Kendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)
Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.
7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.
Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.
Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.
mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Bir hemcinsiniz ne olursa olsun zor bir duruma düşmüş ve yaşadığı çaresizliği anlatıyor. Herkesten kendiniz gibi davranmasını bekleyemezsiniz. Hayatta ikinci şansı değerlendirip yaşadıklarından ders alanlar da var. Örneklerinizin tersini yaşayanlar da var. Üslubunuz ve hakaretleriniz konusunda kendinizi bir gözden geçirin isterseniz. Çalışmıyor diye tek meziyeti çocuk yetiştirmek asalak demek falan nedir yahu? Benim de midemi sizin yorumlarınız bulandırdı!..?Eşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?
Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.
Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.
Çocuğum olsaydı da boşanırdım.
Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.
Midem bulandı yahu
kadin siginma evlerinde psikolojik ya da fiziksel siddet kalirsa 3 veya 6 ay sureyle kalabilir. psikolojik siddet icin de tanik gostermesi gerekir. konu sahibi icin uygun oldugunu dusunmuyorum bu seceneginEvet zor bir durum. Ama lutfen o adamla kalmaya devam etmeyin. Bu adam sizi yine aldatacaktir buna tenezzul etmisse eger. Ben esinizi tanimiyorum bir daha yapmayacaginiza yurekten inaniyorsaniz bir daha deneyin ama bana gore bu islere bulasanlar yine yapar. O yuzden durumunuzu duzeltene kadar kadin siignma evine yerlesin ve hemen bir is bulun. Orada bildigim kadariyla cocuklarinizada bakiliyor. Daha sonra ev arkadasi bulursunuz kendinize bir eve tasinirsiniz sonrasi Allah kerim bir cikis yolu bulursunuz nafakanizida alin cocuklarinizin kendinizin.
biraz olsun empati yapıp bana destek olan arkadaşlara tşkürederim.kırıcı yorum yapanlar size verecek cevabım yok hiç bir şey başa gelmeden yaşanmadan anlaşılmıyor bunu bir bu konu için degil dha önce de tecrübe ettim.bu 2018 yılı bana o kadar çok kötülük yaptıki bu yıl çok yoruldum. evet midesiz bir şekilde devam edecegim belki çocuklarım için belki çaresizlikten yada bilmiyorum rahatımdan ama devam etmek zorundayım şu şartlarda .belki bir daha yapar bilemem ama o zamn daha güçlü olacagım.insanların için de allah korkusu kalmamış bunu anladım.kadin siginma evlerinde psikolojik ya da fiziksel siddet kalirsa 3 veya 6 ay sureyle kalabilir. psikolojik siddet icin de tanik gostermesi gerekir. konu sahibi icin uygun oldugunu dusunmuyorum bu secenegin
bende tavsanlar karistiyanlis tavsana saydiriyodum az kalsin kadindan daha iyi dusman yok cidden kadina. dandiktavsan isminiz ile musemmasiniz
dedigimiz gibi sen ayaklarinin ustunde durmaya bak. midesiz lafi da ne kadar irite edici bi laf. herkes herseye midesiz, midem almiyo tutturmus gidiyo. okuyunca benim sinirim bozuluyor. cok secenegin var da sen bunu seciyosun degil ki. yurdum gercekleri bunlar. umarim hersey guzel olur. ozellikle cocuklarin icin. onlarin psikolojisine dikkat et. mutsuz bir cocukluk tum hayati siliyor. yolun acik olsun.biraz olsun empati yapıp bana destek olan arkadaşlara tşkürederim.kırıcı yorum yapanlar size verecek cevabım yok hiç bir şey başa gelmeden yaşanmadan anlaşılmıyor bunu bir bu konu için degil dha önce de tecrübe ettim.bu 2018 yılı bana o kadar çok kötülük yaptıki bu yıl çok yoruldum. evet midesiz bir şekilde devam edecegim belki çocuklarım için belki çaresizlikten yada bilmiyorum rahatımdan ama devam etmek zorundayım şu şartlarda .belki bir daha yapar bilemem ama o zamn daha güçlü olacagım.insanların için de allah korkusu kalmamış bunu anladım.
Aldatıldığımı 3 aylık evliyken öğrendim. 1 yıl geçti üstünden ama hiçbir şey düzelmedi. Eşime yerin dibine göme göme ezik pısırık bir adam yaptım. Vücudunda bir sürü hastalık çıktı. Şimdi ağzımın içine bakıyor ama ne faydası varmrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Kendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)
Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.
7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.
Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.
Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.[/QUOTE Kimse kınadığı şeyle sınanmadan ölmez siz o olmadığınız sürece nasıl bir tavır sergileyeceğinizi asla bilemezsiniz !İnsanın canı yanıyor kolay mı o ağlamamak ayrıca insanız ağlarız çevremizden destek te isteyebiliriz! Sen öylesindir daha farklı reaksiyon verirsin ben başka türlüyümdür daha farklı reaksiyon verebilirim !Ayrıca herkes hallettiğini yaşar vasvatasına da hiç inanmıyorum
Oyle guzel anlatmissinki diyecek soz kalmamis. Keske herkes bu dusunce yapisinin binde birine sahip olsa.Cunku yeni nesil artik ev istiyor araba istiyor para istiyor rahat yasamak tatillere yurtdisina cikmak istiyor, bunlar da kimde var evli erkeklerde. Bekar erkeklerin kurulu duzeni yok parasi pulu birikimi yok onlara gore ve hedeflerini secip evlilere dogru ilerliyorlar hizla. Asla o adami o asamaya geyirene kadar hayatini veren hemcinslerini dusunmuyorlar. Hersey kolay yoldan kazanilir saniyorlar ama oyle degil isin asli. O parali adamlarin arkasinda yillarca cefa cekmis kadinlar var. Allah herkese akil ve vicdan vermis ama kullanmak isteyen yok.
Cok karisik bir durum vallahi Allah yardmciis olsun yakadin siginma evlerinde psikolojik ya da fiziksel siddet kalirsa 3 veya 6 ay sureyle kalabilir. psikolojik siddet icin de tanik gostermesi gerekir. konu sahibi icin uygun oldugunu dusunmuyorum bu secenegin
bende tavsanlar karistiyanlis tavsana saydiriyodum az kalsin kadindan daha iyi dusman yok cidden kadina. dandiktavsan isminiz ile musemmasiniz
Herkes bunun boyle oldugunu biliyor ama cogu kadin ve erkek bencil sadece kendini dusunuyor canim ne yazik ki.Oyle guzel anlatmissinki diyecek soz kalmamis. Keske herkes bu dusunce yapisinin binde birine sahip olsa.
Ben eminimki siz çokta güzel bir kadınsınız lütfen öncelikle kendinizi o bayanla kıyaslamayın ki bu psikolojiyle bunu yapma olasılığınız yüksek durumu kabullenmek çok zordur eminim ama önce durumu kabullenin şuan kafanız allak bullaktır durumu kabullendikten sonrada etraflıca düşünün derim acele etmeyin karar almak için işin içinde çocuk olunca yuva dağitmak kolay olmaz elbet sadece zaman umarim mutlu olacağiniz karar alırsınızmrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?