haklısınız alabilirim belki o yıpratıcı sürece 3 çocugumla girmek istemiyorum.Bunun arkasına sığınma! Neden anlaşmalı boşanıyosun ki? Kıçında ki dona kadar alabilirsin, 3 çocuğuna nafaka ödetebilirsin, kadına dava açıp ondan da tazminat alabilirsin.
Boşanmamak kolayıma geldi de.
Neden bu kadar acimasizsiniz neden bile isteye kadinin canini yakiyorsunuz?Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız
Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Kendi açtığınız konuda birdaha aldatılsam bile asla boşanmam yazmışsınız. Konu sahibine neden bu kadar yüklemiyorsunuz anlamadım. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama lütfen daha yapıcı ve yardımcı mesajlar yazalım.Ben de boşandım. Aldatıldım.
4 çocuklu teyzemi , eniştem sabaha kadar içer döverdi. En sonunda kilere kapadı. Teyzem hastanelik oldu.
Teyzeme ev tuttuk. Dayadık döşedik. Aradan 20 gün geçti. Teyzem, bizim borç içinde aldığımız güzel yeni mobilyaları satmış, cebine harçlık yapmış. Kocasının evine döndü.
Eniştem, zaten aldatıyordu . Bu sefer eve getirdi aldattığı kadını.
Teyzem boşanmak istedi. 5 dayım ve annem, tüm sülale teyzemi sildik.
30 yıl sonra teyzem boşandı. 4 kuzenimin 4 ü de teyzem ile görüşmüyor.
Siz ne anlatıyorsunuz ?
Kendine acımayan kadına acımam.
Hayatta 3 çocuk doğurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan, kocasına bağımlı asalak çalışma hayatından korkan , aldattığı halde boşanmayan kadına kim niye acısın?
amin inşalah.yorumunuz için tşkler.evet 1 şans verdim diyelim.bu sürede kendimi geliştirecegim inşallah.bu sene 4 yıllık çok iyi olmasada güzel bir bölüm kazanmıştım ama kv çocuk küçük bakamm dedigi için kaydımı dondurdum.seneye inşallah devem edecegim.Büyük konuşmayın öyle bir gün gelir bu büyük laflarınız boğazınızda kalır. En küçüğü 1 yaşında olan hiç kimsesi olmayan bir anne söz konusu işe gir çalış demek de çok kolay hadi ne iş olursa olsun girdi o küçücük çocuklara kim bakacak alacağı maaş belli. Çocuğu olmayan konuşmasın lütfen bekara karı boşamak kolay derler sizinki o hesap.
Konu sahibi güven gitti mi geri gelmez ne yazık ki. Kendin ve çocukların için yaşama vakti şimdi. Çocukları kreşe yazdır ödesin kocan ve kesinlikle iş bul para biriktir bu süre zarfında iş hayatı hem kafanı dağıtmanı daha az düşünmeni sağlar hem de kendine güvenin gelir. Kendime ve evlatlarıma yeterim dediğin zaman da basarsın tekmeyi. Yok eğer hiçbir şekilde ayrılamam diyorsan da yine de çalış evde durdukça kendi kendini yer bitirirsin . Sabırlar diliyorum rabbim kalbini rahatlatsın inşallah canım.
+1Bir kere fikrinizi söylersiniz de, ben de defalarca ısrarla aynı mesajı atanları anlamıyorum. Sanki sizin kardeşiniz, boşanırsa içiniz soğuyacak, ya da siz maddi destek çıkacaksınız 3 çocuklu kadına.
Zaten zor bir durumda ikilemde kalmış kadını, iyice ezmekten ne zevk alıyorsunuz ki?
Hayata öfkelisin. Yazdıkların senin kalbinden geçenler değil. Anlık duygular bunu sende biliyorsun. Bir daha aldatılırsam asla boşanmayacağım yazdın daha önce. Çok etkilenmiştim. Ama oda öfkeyle söylenmişti. Aldatılmak çok acı ve büyük mutsuzluk. Boşanınca da insanı mutluluk beklemiyor maalesef. En iyi sen biliyorsun. Umarım yanlış anlamazsınKendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)
Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.
7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.
Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.
Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.
Yeniden devam etmeye karar verip böyle yapıyorsan tüm hata sende.barışmazdın.barıştıysan geçmişi geçmişte bırakmayı bilipte barışmalıydın.aldatilmani unutmazsan eyer inanki böyle kavgalar anlamsız sorun çıkarmalar yüzünden bu sefer kocan sana dava açıcak.oyuzden geçmişi unutmaya bak senmrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Kadin dul olmak ayıp demiyor. 3 cocugum var caresizim kimsem yok diyor. Siz niye kuyrunuğunuza basılmiş gibi sicradiniz ?Kendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)
Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.
7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.
Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.
Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.
Konu Sahibi adına çok üzülüyorum. 3 küçük çocuğu var. Çocuklu hayatın ne olduğunu bilmediğimiz için bol keseden atmışsınız. Sizin gibi tek olsa eyvallah der giderdi zaten kimse hevesli değil aldatan insanın gözünün içine bakarak her gün yaşamak zorunda olmayaEşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?
Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.
Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.
Çocuğum olsaydı da boşanırdım.
Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.
Midem bulandı yahu
Cok acimasiz buldum yorumunuzu gercekten kullandiginiz kelimeler bir kadinin canini en derinden yakacak sekilde ozenle secilmis. " Seksi ve cekici bukdu, arzuladi"Bu acı geçmez.
Çocukları bahane edip adamın parasından vazgeçemiyorsunuz. Daha çook aldatılırsınız
Başka kadını arzulamış. Allah bilir ne kadar peşinden koştu. Seksi ve çekici buldu.
Kendi basina gelmis zaten. Oldu olacak kadina cadir kur orda yat guclu kadinlar oyle yapar dese sasmam. Kendi canida yanmis cunku uzulerek soyluyorum. Ama boylede acimasizca yazmamak lazim kendiside yasamis bir insan olarak. Ustelik konu sahibinin bebegi, kucuk cocuklari varCok acimasiz buldum yorumunuzu gercekten kullandiginiz kelimeler bir kadinin canini en derinden yakacak sekilde ozenle secilmis. " Seksi ve cekici bukdu, arzuladi"
Bu kelimeler canini yakmaktan baska bir işe yaramaz. Bu kelimeleri bana soyleseniz kendimi eksik ve yetersiz hissederdim herhalde. Bir yorum yapmadan once bunlarin sizin de basiniza gelebilecegini düşünün. Ben hep kendimi insanlarin yerine koyar konusurum. Yarinlar ne getirir bilinmez cunku.
Siz cok cirkin bir insansiniz.Eşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?
Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.
Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.
Çocuğum olsaydı da boşanırdım.
Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.
Midem bulandı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?