aldatılma.

Büyük konuşmayın öyle bir gün gelir bu büyük laflarınız boğazınızda kalır. En küçüğü 1 yaşında olan hiç kimsesi olmayan bir anne söz konusu işe gir çalış demek de çok kolay hadi ne iş olursa olsun girdi o küçücük çocuklara kim bakacak alacağı maaş belli. Çocuğu olmayan konuşmasın lütfen bekara karı boşamak kolay derler sizinki o hesap.

Konu sahibi güven gitti mi geri gelmez ne yazık ki. Kendin ve çocukların için yaşama vakti şimdi. Çocukları kreşe yazdır ödesin kocan ve kesinlikle iş bul para biriktir bu süre zarfında iş hayatı hem kafanı dağıtmanı daha az düşünmeni sağlar hem de kendine güvenin gelir. Kendime ve evlatlarıma yeterim dediğin zaman da basarsın tekmeyi. Yok eğer hiçbir şekilde ayrılamam diyorsan da yine de çalış evde durdukça kendi kendini yer bitirirsin . Sabırlar diliyorum rabbim kalbini rahatlatsın inşallah canım.

haklısınız alabilirim belki o yıpratıcı sürece 3 çocugumla girmek istemiyorum.

Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız

Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Neden bu kadar acimasizsiniz neden bile isteye kadinin canini yakiyorsunuz?
Uc cocugu var gidecek bir ailesi yok meslegi yok en kucuk cocugu 1 yasinda kadinin parasi yok pulu yok
O da bilmez mi cekip gitmeyi
En nefret ettigim seydir cocuklari bahane ederek kotu giden evliligi devam ettirmek aldatmayi yutmak ama bu konu oyle bi sey degil ki, gitse nereye gidecek ne yapacak?
Ben cok uzuldum yorumunuzu okurken kim bilir konu sahibi bu caresizlikte ne hissetti

Kendi açtığınız konuda birdaha aldatılsam bile asla boşanmam yazmışsınız. Konu sahibine neden bu kadar yüklemiyorsunuz anlamadım. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama lütfen daha yapıcı ve yardımcı mesajlar yazalım.

amin inşalah.yorumunuz için tşkler.evet 1 şans verdim diyelim.bu sürede kendimi geliştirecegim inşallah.bu sene 4 yıllık çok iyi olmasada güzel bir bölüm kazanmıştım ama kv çocuk küçük bakamm dedigi için kaydımı dondurdum.seneye inşallah devem edecegim.

+1
Yorumlari okurken kanim dondu ya
Kadin aldatilmiş zaten caresiz gelmis buraya derdini acmis laf edilmedik ne onuru kaldi ne gururu
Sanki isim var meslegim var ailem arkamda ama ben seviyorum kocamdir yapar diyip bosanmiyor
Lise mezunu kadin suan bi ise girse en iyi ihtimal alacagi asgari ucret
Nafakalarin komikligini sanki kimse bilmiyor
Cocuk başi baglayacaklar 200 lira para o da anca 1 yasindakinin bez masrafina gidecek
Kadinin elinde 2000 lira para olsa her ay bakici isticek 2500
Yahu bu kadin ne yapsin azcik mantik cercevesinde dusunsenize

Hayata öfkelisin. Yazdıkların senin kalbinden geçenler değil. Anlık duygular bunu sende biliyorsun. Bir daha aldatılırsam asla boşanmayacağım yazdın daha önce. Çok etkilenmiştim. Ama oda öfkeyle söylenmişti. Aldatılmak çok acı ve büyük mutsuzluk. Boşanınca da insanı mutluluk beklemiyor maalesef. En iyi sen biliyorsun. Umarım yanlış anlamazsın
Beni.

Neden bu kadar acımasızca yorumlar yapıldığını anlayamıyorum. Sanırım ezik insanlar bunu yaparak kendilerini güçlü hissetmeye çalışıyor. Bu kadıncağız bizden fikir istiyor ve zor bir durumda.

Konu sahibi lütfen olumsuz yorumlara gözünü ve kulağını kapat ve yorum bile yazma... Aldatılmak kesinlikle boşanma sebebi olmalı. Ama sizin durumunuzda ben de olsaydım ben de boşanamazdım. Ama hayatımı bu şekilde de sürdüremezdim. Kendini toparlamaya ve güçlenmeye çalış. Şunu bil ki bu adam ilk fırsatta seni tekrar aldatacak. Sen bu adamla bir gelecek düşünme ve geleceğini onun yokluğuna göre şekillendirmeye çalış. Şuan bebeğin çok küçük. Bir yıl daha bekle, seneye hem okuluna git hem de kendini geliştirecek kurslara vs.ye git. Okulun son yılı dersler az olur, o sırada işinle alakalı para alamasan da bir işe gir. Bırak ücretsiz çalış ama deneyim kazan. Mezun olduktan sonra da iyi bir iş bulup, vur tekmeyi kocana...

Sen güçlü bir kadın gibi ayakta durmaya ve geleceğini erkeksiz yaşayacak şekilde şekillendirmeye çalış... Bu 4-5 yıl çok zor geçecek senin için ama sabret, güzel olacak her şey :)

suan icin yapabileceginiz tek sey kocanizi bosverip kararlariniza odaklanmak. bence artik o adamdan bir yol olmaz. siz okulunuzu okuyun bir yandan. cocuklarinizi buyutun. kenara 3 5 bisey atmaya bakin. bunlari yaparken de kocaniz olacak o insani artik unutun. biz kadinlar duzenim bozulmasin diye kendimizi kandirmaya cok merakliyiz. siz gorunurde hersey normal diye aldanmayin. bunun devami gelecektir. kocam normalde yapmaz filan diye de kendinizi kandirmayin. sonrasinda bosarsiniz adami. resmen ailelerin kiz cocugu okutmama mevzusuna ders niteliginde orneksiniz. cocuklarinizin okumasi ve meslek sahibi olmasi icin elinizden geleni yapin. ben cevremden ornek vereyim. tanidigim bir kadin da ayni durumdayken cocuklarini okutup kocasindan ayrilip onlarin hayatina coreklendi. bunu da yapmayin lutfen. bence bu yasananlarin bir nedeni var. kendinize inanin ve hayatinizi bastan kurun.

Yeniden devam etmeye karar verip böyle yapıyorsan tüm hata sende.barışmazdın.barıştıysan geçmişi geçmişte bırakmayı bilipte barışmalıydın.aldatilmani unutmazsan eyer inanki böyle kavgalar anlamsız sorun çıkarmalar yüzünden bu sefer kocan sana dava açıcak.oyuzden geçmişi unutmaya bak sen

Kadin dul olmak ayıp demiyor. 3 cocugum var caresizim kimsem yok diyor. Siz niye kuyrunuğunuza basılmiş gibi sicradiniz ?

Evet zor bir durum. Ama lutfen o adamla kalmaya devam etmeyin. Bu adam sizi yine aldatacaktir buna tenezzul etmisse eger. Ben esinizi tanimiyorum bir daha yapmayacaginiza yurekten inaniyorsaniz bir daha deneyin ama bana gore bu islere bulasanlar yine yapar. O yuzden durumunuzu duzeltene kadar kadin siignma evine yerlesin ve hemen bir is bulun. Orada bildigim kadariyla cocuklarinizada bakiliyor. Daha sonra ev arkadasi bulursunuz kendinize bir eve tasinirsiniz sonrasi Allah kerim bir cikis yolu bulursunuz nafakanizida alin cocuklarinizin kendinizin.

Boyle konularda acimasiz yorum yapanlara cok kiziyorum. Kadin caresizim diyor arkadaslar lutfen biraz empati yaparak fikirlerimizi soyleyelim. 3 cocugu var arkasinda destek olacak bir aile de yok. Cocuklari bakiciya verip calissa 2 bin tl den asagi bakici yok aldigini kiraya mi verecek bakiciya mi. Nafaka aldi diyelim alacagi uc kurus para ancak bir tane faturasini odemeye yeter.
Konu sahibi arkadasim sen de madem bu adamla yasamak zorundasin olanlari unutmaya calis , unutmak alismak cok zordur eminim ama cocuklarini dusunerek kendini teselli et. Esinle mumkun oldugunca kavga etmemeye calis evde o yokmus gibi dusun ve sadece cocuklarinla vakit gecir. Bu esnada da cocuklarin kres cagina gelinceye kadar kenara para at boyle adamlara guven olmaz. Ilerde evden ayrilmak durumunda kalirsan en azindan cebinde birikimin olsun. Allah yardimcin olsun uzme kendini cogu kadin seninle ayni durumda. Insallah hersey duzelir.

Konu Sahibi adına çok üzülüyorum. 3 küçük çocuğu var. Çocuklu hayatın ne olduğunu bilmediğimiz için bol keseden atmışsınız. Sizin gibi tek olsa eyvallah der giderdi zaten kimse hevesli değil aldatan insanın gözünün içine bakarak her gün yaşamak zorunda olmaya

Yeni okudum okula devam edecekmissiniz kesinlikle edin.. kpss sinavlarni deneyin. Eger memur olabilirseniz en azindan maasiniz sizede cocuklarada yetecektir hayatiniz duzene girecektir. O zamana kadar uzulmeyin kendinizi ypratmayin bekleyn

Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız

Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Cok acimasiz buldum yorumunuzu gercekten kullandiginiz kelimeler bir kadinin canini en derinden yakacak sekilde ozenle secilmis. " Seksi ve cekici bukdu, arzuladi"
Bu kelimeler canini yakmaktan baska bir işe yaramaz. Bu kelimeleri bana soyleseniz kendimi eksik ve yetersiz hissederdim herhalde. Bir yorum yapmadan once bunlarin sizin de basiniza gelebilecegini düşünün. Ben hep kendimi insanlarin yerine koyar konusurum. Yarinlar ne getirir bilinmez cunku.

Yorumları okurken... şuan dişlerim birbirine geçmiş durumda. Kadın yine kadının düşmanı!

Konu sahibi hanımefendi. Size hiçbir tavsiyede bulunamam ama kendini ezdirme, ezme. Gençsin çocukların olsa bile okursun meslek edinirsin. Ablam 30 yaşından sonra 3 çocukla okudu. Üstelik en küçüğüne hamileyken liseyi açıktan okuyordu. Üniversite de okudu. Hala kendini geliştiriyor. Sen de yaparsın. Kimseye de kulak asma, güçlü dur.

Kendi basina gelmis zaten. Oldu olacak kadina cadir kur orda yat guclu kadinlar oyle yapar dese sasmam. Kendi canida yanmis cunku uzulerek soyluyorum. Ama boylede acimasizca yazmamak lazim kendiside yasamis bir insan olarak. Ustelik konu sahibinin bebegi, kucuk cocuklari var

Siz cok cirkin bir insansiniz.
Hani ezik degilim demissiniz ya dibine kadar eziksin. Öyle bir eziksin ki yorumlarin assagilik kompleksinden gecilmiyo.
Iyi yapmissin bosanmakla aferin bide eski kocandan dinlemeli seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…