- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Boyle hemcinslerimiz oldukca bizim ulkemizin kadinlari hep boyle erkeklerin karsisinda ezilecek buzulecek maalesef. Kendi yasamis olabilir ama kadinin kucuk cocuklari var. Kimse kocasina gel beni aldat da iki gun sonra barisalim demiyor. Herkes sansli dogmuyor maalesef ve herkesin ailesi arkasinda durmuyor. Konudan cok su yapilan yorumlara gerildim. Az vicdan...Kendi basina gelmis zaten. Oldu olacak kadina cadir kur orda yat guclu kadinlar oyle yapar dese sasmam. Kendi canida yanmis cunku uzulerek soyluyorum. Ama boylede acimasizca yazmamak lazim kendiside yasamis bir insan olarak. Ustelik konu sahibinin bebegi, kucuk cocuklari var
Cnm benim evli erkeklerle beraber olup su yuvalari dagitanda hemcinslerimiz zaten. Ben artik bu insanlara hic sasirmiyorm kadin kadina destek olacagina kostek olur hale gelmis. Esimle disari ciktigimda hic unutmuyorum hastanede bir hemsire benim yanmda esime yurudu :d cok tatli guluyosunuz falan. Artik gozlerine kestirdilermi cekinmiorlar. Ortalik cok karisik artik eski donemler yok utanan cekinen. Bu yorum yapan arkadasta destek olacagna kostek olmak istemis anlasilanBoyle hemcinslerimiz oldukca bizim ulkemizin kadinlari hep boyle erkeklerin karsisinda ezilecek buzulecek maalesef. Kendi yasamis olabilir ama kadinin kucuk cocuklari var. Kimse kocasina gel beni aldat da iki gun sonra barisalim demiyor. Herkes sansli dogmuyor maalesef ve herkesin ailesi arkasinda durmuyor. Konudan cok su yapilan yorumlara gerildim. Az vicdan...
))))kızma canım her kes konuyu kendi beyni ne kadar tutuyorsa o tarzda yorumluyorSiz cok cirkin bir insansiniz.
Hani ezik degilim demissiniz ya dibine kadar eziksin. Öyle bir eziksin ki yorumlarin assagilik kompleksinden gecilmiyo.
Iyi yapmissin bosanmakla aferin bide eski kocandan dinlemeli seni.
boşandığı için çok pişman olan ve bir daha aldatilirsam asla bosanmayacagim diyen biri için yazdıklarınızi sadece egonuzu tatmin ve karşıdaki insanı üzme amacli yazdığınızi dusunuyorum. Bir insana eziksin demek icin ezik olmamak lazım. hatta insani duygulara sahip olmak yeter bence.Kızlar merhaba.
29 yaşındayım. 1 yıl bile sürmedi evliliğim 5 yıl önce boşandım. Sebebi aldatılmamdı.
Ben çok pişmanım boşandığım için. Hem de 5 yıldır hergün annem&babam yüzüme vuruyor.
Bu süreç içerisinde zaten zor birine güvendim. Zorla nişan yaptırdı. Nikaha 10 gün kala eski eşiyle barıştı. Beni terk etti.
Aradan 5 ay geçti başkasıyla tanıştım. Ne kadar hızlıyım değil mi? Karşıma kim çıkarsa çıksın evlenip bu evden kurtulmam gerek. Ben akıl sağlımı ve sabrımı kaybettim artık.
Bu sabah babam beni yumruklamaya kalktı. Üzerine annemden hakaret, kardeşimden tokat yedim.
Sabahleyin annem bana ekonomik kriz olduğunu, maaşımı fuzuli şeylere harcamamamı , yoksa odamdaki kalorfer peteğini açmayacağını söyledi.
2200 TL maaş alıyorum. 150 Tl kendime ayırıyorum. Telefonuma kontür yüklüyorum. Kişisel ihtiyaçlar vs.Geriye kalan tüm maaşımı babama veriyorum.
Havalar soğudu. Kazaklarım fena halde eskidi ve tülerdi. Zaten ucuz kazak alıyordum, onlar da eridi bildiğiniz.
Bir tane kazak aldım diye işitmediğim hakaret kalmadı.
Bu benim maaşım. İstediğimi yaparım dedim. Annem de bana yüklendi. Kardeşim de anneme sesimi yükseltemeyeceğimi, yoksa kemiklerimi kıracağını söyledi. Ben de iyice kontrolden çıktım. Sabahın 6'sı düşünün. İşe gitmek için hazırlanıyorum telaş halindeyim.
Kardeşim agresifleşti. Televizyonun sesini son ses açtı. Bütün apartman çınlıyor ama gürültüden.
Babam geldi hemen, üzerime yürüyor. Sen susacaksın diye bağırdı.
O anda kardeşim hakaret ederek elindeki çay dolu kupayı yere fırlattı. Ben de ağzımı açmadım, işaret parmağımla kardeşimi işaret ettim bak ne yapıyor anlamında sessizce işaret ettim.
Kahvaltı etmeden, ağlayarak evden çıktım.
Annem arkamdan bağırdı, sana koca dayanmaz diye.
Ayrı eve çıkma şansım yok. Rahat bırakmazlar burada.
İş yerinde mutsuzum.
Eve gidesim yok.
Erkek arkadaşım da evlenmemiz 1 yılı bulur dedi. Biraz ağzını aradım.
Bir kez daha aldatılırsam asla boşanmayacağım.
Maaşımdan tek bir kuruş dahi artık vermem. Birikim yapıp evlenmek zorundayım.
O kadar yalnızım ki, konuşacak hiç kimsem yok.
Herhangi bir adamla, öylesine evlenmek istiyorum.
Hoslarina gidiyor cunku caresiz insanlarin uzerinden ego tatmin ediyorlar. Hayata olan ofkelerini ve nefretlerini boyle kusuyorlar disari. Baskalarini ezmek asagilamak canini yakmak istiyorlar. Boyle cumleler insani kendinden igrenir hale getirir ve daha da dibe ceker bunu da bildikleri halde yapiyorlar eminim.Bir kere fikrinizi söylersiniz de, ben de defalarca ısrarla aynı mesajı atanları anlamıyorum. Sanki sizin kardeşiniz, boşanırsa içiniz soğuyacak, ya da siz maddi destek çıkacaksınız 3 çocuklu kadına.
Zaten zor bir durumda ikilemde kalmış kadını, iyice ezmekten ne zevk alıyorsunuz ki?
Cunku yeni nesil artik ev istiyor araba istiyor para istiyor rahat yasamak tatillere yurtdisina cikmak istiyor, bunlar da kimde var evli erkeklerde. Bekar erkeklerin kurulu duzeni yok parasi pulu birikimi yok onlara gore ve hedeflerini secip evlilere dogru ilerliyorlar hizla. Asla o adami o asamaya geyirene kadar hayatini veren hemcinslerini dusunmuyorlar. Hersey kolay yoldan kazanilir saniyorlar ama oyle degil isin asli. O parali adamlarin arkasinda yillarca cefa cekmis kadinlar var. Allah herkese akil ve vicdan vermis ama kullanmak isteyen yok.Cnm benim evli erkeklerle beraber olup su yuvalari dagitanda hemcinslerimiz zaten. Ben artik bu insanlara hic sasirmiyorm kadin kadina destek olacagina kostek olur hale gelmis. Esimle disari ciktigimda hic unutmuyorum hastanede bir hemsire benim yanmda esime yurudu :d cok tatli guluyosunuz falan. Artik gozlerine kestirdilermi cekinmiorlar. Ortalik cok karisik artik eski donemler yok utanan cekinen. Bu yorum yapan arkadasta destek olacagna kostek olmak istemis anlasilan
Sabahtan beri cok onurlu gururluyum ben bosadim sen eziksin diye saga sola saldiran arkadasimizin psikolojik travmasini da ogrenmis olduk. Cocuklarin olmadigi halde bosandigina pismansin ama bu kadin cocuklari var diye bosanmadi diye ezik oyle mi ? Sen tek basina ayaklarinin uzerinde duramiyorsun konu sahibi nasil duracak 3 cocukla .boşandığı için çok pişman olan ve bir daha aldatilirsam asla bosanmayacagim diyen biri için yazdıklarınızi sadece egonuzu tatmin ve karşıdaki insanı üzme amacli yazdığınızi dusunuyorum. Bir insana eziksin demek icin ezik olmamak lazım. hatta insani duygulara sahip olmak yeter bence.
Cunku yeni nesil artik ev istiyor araba istiyor para istiyor rahat yasamak tatillere yurtdisina cikmak istiyor, bunlar da kimde var evli erkeklerde. Bekar erkeklerin kurulu duzeni yok parasi pulu birikimi yok onlara gore ve hedeflerini secip evlilere dogru ilerliyorlar hizla. Asla o adami o asamaya geyirene kadar hayatini veren hemcinslerini dusunmuyorlar. Hersey kolay yoldan kazanilir saniyorlar ama oyle degil isin asli. O parali adamlarin arkasinda yillarca cefa cekmis kadinlar var. Allah herkese akil ve vicdan vermis ama kullanmak isteyen yok.
Yok ev tutulmuş kadın oraya yerleşmiş filan evde bir ara bir sorun olmuş anahtarı eşime vermiş bunu yaptırıver diye .tabi bu arada da konuşuyorlar gündüzleri dışarda yemek filan yiyorlar çay içiyorlar.Onun dışında bir şey olmadı diyor yatmadım diyor ya da yatmaya fırsat olmadı bilemicem akşamlar bir yere çıkmaz normalde hiçbir zaman..Belki o yüzden denk getiremedi.Ben çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evlenince işi bıraktım.lise mevzunuyum.Çok düşündüm 15 gün boyunca düşündüm mahkeme 2.03 gün kala affettim.Üç çocukla evden de bir yere gidemedim ev kendisinin evlenmeden önce almış annesinin üstüne zaten.Ergün bir şekilde konuşarak beni ikna etti.Boşanın demeyin boşanma Fikri'nin geçtim artık ama zamanla hafifler mi bu acı bilmiyorum ya da yaşayanlar geçiyor mu?Bir de kocam Çapkın bir insan değildir on yıldır tanıyorum kimseye yan gözle baktığını görmedim yadben farkında değildim bilmiyorum.Kadın buna her gün aramış bir şeyler sormuş Sucu tanıdığın var mıda tanıdığın var mı diye öyle muhabbet etmişler.Sonra kadın dükkanı filan gelip gitmeye başlamış oraya geldiğinde hep yanıma otur orada diyor bana yakın oturuyordu diyor.Sonra ben kadını buldum internetten filan baktım evet güzel hoş 27 yaşında daha.Kendisi de o bana yanaştı diyor yanaştıkca ben de hoşlandım öylelikle konuşmaya başladık filan diyor.Ama yatmadığı için hatta yatmak da istememiş öyle muhabbet ettim vakit geçirdim sadece diyor bir ay boyunca yatmak isteseydim gündüzde yatardım diyor. Yatmadığı için de kendini aldatmış saymıyormuş sadece biraz yavşamış.
Bekarlar artik evlenmeye yanasmiyor canim maalesef. Evli erkekler daha kolay geliyor bazi kadinlara. Ve ne yazik ki bazi evli erkekler de gercekten oyleler. Vefa duygusunu bilmiyorlar. Magdur olan da kadin magdur eden de kadin .Bekar olup evliden fazla maddi durumu iyi evi arabasi olan bekarlar da var.
Offff benim de midem bulandı.Kocanız iğrenç ya. Her erkek gibi suçu kadına atan basiretsiz herifin teki. Siz de inanmak istemişsiniz ve bahaneler hazır maşallah. Yeminle midem bulandı. Yatmadığına nasıl inanıyosunuz onu anlamadım yalnız pes
Buyuk konusmak istemiyorum ve kimseyi verdigi karardan oturu yargilamam cunku ne yasadigini neden o karari aldigini bilemezsin ama aldatmanin affi olmaz diyr dusunuyorum. Ben yapamam affedemem oyle bir adami kadin siginma evleri yardim kuruluslari var en kotu tabi yine karar sizinmrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Ben de boşandım. Aldatıldım.
4 çocuklu teyzemi , eniştem sabaha kadar içer döverdi. En sonunda kilere kapadı. Teyzem hastanelik oldu.
Teyzeme ev tuttuk. Dayadık döşedik. Aradan 20 gün geçti. Teyzem, bizim borç içinde aldığımız güzel yeni mobilyaları satmış, cebine harçlık yapmış. Kocasının evine döndü.
Eniştem, zaten aldatıyordu . Bu sefer eve getirdi aldattığı kadını.
Teyzem boşanmak istedi. 5 dayım ve annem, tüm sülale teyzemi sildik.
30 yıl sonra teyzem boşandı. 4 kuzenimin 4 ü de teyzem ile görüşmüyor.
Siz ne anlatıyorsunuz ?
Kendine acımayan kadına acımam.
Hayatta 3 çocuk doğurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan, kocasına bağımlı asalak çalışma hayatından korkan , aldattığı halde boşanmayan kadına kim niye acısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?