aldatılma.

Öncelikle üslubunuzu çok nezaketsiz bulduğumu diğer mesajlarınıza istinaden söylemek isterim. Ve sizi empati kurmaya davet ediyorum.
Herkes belirli kültürle yetişiyor ve en ekonomik özgürlüğü olanın bile aynı şeyleri yaşamadığını kimse söyleyemez. Sadece tepkiler farklılaşır. Biz kadınlar olarak anne olmayı istiyorsak doğurduğumuz çocuklara bakmak onlarla ilgilenmek zorundayız. En azından okul çağına getirene kadar özbakımları bizim sorumluluğumuzda e bu dönemde işten uzaklaşıyor olmak kimin suçu ? Doğal yaşamın olmalı en fazla.

Mesela düşünsenize asgari ücretli bir işte çalışıyorsun 3 çocuğun var ve destek olucak, gidicek bir anne baba kapın yok.
En iyi ihtimalle asgari ücretle hsonu izinli bir iş buldun ki artık bu bile çok zorlaştı günümüzde çalışma saatleri düzensiz.
1 yaşındaki çocuğu babası üstlendi kreşe verdin bakıcı tuttun vs. Aylık ortlama 700 nafaka aldın düzensizlelir 1 seneden sonra o da.
Etti sana 2300 hadi 2500 olsun kiraya faturalara verdin 1500 200 yol paran 500 mutfak çocukların giderlerine 200 ayırdın e bu çocuklar okula nasıl gidicek servis tutman lazım kalan 100 liraylada onu yapar artık :)
Türkiye şartlarında boşanan kadınlara eşleri destek olmaz köstek olur kaldıki 2 3 seneye başkasıyla evlenip ayda 1 baba olur.

Hayata bakış açısınızı değiştirmenizi öneririm, her kadın güçlü elbet ama bazılarımız için bu yeterli olmuyor ne yazıkki.

Konu sahibi size de geçmiş olsun hazmedeceğiniz bir durum değil elbet. Durumu kv ile paylaşın ne şartlarda evlilik sürdürdüğünüzü bilsin. Yarın öbür gün destek olsun size. Ve mutlaka psikolojik destek alın.

Sen neden gidiyorsun Ki? Verdigi sozu tutmayan o. Vereceksin eline bavulu kocan olacak zibidiyi yollayacaksin.

Bir hemcinsiniz ne olursa olsun zor bir duruma düşmüş ve yaşadığı çaresizliği anlatıyor. Herkesten kendiniz gibi davranmasını bekleyemezsiniz. Hayatta ikinci şansı değerlendirip yaşadıklarından ders alanlar da var. Örneklerinizin tersini yaşayanlar da var. Üslubunuz ve hakaretleriniz konusunda kendinizi bir gözden geçirin isterseniz. Çalışmıyor diye tek meziyeti çocuk yetiştirmek asalak demek falan nedir yahu? Benim de midemi sizin yorumlarınız bulandırdı!..?

Acı geçer mi bilmem, madem yolunuza devam ettiniz , kendinizi iyileştirme yoluna bakmalısınız.

Bu sürede eşiniz onu affetmediginizi bilsin. Sadece bir zaman tanıdığınızı söyleyin.

Kalbiniz iyilesmezse ayrilacaginizi bilsin.

Ve lütfen on söyleyin , 5 biriktirin. Birikim yapmaya çalışın.

Olurda bir gün yaraniz geçmezse tekmeyi vurursunuz.

kadin siginma evlerinde psikolojik ya da fiziksel siddet kalirsa 3 veya 6 ay sureyle kalabilir. psikolojik siddet icin de tanik gostermesi gerekir. konu sahibi icin uygun oldugunu dusunmuyorum bu secenegin

bende tavsanlar karisti yanlis tavsana saydiriyodum az kalsin kadindan daha iyi dusman yok cidden kadina. dandiktavsan isminiz ile musemmasiniz

Son düzenleme:
biraz olsun empati yapıp bana destek olan arkadaşlara tşkürederim.kırıcı yorum yapanlar size verecek cevabım yok hiç bir şey başa gelmeden yaşanmadan anlaşılmıyor bunu bir bu konu için degil dha önce de tecrübe ettim.bu 2018 yılı bana o kadar çok kötülük yaptıki bu yıl çok yoruldum. evet midesiz bir şekilde devam edecegim belki çocuklarım için belki çaresizlikten yada bilmiyorum rahatımdan ama devam etmek zorundayım şu şartlarda .belki bir daha yapar bilemem ama o zamn daha güçlü olacagım.insanların için de allah korkusu kalmamış bunu anladım.

dedigimiz gibi sen ayaklarinin ustunde durmaya bak. midesiz lafi da ne kadar irite edici bi laf. herkes herseye midesiz, midem almiyo tutturmus gidiyo. okuyunca benim sinirim bozuluyor. cok secenegin var da sen bunu seciyosun degil ki. yurdum gercekleri bunlar. umarim hersey guzel olur. ozellikle cocuklarin icin. onlarin psikolojisine dikkat et. mutsuz bir cocukluk tum hayati siliyor. yolun acik olsun.

İnanamıyorum tuzu kuru yorumlara. En uygun bakıcı 2 çocuğa 1500 e gelir. Annem babam yok diyor kadın. Lise mezunu kişi alsa alsa ne kadar alcak. Basıl yaşayacak. Pess

Canım büyük ihtimal ablan sayılırım, yapacağın şey unutmuş gibi yapıp, alabildiğince parasını alacaksın. bir ev ve biraz birikim yaptıktan sonraaa yeniden bu konuyu değerlendirirsin. Şimdilik bu konuyu ısıtıp ısıtıp getirme planlarını uygula. Birikimin yap. Sonrada afmı edeceksin def mi edeceksin karar ver. Umarım bebeklerinle çok mutlu olursun.

Bu arada hazirandaki sınavlarada gir, üniversiteye başla. Puanlar eskisi gibi değil. Mutlaka kazanırsın. Dersler çok çok yoğun olmuyor, bi şekilde halledersin, adi adamın ve pislik kadının yıktığı özgüvenin yerine gelir.

Kimse keyfinden bu tercihi yapmaz.
Asıp kesmek ben boşarım demek en kolayı zaten.
Kim ister ki içi bu kadar yanmışken hala o adamla aynı evi paylaşmayı. Biraz zaman verin kendinize , o süre zarfında da birikim yapmaya çalışın. Normal şartlarda bende direk boşanın derim , aldatmanın bende de affı izahı yok çünkü. Ama içinde bulunduğunuz şartları bilen sizsiniz ve ona göre boşanmaktan vazgeçmek zorunda kalmışsınız.
Eşinize güvenmeniz artık cok zor ve istemeden de olsa sürekli onu denetler halde bulursunuz kendinizi, bu durumdan dolayi kendinizi suçlu hissetmeyin . Bunun suçlusu eşiniz. Ve kendine yeniden güvenmenizi sağlamak için o çaba göstermeli. O kadını da aslında huzursuz etmek lazım. En büyük suçlu eşiniz ama o kadının da bir iki çift laf yemesi gerektiğini düşünüyorum.

Aldatıldığımı 3 aylık evliyken öğrendim. 1 yıl geçti üstünden ama hiçbir şey düzelmedi. Eşime yerin dibine göme göme ezik pısırık bir adam yaptım. Vücudunda bir sürü hastalık çıktı. Şimdi ağzımın içine bakıyor ama ne faydası var

Oyle guzel anlatmissinki diyecek soz kalmamis. Keske herkes bu dusunce yapisinin binde birine sahip olsa.

Cok karisik bir durum vallahi Allah yardmciis olsun ya

Hani bende genelde net ve sert yorumlar yaparım canım cicim diye konuşamam ama sabah bıraktığım konuda ne berbat yorumlar yapılmış

Kadın çaresiz bunu anlamak bu kadar zor mu çaresiz olmasa zaten boşanir giderdi

Ne zalim insanlarsiniz bazilariniz

Birisi de onu demek ki seksi buldu çekici buldu yazmış bunu yazan da bir KADIN öyle mi ?!

Ben eminimki siz çokta güzel bir kadınsınız lütfen öncelikle kendinizi o bayanla kıyaslamayın ki bu psikolojiyle bunu yapma olasılığınız yüksek durumu kabullenmek çok zordur eminim ama önce durumu kabullenin şuan kafanız allak bullaktır durumu kabullendikten sonrada etraflıca düşünün derim acele etmeyin karar almak için işin içinde çocuk olunca yuva dağitmak kolay olmaz elbet sadece zaman umarim mutlu olacağiniz karar alırsınız

Psikologlara falan gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…