkelerini ve nefretlerini boyle kusuyorlar disari. Baskalarini ezmek asagilamak canini yakmak istiyorlar. Boyle cumleler insani kendinden igrenir hale getirir ve daha da dibe ceker bunu da bildikleri halde yapiyorlar eminim.

Cunku yeni nesil artik ev istiyor araba istiyor para istiyor rahat yasamak tatillere yurtdisina cikmak istiyor, bunlar da kimde var evli erkeklerde. Bekar erkeklerin kurulu duzeni yok parasi pulu birikimi yok onlara gore ve hedeflerini secip evlilere dogru ilerliyorlar hizla. Asla o adami o asamaya geyirene kadar hayatini veren hemcinslerini dusunmuyorlar. Hersey kolay yoldan kazanilir saniyorlar ama oyle degil isin asli. O parali adamlarin arkasinda yillarca cefa cekmis kadinlar var. Allah herkese akil ve vicdan vermis ama kullanmak isteyen yok.

Sabahtan beri cok onurlu gururluyum ben bosadim sen eziksin diye saga sola saldiran arkadasimizin psikolojik travmasini da ogrenmis olduk. Cocuklarin olmadigi halde bosandigina pismansin ama bu kadin cocuklari var diye bosanmadi diye ezik oyle mi ? Sen tek basina ayaklarinin uzerinde duramiyorsun konu sahibi nasil duracak 3 cocukla .

Yorumlara pesss diyorum, kendilerinin ne olduğunu unutmuş konu sahibi arkadaşa yüklenmişler; burda böyle atarlanınca “vay be..” demiyoruz merak etmeyin.

Arkadaşım bi çok üye de yazmış; hayat maalesef kolay değil şu an için senin, önüne yoluna bak, kendini geliştir, baktın hala içinde çözemiyorsun sıkıntını o zaman yeniden oturur düşünürsün, şimdi kendine hayatı zehir etme, birikim yapmayı unutma.

Bekar olup evliden fazla maddi durumu iyi evi arabasi olan bekarlar da var.

Kocanız iğrenç ya. Her erkek gibi suçu kadına atan basiretsiz herifin teki. Siz de inanmak istemişsiniz ve bahaneler hazır maşallah. Yeminle midem bulandı. Yatmadığına nasıl inanıyosunuz onu anlamadım yalnız pes

Bekar olup evliden fazla maddi durumu iyi evi arabasi olan bekarlar da var.
Bekarlar artik evlenmeye yanasmiyor canim maalesef. Evli erkekler daha kolay geliyor bazi kadinlara. Ve ne yazik ki bazi evli erkekler de gercekten oyleler. Vefa duygusunu bilmiyorlar. Magdur olan da kadin magdur eden de kadin .

Boşanın demeyin zamanla geçer mi bu acı diyorsunuz, geçmez.

Offff benim de midem bulandı.

Acın dinermi bilmıyorum ama işe girmeye bak paranı biriktir eve kuruş verme. Şimdi sana orayı bırak git diyenem arkanda durucak kimsen yokmuş. Kötü yorumlarıda takma. Yok o evde basıl duruyosun nasıl miğden alıyor diyenler yardım edicek sana heralde. Bu devirde çok kolay zaten ev tutmak bakıcı bulmak 3 çocuk yeme içme bunları hesaba katın bence kimse istemez aldatıldıgı halde o evde kalmak. Gerçekçi olun. Çocuk olmasa eminim orada bir dakika bile durmazdı alır çantasını çıkar giderdi ama düşünmesi gereken 3 ufacık çocugu var. Bunun kirası faturası yemesi içmesi var bide 3 çocuga bakıcak bakıcı isteyebileceği maaş kimbilir ne olur. Sen eşine söle cocuklara bakıcak birini bulsun gir işe o yokmuş gibi davran paranı biriktirmeye bak

Asıl buradaki yorumları okurken benim midem bulandı, kanım dondu daha fazla sessiz kalamadım.
Empati yoksunu insanlar mı olduk neden sürekli karşımızdakini kırmaya ve ezmeye çalışıyoruz anlamıyorum ki! Zevk mi alıyorsunuz konuya böyle yorumlar yaptığınızda? Egolar mı tatmin oluyor? Yardımcı olmak isteyen insanların yazdıklarından çok "kendince" doğruyu dile getirenlerin kırıcı yorumları var. Resmen yorumları okurken gerildim. Keşke boşanmasaydım diyenin burda ahkam kesmesi mi dersin, midem kaldırmaz diyen mi... İnsanlara karşı bu nefret bu öfke neden anlamıyorum ki!

Buyuk konusmak istemiyorum ve kimseyi verdigi karardan oturu yargilamam cunku ne yasadigini neden o karari aldigini bilemezsin ama aldatmanin affi olmaz diyr dusunuyorum. Ben yapamam affedemem oyle bir adami kadin siginma evleri yardim kuruluslari var en kotu tabi yine karar sizin

Mune abla.

Canim gecmiyor sadece alisiyorsun ve hep bi yanin bir kere yapti yarin birgün baska birine asik olup gider der ben 3 cocukla naparjm diyosundur bence kocanin evinse dur icin almiyorsa yaninda yatma konusma yanasma ona baska çocuk kesinlikle yapma ve bi an once bi ise gir calis ve onun verdigi her seyi birikytor bundan sonra madem cocuklarim icin diyosun onlari dusunerek at adimini durumunuz jotu degil diye düşünüyorum. .

Birde bu cocugumda olsa da giderim diyenleri anlamıyorum demek ki boz cok cesartsiziz.. hadi kendimi gectim gittim annemin evine ayaklarimi kicima vura vura döndüm koca evine çocuğun düzeni herseyi bozuldu.. onlar ne kadar hissettirmesede insan kendini siginti gibi hissediyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…